- 18 Haziran 2010
- 1.017
- 171
- 123
- 43
Hamilelik süresince periyodik kontrol için ücretli izin verilmesinin yasal hakkın olduğunu görmezden gelemezler.Bence tekrar konuş.Ve miniğimizin güzel haberleriyle gel.
Kızlar buarada biz daha fazla dayanamadık ve oğlumuzun dün odasını aldık kaydirigubbakcemile2
Günaydın guzel anneler..
Bugun bebısını gorcekler varmıs.
Bende gorucem bugun kızımı saat 13:30 da.
Insallah hepımız guzel haberlerle gelırız.
Çaglayancım son durum nedır gıttın mı?
s3nna cım bebısının odası da hayırlı olsun Rabbım saglıcakla guzel gunlerde kullanmayı nasıp etsın ınsallah.
sanada günaydın cnm ne güzel yaa bugün görüş günü demekki :)
bizimde pazartesiye inşlalh hadi güzel haberlerle dönün hepiniz canlarım
günaydın kızlar bebiklerini görecek arkadaşlardan hayırlı güzel haberler bekliyoruz
benimde pazartesi kontrolüm var.hadi bakalım sonuçları beklerken 1 haftası geçti sayıyorum kaldı 2 hafta falan.
bebikim kıpır kıpır galiba acıktı biraz fazla uyumuşum bugün yarım saat oldu kalkalı tam tembel oldum valla sormayınn
teşekkür ederim kızlar
dün okadar mutlu oldum kii
içinde yattığı günleri hayal ettim hep :ecrin_bebek:
okadar çok secenek var ki kızlar karar vermek çok zorr :))
bebişini görecek arkadaşlar inşallah hayırlı güzel haberlerle gelirsiniz benim görmem için daha 20 gün var.) 2 gün önce cam silmiştim ve ağrı çekiyorum belim ve kasığım ağrıyor bugun geçmezse yarın dr. gitcem inşallah geçer( bebegimin hareketlerinide hissedemiyorum acaba psikolojik mi anlamadım ya bu hamilelik çok zor geçiyor psikolojim bozuldu kızlar ((((
kızlar bu port bebe setinin ikili mi daha ii 5li olanımı bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?