2011 Şubat Anneleri

güle güle kullansın oğluşun,sağlıkla içinde büyüsün darısıda bize olsunkaydirigubbakcemile5

Günaydın guzel anneler..
Bugun bebısını gorcekler varmıs.
Bende gorucem bugun kızımı saat 13:30 da.
Insallah hepımız guzel haberlerle gelırız.
Çaglayancım son durum nedır gıttın mı?

s3nna cım bebısının odası da hayırlı olsun Rabbım saglıcakla guzel gunlerde kullanmayı nasıp etsın ınsallah.

sanada günaydın cnm ne güzel yaa bugün görüş günü demekki :)
bizimde pazartesiye inşlalh hadi güzel haberlerle dönün hepiniz canlarım

günaysın hanımlar nasılsınız bugün randevusu olan arkadaşlar ne güzel yarın da biz kızımla buluşucaz ananemizde heycanla yarını bekliyor zaten :)

günaydın kızlar bebiklerini görecek arkadaşlardan hayırlı güzel haberler bekliyoruz

benimde pazartesi kontrolüm var.hadi bakalım sonuçları beklerken 1 haftası geçti sayıyorum kaldı 2 hafta falan.

bebikim kıpır kıpır galiba acıktı biraz fazla uyumuşum bugün yarım saat oldu kalkalı tam tembel oldum valla sormayınn

benmde büyük gün pazartesi cnm ayy günler geçse bi hayırlısıyla da bizde buluşsak hadi bişiler ye annesi aç bırakma bebişini

s3enna bebeğinin odası hayırlı olsun canım...sorması ayıp olmazsa ne kadara aldınız canım..çağlayancım sıkma canını buralarda olmadığına göre gittin sanırım dr...yeni gelen arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum..kalkalı bi saat oldu ama geçmişi okumaktan yazamadım ancak yazabildim günaydın mı desem tünaydın mı desem bilemedim arkadaşlar öğlen olmuşşşşşkaydirigubbakcemile3

caglayan gitmiş anlaşılan iyi bari kızlar valla zaman çok hızlı geçiyor
hiç şu ana kadar nasıl geçti anlamadım ben yaaa

teşekkür ederim kızlar
dün okadar mutlu oldum kii
içinde yattığı günleri hayal ettim hep :ecrin_bebek:

okadar çok secenek var ki kızlar karar vermek çok zorr :))

canım güle güle günlerde kullansın inş. bebişin.Ben daha hiç birşey almadım oğluşuma 6 ay dolsun öyle bakıcam.

bebişini görecek arkadaşlar inşallah hayırlı güzel haberlerle gelirsiniz benim görmem için daha 20 gün var.) 2 gün önce cam silmiştim ve ağrı çekiyorum belim ve kasığım ağrıyor bugun geçmezse yarın dr. gitcem inşallah geçer ( bebegimin hareketlerinide hissedemiyorum acaba psikolojik mi anlamadım ya bu hamilelik çok zor geçiyor psikolojim bozuldu kızlar ((((

s3nna odanız hayırlı olsun canım güle güle kullansın oğluşun ayy insan hayal ederken bile nasıl mutlu oluyor degil mi?

saol canım beniim
biz biraz aceleci davrandık işin doğrusu
normalde 7.ay daha ideal
gerçi teslim süresi 45 gün ama :)
aman neyse hayırlısı

kızlar bu port bebe setinin ikili mi daha ii 5li olanımı bilmiyorumkismile

canım bu aralar hareketleri düzensiz olabiliyormus.bir gün cok hareketli iken bir gün cok hareketsiz olması normal diye okuuştum internette.Ama ağrıların için dr u ihmal etme lütfen. opuyorumnanaktan

Herkese merhaba
geçmişi okumaktan sıra anca geldi valla 1 gün girmezsem bakıyorum sayfalar çok ilerlemiş

Neyse salı günü ayrıntılı ultrasonum vardı. Allah çok şükür bebişi iyi. O kadar hareketliydiki doktor bakarken bayağı zorlandı. Kilomuz 428 gr. mış. Gelişimi güzel dedi. Ama cd verecek görüntü vermediği için bir ay sonraya kaldı.Çağlayancım benim bilgileride güncelelyebilirsen sevinirim canım. İnş. sende bebişinle ilgili güzel haberler alırsın canım. Hediye listesine benide eklersen sevinirim.

Nur-45 canım seninde kontrolun vardı okudum haberlerini bizim ultrasonlar bir ay sonraya kaldı demekki. yaramazlar kapattılar yüzlerini. Belki seninle karşılarızı birgün ne güzel olur.

odanız hayırlı olsun fotoğraflarını falan koydunuzmu bakalım

güle güle yatsın bebişin içinde sağlıkla inşallah

Allah ım inşallah bizimde testlerimiz temiz çıkarda doyasıya alıuşveriş yaparız gerçi 7 aydan önce bende bişi almıyorum ama çok hevesleniyorum

evet hareketleri çok düzenli diil meraklanma belkide o hareket ediyor ama biz 2 sini hissediyoruz 5ini hissetmiyoruz olabilir

benimki bazen bir dakka durmuyo resmen yani artık rahatsız edecek düzeyde bazen hiiçççç konuşuyorum sesleniyorum bi hareket et diye tınlamıyo valla.

daha bizde alışamadık normaldir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…