2011 Şubat Anneleri

cnm ama napalım bu zor gunlerı asınca tek derdımız dogum kalıooeyvahedigeldismile
tamam ozaman konustunuzmu bılmıorum okadar sayfa yazı varkı okuyp bıtıremedımm Burclar konusu???SUBAT IN KACI arası Kova burcu,nezaman Balık burcuna gecıoo.ben netten baktım ama farklı farklı tarıhler var..

Tamam canım bilgilerini ekledim.Pazartesiden sonra listede kendini görebilirsin :))

Ohh atın bakalım havanızı "biz bebişlerimizi rahme düşerken gördük"diye kaydirigubbakcemile3
Yanı gün olmanız ne kadar güzel... Kader arkadaşı gibi olmuşsunuz.

ay cnm ne guzel aynı haftadayız superrr.Dur ben yazayım yapılanları suana kadar 2lı,4lu test yapıldı ıyı cıktı sonuclar.demır hapı gerroferro kullanıom,elevıt,gnc balık yagı omeaga3 gunde 2 tane sabah aksam kullanıorum.yasım 27:)karsılastırma yaparız artık beraber.Balmandol,badem yagı suruom nerdeyse heryerıme catlak ıcın.Cok yemek yemıom canım ıstedıkce faydalı seyler kola,cay vb seyler yasak yanı gunde belkı 1 bardak olabılırmıs.yuruyus yap dıo doktorum daha baslayamadım ama alısverıs de cok gezıorum bacaklarım agrıo valla.AY DAHA NE YAZSAMsempatiksalakcinni

evet canım seni merak etmiştim.umarım bu kadarla gelir geçer canım sen sıkma canını
iyi olmana sevindim annenler nerde canım izmitte?hangi site?
günaydın kızlar ayrıntılı ultrason yaptırdınız mı? ne zaman yapılıyor
canım benim 18+0 da yapıldı ultrasonum
23 Aralık -20 ocak oğlak
21 Ocak-19 Şubat Kova
20 Şubat-20 Mart Balık

babası kova bakalım kızı ne olacak

cnm bu urunu bılmıorum ama bakıp arastırım,bende sevı bebenın cıkarttıgı anne ve bebek emzırme yastgını gordum uzuncaa hem sımdı yatarken hemde bebısten sonra emzırırken kullanmak ıcın cok sırınler cesıt cesıt hayvan seklınde sosıs gıbı bı nette yaz sevı bebe dıe cıkar bakarsın.bebısten sonrada bıyere kıvırıp koyarsın sus yastıgı gıbı belkı olur.

Kızlar yaaa çok korkunç birşey oldu bizim dükkanı pireler basmış ben bir haftadır kaşınıyordum vucudümda kızarıklı ve şişlikler var acayip şekildede kızardım.Dr.aradım ama izinliymiş perşembeye kadar yokmuş 15:30da cildiyeden randevu aldım ona gidicem.Pire birşey yaparmı hamileler için bilginiz varmı?

selam kızlar o kadar çok konuşmuşsunuz ki saatlerdir oku oku anca biterebildim bu arada doğumdan konuşmuşsunuz bende bi sorun çıkmazsa normal doğum istiyorum 6 ekimde ayrıntılı ultrasonum var bakalım doktorumla konuşucam ne önericek

canım çok geçmiş olsun pirenin sana bi zararı olmaz diye düşünüyorum cildiye dr krem verir inşallah bişeyin kalmaz bu arada işyerini pire nasıl basmış

yaseminkamu ve dillerim-lal inşallah sonuçlarınız çok temiz çıkar dört gözle bekliyoruz dualarımız sizinle yalnız değilsiniz arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…