2011 Şubat Anneleri

OLSUN CANIM SEN BİZİM TOPİĞİN ANNESİSİN...BİZİM ŞUBATIN BAŞI AMA BELLİ Mİ OLUR BELKİ OCAKTA OLURR:CüvCüv:

Kızlar benim içimde sanki 7. ayda doğum yapacakmışım gibi gelior..eşim de bana kızıyor düşünme öyle diye geçen bi arkadaşımla konuşuoruz o da tüm anne adaylarına öyle gelir psikolojik dior.. sizdede öyle oluyor mu:uhm:

Evet kimbilir kaç kişi ocakta kucağına alıcak Allah'ın izniyle... Bana da dr şubat'ın ilk haftası dedi, bakalım kısmet dimi ama?

Selam kızlarr... Oooo doğum şekilleri falan da belli olmaya başlamış... Hayırlısı olsun hepimiz için inşallah... Seneye bu zamanlar bebişlerimizin nasıl diş çıkarttıklarını ek gıdalarını falan konuşuyor olacağız inşallah
Ben aldığımız ciciler kısmına yeni cicilerimizi ekledim... Göbüşlerimize de göbüşümün son halini ekledim.

Evet kimbilir kaç kişi ocakta kucağına alıcak Allah'ın izniyle... Bana da dr şubat'ın ilk haftası dedi, bakalım kısmet dimi ama?

mesela bana sğlık ocağında ki hemşire ocak sonu dedi..tabbi ki ben dr esas alıorum..ama belli olmz hepimiz ocak annesi oluveririzkaydirigubbakcemile3

ben maalesef ekleyemiorum msj sayım dolmadığı için:sinifsinif:

biz ikimiz çakma şubat annesi olucaz benimde sezeryan doktorum ocak 15 den sonra alırız dedi bi değişiklilk olmassa

arkadaslar neden sezeryan olucaksınız?Bılıosunuz dımı son anda dogum anında bıle sezeryan olabılırsınız belkı rahat dogurursunuz normal sekılde cunku sezeryan bı mudahaledır normal doguramadıgınız zaman ve amelıyattır.Ben ıkı kere kıst amelıyatı oldum sezeryan seklınde actılar oyuzden bılıorumm nasıl bı duygu.gerekmedıkce yurt dısında yapılmıormus ve tr de bıraz keyfıyete donmus durumda doktorlarında ısıne gelıor randevu verıorlar hıc basınızda beklemeden alıolar bebegi.

Benim son adet tarihine göre 18 Şubat gözüküyordu ama sanırım öne kaydı 1 hafta.Eğer sezeryan olursam bi 10-15 gün daha öne kayacak sanırım ve bende Ocak sonuna denkgelebilirim

Türkiyede sezeryan rant kapısı haline dönüştü... Hem doktor hastanın başında "ha 3cm oldu ha 5 cm oldu" diye beklemek zorunda kalmıyor.Ki bu bekleyiş bazen 24 saati bile geçebiliyor hemde en fazla 30dk'lık bir operasyon ile cebini doldurup çıkıyor.
Hastaneler(özel) için de sezeryan el ovuşturacakları bir olay.Hem devletten iyi para alıyorlar hemde hastadan... Hastane de doktor da ihya oluyor. Az zamanda daha çok para...

katılıyorum sana canım malesef türkiyenin gerçekleri aslında burdada sezeryan yasak değil mi?mecbur kalmadıkça dr lar nasıl sezeryan yapabiliyorlarlmaz:

benim doktorum sezeryan yanlısı değil bana senin keyfine göre seni sezayn yapamam demişti o yüzden güveniyorum kendisine seni muane etmem gerekior dedi doğurabilirsen normal doğurursun dedi o yüzden bakalım ona kaldı durumumuz :)

Bu erken doğum korkusu konusunda sanırım her annenin içinde bu korku var. Benim asıl aklıma takılan şey bu yıl kız bebek bekleyen tüm arkadaşlarım hep erken doğum yaptılar... yani beklenenden 20 gün 1 ay daha erken doğurdular hep... Bu yılın kızları biraz sabırsızdı... Şimdi bende kız beklediğim için biraz endişe ediyorum tabi ama alnımızda yazandan ötesi olmayacak... biz dua edip bekleyeceğiz.İnşallah hepimiz vakitli ve sağlıklı doğumlar yaparız

katılıyorum sana canım malesef türkiyenin gerçekleri aslında burdada sezeryan yasak değil mi?mecbur kalmadıkça dr lar nasıl sezeryan yapabiliyorlarlmaz:
yok canım doktor normal doğuma uygun değilsin diyor çıkıyor işin içinden...
Şimdi şöyle düşün doktor muayene etse "Sezeryan olacaksınız normal doğuma uygun değil çatınız." falan dese ne yapacağız... Açıp kendimizi muayene edemeyeceğimize göre güvenip sözünü dinleyeceğiz doktorun. Doktorlar da ne yazıkki bunu biraz kullanıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…