OOOffff, offff biz doğum konuşacak günlere mi geldik...
Bence erken ya da ben sürece bırakacağım için hiç düşünmüyorum. Bence Allah hepimize sağlıklı normal doğum nasip etsin. Ama olmazsa da yapacak bir şey yok.
Benım tam bugun 20.hafta+ 5gunlugum haftam her persembe doluor..Bebısım Kız dun % 100 dedı doktor adı Eylül.6mayıs son regl tarıhı hanı tup bebekte kesın tarıhı bıle bılıoruz yaa:)bıde su yonden sanslıyız bebısımızı rahmımıze koyarlarken gordukk barı buna Sevınelım dımı kızlar:)
Benım tam bugun 20.hafta+ 5gunlugum haftam her persembe doluor..Bebısım Kız dun % 100 dedı doktor adı Eylül.6mayıs son regl tarıhı hanı tup bebekte kesın tarıhı bıle bılıoruz yaa:)bıde su yonden sanslıyız bebısımızı rahmımıze koyarlarken gordukk barı buna Sevınelım dımı kızlar:)
günümüzde aynı bende 20+5 deyim aynı gün doğurursak şaşırmahihoyyythihoyyyt
evet o süper duygu bebeğini rahme koyarken izliyebiliyorsun gerçi ben bunda doktum üstümde olduğu için göremedimm çümkü korkudan tuvaletim kaçmıştıD
günümüzde aynı bende 20+5 deyim aynı gün doğurursak şaşırmahihoyyythihoyyyt
evet o süper duygu bebeğini rahme koyarken izliyebiliyorsun gerçi ben bunda doktum üstümde olduğu için göremedimm çümkü korkudan tuvaletim kaçmıştıD
Ohh atın bakalım havanızı "biz bebişlerimizi rahme düşerken gördük"diye kaydirigubbakcemile3
Yanı gün olmanız ne kadar güzel... Kader arkadaşı gibi olmuşsunuz.
Ninniline Guard Hamile ve Emzirme Yastığı - Yeşil - Ürün Kategorileri kızlar bu hamile ve emzirme yastıgı hakkında ne düşünüyorsunuz. Ben almak istiyorum da bi fikir verseniz :))
evet canım seni merak etmiştim.umarım bu kadarla gelir geçer canım sen sıkma canınıcanım slm.. sanırım bana sordun.. benden başka yasmin varmı bilmiyorum ama... cuma günü yapıldı amniyosentez.. cumadan beri keyifsizdim çok.. çok ağladım.. ağrımda vardı.. bol su içerek ağrılarımı hafiflettim.. ama içimdeki acı hafiflemiyor.. sonuç gelene kadar.. herşeyin hayırlısı..
ilgin için tşk ederim.. pek kimse ilgilenmedi ama... bu dönemde insan ilgi alaka istiyor... allahım kimseye yaşatmasın diyorum sadece...
iyi olmana sevindim annenler nerde canım izmitte?hangi site?melocum iyiyim çok şükür... yaa benim bilgisayarım hep açık zatenn :) çoğunlukla da açık oluyor burası. ama pek yazamıyorum :) ezeli izliyoruz pür dikkat...
bebeğimde bi sorun yok sanırım yani detaylı ultrasona gidicem perşembe günü onu sabırsızlıkla bekliyorum. kromozom testinden sonra bunun da çokkk önemli olduğunu kalp anomalisi görülebileceğini söylemişti doktorlar. şimdi de innşallah onu atlatmak istiyorum.
çookk minicik pıtlar hissediyorum bazen. ama emin olamıyorum. öyle bi yuvarlanma kayma filan hissedene kadar da emin olamiicam ne olduğuna..
bu arada ben de izmitliyim senin facebookta fotolarını gördüm. annemlerin orda oturduğunu anladım :)))
canım benim 18+0 da yapıldı ultrasonumgünaydın kızlar ayrıntılı ultrason yaptırdınız mı? ne zaman yapılıyor
23 Aralık -20 ocak oğlak
21 Ocak-19 Şubat Kova
20 Şubat-20 Mart Balık
gülşah bebeişini izledim maşallah canım
yemek yedim çarpıntım oldu acaba nie off hemde çok kötü
Kızlar yaaa çok korkunç birşey oldu bizim dükkanı pireler basmış ben bir haftadır kaşınıyordum vucudümda kızarıklı ve şişlikler var acayip şekildede kızardım.Dr.aradım ama izinliymiş perşembeye kadar yokmuş 15:30da cildiyeden randevu aldım ona gidicem.Pire birşey yaparmı hamileler için bilginiz varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?