2011 Şubat Anneleri

kızlar bengeldim ama muayene olamadık dokorumuz acil bi konferans için yurtdışına çıkmış perşembeye kaldı artık

kzılar muhtemel doğum tarihiniz doktormu söyledi yoksa şu internette hesaplayıcılardanmı hesapladınız
ben oradan hesapladım
doktoru söyleyen varmı

bnm doktorum söyledi cnm 12 şubat dedi ama değişior bu gittiğimdede 8 şbt olabilir dedi bakalım ne zamn alıcam güzel meleğimi kucagımakaydirigubbakcemile3

çağlayan limit sormuşsun bütçemizide aşmasın demişsin
10-30 tl arası olabilir aslında 30 tl nin üstünde alacak olan alır yine 10 tl nin altında alınmaz.
kargo ücretide nasıl olacak onuda konuşalım birde

kızlar 10 ile 30 arası olsun tek bir fiyat olmaz kargo ücretine gelince tabiki hediyeyi gönderen öder biz daha önce böle yapmıştık

kızlar 10 ile 30 arası olsun tek bir fiyat olmaz kargo ücretine gelince tabiki hediyeyi gönderen öder biz daha önce böle yapmıştık

10'ile 30 arası güzel bende 15-30 arası diye düşünüyordum
Kargo içinde herkes ptt kargo ile gönderirse fiyatta pek oynamaz diye düşünüyorum diğer kargolara göre en makul fiyatlı kargo o çünkü

kızlar hastanede giyineceğim gecelik takımımı aldım
şimdilik bunlar değiştirmezsem fikrimi başka daha hoş birşey bulursam belki değiştirebilirim
ciciler kısmına koydum

cnm cok güzel olmuş ellerine sağlık :)

10'ile 30 arası güzel bende 15-30 arası diye düşünüyordum
Kargo içinde herkes ptt kargo ile gönderirse fiyatta pek oynamaz diye düşünüyorum diğer kargolara göre en makul fiyatlı kargo o çünkü

herkes fikrini söylesin ona göre karar verelim şimdilik 10-30 tl arası onay görmüş görünüyor
ama 10 tl den aşağıda da olmasın onuda belirtelim
limitler belli olunca alt sınırdan aşağı olmasın diye belirtelim
kargo bencede ptt kargo ile olsun ve gönderen ödeyebilir bencede

30 TL tamamda alt limit 10 tl bana düşük geldi ama cogunluk neyse ben ona uyarım arkadaşlar
ptt kargo en ucuzu..

30 TL tamamda alt limit 10 tl bana düşük geldi ama cogunluk neyse ben ona uyarım arkadaşlar
ptt kargo en ucuzu..

Herkes kendi fikrini söyliycek elifçim ona göre karar vericez bence 15-30 tl arası daha makul ama tabiki herkesin fikrini alıcaz,ona göre ortak bir karar vericez sende söyle ne kadar olsun alt limit ve üst limit

hıııııııııııım olsun son gün 30 eylülmüş nede olsa
o zmana kadar birşey planlanır sonra çekiliş yapılacak sonrada hediyelerin alınacağı ve gönderileceği son tarih belli olacak değilmi

oyy maşşallah kuzucuğuna ...

maşallah canımmmm

oyy masallah kuzucuguna canım.
onların guzel haberlerını almak kadar guzel bısey yok.
Görüş gunlerını beklemek zor valla benım safak 16

maşallah bebeğine, gözün aydın zug; darısı başımıza

zug gözün aydın cnm maşallah bebeişine kocaman olmuş:)

maşallah oğluşun kocaman olmuş allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım

gözün aydın canım

arkadaşlar çok sağolun iyi dilekleriniz için manikçim unuttum seni sağol canım.iyi haberler almak çok güzel sizlerinde iyi haberlerinizi bekliyorum.Allah sağlıklı bişekilde kucağımıza almayı nasip eder inşallah.:Saruboceq:

kızlar bence de 10-30 iyi...

kızlar yoldan gelince cumartesi akşamı direk doktora indik,tatil sonrası kontrol diye ve eşimi biraz zorlayarak cinsiyeti öğrendik,o öğrenmek istemiyordu sürpriz olsun diye,kızımız olacağını duyunca oda çok mutlu oldu,biraz önce de eşimden çiçek geldi,'' Ceren Gözlümün Annesine'' diye.... çook duygulandım oda arkadaşlarıma bile çiçek yollamış cerenin teyzelerine diye,,çok ağlattı bizi bu adammm....çok seviyorum onu:asigim:

Herkes kendi fikrini söyliycek elifçim ona göre karar vericez bence 15-30 tl arası daha makul ama tabiki herkesin fikrini alıcaz,ona göre ortak bir karar vericez sende söyle ne kadar olsun alt limit ve üst limit

bencede 15 30 iyi olur diyorum ve oyumu 15 tl 30 tl arasında olsun olarak kullanıyorum :dance:

kargo olarakta ptt kargo biraz geç geliyo ama en ucuzuda o 1 gün geç geliversin artık bekleriz :))))

Çekilişe katılmak için son gün 30 eylül hediyeleride ekim sonuna doğru göndeririz muhtemelen onun içinde ayrı bir konuşma yapacağız zaten sonra adresleri alacağım ben sizden veeee büyük çekiliş için hazırlık yapacağım ayy çok heyecanlı :))

Ayyy eşin çok seviyor canım seni ne kadar güzel :))
Bu arada gözünaydın canım kızın olacakmış

bencede 15 30 iyi olur diyorum ve oyumu 15 tl 30 tl arasında olsun olarak kullanıyorum :dance:

kargo olarakta ptt kargo biraz geç geliyo ama en ucuzuda o 1 gün geç geliversin artık bekleriz :))))

:)) Evet bencede ptt kargo olsun

http://www.kadinlarkulubu.com/subat-anneleri/392410-2011-subat-anneleri-hediyelesiyor.html

Son Katılım Tarihi 30 EYLÜL
Katılmak isteyen arkadaşları bekliyoruz şu anda 24 kişi olduk

1.Caglayancicek
2.Gozdeati
3.esraa47
4.dillerim_lal
5.moonsun82
6.red_cake
7.nesli81
8.s3nna
9.gyshnky
10.maviumutolsun
11.yasese
12.fns93
13.yasminkamu
14.too_be
15.senaysn
16.melocum
17.sevim_li
18.fukuka
19.cnnp
20.evridiki
21.nuryasemin
22.hazel28
23.yesimpk35
24.mucize_06

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…