bir iki arkadaştan duymuştum 24. haftadan sonra nöbet tutmayacaksın demişlerdi.6 ayı doldurunca oluyor çünkü benim şuan 5 bitti 6 ya girdim 21. haftamdayım 24.hafta da bitince 6 ay bitiyo.
Hasret bitiyor bugün ne güzel yaa bende görmek istiyorum bebişimi artık
güzel ve hayırlı haberlerini bekliyoruz canım
Kızlar hediye çekilişine son katılım 30 eylül biliyorsunuz fiyat aralığını nasıl yapalım herkesin bütçesine uygun olsun diyorum ben makul bir fiyatta,herkes fikrini söylesin ortak bir kararda buluşalım olur mu?
dedim ya 3 gün kongre varmış..olsun sağlıklı olsunlardamelocum bu arada senın fıstıgın vıdeo goruntusunu sımdı ızledım daha ılk yukledıgınde goruntu acılmamıstı. Masallah keyfı yerınde yerım ben onu yaaaaaaaa
bende gormek ısıtıyorum kızımı yaaa.
Neyse kı randevum erkene alındı. Normelde 11 ekımde gıdıcektım. Bugun drumun sekreterı aradı hoca kongreye gıdıcekmıs olmucakmıs o yuzden perşembeye aldı yanı safak 3 :)
Aslında eve bır ultrasyon cıhazı mı alsak dıorum :lepi:
zug, melocum, Fatmacım teşekkür ederim.
Fatmacım demek kızın okullu oldu. Maşallah :) Benim oglum 4 yıldır okulluBu sene 5. senesi O yazdıgın duyguyu inanki her yıl yaşıyorsun. Çok zor ya
Nöbet olayını sormuşsunuz arkadaşlar. 24 haftada nöbetten düşülüyor. Bugün doktor söyleyince ben de söyledim. Zaten 2 hafta var yazıp verin en azından 2 nöbetten kurtulayım dedim.
Vereyim ama 37. haftada dogum iznine ayrılırken sorun olabilir. Sonuçta resmiyete girecek dedi. Ama istersen vereyim dedi.Ben de tehlikeli iş yapmayalım kimseye bir şey olmaz gelir beni bulur diyerekten yok kalsın dedim.
dedim ya 3 gün kongre varmış..olsun sağlıklı olsunlarda
hımm...sağol canım bu açıdan düşünmemiştim hiç:sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?