2011 Şubat Anneleri

19+6 haftalık olduk .sağlıcakla görüp güzel haberlerle gelirsin inşallah canım.yinede kafana takılanları dr.una sor istersen.

cnm guzel dıleklerın ve verdıgın bılgıler ıcın tesekkur ederım.Bende 4d de hıc goremedım bebegımı cok merak edıorum acaba ayrıtlı ultrason dedıklerı o olsa gerek acaba kacıncı ayda yaptırıo doktorlar bılen arkadaslar varsa yazarsa sevınrıım.Bakalım bugun gıdeyım bı, az sonra cıkarım evdn hersey cok guzeldır ınsallah.

buarda catlaklar ıcın doktoruma bırsey sormamıstım arkadasımın doktoru balmandol badem yagı kullanabılrısın demıs oyuzden onu kullanıorum sık sık suruorum,kasıntı olursa hemen nemlendırıorum cunku kasındıgı an gerılıorumus ve kuruormus oyuzden hemen nemlendırıorum catlamasın dıe.tabı bunun yanında fazla kg alımı olursa ve su ıcmezsenız fazla cılt daha cok catlamaya meyıllı oluormus.Tek göbeğe deıl ben belıme,gogsume,basen ve kalcalarımada suruorum aklınızda bulunsun bu dedıgım yerlerde sınsıce catlıormus.:CüvCüv:

bende Rüzgar ı sevdim...Benımde kızım olucak bugun bı deısıklık olmazsa erkek falan demzse doktor ısmını EYLÜL koyduk.Cok sevıoruz Eylül ismini...

bende Rüzgar ı sevdim...Benımde kızım olucak bugun bı deısıklık olmazsa erkek falan demzse doktor ısmını EYLÜL koyduk.Cok sevıoruz Eylül ismini...

eylülde çok güzel ismiyle yaşasın yeğenim..kızım olsaydı kız kardeşimde eylül ismini koymamızı çok istiyordu yani listemizdeydi eylül ismi:ecrin_bebek:

Mrb Arkadaşlar inşallah siz ve bebişleriniz iyidir.
Biz iyiyiz.

kızlar dr um bana marincap die bi ilaç verdi omega3 ve balık yağı içeriyoo acaba sizdende kullanan varmı bana elevit falanda vermedi bi kan ilacı bi bu.

Ben de aynısını kullanıyorum cnm günde 1 kez.
Elevit+kan ilacı+balık yağı

Hayırlı olsun canım bebeğin aramıza hoşgeldin listeye seni ekleyebilmem için
Yaşın,
Muhtemel Doğum Tarihin
Hamiş Kaldığın Kg
Bebişin Cinsiyeti ve Adı belliyse
3'lü test yada 4'lü test sonucu yaptırdıysan nedir,Detaylı organ taramasına girdin mi

Maşallah canım bebişine kocaman olmuş,

Kız hepsini tek kalemde versene uğraştırıyorsun beni taksit taksit kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Kızlar hediye çekilişine son katılım 30 eylül biliyorsunuz fiyat aralığını nasıl yapalım herkesin bütçesine uygun olsun diyorum ben makul bir fiyatta,herkes fikrini söylesin ortak bir kararda buluşalım olur mu?

benneyaptımkisağol çağlayancım.hepimizin bebişleri sağlıklı olsun hep inşallah.bide cinsiyetini öğrenseydik.çok nazlı bizimkisi şimdiden yandık desene.topikte en son öğrenen biz olucaz anlaşılan.

bende katılmak istiyorum canım benide eklermisin,fiyat konusunda bu hafta sonu alışveriş yapmayı planlıyorum,ozaman fikir verebilirimbayanssulusmile

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kız ne yapayım bakıyom listeye neyim eksikse onu veriyorum başka eksik bilgim vrsa söylede onları da veriim yerimseniben

bende katılmak istiyorum canım benide eklermisin,fiyat konusunda bu hafta sonu alışveriş yapmayı planlıyorum,ozaman fikir verebilirimbayanssulusmile

Hediyeleşme topiğine bende varım diye yaz canım karışıklık olmasın sonra
bende ekliyim seni listeye

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kız ne yapayım bakıyom listeye neyim eksikse onu veriyorum başka eksik bilgim vrsa söylede onları da veriim yerimseniben

Bebişin Cinsiyeti,İsmi,3'lü veya 4'lü test yaptırdıysan sonucu

merhaba kızlar
dersten yeni geldim ancak girebildim ne var neyok daha geçmişi okuyamadım
şöyle bir bakayım neler konuşmuşsunuz

Bide şimdi şu yeni linklere tıklayacağım merak ediyorum. Çağlayancaım bizde hala cinsiyet bilmiyoruz.Kontrol için şafak cmt saat 12. Şimdiden heyecanlıyım :))

kzılar muhtemel doğum tarihiniz doktormu söyledi yoksa şu internette hesaplayıcılardanmı hesapladınız
ben oradan hesapladım
doktoru söyleyen varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…