2011 Şubat Anneleri

bende şubat annesi olacaktım malesef üç hafta önce bebeğimi kaybettim...sizlere sağlıklı bir hamilelik geçirmenizi diliyorum kızlar.hayırlısıyla bebişleriniz kucaklarınıza alırsınız inş.

aman dikkat et canım, Allahtan bişi olmamış,ben bile çarşı pazar tarzı kalabalık yerlerde gezerken elim direk karnıma gidiyormuş,eşim söyledi tatildeyken korkma bişi olmaz direk karnını koruyosun insanlar yaklaşınca dedikaydirigubbakcemile3 annelik içgüdüsü bu olsa gerek:kedi:

ii akşamlar kızlar ya bişi sorcam benm göbeğima cayip kaşınıyo sizdede böle bi durum varmı neden oluyoki acaba büyüdüğü içinmi henüz gözle görülür bi büyüme yok ama:)

göbüş büyürken gerilince kaşınıyodur nurberra krem felan bişeyler sür çatlama göbüşü :1rolleyes:

Şaka gibi ama canım allahtan dükkanı ilaçlattılarda kalmadı ama bizim müdürenin kendine ayrı odası var namaz kıldığı yer orayı arındıramışlar bir türlü bugün geç geldiler beni üzdüler ya allahım ceza verdi galiba onlara kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Cildiye dr.kaşıntı önleyici verdi canım ama kesmiyorki küçük bir tüp bitti nerdeyse bütün vucuda yetmiyorki küçücük tüp

ii akşamlar kızlar ya bişi sorcam benm göbeğima cayip kaşınıyo sizdede böle bi durum varmı neden oluyoki acaba büyüdüğü içinmi henüz gözle görülür bi büyüme yok ama:)

benimde oldu doktor çok nornal dedi krem sürersen geçiyo gerilip büyümeye başladığı içinmiş..

bende şubat annesi olacaktım malesef üç hafta önce bebeğimi kaybettim...sizlere sağlıklı bir hamilelik geçirmenizi diliyorum kızlar.hayırlısıyla bebişleriniz kucaklarınıza alırsınız inş.

Çok geçmiş olsun canım iyi dileklerin için saol

Bende ablamlara gidince iki veletten karnımı saklıyorum birşey yapacaklar diye :))

( çok geçmiş olsunn.. İnş dilediğin zaman yine sağlıklı bir şekilde hamile kalıp anne olursun.

evet belli erkek teyzesi :) ama ben hiç öyle çok yoğun hareketler falan hissedemiyorum henüz endişeleniyorum:Saruboceq:

biz 19+3 günlüktük başladık kudurmaya hemen hemen başlar canım bi başlarsa görürüm seni özellikle sabahları oynuo

kıyamam canım ya dikkat et inş en kısa zamanda kurtulursun bugün doktora gidemedin değilmi ben geçmişi tam okuyamadım kusura bakma

kıyamam canım ya dikkat et inş en kısa zamanda kurtulursun bugün doktora gidemedin değilmi ben geçmişi tam okuyamadım kusura bakma

Gittim canım eşim kalk gidiyoruz onları bekleyemem dedi gittik ama kızım yüzünü kapattı elleriyle göremedik dr. amcası baya bir uğraştı ama açmadı ellerini 355gr. olmuşuz sağlıklı bir bebişmiş

oyy maaşallah ona inş diğer seferde güzel güzel gösterir size cnm çok şükür yeterki sağlıklı olsunlarda artık nazlarını çekiyoruz biz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…