2011 Şubat Anneleri

aynen canım ben de burger yedim Allah yardımcımız olsun çok pişmanım :sinifsinif:

ayy çok sevindim senin adına gözün aydın mutlu haberlerle dönmüşsün ama videosunu açamadım ben

gözünaydın canımmm:teytey:hihoyyyta.s.
video açılmadı maalesef

:gitme:
bende yedim bende ne olcak halimiz bilmem en sevdiklerim arasında ilk sırada arada kaçamak yapıyoduk oda hüsrana uğradı...
ayyyy..napçaz ya...eyvahedigeldismile umarım virüslsüne denk gelmemişizdir eyvahedigeldismile
gözünaydın canımmm:teytey:hihoyyyta.s.
video açılmadı maalesef

teşekkür ederim kızlar sürmelinin yüklediği yeden yükleyeyim:gitme:

aynen canım ben de burger yedim Allah yardımcımız olsun çok pişmanım :sinifsinif:

canım bide ondan sonra biraz rahatsızlandım ama şimdi iyiyim inşallah bebişlerimize bişey olmaz bende çok pişmanım bir daha kesinlikle yemem hatta artık dışarda hiçbirşey yemem canım gözüm çok korktu gerçekten allah yardımcımız olsun eyvahedigeldismile

Herkese hayırlı akşamlar,3'lü testleri sıkıntılı çıkan arkadaşlarıma çok geçmiş olsun diyorum,sayfaları okurken gördüm,ne olur üzülmeyin Allahın izniyle herşeyin iyi olacağını düşünüyorum...bakın gerçekten iyi olacak!.

Ben bugün çok sıkıntılıyım,çok daraldım,çıldırmak üzereydim,ev taşıma durumum var,ev baktık,fazlasıyla strese girdim dakikalarca ağladım,bebeğim ise maşallah kıpır kıpır,yerinde durmuyor,çok hareketli.zaten onun varlığı beni bir parça olsun rahatlatıyor.bu kadar yoğunluktan ve sıkıntıdan sonra,şimdi biraz sakinleştim,inşallah sizler iyisinizdir,sayfalar okadar ilerlemişki ancak okuyabildim,cinsiyetleri öğrenen arkadaşlarımıda tebrik ediyorum,Allah yavrularınıza ve size ömür versin..

ben şu sıralar çok duygusalım dokunsalar ağlayacak moddayım (

iyi akşamlar canım seni çok iyi anlıyorum 1 ay içinde bende taşınıcam ev bakıyorum çok zor ve çok stresli bi durum özellikle bu halde bize daha zor geliyor ama sakin olmaya çalış bebeşin için o artık senin herşeyini hissediyor bebişinide üzme herşeyi oluruna bırak :teytey:

maşallah elvin hanıma:)))
benimki yüzünü kapattı 4 boyutluda çok az gördüm yüzünü 1-2 sn kadar
utangaç oğlum elini yüzünden çekemedi

Merhaba arkadaşlar. Bugün misafirim vardı. Çokkkkkkk yoruldum .

Biraz dinleneym ve sizlere bir bakayım dedim :)

Melocum çok tatlı maşallah. Allah nazarlardan saklasın :)

zug maşallah büyütmüşsün.

Bizim de pazartesi kontrolümüz var. Bakalım işallah güzel haberlerle gelirim.

Şenaycım o saç dökülmesi bende oglumda emzirme döneminde olmuştu, hamileyken olmamıştı ama şimdi saçlarım avuç avuç dökülüyor

kızlaarrrrrrr
Allah bebeklerinize hayırlısıyla kavuşmayı nasip etsin..
ayyyy ne heyecanlısınızdır şimdi. bende 2010 şubat annesiyim. kızım 8. ayının içinde.
bol bol uyuyun, gezin. gerçi sizlere öneri topiği açmış bizim kızlar ama yazayım dedim. kendinize çokk iyi bakın, süt için, ceviz yiyin.. kaydirigubbakcemile3
iyigecelerr.....

melocum çok güzel bir görüntü, paylaştığın için sağol. maşallah yavrun güzel haberlerle göndermiş annesini.

bu arada hala burgerzedeler olarak huzursuzuz ama kızlar zaten ilk önce sağlıksız bu etler diye burger iade etmiş ve kullanmamış dolayısıyla en güvenilecek yer bence orası) (kendimi böyle teselli ediyorum napalım) o etleri alıp heryere dağıtmış adamlar el altından baksanıza, ona bakarsanız dışarıda kesinlikle yemek yememk lazım ama özellikle de işteyken imkansız.
:sinifsinif:

İyi pazarlar kızlar.
Dün dr a gittik,4 lü test sonucumuz çok iyiymiş.
Bebişinde keyfi pek yerindeydi,el salladı ,taklalar attı sonrada sırtını dönüverdi :)))

--------------------------------------------------------------------------------

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…