canım çok geçmiş olsun pirenin sana bi zararı olmaz diye düşünüyorum cildiye dr krem verir inşallah bişeyin kalmaz bu arada işyerini pire nasıl basmış
Çağlayan hiçbir fikrim yok merak ettim bak şimdi.
Kızlar yastık fikirleri için çok teşekkürler bir de sevi bebeye bakayım.
Kızlar yaaa çok korkunç birşey oldu bizim dükkanı pireler basmış ben bir haftadır kaşınıyordum vucudümda kızarıklı ve şişlikler var acayip şekildede kızardım.Dr.aradım ama izinliymiş perşembeye kadar yokmuş 15:30da cildiyeden randevu aldım ona gidicem.Pire birşey yaparmı hamileler için bilginiz varmı?
Kızlar yaaa çok korkunç birşey oldu bizim dükkanı pireler basmış ben bir haftadır kaşınıyordum vucudümda kızarıklı ve şişlikler var acayip şekildede kızardım.Dr.aradım ama izinliymiş perşembeye kadar yokmuş 15:30da cildiyeden randevu aldım ona gidicem.Pire birşey yaparmı hamileler için bilginiz varmı?
cnm ya ne yazıık ki o sorun bendede vr bnm iş yerimde pire yok ama sadece göğsümün üzerinde kızarıklık sanki pişik olmuş gibi cok kaşınıyor bnde doktorumu aradım bn bişi yapamam dermotolojiye görünmen lazım dedi
çağlayan dikkat et canım üstündeki kıyafetleri eve gider gitmez iç çamaşırın dahil makinaya at hatta çekmezse kaynar suda yıka bi zararı olmaz ama kaşıntı uyutmaz seni cilt dr una gitmekle ii edersin
çağlayan hiç duymadım canım ya..neyseki yaz değil yazınkiler daha tehlikeli diyorlar ya ohaoldumsmile
neden sezeryan oluyorsun cnm ?
biz ikimiz çakma şubat annesi olucaz benimde sezeryan doktorum ocak 15 den sonra alırız dedi bi değişiklilk olmassa
benimde şubat 5 gözüküyo ama kısmet artık ne zaman gelirse miniğim :)OLSUN CANIM SEN BİZİM TOPİĞİN ANNESİSİN...BİZİM ŞUBATIN BAŞI AMA BELLİ Mİ OLUR BELKİ OCAKTA OLURR:CüvCüv:
arkadaslar neden sezeryan olucaksınız?Bılıosunuz dımı son anda dogum anında bıle sezeryan olabılırsınız belkı rahat dogurursunuz normal sekılde cunku sezeryan bı mudahaledır normal doguramadıgınız zaman ve amelıyattır.Ben ıkı kere kıst amelıyatı oldum sezeryan seklınde actılar oyuzden bılıorumm nasıl bı duygu.gerekmedıkce yurt dısında yapılmıormus ve tr de bıraz keyfıyete donmus durumda doktorlarında ısıne gelıor randevu verıorlar hıc basınızda beklemeden alıolar bebegi.
normal doğum herzaman daha iidir geçen tvde dr un birisi normal doğumla olan bebeğin ciğerleri daha ii gelişir sezeryanla olmaz diyordu....birde halk arasında epidural doğumun i
i bişey olmadığını omiriliğe batırılan iğnenin sakat bırakacağını söylüyorlar ne derece doğru daha doğrusu doğruluk payı var mı bilmiyorum fikrim yok bu konuda sadece duyduklarım bunlar bilgisi olan arkadaşlarımız varsa aydınlatsın bizibilmiyorumkismile
canım benim bebeğin eşi rahim ağzını kapatıyo bu nedenle normal doğum yapmam imklansızlaştı.bende yoksa normal doğum düşünüyodum epidural ama malesef artık sezeryana döndüm ama bakalım bi ihtimal yukarı çıkarsa normal olabilr
cnm en iyisi aslında normal doğum ve bebeğin tam zamanında doğması benimde erken doğum riskkim var kasılmalarım cok oluyor karnımda doktrum erken doğum olablir dedi ama bn istemiyorum dayanabilceğim yere kadar dayanmak istiyorum cünkü bebeğimin gelişimini tamamlamasın istiyorum ....
günaydın kızlar nasılsınız ay hesaplamasını konuşmuşsunuzda ben 2 doktor kontrolündeyim ikiside 5. ayın bittiğini söylüyor ama burdaki listede 5. aya yeni başlanmış gözüküyor kafam karıştı gerçi bence doktorun dediği önemli
Merhaba arkadaşlar. Doktordan geldik. Kızımızı gördük. Çok tatlıydı abisine el sallıyordu :)
Doktor teyzemiz gelişimini çok begendi. 1 hafta önden gidiyor uzun boylu olacak dedi.
Bebişe çok iyi bakmışsın. 460 gr olmuş dedi :)
16 ekimde de şeker yüklemesi için çagırdı...
bende bu ay hesaplamasından bişi anlamıyorumm
ya kızlar bende milupaya vede primaya üyeyim ama bana hiçbirşey göndermediler size hediyeler nasıl geldi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?