2011 Şubat Anneleri

canım peşembeye kadar çoğu kadın doğumcu yok kadın doğumun onkoloji kongresi varmış sanırım .benim doktorum 1 ya önceden randevu vermedi hastalarına..

valla ben de 22 de falan denizem şansımı ,zaten sonuçta doktorun yazdığı esasmış

kızlar öğretmen arkadaşlar 6.aya girince mi 6.haftayı doldurunca mı nöbet muafiyeti

melocum 6 ay deniyor ya da 24. hafta dolunca. ah keşke dediğin gibi 6. hafta olsaydı...

aslında heyet raporu alıp hiç tutmamak da mümkünmüş ama o da zahmetli iş. doktora yalvar yakar işin yoksa. aynen canım ben de ekimde 2şer gün nöbet tutcam. nasıl gözümde büyüyor tahmin edersin.

şenay yanlış yazmışım ya 6. ay yazacaktım 6 hafta olmaz tabiki:teytey:

kızlarrrr merhabaaa
anca girebildim bugün
sabah kızımı ilkkez anasınıfına götürdüm
güzelce gittik sınıfına girdik öğretmeniyle tanıştık , suluğunu çantasını astık askıya,masadaki küçük sandalyesine oturttum,liste verdiler ihtiyaçlar için snra biraz durdum yanında dersim vardı gitmek için ayaklandım öptüm kızımı sarıldım onda tık yok boya yapıyor bıcırık
sonra kapıdan çıktım ayyy birden bir ağlama geldi bana duygulandım okulun arkasına dolandım kızımın sınıfının camından içeri bakıp hem gözetledim hem ağladım onu orda tek başına savunmasız bırakıyorum gibi geldi
arabaya bindim okula gidene kadar hıçkıra hıçkıra ağladım
okulda noldu diyenlerin yanında yine ağladım ayyy ne zormuş evladından ayrılmak
bakıcıya falanda gitti kaç sene ama okulda daha bir hisleniyor insan
sonra akşama kendisi servisle geldi teyzeleri büyüdü artık kızım bugün okullu oldu :)

he he he ....benim kilo hikayemi duysanız...90 kilo ile ilk bebeğimi kaybettim sonra 65 e kadar düştüm ...70 ile hamilekaldım 5.ay şu anda 78 kiloyum

canım ben ilk bebeğime 84 le hamile kaldım 95 te doğuma girdim eve döndüğümde 87 ye düşmüştüm ama sütüm olmayınca bi yedim bi yedim yine 95 i gördüm
şimdi 94,5 ile hamile kaldım hala 93.6 kiloyum umarım çok almam :)
doğumdan sonra zayıflama topiğinde buluşuruz artık :)

he bide bende ilk bebeğimde bebe yağı kullanmıştım ama 3 tane çatlağım olmuştu 4. ayda o yüzden şimdi onu deilde vazelini kullanıyorum öneririm yani:)

canım bu birazda vücut tipine göre değişiklik gösteren bişey
mesela ben hiçbirşey kullanmadım 1 tanede çatlağım olmadı ilk gebelikte
bundada henüz başlamadım ama bebeyağı kullanırım 7. aydan sonra sanırım

canım ben hala yüzüstü bile yatıyorum,sağ,sol sırtüstü farketmiyor
son aylarda dikkat etmek gerekiyor daha çok

ayy bu kız hem abla olacak, hem okullu olacak hem de balerin olacak)) fatmacım bu yaşta hayatın yükü altında ezilmesin çocuk kaydirigubbakcemile3

şenaycım bugünde anasınıfına başladık çok heyecanlıydık çookk
kendisi istedi baleyi sorduk yorulmam dedi
bu arada mesajıma koca topikte sadece sen cevap vermişsin
halbuki sevincimi paylaşmak için yazmıştım
sağol canım

canım çantalar çok kullanışlı değilmiş
istersen tek tek fiyatlarını araştır hangisi ucuzsa ona göre alırsın
ama ben olsam niveayı alırdım çünkü kullandım ve memnun kaldım özellikle pişik kremi süper

umut çok güzelll

bende Rüzgar ı sevdim...Benımde kızım olucak bugun bı deısıklık olmazsa erkek falan demzse doktor ısmını EYLÜL koyduk.Cok sevıoruz Eylül ismini...

canımm benim kızımın ismi EYLÜL çokk güzel hitap etmeside güzel genelde Eylül isimlilerde pek güzel oluyorlar maşallah :)

kzılar muhtemel doğum tarihiniz doktormu söyledi yoksa şu internette hesaplayıcılardanmı hesapladınız
ben oradan hesapladım
doktoru söyleyen varmı

benim dr um her kontrolde söylüyor canım bilgisayar ölçülerini girince otomatik olarak hesaplıyor bebeğin gelişimine göre

ayyy ne güzelll
benim eşimde hamile olduğumu öğrenince "çocuklarımın annesi seni çok seviyorum " diye not yazılmış güller almıştı çok duygulanmıştım hala saklıyorum

15-30 uygun bence de.zaten hiçkimse kendi bebişine almayacağı şeyi hediye göndermez eminim. çok güzel bir anı olacak bu miniklerimiz için

bencede 15-30 arası olsun
şimdi alt sınır 10 olsa kimi 10 tl lik alır kimi 30 sanki haksızlık gibi olur ama 15 olsa biraz daha iyi gibi olur yani bencee
şimdi diyeceksiniz hediyenin iyisi kötüsü olmaz diye
bencede öylede 10 da çok az değilmi yaaa
birde kargoyu kısıtlamayalım arkadaşlar isteyen istediği kargoyla göndersin
mesela direk internetten alıp yollayanlarda olabilir o zaman kargo seçme şansımız olmuyor biliyorsunuz
sonuçta gönderen verecek kargo parasını

kızlar bahsetmiştimya Annelere ücretsiz kitap kampanyası! diye bir kampanya var diye milliyette
oradan bana kitabım ulaştı 4,5 tl kargo bedeli sadece kitap ücretsiz gelmiş oldu çok hoş ama

banada geldi canım kızımla etkinlikleri yapıyoruz çok teşekkürler haber verdiğin için

kızlar bugün bende tetonoz aşısı oldum.
dönüşte unuttum hamsi tava yedim bişey olurmu ki.

arkadaşlar bazı arkadaşlar okadar uyarı olmasına ragmen hiç dikkat etmiyor hala yemek adı yazıyor hepimiz hamileyiz burada lütfen daha dikkatli olalım bu konuda alan var alamayan var bulan var bulamayan var
bilerek yapmadığına emin,im sudenurcum ama bu seni sanırım 3. uyarışım lütfen biraz daha dikkatt

Bu arada ögretmen arkadaşlar için yazıyorum.

Doktor ben sormadan 16 ekimde geldiğinde okulda nöbettten düşmek için kagıt yazalım dedi...

canıııımmm çok sevindim senin adınaaa
bebişide büyütmüşsün maşallahhh
bende müdürüme söyledim ekimde nöbetten düşeceğim diye kağıt getir falan demedi tamam dedi:)

ayyy bende bugün nöbetçiydim öldüm yorgunluktan yaa
24. hafat dolunca veriyorlar ama bende önce isteyeceğim

kızlar merhaba ara ara girip okuyorum sizi ama yazamıyorum evde tadilat var başlarında durmak gerekiyor hediyeleşme yapıyormuşsunuz çağlayancım beni de katar mısın? bencede 15-30 uygundur.Ve kargoyu biz ödeyelim tabiki hem hediye gönderip hem kargo ödetmek olmaz.O yüzdende isteyen istediği kargoyla göndersin.
Kontrole giden arkadaşlar olmuş hepsinin gözü aydın.Bu arada Burcucum kaynanana hayran kaldım:) Valla okurken gülmekten koptum ama başıma gelse iyi bi cıngar çıkarırdım herhalde:) Şaka bir yana dehşet bişey ya resmen cam yemişsin Allah korusun inş bişey olmaz ama kusura bakma koca bir YUHHH demek istiyorum kayınvalideciğine!!!!
Çağlayan Perşembe hem bebişlerimizi hemde birbirimizi görüyoruz inş:) Çok heyecanlıyım inş herşey yolunda gider ve çok sağlıklı bebişlerimiz olduğunu öğreniriz.

Allah üniversiteye gittiği zamanları da göstersin canım

canım çok sevindim bende yeğenim kreşe başlayınca aynı duyguları hissetmiştim tabi anne olunca dahada katlanıyordur.Anneliği henüz tam manasıyla hissedemiyorum ama yolda kız çocuklarını görünce yüzüme koca bir gülümseme yayılıyor ve içim sevinçle doluyor.Allaha dua ediyorum o an bana bir kız çocuğu nasip ettiği için:)Umarım hayırlı bir evlat olur. Mümkün olursa kızının remini koysana görmek isterim.Daha önce koydunmu hatırlamıyorum ama okullu resminide görmek isteriz:)

ben artık master yaptım herhalde zayıflama üzerine...zayıflarız canım ne olacak
ayy nöbet çabuk düşsekkk

canım kolay gelsin sanaaa

melocum, gozdeati, karamel06+, manikk, nur_45, senaysn, sibel84, yasminkamu a.s.

opuyorumnanaktan oğlumun karnı doydu kıpırdamaya başladı hemen teyzeleri:))

mezuniyetini de görürsün inş. canım

Kızlar çatlak için ne kullanıyorsanız krem, yağ vs. beliniizin yan taraflarına da sürün. Oralar bile çatlayabiliyormuş. Bir de günde bir yeterli değil, günde bir en iyi kremi sürdüm, annem de de yok ben çatladım diyenler var, en az iki kez sürün

ben göğüslerden diz kapağıma kadar komple sürüyorum sırtım hariç inş çatlamaz ne diyelim şimdiye kadar bübchenin hamile losyonunu sürüyodum bugünde bi sürü para verip mustela aldım bakalım artık nasip

valla dileniyorum canım...cumartesi kontrolüm vardı sen kızımın videosun gördün mü

sen nasılsın
evet canım ya gördüm maşallah sen çektin herhalde kısaydı görüntü çünkü ultrasona daha uzun bakıyolar demi

maşşallah benim yakışıklımaaaa....ben çok net hissetmiyorum senin nasılşenay

canım daha yeni hissetmeye başladım ben. ilk kez önceki pazar gecesi hissettim hatta o kadar çok hareket ettiki eşim bile hissetti. sonra daha hafif ama düzenli hissetmeye başladım. içerde dönüyor sanki ara arada seğirme şeklinde. ben ayırabiliyorum artık bebeğin hareketiyle kendi bağırsak hareketimi. ama babamız duyamıyor şimdi sadece anneye cilve yapıyor)) tatlı kuzum benim

opuyorumnanaktan oğlumun karnı doydu kıpırdamaya başladı hemen teyzeleri:))

mezuniyetini de görürsün inş. canım

canım aslında 45 dakka falan sürdü o gn benim ayrıntılı ultrasonum ohaoldumsmile bunu ben çekmedim doktorum her muayeneden sonra cd veriyor ordan sadece en kısa olanını ekledm:CüvCüv:

kızlar öğretmen arkadaşlar 6.aya girince mi 6.ayı doldurunca mı nöbet muafiyeti

bir iki arkadaştan duymuştum 24. haftadan sonra nöbet tutmayacaksın demişlerdi.6 ayı doldurunca oluyor çünkü benim şuan 5 bitti 6 ya girdim 21. haftamdayım 24.hafta da bitince 6 ay bitiyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…