maşallah fatmacım bayağı büyümüş senin ki sorma ultrasonları bende anlamıyorum kargacık burgacık şeyler.Olsun ara sıra gördümlerim yetiyor bana:)slm kızlar
dr dan geldim çok şükür oğluşum gayet iyiymiş
24cm 400 gr olmuş teyzelerialkisalkisalkis
ayrıntılı ulrtasona girdim çok net göremedim ama (cihazdan heralde) yinede içim rahat etti.
evet canım aynene benimkilerde dökülüyor ama sanırım o saçlardaki gürlük ve parlaklık hamileliğin 2. yarısında görülmeye başlanıyor.off kızlar ya çok canım sıkıldı; az önce saçlarımı yıkadım. o kadar çok dökülüyor ki... internette kitaplarda hep hamillelikte artan östrojen sayesinde saçınız daha canlı daha gür olur parlar diyor ama hepsi hikaye..(
Kızlar merhabalar ya bisi sorcam ben 21 haftalık hamileyim ve dHa 3kilo aldım kimse anlamıyor hMile olduğumu gecen hafta de gittim 310gr dedi normalmi siZce haftasına göre kilo almayıp göbeğimde çıkmayın ca acaba gelişmiyor mü endişesi oldu bende siZinkiler kilosu nasıl bebislerin diye sorayım dedim
off kızlar ya çok canım sıkıldı; az önce saçlarımı yıkadım. o kadar çok dökülüyor ki... internette kitaplarda hep hamillelikte artan östrojen sayesinde saçınız daha canlı daha gür olur parlar diyor ama hepsi hikaye..(
slm kızlar
ayrıntılı ulrtasona girdim çok net göremedim ama (cihazdan heralde) yinede içim rahat etti.
slm kızlar
arkadaşlaaaar bu akşam fox anahaberi seyredin anne karnındaki bebek hakkında kağan kocatepe haberi var.görüntülerde var.
arkadaşlaaaar bu akşam fox anahaberi seyredin anne karnındaki bebek hakkında kağan kocatepe haberi var.görüntülerde var.
canım ya geç gördüm msjını, izleyemedim;(( ne anlattı, var mı önemli birşeyler?
canım bebegın kisiliğinin hamılelık donemınde 9 ay surecte olustugunu soyledı. Sakin bır gebelık gecırırsen sakın bır bebegın sınırlı, streslı bır gebelık donemı gecırırsen de stres ve sınırlı bır bebegın olabılcegını soyledı. Hastası esıydı zaten kendı cocugu uzerınde anlıattı. bebegınızle konusun onun bir birey oldugunu ona sımdıden hıssettırın dedı.
20-24. haftalarda duymaya ve öğrenmeye baslıyormus müzik dinletip konusun dedi.
İzleyememeyenlere kısa bir özet :)
bir de google'da mim baby shopping yazın, ilk sayfayı açın. bir annenin bebek giyim markaları hakkında yorumları var, işe yarar, ilk yıkamada çekecek şeyleri almak istemeyiz dimi. ben 100 msj göndermediğimden link ekleyemedim maalesef.
kızlar haberlerde izledim mümkün olduğun dışarda et yemeğin marketlerdende almayın hastalıklı etleri nereye sattıkları belli değilmiş
birde mümkün oldukça mama kullanmayalım mama yapan firmalardada böcek çıkmış hep mama kutularının içinde avrupada toplatmaya başlamışlar
yasemincim demekki biz de açız bebekler de)) artık haber izlemek istemiyorum zaten, hergün birşeyde hile yapıyorlar millete yediriyorlar
ayy canım satdaşım yaa süpersinn çok sevinirim güzel haberlerini daha bi heyecanla bekliyorum artık zaten bnm mink oğluşum 4 5 günde önde gidiyodu inşş senin yaparsa bend tarihimi ertelemem :) tüm detaylarıyla bekliyom randevu sonucunu
inşallah güzel haberlerle dönersiniz ben 21+3te girmiş oldum ayrıntılıya çok netti bekle derim dayanmak çok zor benimde zamanım geçmiyodu ama bebişlerimiz görünce herşeyi unutuyoruz nasıl olsa bekleyemem diyosanız 17-24 haftalar arası yapılması gerekiyormuş
Bebişimin tekmelerini hissediyorum şu anda çok güzel birşey pıt pıt vurup duruyor sağ tarafıma :))
evet kızlaaarrrrrrrrr sağolunnnnşimdi zaman geçmez sana melocum, inş. çok güzel haberler getirirsin hepimizin keyfi yerine gelir burada.
ya evet markafonide %70-80 indirimlerde güzel şeyler denk geliyor ama onlarda hemen tükeniyor. gerisi hikaye. en güzeli dışarıyla kıyaslayıp uygunsa almak.
(
gözünaydınn senin deslm kızlar
kızlar haberlerde izledim mümkün olduğun dışarda et yemeğin marketlerdende almayın hastalıklı etleri nereye sattıkları belli değilmiş
birde mümkün oldukça mama kullanmayalım mama yapan firmalardada böcek çıkmış hep mama kutularının içinde avrupada toplatmaya başlamışlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?