ne zaman üye olmuştun canım bana da geçen hafta geldi..ilk heiye 5-6. ayda geliomuş diğer heediyeler doğumdan sonra gelecekmş banada kurye söyledi.yakında gelir tatlım sana dasüprizzzzz
ya kızlar bende milupaya vede primaya üyeyim ama bana hiçbirşey göndermediler size hediyeler nasıl geldi ?
canım banada geçen hafta geldi genelde 5. ayın bitince geliyor
içinde nivea pişik kremi,vücut/baş şampuan ve kremli mendil numuneleri var,ayrıca milupanın bardak poşet çaylarından 1 tane var (anne sütü arttırıcı özelliği varmış),son olarakta hamileliğin başlangıcından doğuma ve bebeği nasıl tutacağımıza,yıkayacağımıza dair bilgilerin olduğu bir kitapçık var ve inan çok yararlı
sanada gelir muhakkak merak etme
teşekkür ederim canım sen primaya üye oldun mu? primada gönderiyomuş sanırım yenidoğan bebek bezi falan
teşekkür ederim canım sen primaya üye oldun mu? primada gönderiyomuş sanırım yenidoğan bebek bezi falan
bak primayı duymamıştım canım doğumdan sonra mı gönderiorlar onuda:ecrin_bebek:
ay onu bilmiyordum haliyle üye değilim hemen bakıyım bu arada
bi bak canım hem güzel bilgilerde oluyo otomatik olarakta senin hamilelik haftanı hesaplayıp mailine 20. haftadasın diye o haftanın bilgilerini veriyor
Herkese günaydın
öncelikle amniyosentez sonuçlarını bekleyen arkadaşlar dualarımızı eksik etmiyoruz inşallah! Rabbim gönlünüzü ferahlatacak sonuçlar almanızı bebişlerimizi saglıkla kucağımıza almamızı herkese nasip etsin! Âmin
Tum anneciklere ve miniklerine sağlıklı bir gün diliyorum!
yasmincim öle deme kıss ilgili olunmadığından filan ddillll sayfalar çok herkes okuyamıyor.bende ne zamandır giremiyordumm.canım ne dicem bak Yüce Allahım o bebişi içine yerleştirdi ya inşallah ona sağlığını da verecek sen hiiiiiiç üzülme canım.Allahım biz meleklerini ve kelebeklerimizi koruyacakk onlara bi zarar getirtmeyecek inşallahhh.
nassınız kızlarrr iyisinizz????
bilgilendirilmeyi çok seviyorum yaaaboshayallersmileeskiden böyle şeyler yokmuş intrnet falan şimdi herşey elimizin altında şükürzemuszemusbende küçükinsan sitesine üyeyim ordanda mailime geliyor 20. haftanız bebekteki ve sizdeki değişiklikler vs. diyekaydirigubbakcemile2
Günaydin, sonuclari bekleyen arkadaslar allah yardimciniz olsun sonuclariniz temiz cikar insallah.
bi sorum var kizlar gecen haftaya kadar okadar iyi hissediyodum ki kizimi sanki gidiklaniyo gibi gülüyodum ama haftasonundan beri cok azaldi hareketler hemde tekmeler eskisi kadar sert degil, doktora gitmem gerekiyo mu normal mi bilmiyorum..herkes gece hareketleniyo bebek diyo bende ciks gece bile tik yok beni aydinlatin noooluuurrr
Canım izinden yeni döndüm geçmişi yeni okuyabiliyorum,içini ferah tut kuzucuğun sağlıkla gelecek inşallah senin ve hepimizin dualarıyla:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Gözünaydın canım bebişini görmüşsün maşallah kocamanda olmuş
Şeker yüklemesi nasıl oluyor azıcık bahsedebilirmisin.
Tamam canım anlaştık kaydirigubbakcemile5
Ben dün geçmişe pek bakmadım canım kaçırmışım galiba,hayırlı olsun hem bale hem anaokulu ne çok zor olmuştur onu orda bırakıp giderken bende yiğenlerimden biliyorum ama anne olunca hissedeceğimiz duygular daha farklı olacak tabi..
Kızçenin resimlerini çektiysen eklesene bakalım bayanssulusmile
Evet perşembe günü büyük gün inş.bebişlerimizde iyidir bizde birbirimizi görücez inş. :))
Ama herkese sanırım perşembe günü vermişler randevu bu konferans varmış diye inş.oraya gidince çok beklemeyiz :))
Çekilişe ekledim senide :))
Geçmiş olsun canım sen daha atlamadın mı çok zordur biliyorum.İnş.bir an önce iyileşirsin
Kendi aramızda hediye çekilişi yapıyoruz,canım bebişlerimiz için hediye alıp göndericez son katılım 30 eylül katılmak istersen eğer 2011 şubat anneleri hediyeleşiyor topiğine bende varım yaz :))
Geçmiş olsun yasmincim inş.bundan sonraki süreç hem senin hemde bebişin için çok güzel geçer.Dr.sana bu dönemde dikkat etmen gereken birşey olduğunu söyledimi.
Bana birde son satını söyleyebilirmisin canım.Listede seni ona göre ekliycem kusura bakma yazmayı unutmuşum onu.
Günaydın canım bebişin hareketlerini hissetmek istiyorsan tatlı birşeyler yiyip sol tarafına yatıp bekle bebişin o zaman hareketlenir.Ama onlar daha çok küçücük belki uyuyordur annesi endişeye kapılma hemen :))
Mısra, ayşebetül günaydın kızlar opuyorumnanaktan
günaydın kızlar hepinizeee
YASMİNKAMU canım daha yeniş gördüm kusura bakma nolur inşallah amniyosentez sonucun hayırı bi şekidle sağlıklı bi şekilde çıkar Allah yar ve yardımcımız olsun hepmizin anne olmak çok zormuş gerçekten her an aklımız onlarda sende ilgi beklemekte çok haklısın tatlım dualarımız sizinle inş hepimiz birbirmiz için dua edelim şu şubat bi gelsinde sağlıkla alalım bebekelrimizi kucaklarımıza inş
YASMINKAMU evet arkadaşım dualarrımız seninle bizi habersiz bırakma
kızlar yaa sizin göğüsleriniz ne durumda? benim göğüslerimde hiç büyüme yok gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?