2011 Şubat Anneleri

Vallahi bilmiyorum ki. Ama oglumda da 20'li haftalardan sonra doguma kadar sadece demir ilacı kullanmıştım.

benimde 3 aydan sonra vitamini kesmişti sadece demir hapı kullnıyorum gerci içinde hem folic asit hem vitamin b12 hemde demir varmış

merhaba canım.. tşk ederim iyiyim sen nasılsın?? sıkıntılı bir süreç şenay.. allahım kimseye yaşatmasın..acı??.. ağrı??... işlem yapılırken bebeğini düşünmekten başka hissetmiyorsun hiç bişey.. cuma günü kontrol var.. sanırım pazartesi salıyada sonuç çıkar.. herşeyin hayırlısı..

yaseminkamu canım nasılsın? nasıl geçti amniyosentez? sonuç 10 gün sonra diye yazmıştın ama ağrın acın oldu mu yaparlarken?

canım slm.. sanırım bana sordun.. benden başka yasmin varmı bilmiyorum ama... cuma günü yapıldı amniyosentez.. cumadan beri keyifsizdim çok.. çok ağladım.. ağrımda vardı.. bol su içerek ağrılarımı hafiflettim.. ama içimdeki acı hafiflemiyor.. sonuç gelene kadar.. herşeyin hayırlısı..

ilgin için tşk ederim.. pek kimse ilgilenmedi ama... bu dönemde insan ilgi alaka istiyor... allahım kimseye yaşatmasın diyorum sadece...

yasmin nasılsın ?sancın falan var mı

alocum nasılsın yaaa....geliyosun ama yazmıyosun bebişin nasıl bi terslik yoktur umarım

melocum iyiyim çok şükür... yaa benim bilgisayarım hep açık zatenn :) çoğunlukla da açık oluyor burası. ama pek yazamıyorum :) ezeli izliyoruz pür dikkat...
bebeğimde bi sorun yok sanırım yani detaylı ultrasona gidicem perşembe günü onu sabırsızlıkla bekliyorum. kromozom testinden sonra bunun da çokkk önemli olduğunu kalp anomalisi görülebileceğini söylemişti doktorlar. şimdi de innşallah onu atlatmak istiyorum.
çookk minicik pıtlar hissediyorum bazen. ama emin olamıyorum. öyle bi yuvarlanma kayma filan hissedene kadar da emin olamiicam ne olduğuna..
bu arada ben de izmitliyim senin facebookta fotolarını gördüm. annemlerin orda oturduğunu anladım :)))

merhaba güzel hamisler ve bebekleri sizleri takip etmeye calısıyorum vaktım oldukca ıns herkes sag saglım yavrusunu kucagına alır hepımızın tek ıstedıgıde bu zaten yavrularımıza kavusmak hayırlısıyla arkadaslar bır sorum olacak benım cok fazla mıdem yanıyor ne yersem yanıyor maden suyu ıcıyorum bır zararı olurmu bıde sızdede mıde yanması sıkayetı varmı

kızlar bende 22. haftadayım erkek ultrasona girdiğimde erşilen kağıtta doğum 5 şubat yazıyor bikerede 31 ocak yazmıştı nasıl oluyor acaba bilen varmı? doktora sorsam tam tarih olarak söylermi bilirmi acaba? cvp yazın lütfen...

eskişehirin neresindesin bende eskişehirdeyim benimde oğlum olcak allah nasip ederse 22 haftalık hamileyimm

alocum nasılsın yaaa....geliyosun ama yazmıyosun bebişin nasıl bi terslik yoktur umarım

benim midem yanıyor diye şikayet ettiğimde, doktorum maden suyu içmeyi dene demişti :)) neyseki maşallahhh artık yok..

selam kızlarr...21. haftadayız ben hissediyorum hareketlerini kızımın ama daha eşim hissedemiyor yani elini koyunca karnıma anlaşılmıyor..normal mi sizce ?

cnm ben 19.haftadan ıtıbaren hıssetmeye baslamıstım daha dogrusu tekme oldugunu tam olarak kestırebıldım aslında bıkac hafta oncede hıssedıomusum ama tam ayırt edemıordum.esımde 20.haftanın baslarında hıssetmeye basladı elını koyunca hıssedıooo cok guzel bı duygu.Ya bıde hıckırık tutuyomus ya ben tekmeyle hıckrıgı ayırt edemıorum bilmiyorumkismile

haklısın canım, yaşayan anlar en iyi. ben iyiyim, pek sıkıntım yok bu günlerde. dediğin gibi hayırlısı olsun yasemincim. yanındayız canım

ii geceler arkadaşlar.. Umarım herkes iidir.. amniyosentez olup sonuç bekleyen arkadaşlar dualarım sizinle inşş güzel haberlerinizi duyacağız.. Zor bir süreç tahmin edebiliyorum ama olumlu düşünmekten başka yapıcak bişeyimiz yok. Allah tüm bebekleri Anne we babalarına bağışlasın.

Herkese günaydın
öncelikle amniyosentez sonuçlarını bekleyen arkadaşlar dualarımızı eksik etmiyoruz inşallah! Rabbim gönlünüzü ferahlatacak sonuçlar almanızı bebişlerimizi saglıkla kucağımıza almamızı herkese nasip etsin! Âmin
Tum anneciklere ve miniklerine sağlıklı bir gün diliyorum!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…