melocum senays merhaba kızlar nasılsınız bnm biraz canım sıkılıyo ya bugün bebişimin hareketini hiç hissetmedim zaten daha çok az bi pıtıtrtı hissediyodum ama bugün daha olmadı inş herşey yolundadır
selam kızlar
yarın saatt 9da amniyosentez için doktorun karşısında olacağım
artık strestenmi sıkıntıdanmı nedir bugün hiç keyfim yok birazdan eşimle temizlik yapıcaz zira önümüzdeki bir kaç hafta hiiiçç birşey yapmaya niyetim yok.
kızlar bebeğimi gördüm..bu sefer yüzünü göstermedi bize..307 gr olmuş meleğim..dr herşey yolunda dedi..ama beni biraz zayıf buldu. daha çok yemek ye dedi....zorla da olsa fazla yemem lazım:)))))
he he he ....benim kilo hikayemi duysanız...90 kilo ile ilk bebeğimi kaybettim sonra 65 e kadar düştüm ...70 ile hamilekaldım 5.ay şu anda 78 kiloyum
selam
banada dr kalsiyum ve demir hapı verdi...
ben de 64-65 arası değişiyodu kilom
şimdi 68,3 oluyo sabah aç karnına yatana kadar 69 u görüyorum:))))))
siz aç karnına mı ölçüyosunuz kilonuzu???
önceleri panik yapıyodum kilodan
şimdi o kadar değil dikkat etmeye çalışıyorum ama
bi daha bu kadar kilolu olmıcaz inşallah
bebeklerimiz sağlıkla doğsun dişimizi sıkıp vericez zor da olsa
he bide bende ilk bebeğimde bebe yağı kullanmıştım ama 3 tane çatlağım olmuştu 4. ayda o yüzden şimdi onu deilde vazelini kullanıyorum öneririm yani:)
selam kızlar şu gece yatış pozisyonunu sormuştum aama kimse cvp yazmamış:çok üzgünüm: geceleri hep sağ yada sol tarafınızamı yatıyorsunuz sırt üstü yatma zararlı diyorlar dr. sormayı unuttm ben aranızda dr konuşan varmı bu konuyuu
selam kızlar şu gece yatış pozisyonunu sormuştum aama kimse cvp yazmamış:çok üzgünüm: geceleri hep sağ yada sol tarafınızamı yatıyorsunuz sırt üstü yatma zararlı diyorlar dr. sormayı unuttm ben aranızda dr konuşan varmı bu konuyuu
sol yanına yatmak en idealiymiş çünkü sağ tarafta bebeği besleyen bir damar var ve ona baskı yapmamak gerekirmiş. özellikle son 3 ay sol tarafa yatmak gerekiyormuş. ben de yatarken sola yatmaya çalışıyorum ama bazen uyanınca sırt üstü yattığımı farkedip düzeltiyorum tekrar. yüz üstü yatmadığın sürece çok sakınca olmazmış canım
canım doktorlar sol tarafa yatın diyolar bende mümkün oldukça sol tarafıma yatıyorum bacaklarımın arasına yatış fan koyarak alıştım sol tarafa yatmaya yastıklar iyi geliyo rahat oluyo kaydirigubbakcemile2
cnm bnm bebeğim sol tarafta dokununca poposunu bile hissediyorum dktorumda doğrulamıştı ultrasonda orası poposu die oyüzden ben sağıma yatıyorum sola yattığım zamen sanki o tarafım batıo yani bebeğide rahatsız etmek istemem ama ben biyerde duymuştum anne adayları sol tarafına yattığında daha rahat nefes alırlarmış bebekde rahat edermiş die ama ben sağımda rahatım çünkü bebeğim solda sırtüstüde hiç rahat deilim yani cnm sen nasıl rahatsan bebekde öle rahattır sağ yada sol farketmez bence.. biraz uzun ve karışık oldu ama idare et artıkın:ecrin_bebek::)))
ben hep sırt üstü yatıyorum yaaa
yan yatınca sırtım ağrıyo benim
15.haftadan beri sırt ağrısı başladı özellikle çok oturunca((
ben de yaz-stık deniym bari
ebrar bebişim erkek
tedaviyle olmadı
bi aşılama yaptırmıştık geçen yıl olmadı
sonra kendiliğinden oldu kaybettim
bu da kendiliğinden oldu kavuşucaz inşallah
hemen yarın vazelin alıym bari
canım 12 haftalıkken normal doğum yaptırdılar banamelocum ne kadarlıkken kaybettin bebeğini ben de geçen kasım da kaybetmiştim 8 haftalıkken(
Allah kimseye yaşatmasın
o zaman 60 kiloydum kürtajdan sonra 4-5 kilo aldım 6 ayda
bacaklarıma sürmemiştim önerini dinleyeceğimayrıca çatlak kremi kullanan varmı ben vazelin kullanıyorum şiddetle öneririm karnım kocaman oldu ama çatlak yok fakat bacaklarımın çatlıycanı düşünmemiştim oralara sürmedim çatlaklar oluştu bacaklarımada sürüorum sizde deneyin hem ucuz hemde nemli kalma süresi daha uzun
sola yatmaya çaılışyorumselam kızlar şu gece yatış pozisyonunu sormuştum aama kimse cvp yazmamış:çok üzgünüm: geceleri hep sağ yada sol tarafınızamı yatıyorsunuz sırt üstü yatma zararlı diyorlar dr. sormayı unuttm ben aranızda dr konuşan varmı bu konuyuu
canım maşallah 90'dan 65'e inmişsin. doğum sonrası zayıflama topiği açınca sen bizim koçumuz ol en iyisi.
.
Merhaba.
Dillerim lal inşallah güzel haber vereceksin bizlere ben inanıyorum canım.
canım Allah yardımcın olsun daha önce de yazdım müdür yardımcımın 43 de 1 çıktı olasılık ama çocuk şu an cin gibi ve sapasağlam dün doktorum benden de üçlü istemedi
dillerim lal
bence çok mantıklı bi düşünce
yakındır güzel haber inşallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?