- 5 Eylül 2008
- 5.814
- 76
- 358
çok yazmışsınız okuyamadım hepsini:)))
benim kontrolum yarındı ama doktorum izne çıkmış haftaya gidicem
22 haftalık oluca
o zaman yazmaz mı ki yaaa
bana da zor oluyo nöbet hele 23.haftamda 2 nöbet denk geliyo
2 hafta önceden yazsa nolur sanki
söylicem ama çok sırtım ağrıyo benim
kızlar öğretmen arkadaşlar 6.aya girince mi 6.haftayı doldurunca mı nöbet muafiyeti
çok yazmışsınız okuyamadım hepsini:)))
benim kontrolum yarındı ama doktorum izne çıkmış haftaya gidicem
22 haftalık oluca
o zaman yazmaz mı ki yaaa
bana da zor oluyo nöbet hele 23.haftamda 2 nöbet denk geliyo
2 hafta önceden yazsa nolur sanki
söylicem ama çok sırtım ağrıyo benim
melocum 6 ay deniyor ya da 24. hafta dolunca. ah keşke dediğin gibi 6. hafta olsaydı...
aslında heyet raporu alıp hiç tutmamak da mümkünmüş ama o da zahmetli iş. doktora yalvar yakar işin yoksa. aynen canım ben de ekimde 2şer gün nöbet tutcam. nasıl gözümde büyüyor tahmin edersin.
he he he ....benim kilo hikayemi duysanız...90 kilo ile ilk bebeğimi kaybettim sonra 65 e kadar düştüm ...70 ile hamilekaldım 5.ay şu anda 78 kiloyum
he bide bende ilk bebeğimde bebe yağı kullanmıştım ama 3 tane çatlağım olmuştu 4. ayda o yüzden şimdi onu deilde vazelini kullanıyorum öneririm yani:)
selam kızlar şu gece yatış pozisyonunu sormuştum aama kimse cvp yazmamış:çok üzgünüm: geceleri hep sağ yada sol tarafınızamı yatıyorsunuz sırt üstü yatma zararlı diyorlar dr. sormayı unuttm ben aranızda dr konuşan varmı bu konuyuu
ayy bu kız hem abla olacak, hem okullu olacak hem de balerin olacak)) fatmacım bu yaşta hayatın yükü altında ezilmesin çocuk kaydirigubbakcemile3
52207 Nivea Baby Yeni Atta antal Set | Nivea | Civil Bebek ve ocuk Dnyas - Civilim.com
02 Chicco Bebek Yal Kozmetik Bakm anta Seti Lacivert | Chicco | Civil Bebek ve ocuk Dnyas - Civilim.com
kızlar şunları beğendim. sizce böyle set olarak mı almalı yoksa tek tek ihtiyaca göremi seçmeli? ne dersiniz
bir de chicco ve nivea arasında pek fiyat farkı yok, kullanan tecrübeli anneler hangisini tavsiye edesiniz?
canım şu bilgilerimide veriiim ben sana cinsietimiz:erkek gr:438 testlerimiz temiz isim düşüncemizde kararsısız ya utku veya rüzgar ben burda oylama yapayım sizce hangisi daha güzel kızlar referandum başladı hadi bakalımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bende Rüzgar ı sevdim...Benımde kızım olucak bugun bı deısıklık olmazsa erkek falan demzse doktor ısmını EYLÜL koyduk.Cok sevıoruz Eylül ismini...
kzılar muhtemel doğum tarihiniz doktormu söyledi yoksa şu internette hesaplayıcılardanmı hesapladınız
ben oradan hesapladım
doktoru söyleyen varmı
kızlar bence de 10-30 iyi...
kızlar yoldan gelince cumartesi akşamı direk doktora indik,tatil sonrası kontrol diye ve eşimi biraz zorlayarak cinsiyeti öğrendik,o öğrenmek istemiyordu sürpriz olsun diye,kızımız olacağını duyunca oda çok mutlu oldu,biraz önce de eşimden çiçek geldi,'' Ceren Gözlümün Annesine'' diye.... çook duygulandım oda arkadaşlarıma bile çiçek yollamış cerenin teyzelerine diye,,çok ağlattı bizi bu adammm....çok seviyorum onu:asigim:
15-30 uygun bence de.zaten hiçkimse kendi bebişine almayacağı şeyi hediye göndermez eminim. çok güzel bir anı olacak bu miniklerimiz için
kızlar bahsetmiştimya Annelere ücretsiz kitap kampanyası! diye bir kampanya var diye milliyette
oradan bana kitabım ulaştı 4,5 tl kargo bedeli sadece kitap ücretsiz gelmiş oldu çok hoş ama
kızlar bugün bende tetonoz aşısı oldum.
dönüşte unuttum hamsi tava yedim bişey olurmu ki.
Merhaba arkadaşlar. Doktordan geldik. Kızımızı gördük. Çok tatlıydı abisine el sallıyordu :)
Doktor teyzemiz gelişimini çok begendi. 1 hafta önden gidiyor uzun boylu olacak dedi.
Bebişe çok iyi bakmışsın. 460 gr olmuş dedi :)
16 ekimde de şeker yüklemesi için çagırdı...
Bu arada ögretmen arkadaşlar için yazıyorum.
Doktor ben sormadan 16 ekimde geldiğinde okulda nöbettten düşmek için kagıt yazalım dedi...
kızlarrrr merhabaaa
anca girebildim bugün
sabah kızımı ilkkez anasınıfına götürdüm
güzelce gittik sınıfına girdik öğretmeniyle tanıştık , suluğunu çantasını astık askıya,masadaki küçük sandalyesine oturttum,liste verdiler ihtiyaçlar için snra biraz durdum yanında dersim vardı gitmek için ayaklandım öptüm kızımı sarıldım onda tık yok boya yapıyor bıcırık
sonra kapıdan çıktım ayyy birden bir ağlama geldi bana duygulandım okulun arkasına dolandım kızımın sınıfının camından içeri bakıp hem gözetledim hem ağladım onu orda tek başına savunmasız bırakıyorum gibi geldi
arabaya bindim okula gidene kadar hıçkıra hıçkıra ağladım
okulda noldu diyenlerin yanında yine ağladım ayyy ne zormuş evladından ayrılmak
bakıcıya falanda gitti kaç sene ama okulda daha bir hisleniyor insan
sonra akşama kendisi servisle geldi teyzeleri büyüdü artık kızım bugün okullu oldu :)
kızlarrrr merhabaaa
anca girebildim bugün
güzelce gittik sınıfına girdik öğretmeniyle tanıştık , suluğunu çantasını astık askıya,masadaki küçük sandalyesine oturttum,liste verdiler ihtiyaçlar için snra biraz durdum yanında dersim vardı gitmek için ayaklandım öptüm kızımı sarıldım onda tık yok boya yapıyor bıcırık
sonra kapıdan çıktım ayyy birden bir ağlama geldi bana duygulandım okulun arkasına dolandım kızımın sınıfının camından içeri bakıp hem gözetledim hem ağladım onu orda tek başına savunmasız bırakıyorum gibi geldi
sonra akşama kendisi servisle geldi teyzeleri büyüdü artık kızım bugün okullu oldu :)
ben artık master yaptım herhalde zayıflama üzerine...zayıflarız canım ne olacakcanım ben ilk bebeğime 84 le hamile kaldım 95 te doğuma girdim eve döndüğümde 87 ye düşmüştüm ama sütüm olmayınca bi yedim bi yedim yine 95 i gördüm
şimdi 94,5 ile hamile kaldım hala 93.6 kiloyum umarım çok almam :)
doğumdan sonra zayıflama topiğinde buluşuruz artık :)
canıııımmm çok sevindim senin adınaaa
bende müdürüme söyledim ekimde nöbetten düşeceğim diye kağıt getir falan demedi tamam dedi:)
ayyy bende bugün nöbetçiydim öldüm yorgunluktan yaa
24. hafat dolunca veriyorlar ama bende önce isteyeceğim
kızlar merhaba ara ara girip okuyorum sizi ama yazamıyorum evde tadilat var başlarında durmak gerekiyorhediyeleşme yapıyormuşsunuz çağlayancım beni de katar mısın? bencede 15-30 uygundur.Ve kargoyu biz ödeyelim tabiki hem hediye gönderip hem kargo ödetmek olmaz.O yüzdende isteyen istediği kargoyla göndersin.
Kontrole giden arkadaşlar olmuş hepsinin gözü aydın.Bu arada Burcucum kaynanana hayran kaldım:) Valla okurken gülmekten koptum ama başıma gelse iyi bi cıngar çıkarırdım herhalde:) Şaka bir yana dehşet bişey ya resmen cam yemişsin Allah korusun inş bişey olmaz ama kusura bakma koca bir YUHHH demek istiyorum kayınvalideciğine!!!!
Çağlayan Perşembe hem bebişlerimizi hemde birbirimizi görüyoruz inş:) Çok heyecanlıyım inş herşey yolunda gider ve çok sağlıklı bebişlerimiz olduğunu öğreniriz.
melocum buralarsın sanırım sen neler yapıyorsun?
melocum, gozdeati, karamel06+, manikk, nur_45, senaysn, sibel84, yasminkamu a.s.
kızlarrrr merhabaaa
anca girebildim bugün
opuyorumnanaktan oğlumun karnı doydu kıpırdamaya başladı hemen teyzeleri:))
mezuniyetini de görürsün inş. canım
kzılar muhtemel doğum tarihiniz doktormu söyledi yoksa şu internette hesaplayıcılardanmı hesapladınız
ben oradan hesapladım
doktoru söyleyen varmı
ben göğüslerden diz kapağıma kadar komple sürüyorum sırtım hariç inş çatlamaz ne diyelim şimdiye kadar bübchenin hamile losyonunu sürüyodum bugünde bi sürü para verip mustela aldım bakalım artık nasipKızlar çatlak için ne kullanıyorsanız krem, yağ vs. beliniizin yan taraflarına da sürün. Oralar bile çatlayabiliyormuş. Bir de günde bir yeterli değil, günde bir en iyi kremi sürdüm, annem de de yok ben çatladım diyenler var, en az iki kez sürün
evet canım ya gördüm maşallah sen çektin herhalde kısaydı görüntü çünkü ultrasona daha uzun bakıyolar demivalla dileniyorum canım...cumartesi kontrolüm vardı sen kızımın videosun gördün mü
sen nasılsın
maşşallah benim yakışıklımaaaa....ben çok net hissetmiyorum senin nasılşenay
opuyorumnanaktan oğlumun karnı doydu kıpırdamaya başladı hemen teyzeleri:))
mezuniyetini de görürsün inş. canım
ben göğüslerden diz kapağıma kadar komple sürüyorum sırtım hariç inş çatlamaz ne diyelim şimdiye kadar bübchenin hamile losyonunu sürüyodum bugünde bi sürü para verip mustela aldım bakalım artık nasip
evet canım ya gördüm maşallah sen çektin herhalde kısaydı görüntü çünkü ultrasona daha uzun bakıyolar demi
kızlar öğretmen arkadaşlar 6.aya girince mi 6.ayı doldurunca mı nöbet muafiyeti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?