kızlar bence de 10-30 iyi...
kızlar yoldan gelince cumartesi akşamı direk doktora indik,tatil sonrası kontrol diye ve eşimi biraz zorlayarak cinsiyeti öğrendik,o öğrenmek istemiyordu sürpriz olsun diye,kızımız olacağını duyunca oda çok mutlu oldu,biraz önce de eşimden çiçek geldi,'' Ceren Gözlümün Annesine'' diye.... çook duygulandım oda arkadaşlarıma bile çiçek yollamış cerenin teyzelerine diye,,çok ağlattı bizi bu adammm....çok seviyorum onu:asigim:
http://www.kadinlarkulubu.com/subat-anneleri/392423-2011-subat-anneleri-listesi-4.html
Listemizin son hali kızlar 4.sayfada bulunmakta.
Eksik olanlar tekrardan bilgilerini bana versinler ama önümüzdeki haftadan önce yayınlamıycam listeyi bilginize :))
merhabalar bende ınsallah subat 2011 annesı olucam bugun doktoruma kontrole gıdıorum 20 hafta 4gunluk hamıleyım bakalım neler solıcek,16 haftalıkken kız dedı ama tam goremedı.2lı ve 4 lu test yapmıstık hepsı guzel cıktı sukur.sevgıler herkese:CüvCüv:
merhaba güzel annişler ve bebişleri.
uzun zamandır girmedim nete.amniyosentez yaptıracak arkadaşların Rabbim yardımcısıolsun inşallah iyi haberlerrle dönerler.
biraz önce kontrolden geldik.çok şükür sağlıklı bebişim.ama yine göstermedi.cinsiyetini.ne nazlıymış bizimkiside yaa.dr. uğraştı gösterir gibi oldu.yüzde 60 kız dedi ama yinede tam göremedi.bi dahaki kontrole inşallah.bütün iç organlarını omuriliğini ayak ve el parmaklarını falan gördük.
BPD(şakaklar arası):48mm.
HC(baş çev.):171.5mm
AC(karın çev.):151mm.
FL(bacak boyu):33.5 mm
canım şu bilgilerimide veriiim ben sana cinsietimiz:erkek gr:438 testlerimiz temiz isim düşüncemizde kararsısız ya utku veya rüzgar ben burda oylama yapayım sizce hangisi daha güzel kızlar referandum başladı hadi bakalımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bende Rüzgar ı sevdim...Benımde kızım olucak bugun bı deısıklık olmazsa erkek falan demzse doktor ısmını EYLÜL koyduk.Cok sevıoruz Eylül ismini...
Kızlar hediye çekilişine son katılım 30 eylül biliyorsunuz fiyat aralığını nasıl yapalım herkesin bütçesine uygun olsun diyorum ben makul bir fiyatta,herkes fikrini söylesin ortak bir kararda buluşalım olur mu?
kzılar muhtemel doğum tarihiniz doktormu söyledi yoksa şu internette hesaplayıcılardanmı hesapladınız
ben oradan hesapladım
doktoru söyleyen varmı
kızlar bengeldim ama muayene olamadık dokorumuz acil bi konferans için yurtdışına çıkmış perşembeye kaldı artık
kızlar bence de 10-30 iyi...
kızlar yoldan gelince cumartesi akşamı direk doktora indik,tatil sonrası kontrol diye ve eşimi biraz zorlayarak cinsiyeti öğrendik,o öğrenmek istemiyordu sürpriz olsun diye,kızımız olacağını duyunca oda çok mutlu oldu,biraz önce de eşimden çiçek geldi,'' Ceren Gözlümün Annesine'' diye.... çook duygulandım oda arkadaşlarıma bile çiçek yollamış cerenin teyzelerine diye,,çok ağlattı bizi bu adammm....çok seviyorum onu:asigim:
gözün aydın gözdecim, şenay teyzemize de selamlarslm arkadaşlar anenemiz geldi ondan çok giremiyorum hepinizi öpüyorum
allah mutluluğunuzu daim etsin ne güzel insanın çok hoşuna gidiyor cidden bende ilk öğrendiğimizde eşim elinde çiçekle eve gelmişti acayip duygulanmıştım bunlar çok güzel jestler ama yapılmasada biz eşlerimizi seviyoruzki onlardan bir parçayı dünyaya getirirken bu kadar mutlu oluyoruz
Kızlar şimdiye kadar kaç mesaj göndermiş olduğumu nerden görebiliyorum?
Kızlar şimdiye kadar kaç mesaj göndermiş olduğumu nerden görebiliyorum?
canım ellerine sağlık, seni uğraştırıyoruz sürekli
eşine benden 10-10-10 puan))) maşallah kızın olacakmış tebrik ederim canım
çok mersii ,bendende 10 puan:lepi:Allah hepimize bebişlerimizi kucağımıza almayıda göstersin,ozamanda doğum çiçeklerimizi alalım inşallahkaydirigubbakcemile5
kızın hayırlı uğurlu olsun eşinin jestti acayip güzel olmuşş...
hediyelerimiz için 15-30 arası bencede uygundur...ben şimdiden bakmaya başladım çekilişimiz yapılsada kızmı erkekmi bebişimiz görsek..
selam kızlarr...21. haftadayız ben hissediyorum hareketlerini kızımın ama daha eşim hissedemiyor yani elini koyunca karnıma anlaşılmıyor..normal mi sizce ?
Normal canım benim eşimde geçen haftaya kadar sadece ağırlığını hissediyordu ama dün akşam babasına tekme attı teyzesi yavaş yavaş başlar oda büyüdükçe hareketleniyorlar canım.
Alışveriş için bende kendimi hazırladım,hediye alacağım kişi belli olsun yalovayı talan edeceğim en güzeli olsun içime sinsin diye :))
kızlar bahsetmiştimya Annelere ücretsiz kitap kampanyası! diye bir kampanya var diye milliyette
oradan bana kitabım ulaştı 4,5 tl kargo bedeli sadece kitap ücretsiz gelmiş oldu çok hoş ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?