evet canım seni merak etmiştim.umarım bu kadarla gelir geçer canım sen sıkma canını
iyi olmana sevindim annenler nerde canım izmitte?hangi site?
canım benim 18+0 da yapıldı ultrasonum
babası kova bakalım kızı ne olacak
kızlar oku oku bitiremedim maşallah ne güzel konuşmuşsunuz
dillerimlal ve yasemin inş. hayırlı haberlerle gelirsiniz
sağolasın canım.. haber gelsin de bi hayırlısıyla.. haber veririm bende...
yaseminkamu ve dillerim-lal inşallah sonuçlarınız çok temiz çıkar dört gözle bekliyoruz dualarımız sizinle yalnız değilsiniz arkadaşlar
benimki göğüslerim çok küçüktü ama hamile kaldığımdan beri büyümeye başladı ucu çok yoktu uçu çıktı bide mavi damarlar görünmeye başlıyo ama çok büyük değil tabi hala aynı sütyenlerimi kullanabiliyorum şimdi tam dolduruyorum sütyenlerimi kaydirigubbakcemile2
hayırlı haberlerini bekliyoruz canım benm
Yasmin canım inşallah sonuçlar çooook güzel gelecek... Doğduğunda yaşattığı bu heyecanlara karşılık 2 kere daha ısırırsın güzel kızının popişinden kaydirigubbakcemile3
Bende hala gayet rahat bi şekilde eski sütyenlerimi giyebiliyorum.ucunda biraz koyulaşma oldu sadece ama o da çok fazla değil.onun dışında ağrı,sızı yada dolgunlaşma falan yok... Acaba sütüm olmayacak mı? eyvahedigeldismile mafoldumben
Yasmin canım inşallah sonuçlar çooook güzel gelecek... Doğduğunda yaşattığı bu heyecanlara karşılık 2 kere daha ısırırsın güzel kızının popişinden kaydirigubbakcemile3
Bende hala gayet rahat bi şekilde eski sütyenlerimi giyebiliyorum.ucunda biraz koyulaşma oldu sadece ama o da çok fazla değil.onun dışında ağrı,sızı yada dolgunlaşma falan yok... Acaba sütüm olmayacak mı? eyvahedigeldismile mafoldumben
tşk ederim canım sağolasın.. inşallahh... allahımın izniyle bende hayırlı haberler bekliyorum..
yok bende dolgünlaşma ağırlaşma falaaannn mafoldumben üüüühühühühühükıs Allah korusun sende en kötüsünü düşünme hemen aa..lmaz:.benim dolgunlaştı ağırlaştı yaf
yok bende dolgünlaşma ağırlaşma falaaannn mafoldumben üüüühühühühühü
unutma canım biz birbirimizi görmesekte dualarımızla yanındayız kardeşim...hamile olan bayanların duası çabuk kabul olurmuş..seninde burada bir sürü hamile kardeşin var hepimiz yanındayızolumunekankayizsmile
tşk ederim canım sağolasın.. inşallahh... allahımın izniyle bende hayırlı haberler bekliyorum..
işte var ya smeyr bunu duymak bile, bunu okumak bile o kadar güzelki... allah razı olsun.. tşk ederim...
Canım benim
bu testler Ömür törpüsü yahu! En azından senin için rahat olacak inşallah.fakat istirahatini hiç aksatma lütfen bol bol su içmen gerek gercekten.benim de başlarda düşük tehlikem vardı 2-3 hafta önce rahim ağzım enfeksiyon yüzünden kisalmisti.bebeğimi kaybetmekten çok korktum korkunç zamanlardı.böyle zamanlarda hep Fetih suresi rahatlattı beni Allahın izniyle.birtanem Allah OL demiş sen içini ferah tut hep dualarımizdasiniz sen ve dillerim lal.çok öpüyorum!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?