2011 Şubat Anneleri

kızlar bebeğimi gördüm..bu sefer yüzünü göstermedi bize..307 gr olmuş meleğim..dr herşey yolunda dedi..ama beni biraz zayıf buldu. daha çok yemek ye dedi....zorla da olsa fazla yemem lazım:)))))

cnm dua edicem inşllah herşey yolunda ve güzel haberlerle dönersin allah yardımcın olsun yarın içindee

allah yardımcın olsun canım... zor çok iyi biliyorum ama sakin olmaya çalış ve dua oku olur mu...

kızlar bebeğimi gördüm..bu sefer yüzünü göstermedi bize..307 gr olmuş meleğim..dr herşey yolunda dedi..ama beni biraz zayıf buldu. daha çok yemek ye dedi....zorla da olsa fazla yemem lazım:)))))

cnm gözün aydın
buarada bişi sorcam bende çok zayıfımda sen kaç kilosun boy kaç senin doktor beni görse heraldeepey fırça çeker:) henüz sadece 49 olaibldim

geçmiş konulara baktım alocum un yaşadıkları tekrar okudum ve onun güzel haberlerini görünce çok daha fazla umutlandım.bugüne kadar amniyosentesinde kötü sonuç çıkan görmedim bu üçlü testede zaten hiç inanmıyorum.bir kaç kişiyle konuştum ikili testi iyi çıkanlar üçlüyü yaptırmamışlar bile.boşu boşuna kendimizi hırpalıyoruz aslında.amniyosentezi yaptırıcam sonucu alıcam o temiz kağıdınıda kendi gözüme sokucam bu ne amma stres yaptık.valla 3 günde iştah miştah gitti aptal oldum valla

kimselere söylemedim.ne aileme ne arkadaşlarıma birtek sizlerle paylaştım.boşyere kimseyi üzmek istemiyorum.bu dönemde geçecek biliyorum

valla bende 4 kilo aldım 48 oldum tabi bu aralar zayıflamamışsam :) doktor bişi demedi kilom için ama vitamin hapımı içmediğimi öğrenince ufak bir fırça attı iç onu dedi

cnm ne kaadadr güzel şeyler yazmışsın bak inşallah dediğin gibi olcak ve bizde burdan bu güzel haberinden dolayı kutlucaz senii hadi niş cnm

hmm demek bnmle aynı kiloda giden biri var:) inşallah bizde alırız daha doğrusu bebişler alırlar bizde normal oluruz:) hayırlı sağlıklı bi şekidle olsunda artık napalım vitaminlerini ihmal etm cnm

valla nurberra beni görenler ayyyy ne güzell arkadan bakınca hiç hamile gibi değilsin çok tatlı falan diolar.valla dün anneanneme okuttum kendimi :) ebru şallı hamileliği yaşıyoruz biz bakalım son aylar bir patlama yapabiliriz bellimi olur

sorma cnm bnm arkadan aynı işte dediğn gibi öndende karınım çok değil azcık bişi oda büyümedi henüz :)yani bilmeyen hamile olduğumu anlayamaz evt bende son ayları bekliyorum
buarada ebru şallı doğurmuş vatan millete hayırlı olsun:)

evet bende sen söyleyince bakayım dedim 2 kiloymuş bebişi sağlıkla büyütsün inşallah

benim karnım var maşallahh bakınca anlaşılıyo ama dörtte ikisi gaz heralde :)))) lpg tüpü gibi dolaşıyorum yaaaaa kaydirigubbakcemile3

ne güzel gazda olsa karnın büyük hamiş olduğun önden belli ttalım en azından bnmkide minik bi top gibi öleeee duruyo bana inat

nurberra
canım ben 50 ile hamile kaldım.şimdi 53 oldum.20. haftanın içindeyim..önceki kontrollerde dr istediğini ye dem,işti. çünkü bebeğe pek faydası olmuyo dedi.ama 5. aya girince artık ye diyor..çok ye dedi bana..
pek iştahlı olmadığımdan biraz zorlanıyorum yemek için:))

canım Allah yardımcın olsun daha önce de yazdım müdür yardımcımın 43 de 1 çıktı olasılık ama çocuk şu an cin gibi ve sapasağlam dün doktorum benden de üçlü istemedi

he he he ....benim kilo hikayemi duysanız...90 kilo ile ilk bebeğimi kaybettim sonra 65 e kadar düştüm ...70 ile hamilekaldım 5.ay şu anda 78 kiloyum

ben de 64-65 arası değişiyodu kilom
şimdi 68,3 oluyo sabah aç karnına yatana kadar 69 u görüyorum:))))))
siz aç karnına mı ölçüyosunuz kilonuzu???
önceleri panik yapıyodum kilodan
şimdi o kadar değil dikkat etmeye çalışıyorum ama
bi daha bu kadar kilolu olmıcaz inşallah
bebeklerimiz sağlıkla doğsun dişimizi sıkıp vericez zor da olsa

melocum ne kadarlıkken kaybettin bebeğini ben de geçen kasım da kaybetmiştim 8 haftalıkken (
Allah kimseye yaşatmasın
o zaman 60 kiloydum kürtajdan sonra 4-5 kilo aldım 6 ayda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…