2011 Şubat Anneleri

ayy bu kız hem abla olacak, hem okullu olacak hem de balerin olacak)) fatmacım bu yaşta hayatın yükü altında ezilmesin çocuk kaydirigubbakcemile3

Kızlar selam nasılsınız :)
Akşam yemeğinde camlı sarma yemek isteyen varsa bana buyursun kaynanacım yapmış kıtır kıtır !!

Kızlar selam nasılsınız :)
Akşam yemeğinde camlı sarma yemek isteyen varsa bana buyursun kaynanacım yapmış kıtır kıtır !!

camlı sarma mı:))))))))))))))))))))))))
karanlıkta mı sarmış:)))????????????

sarmayı eskiden çok severdim ama şimdi hiç yiyemiyorum canım midemi ekşitiyor hemen. ama camlısını hiç tatmadım)
mavicim ya yorumuna gülüyorum deminden beri

bi kere ben çocukken bayramda bir tepsi baklavayı fırının içine koymuştuk
fırınların içinde küçük ampul oluyo ya o kırılmış camı da ince belli olmuyo
yiyoruz tatlıyı kıtır kıtır
ama aklımıza gelmiyo sonra ampulün yarısını görünce jeton düştü o geldi aklıma:))))))))))))))))

camlı sarma mı:))))))))))))))))))))))))
karanlıkta mı sarmış:)))????????????

Canım yaprak getirmişti sarma sarayım dedi , sar dedim verdim malzemelerini, borcamımı kırmış, banada söylemiyor
bende sonra mutfağı toplarken farkettim, aa o borcam kendiliğinden düştü kırıldı dedi olsun anne önemli değil dedim
neyse sevgili kaynanacm o iç ziyan olmasın diye yerden toplayıp onunla sarmış sarmayı
bende duştaydım görmedim
kıtır kıtır sarma, bende heralde yaprakları yıkamadı dedim
alınmasın beğenmiiyo yaptığımı demesi n diyede söylemedim
kıtır kıtır ses geliyo çiğnedikçe
dün azcık yedim kıtır olunca çok yemedim
bugün yedim ama ağzıma cam parçası geldi bütün, çıkardım ağzımdan
anne bu neeee
dedim , aa içine kaçmış cam dedi, e sen kırdığın şeyin içindeki içi atmadınmı dedim
yok atmadım onunla sardım dedi yaaaa
e anne midemiz bağırsağımız kesilirse camdan ne olcak dedim
bişey olmaz cam yiyen adam var televizyonda dedi ya
kızlar
sinirlendm bişey demedim, kustum, niye kusuyosun sarmayı dedi bide
anne kıyma iste kıyma alayımm pirinç iste pirinç alayım
niye cam kırıklı şeyi yediriyosun dedim
bişey olmaz ondan diyo ya
ben sinirlendim biraz dışarı çıkıp rahatladım
baktım arkamdan kağanıda alıp gelmiş
neyse dolaştık
geldik eve
sinirlerim çok bzuk , çaktırmıyorum

canım sizinki bilmeden olmuş, benimki iç ziyan lmasın diye sarmış ya düşündükçe çıldırasm geliyor, eşime anlattım şimdi arayıp kızıcam dedi, sakin ol dedim arama , sinrin geçince alır karşna düzgünce konuşursun dedim
masus yapar gibi yapıyo kadın yaa

bi de sözde sana bakmaya geldi
neyse boşvermeye çalış
atsaymış ya sanki yapılamayacak bişi sarma içi
sana bol sabır dilerim
iyi ki kaan a denk gelmemiş

ben çıktım kızlar sırtım çok ağrıyo otururken zaten yarın da okul var yaslardayım(

şimdi birşey desen nakör derler, gittim baktım sarmalar sarıp yedirdim hala da yaranamıyorum bu geline derler. sabır burcucum allah sabır versin.

Bide kırınca yeride süpürmemiş gece kağana süt vermek için kalkınca ayağıma cam girdi kanadı,sabah ben süpürdüm, e ben cam kırıklarını topladım ya yerden diyor bide...

Cnm bencede ama anlatamazsın işte... iyi akşamlar görüşürz

şimdi birşey desen nakör derler, gittim baktım sarmalar sarıp yedirdim hala da yaranamıyorum bu geline derler. sabır burcucum allah sabır versin.

öyle valla canım maalesef

İyi şanslar, Allah yardımcın olsun, kalbimiz seninle...

kızlar dr um bana marincap die bi ilaç verdi omega3 ve balık yağı içeriyoo acaba sizdende kullanan varmı bana elevit falanda vermedi bi kan ilacı bi bu.

lierac phytolastil jel kullanıyorum, yengem dermatolog, onun ve doktorumun önerisi. Bir de palmers'ın kakao özlü çatlakl kremleri var, gün içinde de onu kullanıyorum. biraz masraflı ama çatlak oluştuktan sonra geri dönüşü yok. riske giremedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…