2011 Şubat Anneleri

allah mutluluğunuzu daim etsin ne güzel insanın çok hoşuna gidiyor cidden bende ilk öğrendiğimizde eşim elinde çiçekle eve gelmişti acayip duygulanmıştım bunlar çok güzel jestler ama yapılmasada biz eşlerimizi seviyoruzki onlardan bir parçayı dünyaya getirirken bu kadar mutlu oluyoruz

slm arkadaşlar anenemiz geldi ondan çok giremiyorum hepinizi öpüyorum

Kızlar ben çrş 20.haftama girmiş olacağım artık 5 aylık hamileyim dimi? Bide 22.haftadan sonra 6 aylık hamile olacağım dimi? ay inanamıyorum :))

canım ellerine sağlık, seni uğraştırıyoruz sürekli

aramıza hoş geldin

ayy kıyamam pek nazlıymış bu miniş) maşallah kocaman da olmuş, cinsiyetini de öğrenirsiniz umarım yakında

utkuya bir oy da benden. gerçi rüzgar da çok hoş ama bir iki yıla modası gecer gibi geliyor bana canım

bende Rüzgar ı sevdim...Benımde kızım olucak bugun bı deısıklık olmazsa erkek falan demzse doktor ısmını EYLÜL koyduk.Cok sevıoruz Eylül ismini...

eylül çok güzel, adıyla yaşasın inş.

15-30 uygun bence de.zaten hiçkimse kendi bebişine almayacağı şeyi hediye göndermez eminim. çok güzel bir anı olacak bu miniklerimiz için

kzılar muhtemel doğum tarihiniz doktormu söyledi yoksa şu internette hesaplayıcılardanmı hesapladınız
ben oradan hesapladım
doktoru söyleyen varmı

dr. hiç birşey demiyor ama ultrason kağıdına göre her kontrolde biraz öne geliyor canım ya) senin de öyle mi?

kızlar bengeldim ama muayene olamadık dokorumuz acil bi konferans için yurtdışına çıkmış perşembeye kaldı artık

yazık olmuş neslicim ya, ne çok heveslenmişsindir göreceğim diye. ama neyse yavrun iyi olsun da gerisi önemli değil.

eşine benden 10-10-10 puan))) maşallah kızın olacakmış tebrik ederim canım

slm arkadaşlar anenemiz geldi ondan çok giremiyorum hepinizi öpüyorum
gözün aydın gözdecim, şenay teyzemize de selamlar)

evet canım güzel ve unutulmayacak jestler, güzel dileklerin içinde çok mersi,Allah hepimizin mutluluğunu daim etsin...

Ayyy eşin çok seviyor canım seni ne kadar güzel :))
Bu arada gözünaydın canım kızın olacakmış

sağol kızçene arkadaş geliyor teyzesi,eşimi bende çok seviyorum,Allah hiçbirimizi ayırmasın,huzurumuzu bozmasın:Saruboceq:

kızın hayırlı uğurlu olsun eşinin jestti acayip güzel olmuşş...
hediyelerimiz için 15-30 arası bencede uygundur...ben şimdiden bakmaya başladım çekilişimiz yapılsada kızmı erkekmi bebişimiz görsek..

selam kızlarr...21. haftadayız ben hissediyorum hareketlerini kızımın ama daha eşim hissedemiyor yani elini koyunca karnıma anlaşılmıyor..normal mi sizce ?

sağol canım,senin bebişinin kıyafetleride çok güzel çok zevklisin,bende alıcam en kısa zamanda pembişlerii...hediyeleşmek de çok güzel bir paylaşım olacak,ben okulda yapılan yılbaşı çekilişlerinide çok severdimkaydirigubbakcemile3

selam kızlarr...21. haftadayız ben hissediyorum hareketlerini kızımın ama daha eşim hissedemiyor yani elini koyunca karnıma anlaşılmıyor..normal mi sizce ?

Normal canım benim eşimde geçen haftaya kadar sadece ağırlığını hissediyordu ama dün akşam babasına tekme attı teyzesi yavaş yavaş başlar oda büyüdükçe hareketleniyorlar canım.

Alışveriş için bende kendimi hazırladım,hediye alacağım kişi belli olsun yalovayı talan edeceğim en güzeli olsun içime sinsin diye :))

1.Çağlayan Çiçek
2.Gozdeati
3.esraa47
4.dillerim_lal
5.moonsun82
6.red_cake
7.nesli81
8.s3nna
9.gyshnky
10.maviumutolsun
11.yasese
12.fns93
13.yasminkamu
14.too_be
15.senaysn
16.melocum
17.sevim_li
18.fukuka
19.cnnp
20.evridiki
21.nuryasemin
22.hazel28
23.yesimpk35
24.mucize_1406
25.cutie

Şu anki tablo bu şekilde kızlar 25. kişinin 25.indende cevap bekliyorum kaçmadan cevap bekliyorum hepinizden :))

moonsun82 - 10-30
esraa47 - 10-30
mucize_1406 - 10-30
cutie- 10-30
sevim_li - 10-30
senaysn - 15-30
red_ cake -15-30
yesimpk35 - 15-30
caglayancicek - 15-30
nuryasemin - 15-30

saol canımm.......................

kızlar bahsetmiştimya Annelere ücretsiz kitap kampanyası! diye bir kampanya var diye milliyette
oradan bana kitabım ulaştı 4,5 tl kargo bedeli sadece kitap ücretsiz gelmiş oldu çok hoş ama

kızlar bahsetmiştimya Annelere ücretsiz kitap kampanyası! diye bir kampanya var diye milliyette
oradan bana kitabım ulaştı 4,5 tl kargo bedeli sadece kitap ücretsiz gelmiş oldu çok hoş ama

Geçen cumartesi günü banada geldi canım kitaptan,ablam içinde istedim yiğenim 3 yaşında tam onluk bu kitap ve dergi,içeriğide çok güzel ve eğlenceli bebişlerimiz doğup büyüsede oynasak beraber bizde onunla :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…