2011 Şubat Anneleri

ne zaman üye olmuştun canım bana da geçen hafta geldi..ilk heiye 5-6. ayda geliomuş diğer heediyeler doğumdan sonra gelecekmş banada kurye söyledi.yakında gelir tatlım sana dasüprizzzzz

canım ben hamile oluğumu öğrendikten sonra üye olmuştum sanırım 7-8 haftalık hamileydim o zaman bakalım gelicekmi bana canım gelirse yazarım inşallah gönderirler kaydirigubbakcemile2

ya kızlar bende milupaya vede primaya üyeyim ama bana hiçbirşey göndermediler size hediyeler nasıl geldi ?

canım banada geçen hafta geldi genelde 5. ayın bitince geliyor
içinde nivea pişik kremi,vücut/baş şampuan ve kremli mendil numuneleri var,ayrıca milupanın bardak poşet çaylarından 1 tane var (anne sütü arttırıcı özelliği varmış),son olarakta hamileliğin başlangıcından doğuma ve bebeği nasıl tutacağımıza,yıkayacağımıza dair bilgilerin olduğu bir kitapçık var ve inan çok yararlı

sanada gelir muhakkak merak etme

teşekkür ederim canım sen primaya üye oldun mu? primada gönderiyomuş sanırım yenidoğan bebek bezi falan

bi bak canım hem güzel bilgilerde oluyo otomatik olarakta senin hamilelik haftanı hesaplayıp mailine 20. haftadasın diye o haftanın bilgilerini veriyor

bilgilendirilmeyi çok seviyorum yaaaboshayallersmileeskiden böyle şeyler yokmuş intrnet falan şimdi herşey elimizin altında şükürzemuszemusbende küçükinsan sitesine üyeyim ordanda mailime geliyor 20. haftanız bebekteki ve sizdeki değişiklikler vs. diyekaydirigubbakcemile2

tsk ederim aysebetul.. allah razı olsun...

yasmincim öle deme kıss ilgili olunmadığından filan ddillll sayfalar çok herkes okuyamıyor.bende ne zamandır giremiyordumm.canım ne dicem bak Yüce Allahım o bebişi içine yerleştirdi ya inşallah ona sağlığını da verecek sen hiiiiiiç üzülme canım.Allahım biz meleklerini ve kelebeklerimizi koruyacakk onlara bi zarar getirtmeyecek inşallahhh.

nassınız kızlarrr iyisinizz????

inşallah yasese inşallah.. sağol allah razı olsun..

bak bende bu siteyi bilmiyodum canım teşekkür ederim verdiğin bilgi için bende ona üye oluyum hemen :teytey:

inşallah temiz çıkar mimix... sağolasın...

inşallah mucize... hepimizin bebekleri gibi benim kızımda benim için bir mucize... allah hepimizin bebeklerine sağlık versin ve kucağımıza almayı nasip etsin :Saruboceq:

Canım izinden yeni döndüm geçmişi yeni okuyabiliyorum,içini ferah tut kuzucuğun sağlıkla gelecek inşallah senin ve hepimizin dualarıyla:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

sağol çağlayancım... sanada geçmiş olsun... umarım önemli bişey yoktur... kalbini ferah tut...

doktorum amniyosentez yapıldığı gün bebeğimin suyu eksildiği için bol su iç ve bugün dinlen dedi... ama 3 hafta düşük riski varmış.. zorlamamam gerekiyormuş kendimi.. başka bişey söylemedi..

dillerim lali de merak ediyorum... pazartesi olacaktı.. dün gelmedi hiç.. umarım iyidir.. umarım sorun yoktur..

alanda allah verende allah... allah hepimizin hakkında hayırlısını versin... bebeklerimizde bizlerde allahımaa emanet..:Saruboceq:

sağol canım inşallah... evet allah yardımcımız olsun hepimizin... :Saruboceq:

kızlar yaa sizin göğüsleriniz ne durumda? benim göğüslerimde hiç büyüme yok gibi

benimki göğüslerim çok küçüktü ama hamile kaldığımdan beri büyümeye başladı ucu çok yoktu uçu çıktı bide mavi damarlar görünmeye başlıyo ama çok büyük değil tabi hala aynı sütyenlerimi kullanabiliyorum şimdi tam dolduruyorum sütyenlerimi kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…