19+6 haftalık olduk .sağlıcakla görüp güzel haberlerle gelirsin inşallah canım.yinede kafana takılanları dr.una sor istersen.
ikiside güzel canım ama bende utku daha güzel
bende Rüzgar ı sevdim...Benımde kızım olucak bugun bı deısıklık olmazsa erkek falan demzse doktor ısmını EYLÜL koyduk.Cok sevıoruz Eylül ismini...
kızlar dr um bana marincap die bi ilaç verdi omega3 ve balık yağı içeriyoo acaba sizdende kullanan varmı bana elevit falanda vermedi bi kan ilacı bi bu.
cnm merhaba bende:CüvCüv: tup bebek yaptırdım 66,5 kg ıle hamıle kaldım sımdı bu sabah ac karnına tartıldım tam tamına 70 kg cıktım.Tup bebek doktroum bana sureklı yatıcaksın demedı cok yatmakta sakıncalı oldugunu normal yasantıma devam etmem gerektıgını ve sımdıkı doktorumda yuruyus yapmam gererktıgını soledı ve bana cok yeme kılo alma dedı 5 aya kadar.ben ılk 3ay kustum pek ıstahsızdım sonra ıstahım artınca vucut soka gırdı herlde 3.5 kg aldım toplamda ama ben abartı yemıorum yıne ıstedıgımı yıorum fakat asla nutella kola hamur ıslerı tatlı ıle cok hasır nesır deılım bunları yememızın bı faydası yok zaten cnm ısteyınce belkı 1 bardak yada 1 adet yıorum.LISTE OLAYINA gelınce bende ıstıorum yaş 27 hamıle kaldıgım kg 66,5 baska hangı bılgıler gereklı.Bende bugun kotrole gıdıcem 20 hft 4gunluk acaba neler ıstıycek doktor bılemıorum,arkadaslar bu haftada neler ıstedı doktorlarınız yazarsanız sevınırım.Benım kafam su 2 boyutlu ultrasonla 4 boyutlu arasında karıstı bıraz.sevgıler
merhaba güzel annişler ve bebişleri.
uzun zamandır girmedim nete.amniyosentez yaptıracak arkadaşların Rabbim yardımcısıolsun inşallah iyi haberlerrle dönerler.
biraz önce kontrolden geldik.çok şükür sağlıklı bebişim.ama yine göstermedi.cinsiyetini.ne nazlıymış bizimkiside yaa.dr. uğraştı gösterir gibi oldu.yüzde 60 kız dedi ama yinede tam göremedi.bi dahaki kontrole inşallah.bütün iç organlarını omuriliğini ayak ve el parmaklarını falan gördük.
BPD(şakaklar arası):48mm.
HC(baş çev.):171.5mm
AC(karın çev.):151mm.
FL(bacak boyu):33.5 mm
sağol canım seninde bebişin hayırlı olsun.
dr.benden bişey istemedi canım bi dahaki kontrole aç karnına gidicem şeker yükleme testi yapılacakmış .sadece aç gel dedi bana.banada bazen 4 boyutluda göseriyor bebişi.zaten en iyisi 2 boyutluymuş bütün organlarını bunda görüyorlar ve ölçümlerini hep 2 boyutluda yapıyorlar.çok ta takma kafana canım boyutluya giricem diye.en güvenlisi 2 boyutlu.
haa unutmuşum bebişim 355 gr olmuş.
canım şu bilgilerimide veriiim ben sana cinsietimiz:erkek gr:438 testlerimiz temiz isim düşüncemizde kararsısız ya utku veya rüzgar ben burda oylama yapayım sizce hangisi daha güzel kızlar referandum başladı hadi bakalımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Kızlar hediye çekilişine son katılım 30 eylül biliyorsunuz fiyat aralığını nasıl yapalım herkesin bütçesine uygun olsun diyorum ben makul bir fiyatta,herkes fikrini söylesin ortak bir kararda buluşalım olur mu?
Hayırlı olsun canım bebeğin aramıza hoşgeldin listeye seni ekleyebilmem için
Yaşın,
Muhtemel Doğum Tarihin
Hamiş Kaldığın Kg
Bebişin Cinsiyeti ve Adı belliyse
3'lü test yada 4'lü test sonucu yaptırdıysan nedir,Detaylı organ taramasına girdin mi
Maşallah canım bebişine kocaman olmuş,
Kız hepsini tek kalemde versene uğraştırıyorsun beni taksit taksit kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bende katılmak istiyorum canım benide eklermisin,fiyat konusunda bu hafta sonu alışveriş yapmayı planlıyorum,ozaman fikir verebilirimbayanssulusmile
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kız ne yapayım bakıyom listeye neyim eksikse onu veriyorum başka eksik bilgim vrsa söylede onları da veriim yerimseniben
kzılar muhtemel doğum tarihiniz doktormu söyledi yoksa şu internette hesaplayıcılardanmı hesapladınız
ben oradan hesapladım
doktoru söyleyen varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?