- 5 Eylül 2008
- 5.814
- 76
- 358
Bu arada doktor vitamini kesti, sadece demir ilacı kullanacagım doguma kadar...
Allah Allah neden acaba ben ısrarla sordum hayır şu anda sadece elevit dedi
Vallahi bilmiyorum ki. Ama oglumda da 20'li haftalardan sonra doguma kadar sadece demir ilacı kullanmıştım.
yaseminkamu canım nasılsın? nasıl geçti amniyosentez? sonuç 10 gün sonra diye yazmıştın ama ağrın acın oldu mu yaparlarken?
yasmin nasılsın ?sancın falan var mı
alocum nasılsın yaaa....geliyosun ama yazmıyosun bebişin nasıl bi terslik yoktur umarım
merhaba güzel hamisler ve bebekleri sizleri takip etmeye calısıyorum vaktım oldukca ıns herkes sag saglım yavrusunu kucagına alır hepımızın tek ıstedıgıde bu zaten yavrularımıza kavusmak hayırlısıyla arkadaslar bır sorum olacak benım cok fazla mıdem yanıyor ne yersem yanıyor maden suyu ıcıyorum bır zararı olurmu bıde sızdede mıde yanması sıkayetı varmı
alocum nasılsın yaaa....geliyosun ama yazmıyosun bebişin nasıl bi terslik yoktur umarım
merhaba güzel hamisler ve bebekleri sizleri takip etmeye calısıyorum vaktım oldukca ıns herkes sag saglım yavrusunu kucagına alır hepımızın tek ıstedıgıde bu zaten yavrularımıza kavusmak hayırlısıyla arkadaslar bır sorum olacak benım cok fazla mıdem yanıyor ne yersem yanıyor maden suyu ıcıyorum bır zararı olurmu bıde sızdede mıde yanması sıkayetı varmı
selam kızlarr...21. haftadayız ben hissediyorum hareketlerini kızımın ama daha eşim hissedemiyor yani elini koyunca karnıma anlaşılmıyor..normal mi sizce ?
bende çok net bir şekilde hissediyom göbeğime bakıp hareketlerini izleyebiliyom eşimde ancak elini karnıma koyup hissediyor
merhaba canım.. tşk ederim iyiyim sen nasılsın?? sıkıntılı bir süreç şenay.. allahım kimseye yaşatmasın..acı??.. ağrı??... işlem yapılırken bebeğini düşünmekten başka hissetmiyorsun hiç bişey.. cuma günü kontrol var.. sanırım pazartesi salıyada sonuç çıkar.. herşeyin hayırlısı..
Hayırlı olsun canım bebeğin aramıza hoşgeldin listeye seni ekleyebilmem için
Yaşın,
Muhtemel Doğum Tarihin
Hamiş Kaldığın Kg
Bebişin Cinsiyeti ve Adı belliyse
3'lü test yada 4'lü test sonucu yaptırdıysan nedir,Detaylı organ taramasına girdin mi
hosbulduk cnm bende burayı bulduğum ıcın cok mutluyumm
yaş 27
muhtemel dogum tarıhı 10 subat 2011
hamıle kaldıgım kg 66,5
cınsıyet kız adı Eylül
2li ve 4 lü test yaptırdık ıkısının sonucu guzel bı sorun yok
detaylı organ taraması dedıgınız ayrıntılı ultrason ıse yanı anomalı testı ıse 2 hafta sonra
ama 16.haftada gıttıgımızde bebegıızın bıcok yerıne baktı sorun yok demıstı eger bu ıse
hedıye cekılısı ıcın ıse lınke ekledımm ve orda fıyat aralıgı konusunda fıkrımı yazdım,sımdıden herkese eglencelı hedıye arama turlarııbayanssulusmile
haklısın canım, yaşayan anlar en iyi. ben iyiyim, pek sıkıntım yok bu günlerde. dediğin gibi hayırlısı olsun yasemincim. yanındayız canım
selam kızlarr...21. haftadayız ben hissediyorum hareketlerini kızımın ama daha eşim hissedemiyor yani elini koyunca karnıma anlaşılmıyor..normal mi sizce ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?