2011 Şubat Anneleri

Çağlayan hiçbir fikrim yok merak ettim bak şimdi.

Kızlar yastık fikirleri için çok teşekkürler bir de sevi bebeye bakayım.

canım çok geçmiş olsun pirenin sana bi zararı olmaz diye düşünüyorum cildiye dr krem verir inşallah bişeyin kalmaz bu arada işyerini pire nasıl basmış

Bizim patronlar 15 gün önce pazar günü buraya gelmiş burasıda sanayi yeri bir sürü köpek var dışarda bir tanesi içeri girmiş onlarda farketmemişler köpeği dükkana bağlamışlar 1.5 gece köpek burda kalmış.
Patronlarım yeni farketti pirelendiğimizi ama ben dün şüphelendim eşime söyledim yoktur öyle şey dedi şimdi ilaççı arıyorlar dükkana.
Bende dr.gidicem işte çok kötü kabardım ve kaşınıyorum öyle birşeyki vucudum sanki böyle alerji olmuş gibi kıpkırmızı

cnm ya ne yazıık ki o sorun bendede vr bnm iş yerimde pire yok ama sadece göğsümün üzerinde kızarıklık sanki pişik olmuş gibi cok kaşınıyor bnde doktorumu aradım bn bişi yapamam dermotolojiye görünmen lazım dedi

çağlayan dikkat et canım üstündeki kıyafetleri eve gider gitmez iç çamaşırın dahil makinaya at hatta çekmezse kaynar suda yıka bi zararı olmaz ama kaşıntı uyutmaz seni cilt dr una gitmekle ii edersin

fatmacım kızında maşallah kocaman okullu bir kız olmuş senin için ne güzel bir mutluluk allahım inşallah o günleri bizede gösterir kızınada başarılarla dolu bir yıl diliyorum canım

çağlayan hiç duymadım canım ya..neyseki yaz değil yazınkiler daha tehlikeli diyorlar ya ohaoldumsmile

Sende ihmal etme canım bende perşembeyi bekliyordum ama dayanılcak gibi değil şişlikler sürekli artıyor açık bir yerim kalmıycak yakında ondan korkuyorum :))

çağlayan dikkat et canım üstündeki kıyafetleri eve gider gitmez iç çamaşırın dahil makinaya at hatta çekmezse kaynar suda yıka bi zararı olmaz ama kaşıntı uyutmaz seni cilt dr una gitmekle ii edersin

Eve gidiyim heryeri çamaşır suyuyla silmeye niyetim var canım evede gittiyse yandık demektir zaten (
çağlayan hiç duymadım canım ya..neyseki yaz değil yazınkiler daha tehlikeli diyorlar ya ohaoldumsmile

Saol'un kızlar varya çok kötü birşey allah düşmanıma vermesin heryeri bastılar şimdi ben çıkıyorum gelme dr.sonra dediler bakalım dr.ne diycek inş.birşey olmamıştır ben en çok kızıma birşey olacak diye üzülüyorum zaten.

merhaba arkadaşlar emin olun bu topiği yeni gördüm:)bende şubat 2011 annesi olacağım inşallah:) 14 ünde doktora gitmiştim doktorum 21 cm ve 448( -50 gr +50 gr ) demişti bu normailmi sizce ? birde 29 unda tekrar çağırdı ayrıntılı ultrason için kağıt vereceğini söyledi,ben ve eşim tereddütteyiz ayrıntılı ultrason için yaptıranınız varmı?nerede yaptırdınız ve ne kadara yaptırdınız yardımcı olabilirmisiniz?boshayallersmile

Pire bişi yapmaz canım bence,internettende baktım bişi bulamadım endişelenme git güzelce duşunu al bişicik olmaz...

neden sezeryan oluyorsun cnm ?

canım benim bebeğin eşi rahim ağzını kapatıyo bu nedenle normal doğum yapmam imklansızlaştı.bende yoksa normal doğum düşünüyodum epidural ama malesef artık sezeryana döndüm ama bakalım bi ihtimal yukarı çıkarsa normal olabilr

biz ikimiz çakma şubat annesi olucaz benimde sezeryan doktorum ocak 15 den sonra alırız dedi bi değişiklilk olmassa

OLSUN CANIM SEN BİZİM TOPİĞİN ANNESİSİN...BİZİM ŞUBATIN BAŞI AMA BELLİ Mİ OLUR BELKİ OCAKTA OLURR:CüvCüv:
benimde şubat 5 gözüküyo ama kısmet artık ne zaman gelirse miniğim :)

en iyisi tabiki normal ama şartlar onu gerektiriyo bende malesef plesanta previa dan dolayı sezeryan gözüküyo şimdi

ne güzell yaa maşallahh benimde 16 ekimde şeker yüklemem yapılcakk.

kızlar oku oku bitiremedim maşallah ne güzel konuşmuşsunuz

dillerimlal ve yasemin inş. hayırlı haberlerle gelirsiniz

hiç karşılaşmadım canım benim ama yapmaz heralde sadece senin vucüduna zarar verir heralde dr dönünce bizi haberdar et...geçmiş olsun canım yaa

ya kızlar bende milupaya vede primaya üyeyim ama bana hiçbirşey göndermediler size hediyeler nasıl geldi ?

ne zaman üye olmuştun canım bana da geçen hafta geldi..ilk heiye 5-6. ayda geliomuş diğer heediyeler doğumdan sonra gelecekmş banada kurye söyledi.yakında gelir tatlım sana dasüprizzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…