birde milupadanda ilk hediyelerim geldi bebeğimi beklerken isimli bir kitap, migrostan %25 indirim kuponu (belirli ürünler için orada ürünler belli) ,bir süt artırıcı çay birde küçük bir ıslak mendil eşantiyon olarak gönderilmiş ama çok güzel oluyor en azından kullanırım ona göre alıp almayağaıma karar veriririm
Merhaba arkadaşlar. Doktordan geldik. Kızımızı gördük. Çok tatlıydı abisine el sallıyordu :)
Doktor teyzemiz gelişimini çok begendi. 1 hafta önden gidiyor uzun boylu olacak dedi.
Bebişe çok iyi bakmışsın. 460 gr olmuş dedi :)
16 ekimde de şeker yüklemesi için çagırdı...
Bende bebek şekerlerimi ve kapı süsümü kendim yapmak istiyorum inş.o zamana kadar bir engel çıkmazda yaparım çok hevesim var
Pardon canım ya,ben onları listede eklememişim sabah diyerini yetiştircem diye düzenledim şimdi a.s.
Hediyeleşmede Fiyat İçin Son Tablo
1.Çağlayan Çiçek
2.Gozdeati
3.esraa47
4.dillerim_lal
5.moonsun82
6.red_cake
7.nesli81
8.s3nna
9.gyshnky
10.maviumutolsun
11.yasese
12.fns93
13.yasminkamu
14.too_be
15.senaysn
16.melocum
17.sevim_li
18.fukuka
19.cnnp
20.evridiki
21.nuryasemin
22.hazel28
23.yesimpk35
24.mucize_1406
25.cutie
moonsun82 - 10-30
esraa47 - 10-30
mucize_1406 - 10-30
cutie- 10-30
sevim_li - 10-30
senaysn - 15-30
red_ cake -15-30
yesimpk35 - 15-30
caglayancicek - 15-30
nuryasemin - 15-30
fukuka- 15-30
nesli81 - 15-30
s3nna -15 - 40
Çekilişe girecek olan arkadaşlarım lütfen geldiğinizde fiyat aralığı için düşüncelerinizi yazın olurmu,hediye topiğine yada buraya yazabilirsiniz.Ayrıca kargo benim düşüncem ptt kargo olsun şu aralar en ucuz taşıyan kargo başka fikri olan varsa söylesin lütfen
Merhaba arkadaşlar. Doktordan geldik. Kızımızı gördük. Çok tatlıydı abisine el sallıyordu :)
Doktor teyzemiz gelişimini çok begendi. 1 hafta önden gidiyor uzun boylu olacak dedi.
merhaba canım, gözün aydın. şimdiden abiye cilve yapmaya başladı desene) sevdirecek kendisini şirine
maşşallah yerim ben onu annesi ne güzel ikinci mucizen hayırlısı ile Rabbim bizede tattırır inş.bende 23 ekimde gideceğim şeker yüklemesi yapılacak dr aç gel dedi
Sagol canım :) Amin inşallah.
Of şeker yüklemesi de öyle gıcık bir şey ki
gözünaydın evridikii inşallah iyi anlaşırlar abi kardeş :dance:
bu şeker yüklemesi ne demek hiç duyamıştım neden yapılıyo herkese yapılyomu acaba bilemedim bilmiyorumkismile
Sagol canım :) Amin inşallah.
Of şeker yüklemesi de öyle gıcık bir şey ki
Bu arada ögretmen arkadaşlar için yazıyorum.
Doktor ben sormadan 16 ekimde geldiğinde okulda nöbettten düşmek için kagıt yazalım dedi...
nasıl yapılıo ki canım :uhm:
AYYY..NE güzel bende üye olmuştum bana da gelir miki?birde milupadanda ilk hediyelerim geldi bebeğimi beklerken isimli bir kitap, migrostan %25 indirim kuponu (belirli ürünler için orada ürünler belli) ,bir süt artırıcı çay birde küçük bir ıslak mendil eşantiyon olarak gönderilmiş ama çok güzel oluyor en azından kullanırım ona göre alıp almayağaıma karar veriririm
bence de ...canım fiyat aralığı bencede 15-30
canım maşallah ya ne güzel kocaman olmuş Allah nazarlardan saklasınMerhaba arkadaşlar. Doktordan geldik. Kızımızı gördük. Çok tatlıydı abisine el sallıyordu :)
aynı fikirdeyim ...ödeme bize ait olduğuna göre kim neyle isterse onla göndersin..bana aras yakın meselacanım kargoyu sınırlamayalım bence, kim hangi kargo şirketi yakın gelirse onla yollasın. herkes gönderdiği kargonun parasını kendisi ödesin, böylece karşıdaki arkadaşa da ek maliyet olmasın. tam hediye olsun)
ben ptt pek kullanmıyorum mesela, mecbur tutmazsak yurtiçi ya da arasla yollarım. 2-3lira bişey farkedecek hediyeler çok ağır olmayacağı için. onlar daha güvenilir geliyor bana.tabi ne karar veriseniz uyarım,ille de ptt derseniz o da olur
24 mü oluyor o zamanBu arada ögretmen arkadaşlar için yazıyorum.
Doktor ben sormadan 16 ekimde geldiğinde okulda nöbettten düşmek için kagıt yazalım dedi...
Allah korusun yaa....Teşekkürler canım.
24. haftada her hamileye yapılıyor. Açlık ve tokluk gebelik şekerine bakılıyor.
Eger yüksek çıkarsa diyet veriyor ve 1 hafta sonra tekrar bakılıyor ve yine yüksek çıkarsa bazı yiyeceklere dikkat etmen gerekiyor.
Dikkat etmezsen bebek aşırı kilolu ama ciğerleri gelişmeden doguyor Allah korusun...
şeker yüklemesi bildiğim kadarıyla 6. ayda yapılıyo 24. haftaya denk geliyo.önce bir tüp kan alıyolar sonra glikoz içeren bir sıvı içirip 1 saat falan bekletip takrar kan alıyolar.ikisi arasındaki farka bakıyolar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?