günaydın arkadaşlar nasılsınız bugün.bende en son 20 haftalık dr gittiğimde 6. aya döndük artık dedi ama her yerde farklı sööleniyo ay hesabı bu arada bizim doğum sezeryan olcak bu nedenle aslında ben ocak annesiyim artık :)
Evet kimbilir kaç kişi ocakta kucağına alıcak Allah'ın izniyle... Bana da dr şubat'ın ilk haftası dedi, bakalım kısmet dimi ama?
Selam kızlarr... Oooo doğum şekilleri falan da belli olmaya başlamış... Hayırlısı olsun hepimiz için inşallah... Seneye bu zamanlar bebişlerimizin nasıl diş çıkarttıklarını ek gıdalarını falan konuşuyor olacağız inşallah
Ben aldığımız ciciler kısmına yeni cicilerimizi ekledim... Göbüşlerimize de göbüşümün son halini ekledim.
günaydın arkadaşlar nasılsınız bugün.bende en son 20 haftalık dr gittiğimde 6. aya döndük artık dedi ama her yerde farklı sööleniyo ay hesabı bu arada bizim doğum sezeryan olcak bu nedenle aslında ben ocak annesiyim artık :)
biz ikimiz çakma şubat annesi olucaz benimde sezeryan doktorum ocak 15 den sonra alırız dedi bi değişiklilk olmassa
ben maalesef ekleyemiorum msj sayım dolmadığı için:sinifsinif:
son 50 mesajın kalmış dolması için... hepimizin yazılarını cevapla... topiclerde gezip cevap yaz... bugün doldurursun 50 mesajı.
arkadaslar neden sezeryan olucaksınız?Bılıosunuz dımı son anda dogum anında bıle sezeryan olabılırsınız belkı rahat dogurursunuz normal sekılde cunku sezeryan bı mudahaledır normal doguramadıgınız zaman ve amelıyattır.Ben ıkı kere kıst amelıyatı oldum sezeryan seklınde actılar oyuzden bılıorumm nasıl bı duygu.gerekmedıkce yurt dısında yapılmıormus ve tr de bıraz keyfıyete donmus durumda doktorlarında ısıne gelıor randevu verıorlar hıc basınızda beklemeden alıolar bebegi.
Türkiyede sezeryan rant kapısı haline dönüştü... Hem doktor hastanın başında "ha 3cm oldu ha 5 cm oldu" diye beklemek zorunda kalmıyor.Ki bu bekleyiş bazen 24 saati bile geçebiliyor hemde en fazla 30dk'lık bir operasyon ile cebini doldurup çıkıyor.
Hastaneler(özel) için de sezeryan el ovuşturacakları bir olay.Hem devletten iyi para alıyorlar hemde hastadan... Hastane de doktor da ihya oluyor. Az zamanda daha çok para...
yok canım doktor normal doğuma uygun değilsin diyor çıkıyor işin içinden...katılıyorum sana canım malesef türkiyenin gerçekleri aslında burdada sezeryan yasak değil mi?mecbur kalmadıkça dr lar nasıl sezeryan yapabiliyorlarlmaz:
Ama işte böyle ulu orta almıyorsun dimi diye sorulmaz ki canım yaa..:kedi: Tadı çok kötü ne yapıyım içince midem bulanıyor muz ve maden suyu içmeye çalışıyorum onun yerine
suya katip iciyosunuz siz herhalde, ben hap kullaniyorum tadini pek hissetmiyorum =)
Çğlayancım bitde magnesiumu şeftali suyu olsun onda daha güzel oluyor tadı bn onsuz içemiyorum :)
Maalesef canım toz verdi ve tadı çok kötü,evde var akşama katıp içiyim bari yoksa eşimden daha fazla saklayamayacağım gerçekleri
:))
Çağlayan ben kaç msj olmuş nerden bakabilirim? Resim eklemek istiyorum da.
Birde Çağlayancım benim son durumum cinsiyet bilmiyoruz ama 3'lü testimiz temiz çıktı çok şükür. Ama sanırım güncellemene yetişemem çünkü evde netim yok ancak p.tesi bildirebilirim. Neyse sağlıklı olsunda önemli değil. Birde facebook nerde? Nasıl giriliyor?
Canım sen şimdi msj yazıyorsun ya bize kendi yazdığın cevabın sağ üst köşesinde yazıyor 101'di msj sayın yani resim ekleyebilirsin artık
Türkiyede sezeryan rant kapısı haline dönüştü... Hem doktor hastanın başında "ha 3cm oldu ha 5 cm oldu" diye beklemek zorunda kalmıyor.Ki bu bekleyiş bazen 24 saati bile geçebiliyor hemde en fazla 30dk'lık bir operasyon ile cebini doldurup çıkıyor.
Hastaneler(özel) için de sezeryan el ovuşturacakları bir olay.Hem devletten iyi para alıyorlar hemde hastadan... Hastane de doktor da ihya oluyor. Az zamanda daha çok para...
Benim gittiğim hastanede dr.öyle sorun var böyle sorun var deyip her hastaya sezeryan yapıyorlarmış.
arkadaslar bu ciciler ve göbışler topiğini yollayabılırmısınız ben bılmıorumda.merak ettım bakmak ıstıorummm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?