selam kızlar
yarın saatt 9da amniyosentez için doktorun karşısında olacağım
artık strestenmi sıkıntıdanmı nedir bugün hiç keyfim yok birazdan eşimle temizlik yapıcaz zira önümüzdeki bir kaç hafta hiiiçç birşey yapmaya niyetim yok.
selam kızlar
artık strestenmi sıkıntıdanmı nedir bugün hiç keyfim yok birazdan eşimle temizlik yapıcaz zira önümüzdeki bir kaç hafta hiiiçç birşey yapmaya niyetim yok.
kızlar bebeğimi gördüm..bu sefer yüzünü göstermedi bize..307 gr olmuş meleğim..dr herşey yolunda dedi..ama beni biraz zayıf buldu. daha çok yemek ye dedi....zorla da olsa fazla yemem lazım:)))))
geçmiş konulara baktım alocum un yaşadıkları tekrar okudum ve onun güzel haberlerini görünce çok daha fazla umutlandım.bugüne kadar amniyosentesinde kötü sonuç çıkan görmedim bu üçlü testede zaten hiç inanmıyorum.bir kaç kişiyle konuştum ikili testi iyi çıkanlar üçlüyü yaptırmamışlar bile.boşu boşuna kendimizi hırpalıyoruz aslında.amniyosentezi yaptırıcam sonucu alıcam o temiz kağıdınıda kendi gözüme sokucambu ne amma stres yaptık.valla 3 günde iştah miştah gitti aptal oldum valla
kimselere söylemedim.ne aileme ne arkadaşlarıma birtek sizlerle paylaştım.boşyere kimseyi üzmek istemiyorum.bu dönemde geçecek biliyorum
valla bende 4 kilo aldım 48 oldum tabi bu aralar zayıflamamışsam :) doktor bişi demedi kilom için ama vitamin hapımı içmediğimi öğrenince ufak bir fırça attı iç onu dedi
valla nurberra beni görenler ayyyy ne güzell arkadan bakınca hiç hamile gibi değilsin çok tatlı falan diolar.valla dün anneanneme okuttum kendimi :) ebru şallı hamileliği yaşıyoruz bizbakalım son aylar bir patlama yapabiliriz bellimi olur
evet bende sen söyleyince bakayım dedim 2 kiloymuş bebişi sağlıkla büyütsün inşallah
benim karnım var maşallahh bakınca anlaşılıyo ama dörtte ikisi gaz heralde :)))) lpg tüpü gibi dolaşıyorum yaaaaa kaydirigubbakcemile3
selam kızlar
geçmiş konulara baktım alocum un yaşadıkları tekrar okudum ve onun güzel haberlerini görünce çok daha fazla umutlandım.bugüne kadar amniyosentesinde kötü sonuç çıkan görmedim bu üçlü testede zaten hiç inanmıyorum.bir kaç kişiyle konuştum ikili testi iyi çıkanlar üçlüyü yaptırmamışlar bile.boşu boşuna kendimizi hırpalıyoruz aslında.amniyosentezi yaptırıcam sonucu alıcam o temiz kağıdınıda kendi gözüme sokucambu ne amma stres yaptık.valla 3 günde iştah miştah gitti aptal oldum valla
kimselere söylemedim.ne aileme ne arkadaşlarıma birtek sizlerle paylaştım.boşyere kimseyi üzmek istemiyorum.bu dönemde geçecek biliyorum
valla bende 4 kilo aldım 48 oldum tabi bu aralar zayıflamamışsam :) doktor bişi demedi kilom için ama vitamin hapımı içmediğimi öğrenince ufak bir fırça attı iç onu dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?