kızlar dr um bana marincap die bi ilaç verdi omega3 ve balık yağı içeriyoo acaba sizdende kullanan varmı bana elevit falanda vermedi bi kan ilacı bi bu.
Cnm ğluma chicconunkini almıştım memnun kaldım52207 Nivea Baby Yeni Atta antal Set | Nivea | Civil Bebek ve ocuk Dnyas - Civilim.com
02 Chicco Bebek Yal Kozmetik Bakm anta Seti Lacivert | Chicco | Civil Bebek ve ocuk Dnyas - Civilim.com
kızlar şunları beğendim. sizce böyle set olarak mı almalı yoksa tek tek ihtiyaca göremi seçmeli? ne dersiniz
bir de chicco ve nivea arasında pek fiyat farkı yok, kullanan tecrübeli anneler hangisini tavsiye edesiniz?
kızlar dr um bana marincap die bi ilaç verdi omega3 ve balık yağı içeriyoo acaba sizdende kullanan varmı bana elevit falanda vermedi bi kan ilacı bi bu.
http://www.kadinlarkulubu.com/subat-anneleri/392423-2011-subat-anneleri-listesi-4.html
Listemizin son hali kızlar 4.sayfada bulunmakta.
Eksik olanlar tekrardan bilgilerini bana versinler ama önümüzdeki haftadan önce yayınlamıycam listeyi bilginize :))
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Emeğine sağlık canım kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?