kızlar bahsetmiştimya Annelere ücretsiz kitap kampanyası! diye bir kampanya var diye milliyette
oradan bana kitabım ulaştı 4,5 tl kargo bedeli sadece kitap ücretsiz gelmiş oldu çok hoş ama
kızlar bugün bende tetonoz aşısı oldum.
dönüşte unuttum hamsi tava yedim bişey olurmu ki.
birde milupadanda ilk hediyelerim geldi bebeğimi beklerken isimli bir kitap, migrostan %25 indirim kuponu (belirli ürünler için orada ürünler belli) ,bir süt artırıcı çay birde küçük bir ıslak mendil eşantiyon olarak gönderilmiş ama çok güzel oluyor en azından kullanırım ona göre alıp almayağaıma karar veriririm
selam kızlarr...21. haftadayız ben hissediyorum hareketlerini kızımın ama daha eşim hissedemiyor yani elini koyunca karnıma anlaşılmıyor..normal mi sizce ?
Geçen cumartesi günü banada geldi canım kitaptan,ablam içinde istedim yiğenim 3 yaşında tam onluk bu kitap ve dergi,içeriğide çok güzel ve eğlenceli bebişlerimiz doğup büyüsede oynasak beraber bizde onunla :))
slm kızlar hediye fiyat aralığı tartışılmış..bence 15-30 arası uygun..
birde ücretsiz kitaplar gelmiş ..bende istemiştim ama gelen olmadı..acaba yanlışlık mı yaptım isterken..adres varsa tekrar yazar mısınız..
sultan hana bende baktım
hatta bir tane kadife zıbın aldım
fiyatıda cok ucuzdu 12 tl
ufak bi magaza ama zıbın,hastane çıkışı vs herşey var
Hediyeleşme topiğine bende varım diye yaz canım karışıklık olmasın sonra
bende ekliyim seni listeye
Bebişin Cinsiyeti,İsmi,3'lü veya 4'lü test yaptırdıysan sonucu
bebek şekerlerimide beğendim sepetini takı yastığını kapı süsünü fian kendim yapacaktım ama arada çok fark yok oyüzden eşim alalım uğraşma dedi bakalım ya alıcam yada kendim yapıcam
kız onları verdim yaayerimseniben cinsiyet erkek 3 lü test temizson kontrol 24.09.2010 438gr ismini ya utku yada rüzgar düşünüoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?