2011 Şubat Anneleri

nasılsınız kızlar neler konuşmuşsunuz öyle ben doğum konusunda normal istiyorum ama önümüzde çok zaman var ne olur önüme sağlık engeli çıkarmı bilmiyorum

cağlayancım yanlız meyve suyuna ilk döktüğünde biraz köpük köpük oluyor korkma sakın birde iyiyce karıştır öyle iç tmam mı?

Bende kız bekliyorum ama hep dua ederken allahım sen onu hayırlısıyla zamanında yolla diye dua ediyorum.Ama aralık sonuna geldiğimizde herşey için hazırlıklı olmamız gerekiyor,ekim anneleri eylül ortasında başladı bile doğum yapmaya :))
Bende inş.sonuna kadar normal istiyorum bir engel bir sağlık sorunu çıkmazsa

benim zorunlu canım tüp bebek olduğu için yoksa neden kesilmeyi göze alayım normal doğum olması herkesin rüyasıdır herhalde ama tüp bebekte riske atmıyorlar

Kızlaaar ben yemeğe çıkıyorum :)) Afiyet olsun sizlere de... Bugün muhabbet çok güzel valla işlerimde kaldı ama neyse yemekten sonra artık :))
Öptüm

Kızlaaar ben yemeğe çıkıyorum :)) Afiyet olsun sizlere de... Bugün muhabbet çok güzel valla işlerimde kaldı ama neyse yemekten sonra artık :))
Öptüm

Afiyet olsun canım,yemek demişken bende gidip yiyim bari açıktı kızçem :))

cnm bnm yardımcı olabildiysem ne mutlu bana :) bende sizden cok sey öğreniyorum...

Güzel bir aile olduk dimi.Herşeyimizi paylaşabiliyoruz artık birbirimizle

benım kac arkadasıma sen doguramassın dedıler sezeryana almamız lazım hemen deyıp brısı asansorde dogurdu diğeride cok kolay bı sekılde dogurdu.Ikı arkadasımda normal ıstıordu kesınlıkle; bırının bebegının kalp atısı yavasladı her sancıda,rahım 6cm acılmasına ragmen son anda sezeryana almak zorunda kaldılar,dıgerıde devlet hastanesınde cok sancı cektı normal dogurcak dıe doguramadı cunku catısı darmıs onuda ebeler yok doguramazsın doktor yok dogurursun derken baska doktor gelıp kac saatten sonra catın dar deyıp hemen sezeryana almıs.yanı cok seyler yasanıor tabı ama bı doktorun sezeryan yanlısı olup olmadıgı mutlaka yayılıor etrafa cok ıyı arastırmanızı onerırım forumlarda bu konuda cok faydalı oluor.
benım bı doktorum gercekten kıst vb kanser konusunda uzman bı hekım ama bana bastan bebısın olursa keser alırız dedı ve nerdeyse her hastasına sezeryan olman gerekıor dedıgını netten yazılanlar vb gorerek ıyıce emın oldum oyuzden ona gıtmedımm.hatta benım durumumda 2 kere kıst amelıyat olmus (sezeryan gıbı)bırının 3. kere amelıyatı daha cok rısk olusturdugunu ögrendım mutlaka normal yapmaya calısmalıymısım olmazsa son care sezeryan olmalıymıs.
ıkısınınde artı ve eksı yonlerı var ama normal yapanlar cook memnun ve korkcak bısey olmadıgını soluorlar.cunku dıgerı amelıyat ve sonrası kolay bı sey deıl ınanın...sımdıden herkese Allah hayırlısını versıın en guzel en kolay sekılde gerceklessın derımm.:CüvCüv:

Öyle tabii ki canım... kimse erken doğurmak istemez. Ama bizim bebişler aceleci olurlarsa yapacak bişey yok. 7. ayda bi çok şeyi hazır olmalı ki süprize karşı hazırlıklı olalım... İnşallah hepimiz sağlıklı vakitli doğumlar yaparız.
Ben aslında normal doğumdan korkuyorum.Daha doğrusu sancıdan değil vajinaya atılan kesikten veya yırtılma olayından... Yani o acıya dayanır mıyım diye düşünüyorum... Sanırım normal de olsa epiduralli normal yapacağım.
Kendimi şimdiden her duruma psikolojik olarak ayarlamaya başladım.

benim zorunlu canım tüp bebek olduğu için yoksa neden kesilmeyi göze alayım normal doğum olması herkesin rüyasıdır herhalde ama tüp bebekte riske atmıyorlar

Bende ilaçlı tedavi ile kızıma hamile kaldım... klomen +pregnyl kullanıyordum.Bizde sezeryan zorunluluğu yok ama tüp bebek daha farklı...
Zaten doktorum her ultrasona gittiğimizde ben bi sürü soru sorup sonrada kusura bakmayın diyince gülüyor."Gaye'cim herkesin bebeği kıymetli tabii ki ama bizimkisi biraz daha kıymetli değil mi? " diyor... Biz ona sahip olmak için çok uğraştık kıymeti artıyor

normal doğum herzaman daha iidir geçen tvde dr un birisi normal doğumla olan bebeğin ciğerleri daha ii gelişir sezeryanla olmaz diyordu....birde halk arasında epidural doğumun i
i bişey olmadığını omiriliğe batırılan iğnenin sakat bırakacağını söylüyorlar ne derece doğru daha doğrusu doğruluk payı var mı bilmiyorum fikrim yok bu konuda sadece duyduklarım bunlar bilgisi olan arkadaşlarımız varsa aydınlatsın bizibilmiyorumkismile

aynen öyle canım tüp bebek çok farklı bi sistem başlıbaşına kıymetli deniliyor zor uğraşlı bi yol olduğu için sezeryan yapıyorlar

Denk gelmiştir senin çevrene. Yoksa bu yılın kızları aceleci diye bir şey mi var :)
Hem unutma biz 2011'de doğum yapacağız, bizimkiler gelcek yılın kızları :)

OOOffff, offff biz doğum konuşacak günlere mi geldik...
Bence erken ya da ben sürece bırakacağım için hiç düşünmüyorum. Bence Allah hepimize sağlıklı normal doğum nasip etsin. Ama olmazsa da yapacak bir şey yok.

canım öyledir mutlaka ama benim hamileliğim sıkıntılı normal doğumda bebek eşinden ayrılamayabilirmiş buda çok büyük bi sıkıntı ben tek doktordan duymadım sezeryan olucağımı tüp bebek doktoruma yaptırmayacağım halde doğumdaa bu risk geçmesse sakın normal doğuma dedi keşke olabilse oöyle bi ihtimal ben 3 ayı yatarak geçirdim geçen doğum yapacağım hastanedeki doktorda aynısını söyledi 7 ekimde tüp bebeği yapan merkezzzde randevum var yine konuşucaz bu konuyu kıymetli denme işine bende şaşırıyor o bi can sonuçta herkesinki kıymetli olucak tabiki sen kaçıncı haftandasın canım

Son düzenleme:

Evet haklısın cnm sende cok ıyı arastırmıssın tabıkı en onemlısı bebısının saglıgı zaten bende dıorum bı sorun yoksa korkudan yada keyfıyetten yada doktor bos bahanelerle sezeryana almak ıstıorsa ona katılmıorum.Bende normal ıstıorum ama takıntım yok sezeryana donerse benım ıcın bebısımın saglıgı en onemlısı ben 1 hafta agrı cekmısım onemlı deıl yanı.buarada benım anlattıgım arkadasım takıntılı halde normal ıstıodu öyle sancısızda rahmı acılmıstı yanı super dogurabılcektı bebısın kalbı yavasladıgı ıcın sezeryana aldılar ve arkadasım agladı moralı cok bozuk sekılde gırdı amelıyata oyuzden takıntılı olmadan bu yola bas koymak gerekıor.Bende de kesık,yırtık ve dikiş(epızyotomı) olayı korkusu vardı ama doktorumla,basına gelen arklarla konustum hıc hıssetmıomusuz o anda o yuzden HAYAT YASAMAYA DEGER VUR PATLASIN ÇAT OYNASIN:teytey:

Benım tam bugun 20.hafta+ 5gunlugum haftam her persembe doluor..Bebısım Kız dun % 100 dedı doktor adı Eylül.6mayıs son regl tarıhı hanı tup bebekte kesın tarıhı bıle bılıoruz yaa:)bıde su yonden sanslıyız bebısımızı rahmımıze koyarlarken gordukk barı buna Sevınelım dımı kızlar:)

günümüzde aynı bende 20+5 deyim aynı gün doğurursak şaşırmahihoyyythihoyyyt
evet o süper duygu bebeğini rahme koyarken izliyebiliyorsun gerçi ben bunda doktum üstümde olduğu için göremedimm çümkü korkudan tuvaletim kaçmıştı D

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…