kzılar muhtemel doğum tarihiniz doktormu söyledi yoksa şu internette hesaplayıcılardanmı hesapladınız
ben oradan hesapladım
doktoru söyleyen varmı
çağlayan limit sormuşsun bütçemizide aşmasın demişsin
10-30 tl arası olabilir aslında 30 tl nin üstünde alacak olan alır yine 10 tl nin altında alınmaz.
kargo ücretide nasıl olacak onuda konuşalım birde
kızlar 10 ile 30 arası olsun tek bir fiyat olmaz kargo ücretine gelince tabiki hediyeyi gönderen öder biz daha önce böle yapmıştık
kzılar muhtemel doğum tarihiniz doktormu söyledi yoksa şu internette hesaplayıcılardanmı hesapladınız
ben oradan hesapladım
doktoru söyleyen varmı
cnm cok güzel olmuş ellerine sağlık :)
10'ile 30 arası güzel bende 15-30 arası diye düşünüyordum
Kargo içinde herkes ptt kargo ile gönderirse fiyatta pek oynamaz diye düşünüyorum diğer kargolara göre en makul fiyatlı kargo o çünkü
kızlar 10 ile 30 arası olsun tek bir fiyat olmaz kargo ücretine gelince tabiki hediyeyi gönderen öder biz daha önce böle yapmıştık
30 TL tamamda alt limit 10 tl bana düşük geldi ama cogunluk neyse ben ona uyarım arkadaşlar
ptt kargo en ucuzu..
arkadaşlar bu hediyeleşme olayına katılacaklara herkes fikrini söylerse çok iyi olur aslında
oyy maşşallah kuzucuğuna ...
maşallah canımmmm
oyy masallah kuzucuguna canım.
onların guzel haberlerını almak kadar guzel bısey yok.
Görüş gunlerını beklemek zor valla benım safak 16
maşallah bebeğine, gözün aydın zug; darısı başımıza
zug gözün aydın cnm maşallah bebeişine kocaman olmuş:)
maşallahoğluşun kocaman olmuş allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım
gözün aydın canım
Herkes kendi fikrini söyliycek elifçim ona göre karar vericez bence 15-30 tl arası daha makul ama tabiki herkesin fikrini alıcaz,ona göre ortak bir karar vericez sende söyle ne kadar olsun alt limit ve üst limit
hıııııııııııım olsun son gün 30 eylülmüş nede olsa
o zmana kadar birşey planlanır sonra çekiliş yapılacak sonrada hediyelerin alınacağı ve gönderileceği son tarih belli olacak değilmi
kızlar bence de 10-30 iyi...
kızlar yoldan gelince cumartesi akşamı direk doktora indik,tatil sonrası kontrol diye ve eşimi biraz zorlayarak cinsiyeti öğrendik,o öğrenmek istemiyordu sürpriz olsun diye,kızımız olacağını duyunca oda çok mutlu oldu,biraz önce de eşimden çiçek geldi,'' Ceren Gözlümün Annesine'' diye.... çook duygulandım oda arkadaşlarıma bile çiçek yollamış cerenin teyzelerine diye,,çok ağlattı bizi bu adammm....çok seviyorum onu:asigim:
bencede 15 30 iyi olur diyorum ve oyumu 15 tl 30 tl arasında olsun olarak kullanıyorum :dance:
kargo olarakta ptt kargo biraz geç geliyo ama en ucuzuda o 1 gün geç geliversin artık bekleriz :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?