2011 Şubat Anneleri

inşallah canım sağol.. kızım için moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum...

iyiyiz bizde nuryasemin.işteyizz saatin geçmesiniz 4 gözle bekliyorum 1 saat kaldı.
çağlayancım geçmiş olsun sanada bişi olmaz canım üzme kendini

tşk ederim nuryasemin.. bende dört gözle bekliyorum.. bakalım allah hakkımızda hayırlısını versin.. sonucum gelsin allahın izniyle paylaşırım sizlerle de...

yaseminkamu ve dillerim-lal inşallah sonuçlarınız çok temiz çıkar dört gözle bekliyoruz dualarımız sizinle yalnız değilsiniz arkadaşlar

Yasmin canım inşallah sonuçlar çooook güzel gelecek... Doğduğunda yaşattığı bu heyecanlara karşılık 2 kere daha ısırırsın güzel kızının popişinden kaydirigubbakcemile3

Bende hala gayet rahat bi şekilde eski sütyenlerimi giyebiliyorum.ucunda biraz koyulaşma oldu sadece ama o da çok fazla değil.onun dışında ağrı,sızı yada dolgunlaşma falan yok... Acaba sütüm olmayacak mı? eyvahedigeldismile mafoldumben

kıs Allah korusun sende en kötüsünü düşünme hemen aa..lmaz:.benim dolgunlaştı ağırlaştı yaf

inşallah canım bende aynı şeyi umuyorum.. allahıma emanet...ısırmazmıyımmm a.s

tşk ederim canım sağolasın.. inşallahh... allahımın izniyle bende hayırlı haberler bekliyorum..

unutma canım biz birbirimizi görmesekte dualarımızla yanındayız kardeşim...hamile olan bayanların duası çabuk kabul olurmuş..seninde burada bir sürü hamile kardeşin var hepimiz yanındayızolumunekankayizsmile

benimki daha ilk aylarda dolgunlaştı eski sütyenler nerdee küçüktüler zaten ama şimdi sevdim büyüdüler birazzz :))

kızlar atladığım varsa kusura bakmayın.. hepinize çok ama çok tşk ederim...

bunu anlatmak çok ama çok zor.. allahım kimseye yaşatmasın diyorum tekrar tekrar... ama insan böyle zamanlarda destek, teselli, dua istiyor... o yüzden geçmişte biraz sitemli yazdım.. umarım kimse kırılmamıştır...

ALOCUM özellikle sana çok ama çok tşk ederim... bana çok ama çok desteek oldun.. allah razı olsun... seninde yüce rabbim yar ve yardımcın olsun... dualarım seninle canım.. perşembe günü detaylı ultrasonunda ben inanıyorum hiç bişey çıkmayacak allahımın izniye.. sende inan inancını asla kaybetme...

DİLLERİM LAL bende amniyosentezi yaşayan bir insan olarak sana bir kaç kere yazdım ama okuyabildin mi bilemiyorum... umarım iyi geçmiştir... umarım iyisindir.. allahım yar ve yardımcın olsun...

işte var ya smeyr bunu duymak bile, bunu okumak bile o kadar güzelki... allah razı olsun.. tşk ederim...

canım kötü düşünme ilerleyen haftalarda dolgunlaşır göğüslerin o zamanda sütten göğüslerini taşıyamazsın görürsün canım üzülme sen

tşk ederim canım sağolasın.. inşallahh... allahımın izniyle bende hayırlı haberler bekliyorum..

Canım benim
bu testler Ömür törpüsü yahu! En azından senin için rahat olacak inşallah.fakat istirahatini hiç aksatma lütfen bol bol su içmen gerek gercekten.benim de başlarda düşük tehlikem vardı 2-3 hafta önce rahim ağzım enfeksiyon yüzünden kisalmisti.bebeğimi kaybetmekten çok korktum korkunç zamanlardı.böyle zamanlarda hep Fetih suresi rahatlattı beni Allahın izniyle.birtanem Allah OL demiş sen içini ferah tut hep dualarımizdasiniz sen ve dillerim lal.çok öpüyorum!

sağol aysebetul... sağol canım.. allah razı olsun ..

alanda allah verende allah canım.. allah yardımcısı olsun hepimizin...

kızar ben kaçtıımm kayınvalideciğim beni çok özlemiş kaydirigubbakcemile3 herkese iyi akşamlarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…