2011 Şubat Anneleri

slm kızlar

dr dan geldim çok şükür oğluşum gayet iyiymiş
24cm 400 gr olmuş teyzelerialkisalkisalkis
ayrıntılı ulrtasona girdim çok net göremedim ama (cihazdan heralde) yinede içim rahat etti.
maşallah fatmacım bayağı büyümüş senin ki sorma ultrasonları bende anlamıyorum kargacık burgacık şeyler.Olsun ara sıra gördümlerim yetiyor bana:)

evet canım aynene benimkilerde dökülüyor ama sanırım o saçlardaki gürlük ve parlaklık hamileliğin 2. yarısında görülmeye başlanıyor.

Canım bebeğinin kilosunun göbeğinin çıkıp çıkmamasıyla bir alakası yok sakın buradakilerle kıyaslama yapıp bebeğim küçük yada büyük deme doktorun herşey yolunda diyorsa öyledir.Yoksa 1 günde bile bir sürü gr alıyor bu bebişler.Dert etme dengeli besleniyorsan sorun yok.

benimde aynen öyle ben şimdiye kadar hiç görmedim hamile olupta saçları gürleşeni keşke ööyle olsaydı 2 tel saçım kaldıfisfisfis

slm kızlar

ayrıntılı ulrtasona girdim çok net göremedim ama (cihazdan heralde) yinede içim rahat etti.

maşallah oğluşun kocaman olmuş allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım

bende ızledım beenım kızımda en son kontrolumuzde pozisyonu aynı sekıldeydı yuzunu kaaptatmstı.:)

ben de izledim
benim oğlum da çikolata yiyince anında tepki veriyo
babamız eline çikolata alıp koşuyo yanımıza:))))))
ama bizimkiler daha mink
o 29 haftalıkmış:))))
ben oğlumu çok net göremedim 4 boyutluda kapattı elini aynı o bebek gibi

canım ya geç gördüm msjını, izleyemedim;(( ne anlattı, var mı önemli birşeyler?

canım bebegın kisiliğinin hamılelık donemınde 9 ay surecte olustugunu soyledı. Sakin bır gebelık gecırırsen sakın bır bebegın sınırlı, streslı bır gebelık donemı gecırırsen de stres ve sınırlı bır bebegın olabılcegını soyledı. Hastası esıydı zaten kendı cocugu uzerınde anlıattı. bebegınızle konusun onun bir birey oldugunu ona sımdıden hıssettırın dedı.
20-24. haftalarda duymaya ve öğrenmeye baslıyormus müzik dinletip konusun dedi.
İzleyememeyenlere kısa bir özet :)

ebrubazaar.com
Kızlar siteye göz gezdirin, kaliteli markalar, özellikle carters'ın kalitesini birçok blogda anneler methetmiş.

bir de google'da mim baby shopping yazın, ilk sayfayı açın. bir annenin bebek giyim markaları hakkında yorumları var, işe yarar, ilk yıkamada çekecek şeyleri almak istemeyiz dimi. ben 100 msj göndermediğimden link ekleyemedim maalesef.

çok teşekkürler canım

kızlar haberlerde izledim mümkün olduğun dışarda et yemeğin marketlerdende almayın hastalıklı etleri nereye sattıkları belli değilmiş
birde mümkün oldukça mama kullanmayalım mama yapan firmalardada böcek çıkmış hep mama kutularının içinde avrupada toplatmaya başlamışlar

yasemincim demekki biz de açız bebekler de)) artık haber izlemek istemiyorum zaten, hergün birşeyde hile yapıyorlar millete yediriyorlar

yasemincim demekki biz de açız bebekler de)) artık haber izlemek istemiyorum zaten, hergün birşeyde hile yapıyorlar millete yediriyorlar

:))))) aynen canım ya geçen de burgera gittim çok canım istemişti dayanamadım arkasından haberleri bi izledim burgerin etleri virüslü dediler çok pişman oldum gittiğimede yediğimede allahtan bu sene balıklarımı temiz dediler kaydirigubbakcemile3

Bebişimin tekmelerini hissediyorum şu anda çok güzel birşey pıt pıt vurup duruyor sağ tarafıma :))

evet kızlaaarrrrrrrrr sağolunnnn
slm kızlar

gözünaydınn senin de

ahhh ahhh biz şenayla burger yedik kara kara onu düşünüyoruz

kızlar bugün kızımı gördüm...ayrıntılı ultrasonum yapıldı çok şükür herşey normal kızım 246 gr olmuş boyunu bilmiyorum ama
kalbine baktı beynine baş çevresine uyluk kemiğine karın çevresine baktı ..kalpte calsiyum torusunun lekesi varmış normal hamilelik sonunda kaybolur dedi.çok şükür
3lü test yapmıyorum ikili testi kombine yapmıştık dedi.ve çok sağlıklı bir kızın var ben de çok mutlu oldum dedi (ilk bebeğimi kaybettiğim için)

bu arada ultrasona girmeden çikolata yemiştim kızım güldü elini başına koydu nasıl bi görseniz videosunu ekliyorum Elvinin teyzeleri size selam veriyor kızım

http://**********.com/files/421204740/MS_2_A.AVI

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…