2011 Şubat Anneleri

birde milupadanda ilk hediyelerim geldi bebeğimi beklerken isimli bir kitap, migrostan %25 indirim kuponu (belirli ürünler için orada ürünler belli) ,bir süt artırıcı çay birde küçük bir ıslak mendil eşantiyon olarak gönderilmiş ama çok güzel oluyor en azından kullanırım ona göre alıp almayağaıma karar veriririm

kızlar bugün bende tetonoz aşısı oldum.
dönüşte unuttum hamsi tava yedim bişey olurmu ki.

sudecim geçmiş olsun, aşıdan sonra rahatsız oldun mu? bir de hamsiyle aşının ne lakası var canım, neden birşey olsun ki?

ona ne zaman üye olmuştun canım? ben de bir iki hafta önce oldum ama gelen giden yok daha)

selam kızlarr...21. haftadayız ben hissediyorum hareketlerini kızımın ama daha eşim hissedemiyor yani elini koyunca karnıma anlaşılmıyor..normal mi sizce ?

canım benimde eşim elini koyduğunda nasıl oluyorsa bebişim hissediyor ve tekmelemeden vazgeçiyor şuana kadar denk gelemedi eşim
bende diyorum senden korkuyor sanırımkaydirigubbakcemile3 oda üzülüyor tabiki neden bana cevap vermiyor diye

çok hoş ama değilmi bende çok beğendim

kızlar bugün bende tetonoz aşısı oldum.
dönüşte unuttum hamsi tava yedim bişey olurmu ki.

bende cuma günü oldum ağrı yaptı ama bir gün sonrasına ama katlanılmayacak bir ağrı değil yani sadece bir ağırlık oluyor kolunuzda hamsi tava ne yapar hiç bir fikrim yok valla

ben herhangi bir şey öğrenince hemen sizinde öğrenmenizi istiyorum çünkü hepimiz aynı duyguları yaşıyoruz çok heyecanlıyız bu heyecanı hepbirlikte paylaşalım istiyorum

AktifBebek... en ucuzu, en hzls!

Kızlar geçen gün gezerken böyle bir site buldum,çok güzel şeyler var fiyatlarıda makul ama cici olarak fazla birşey yok diğer kozmetik ürünler olarak daha ağırlıkta bir bakın derim,ben mama önlüklerine bayıldım bebedor'un fiyatıda iyi geldi bana

slm kızlar hediye fiyat aralığı tartışılmış..bence 15-30 arası uygun..
birde ücretsiz kitaplar gelmiş ..bende istemiştim ama gelen olmadı..acaba yanlışlık mı yaptım isterken..adres varsa tekrar yazar mısınız..

bir bilgi de ben paylaşayım kızlar, istanbuldaki olanlar için.. eminönünde kom'un mağazasında indirim varmış, okuldan bir öğretmen arkadaş 35 tlye pijama takım almış. çok hoş kaliteli birşey, ben de okul çıkışı gidecektim ama kendimi çok yorgun hissedince mecbur eve geldim. yolu düşen baksın bu aralar

bende bişey söyliyim istanbuladki arkadaşlar için yine eminönünde sultan han var orda minicik bir bebe mağazası var hem uygun hem kaliteli şeyler var ve çoğu antibakteriyel

sultan hana bende baktım
hatta bir tane kadife zıbın aldım
fiyatıda cok ucuzdu 12 tl
ufak bi magaza ama zıbın,hastane çıkışı vs herşey var

sultan hana bende baktım
hatta bir tane kadife zıbın aldım
fiyatıda cok ucuzdu 12 tl
ufak bi magaza ama zıbın,hastane çıkışı vs herşey var

evet canım ekimden sonra kışlık şeylerde gelicek ben ordan alıcam çoğu şeyi bende hastane çıkışını 40 tl aldım ve çeşit çok var ilginç şeylerde oluyor arada

bebek şekerlerimide beğendim sepetini takı yastığını kapı süsünü fian kendim yapacaktım ama arada çok fark yok oyüzden eşim alalım uğraşma dedi bakalım ya alıcam yada kendim yapıcam

Hediyeleşme topiğine bende varım diye yaz canım karışıklık olmasın sonra
bende ekliyim seni listeye

Bebişin Cinsiyeti,İsmi,3'lü veya 4'lü test yaptırdıysan sonucu

kız onları verdim yaayerimseniben cinsiyet erkek 3 lü test temizson kontrol 24.09.2010 438gr ismini ya utku yada rüzgar düşünüoruz

bebek şekerlerimide beğendim sepetini takı yastığını kapı süsünü fian kendim yapacaktım ama arada çok fark yok oyüzden eşim alalım uğraşma dedi bakalım ya alıcam yada kendim yapıcam

Bende bebek şekerlerimi ve kapı süsümü kendim yapmak istiyorum inş.o zamana kadar bir engel çıkmazda yaparım çok hevesim var

kız onları verdim yaayerimseniben cinsiyet erkek 3 lü test temizson kontrol 24.09.2010 438gr ismini ya utku yada rüzgar düşünüoruz

Pardon canım ya,ben onları listede eklememişim sabah diyerini yetiştircem diye düzenledim şimdi a.s.

Hediyeleşmede Fiyat İçin Son Tablo

1.Çağlayan Çiçek
2.Gozdeati
3.esraa47
4.dillerim_lal
5.moonsun82
6.red_cake
7.nesli81
8.s3nna
9.gyshnky
10.maviumutolsun
11.yasese
12.fns93
13.yasminkamu
14.too_be
15.senaysn
16.melocum
17.sevim_li
18.fukuka
19.cnnp
20.evridiki
21.nuryasemin
22.hazel28
23.yesimpk35
24.mucize_1406
25.cutie

moonsun82 - 10-30
esraa47 - 10-30
mucize_1406 - 10-30
cutie- 10-30
sevim_li - 10-30

senaysn - 15-30
red_ cake -15-30
yesimpk35 - 15-30
caglayancicek - 15-30
nuryasemin - 15-30
fukuka- 15-30
nesli81 - 15-30

s3nna -15 - 40

Çekilişe girecek olan arkadaşlarım lütfen geldiğinizde fiyat aralığı için düşüncelerinizi yazın olurmu,hediye topiğine yada buraya yazabilirsiniz.Ayrıca kargo benim düşüncem ptt kargo olsun şu aralar en ucuz taşıyan kargo başka fikri olan varsa söylesin lütfen

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…