2011 Şubat Anneleri

Merhaba arkadaşlar. Doktordan geldik. Kızımızı gördük. Çok tatlıydı abisine el sallıyordu :)

Doktor teyzemiz gelişimini çok begendi. 1 hafta önden gidiyor uzun boylu olacak dedi.

Bebişe çok iyi bakmışsın. 460 gr olmuş dedi :)

16 ekimde de şeker yüklemesi için çagırdı...

milupadan bana da geldi canım kitabı bitirdim dediğin gibi kullanıp oa göre alacağız artık

gözünaydın canım,maşallah kızına, bir kız bir erkek inşallah bizlerde iki mutluluğu da tadarız....

canım kargoyu sınırlamayalım bence, kim hangi kargo şirketi yakın gelirse onla yollasın. herkes gönderdiği kargonun parasını kendisi ödesin, böylece karşıdaki arkadaşa da ek maliyet olmasın. tam hediye olsun)
ben ptt pek kullanmıyorum mesela, mecbur tutmazsak yurtiçi ya da arasla yollarım. 2-3lira bişey farkedecek hediyeler çok ağır olmayacağı için. onlar daha güvenilir geliyor bana.tabi ne karar veriseniz uyarım,ille de ptt derseniz o da olur

merhaba canım, gözün aydın. şimdiden abiye cilve yapmaya başladı desene) sevdirecek kendisini şirine

maşşallah yerim ben onu annesi ne güzel ikinci mucizen hayırlısı ile Rabbim bizede tattırır inş.bende 23 ekimde gideceğim şeker yüklemesi yapılacak dr aç gel dedi

Bu arada ögretmen arkadaşlar için yazıyorum.

Doktor ben sormadan 16 ekimde geldiğinde okulda nöbettten düşmek için kagıt yazalım dedi...

Sagol canım :) Amin inşallah.

Of şeker yüklemesi de öyle gıcık bir şey ki

gözünaydın evridikii inşallah iyi anlaşırlar abi kardeş :dance:

bu şeker yüklemesi ne demek hiç duyamıştım neden yapılıyo herkese yapılyomu acaba bilemedim bilmiyorumkismile

gözünaydın evridikii inşallah iyi anlaşırlar abi kardeş :dance:

bu şeker yüklemesi ne demek hiç duyamıştım neden yapılıyo herkese yapılyomu acaba bilemedim bilmiyorumkismile

Teşekkürler canım.

24. haftada her hamileye yapılıyor. Açlık ve tokluk gebelik şekerine bakılıyor.

Eger yüksek çıkarsa diyet veriyor ve 1 hafta sonra tekrar bakılıyor ve yine yüksek çıkarsa bazı yiyeceklere dikkat etmen gerekiyor.

Dikkat etmezsen bebek aşırı kilolu ama ciğerleri gelişmeden doguyor Allah korusun...

maşallah bebişine sağlıkla kucağına alırsın inşallah...

Doktor ben sormadan 16 ekimde geldiğinde okulda nöbettten düşmek için kagıt yazalım dedi...

benim dr um söylemedi ama bende bir daha ki randevuda söyliycem çok zor oluyo be o gün tamamen bitmiş oluyorum.ekimde 24. haftayı dolduruyoruz. 6. aydan sonra nöbet yokhihoyyyt

nasıl yapılıo ki canım :uhm:

şeker yüklemesi bildiğim kadarıyla 6. ayda yapılıyo 24. haftaya denk geliyo.önce bir tüp kan alıyolar sonra glikoz içeren bir sıvı içirip 1 saat falan bekletip takrar kan alıyolar.ikisi arasındaki farka bakıyolar...

AYYY..NE güzel bende üye olmuştum bana da gelir miki?
canım fiyat aralığı bencede 15-30
bence de ...
canım maşallah ya ne güzel kocaman olmuş Allah nazarlardan saklasın

aynı fikirdeyim ...ödeme bize ait olduğuna göre kim neyle isterse onla göndersin..bana aras yakın mesela

24 mü oluyor o zaman
Allah korusun yaa....

ben de aynen öyle biliyorum

kızlar öğretmen arkadaşlar 6.aya girince mi 6.ayı doldurunca mı nöbet muafiyeti

Son düzenleme:
çok yazmışsınız okuyamadım hepsini:)))
benim kontrolum yarındı ama doktorum izne çıkmış haftaya gidicem
22 haftalık oluca
o zaman yazmaz mı ki yaaa
bana da zor oluyo nöbet hele 23.haftamda 2 nöbet denk geliyo
2 hafta önceden yazsa nolur sanki
söylicem ama çok sırtım ağrıyo benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…