- 5 Eylül 2008
- 5.814
- 76
- 358
:))))) aynen canım ya geçen de burgera gittim çok canım istemişti dayanamadım arkasından haberleri bi izledim burgerin etleri virüslü dediler çok pişman oldum gittiğimede yediğimede allahtan bu sene balıklarımı temiz dediler kaydirigubbakcemile3
aynen canım ben de burger yedim Allah yardımcımız olsun çok pişmanım :sinifsinif:
kızlar bugün kızımı gördüm...ayrıntılı ultrasonum yapıldı çok şükür herşey normal kızım 246 gr olmuş boyunu bilmiyorum ama
kalbine baktı beynine baş çevresine uyluk kemiğine karın çevresine baktı ..kalpte calsiyum torusunun lekesi varmış normal hamilelik sonunda kaybolur dedi.çok şükür
3lü test yapmıyorum ikili testi kombine yapmıştık dedi.ve çok sağlıklı bir kızın var ben de çok mutlu oldum dedi (ilk bebeğimi kaybettiğim için)
bu arada ultrasona girmeden çikolata yemiştim kızım güldü elini başına koydu nasıl bi görseniz videosunu ekliyorum Elvinin teyzeleri size selam veriyor kızım
http://**********.com/files/421204740/MS_2_A.AVI
ayyyy..napçaz ya...eyvahedigeldismile umarım virüslsüne denk gelmemişizdir eyvahedigeldismilebende yedim bende ne olcak halimiz bilmem en sevdiklerim arasında ilk sırada arada kaçamak yapıyoduk oda hüsrana uğradı...
gözünaydın canımmm:teytey:hihoyyyta.s.
video açılmadı maalesef
aynen canım ben de burger yedim Allah yardımcımız olsun çok pişmanım :sinifsinif:
bende yedim bende ne olcak halimiz bilmem en sevdiklerim arasında ilk sırada arada kaçamak yapıyoduk oda hüsrana uğradı...
Herkese hayırlı akşamlar,3'lü testleri sıkıntılı çıkan arkadaşlarıma çok geçmiş olsun diyorum,sayfaları okurken gördüm,ne olur üzülmeyin Allahın izniyle herşeyin iyi olacağını düşünüyorum...bakın gerçekten iyi olacak!.
Ben bugün çok sıkıntılıyım,çok daraldım,çıldırmak üzereydim,ev taşıma durumum var,ev baktık,fazlasıyla strese girdim dakikalarca ağladım,bebeğim ise maşallah kıpır kıpır,yerinde durmuyor,çok hareketli.zaten onun varlığı beni bir parça olsun rahatlatıyor.bu kadar yoğunluktan ve sıkıntıdan sonra,şimdi biraz sakinleştim,inşallah sizler iyisinizdir,sayfalar okadar ilerlemişki ancak okuyabildim,cinsiyetleri öğrenen arkadaşlarımıda tebrik ediyorum,Allah yavrularınıza ve size ömür versin..
ben şu sıralar çok duygusalım dokunsalar ağlayacak moddayım(
videosunu ekliyorum Elvinin teyzeleri size selam veriyor kızım
Dailymotion - ELVİN 18 HAFTALIK ULTRASON - Kadınca Kanalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?