2011 Şubat Anneleri

geçen annem aradı züccaciyeciye gitmiş tabak çanak almaya portbebe görmüş ne alaka diye sormuş adamın arkadaşının kapattı elinde kalmasın dşye koydum demiş

fiyatıda 45 liraymış.annemde beni aradı bunların fiyatları ne alayımmı diye.valla bi bak çok adi bişi diilse kaçırma dedim

ilk doğduğunda çanta çok kullanılıyor 2 aydan sonra portbebeye rahat biner çanta gibi taşınır

Ben geldim kızlar dr.gittim eşim kalk gidiyoruz gelmezlerse gelmesinler onları bekleyemem dedi ve gittik.Bebişimin kesin cinsiyeti kızmış,çok sağlıklı bir bebek dedi,ama yüzünü göstermedi,dr.bakarken sürekli pozisyon değiştirdi ilk gittiğimizde yüzüstü yatıyordu miniğim sonra sırt üstü yatıp ellerini yüzüne kapadı dr.amcacı aç bakalım dedi açmadı baya bir uğraştı utandı minik kuzum benim.
355 gr.olmuş teyzeleri.Ama annesine yasak geldi diyete başlıyorum dr.da kızdı artık yeter bu kadar kilo dedi.Onun dışında herşeyimiz yolunda gidiyor 1 ay sonra şeker yüklemesi için tekrardan gidicem.

Bu arada ne hazel28'i gördüm nede manikk'i yani çok insan vardı orda gidipte sen ela yada hale misin diyemedim kimseye :))

Odanız hayırlı olsun canım iyi günlerde kullanın inş.bebeğinle

bende varım çağlayan 15-30 bencede uygun

Tamam canım ekliyorum seni bugün son gündü zaten

maşallah kızına çağlayancım bu bebişler niye utangaçlık yapıyorlkar biz iple çekiyorz görmek için onlar saklıyolar kendilerini bende perşembe ayrıntılıya giricem inş bizimkide saklamas kendini

çağlayan en güzelini yapmış eşin patronların keyfnş beklerseniz ççooookk beklersiniz

kızının sağlıklı olmasına çok sevindim.pek nazlı bir kız olacak bu yaaaa maşallahh ona.

çağlayan senin adına çok sevindim ne güzel doya doya görmüşün bebeğini darısı başıma bu hata sonu inş

maşallah kızına çağlayancım bu bebişler niye utangaçlık yapıyorlkar biz iple çekiyorz görmek için onlar saklıyolar kendilerini bende perşembe ayrıntılıya giricem inş bizimkide saklamas kendini

çağlayan en güzelini yapmış eşin patronların keyfnş beklerseniz ççooookk beklersiniz

kızının sağlıklı olmasına çok sevindim.pek nazlı bir kız olacak bu yaaaa maşallahh ona.

Saol'un kızlar valla nazlı olacak babası sabah evden çıkmadan o kadarda tembih etti kendini saklama güzel kızın seni çok özledik diye ama genede göstermedi yaramaz

Sevim inş.saklamaz canım babası ekrana o kadar dikkatli ve heyecanla bakıyorduki dr.yok göstermiycek dedi sonunda pes etti :))

gerçi bizimki pek edepsiz herşeyini sakalamadan gösteriyor :))) sizler böyle dedikçe göstermiyecek diyede korkmuyor değilim kafamçokkarıştı bu arada dün babamız ilk tekmesini hissetti gözleri doldu babişkomuzun sonra oğlunun kıyafetlerini yıkamıştık onları asarkende şekli bi değişti çok duygusal bizim babamız yaopuyorumnanaktan

dün benim eşimde yine kulağını dayadı belki bişi hissederim diye ama cıkxxx bişi anlamadı

aslında bende sabırsızlanıyorum oda hissetsin istiyorum çok meraklı ve heyecanlı ama daha onlara zaman var sanırım

yatarken elini karnıma koydu eşim bayada bekledi oğlumda kıyamadı ufacık bişeyler yaptı yoksa kulağını koyunca hissetmiyor benimkide

üzülüyorumda okadar hevesli heyecanlılar ama bişi anlamıyolar.kendimi hem şanslı hiissediyorum hemde ona karşı sorumlu hissediyorum tuhaf bir duygu

ohh gördün rahatladin bebegini caglayancim gözün aydin, banada kesin yasak gelecek az daha yersem yuvarlana yuvarlana ilerliycem =) benim seker yüklememi 2 haft asnraki kontrolde yapacak doktorumuz trde biraz daha gec yapiliyo sanirim

İNŞALLAH iyi günlerde içinde yuvarlana yuvarlana kullansın
canım dikkat et ya bırak kirli kalsın camlar

canım gözün aydın,çok sevindim..
kaç kilo almışsınki diyet verdi boyun kaç neyi fazla buldu yani

çağlayan senin adına çok sevindim ne güzel doya doya görmüşün bebeğini darısı başıma bu hata sonu inş

Çağlayancım gözünaydın,maşallah kuzucuğuna

Saol'un kızlar inş.sizde güzel haberlerle gelirsiniz,kız çocukları nazlı mı oluyor ne göstermiyorlar nur'da dün görememişti yüzünü :))

Benim eşim 21.haftanın içindeyken hissetmişti canım tepiklerini kızının inş.seninkide yakın zamanda hisseder,bak gör elini hiç çekmiycek karnından o zaman :))

ohh gördün rahatladin bebegini caglayancim gözün aydin, banada kesin yasak gelecek az daha yersem yuvarlana yuvarlana ilerliycem =) benim seker yüklememi 2 haft asnraki kontrolde yapacak doktorumuz trde biraz daha gec yapiliyo sanirim

Saol canım.6 ayın içinde yapacak sanırım 4 hafta sonra oluyor oda

mrhb annişler.bgn kontrolü olanlarlar hayırlısıyla iyi haberlerle gelirler inşallah.
gözünaydın çağlayancım görmüşsün sağlıcakla bebişini ne güzel.
bu kızlar çok nazlı oluyor ya.bak bizimkide hala tam olarak göstermedi.seninki iyi yine gösterdi cinsiyetini.aman sağlıklı olsunlar yeterki nasıl olsa birgün öğrenicez.bu arada bizim kıçeler aynı kilodalar..

Saol canım Boyum 1.68 76 kg'la başlamıştım 83kg olmuşum artık duralım dedi,ultrasonda bakan dr.da dr.uyarır seni dedi kg fazla gibi geldi dedi.Dr.da öyle söyledi sanırım ilerleyen aylarda daha çok kg alındığını için durduruyor dr.benim

çağlayancım sen ayrıntılıyamı girdin cd filan verdilermi

Saol canım evet nazlı olacaklar kesin,bu nazlılıkları son haftasına kadar devam eder inş.ta erken gelme gibi birşey yapmazlar bize.
Maşallah kızçelerimize o zaman bizim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…