2011 Şubat Anneleri

kızlar dr um bana marincap die bi ilaç verdi omega3 ve balık yağı içeriyoo acaba sizdende kullanan varmı bana elevit falanda vermedi bi kan ilacı bi bu.

Ben ferrosanol demir ilacı ve megadyn vitamin kullanıyorm cnm 1.dede böyleydi

Kızlar çıkıyorum iyi geceler
a.s.

Cnm ğluma chicconunkini almıştım memnun kaldım

kızlar dr um bana marincap die bi ilaç verdi omega3 ve balık yağı içeriyoo acaba sizdende kullanan varmı bana elevit falanda vermedi bi kan ilacı bi bu.

canım bende elevit kan ilacı ferrum forte ve omega 3 balıkyağı hapı olarakta dr um ocean diye bi ilaç verdi canım onları kullanıyorum

Günaydın kızlar,ben bugün gene mide bulantılarıyla uyandım ama şöylede bir güzellik yaşıyorum dün akşam kızımın tekmelerini babasıda hissetti o kadar güzel birşeyki peşpeşe 4-5 kere tekmek attı sabahtan beride çok kıpır kıpır kızım maşallah böyle hareketlerini daha net hissetmek çok güzel bir duyguymuş büyüdükçe hareketlerini hissetmeye başlıyorum ona dahada çok bağlanıyorum

Gunaydın herkeseeee uzun suredır bılgısayarım acmıyodu bu sıteyı...arkadaslar cınsıyet bellı olduuuuuuuuuuuuuuu erkek:))) bu arada tum yontemlere gore kız cıkıyodu yanı ne cın ne rus ne bıorıutım hıcbırı tutmadı bılgınıze:)

canım ben elevit ve ferrum fort kullanıyorum. birde seven seas diye bi omega 3 kullanıyorum.

selam kızlar,

ben geldim,sizleri çok özledim,bayram ve sonrası 2 hafta çok güzel tatil yaptık,kızım beni hiiç üzmedi,herşey çook güzeldi ama bugün işbaşı yaptım
biraz zor geçecek bugün,fırsat buldukça geçmişi okuyacağım,bi değişiklik varmı merak ediyorum,hepinizi öpüyorumma.s.

Dilerim lal sanırım amniyosentez yapılacakmış,rabbim yar ve yardımcın olsun,dualarım seninle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…