maşallah bebeğine cinsiyeti bellimi
selam kızlar, birazdan geçmişi okuyup haberlerinizi alıcam, umarım keyifler yerindedir.
bugün çok komik birley oldu, koridorda üzerime çocuk atladı hatta uçtuneyseki kimsede bir hasar yok )))) nasıl gececek ocak sonuna kadar günler kazasız belasız bilmiyorum hiç
bende şubat annesi olacaktımmalesef üç hafta önce bebeğimi kaybettim...sizlere sağlıklı bir hamilelik geçirmenizi diliyorum kızlar.hayırlısıyla bebişleriniz kucaklarınıza alırsınız inş.
ii akşamlar kızlar ya bişi sorcam benm göbeğima cayip kaşınıyo sizdede böle bi durum varmı neden oluyoki acaba büyüdüğü içinmi henüz gözle görülür bi büyüme yok ama:)
:roflol::roflol:çağlayancım valla yazına çok güldüm cnm çok geçmiş osun yaa aslında gülüncek bişi değil gerçekten temizlenir inş kurtulursun sende kıyamam nasılda kaşınıyosundur kullanabileceğin bişi varmı cnm krem falan
ii akşamlar kızlar ya bişi sorcam benm göbeğima cayip kaşınıyo sizdede böle bi durum varmı neden oluyoki acaba büyüdüğü içinmi henüz gözle görülür bi büyüme yok ama:)
bende şubat annesi olacaktımmalesef üç hafta önce bebeğimi kaybettim...sizlere sağlıklı bir hamilelik geçirmenizi diliyorum kızlar.hayırlısıyla bebişleriniz kucaklarınıza alırsınız inş.
aman dikkat et canım, Allahtan bişi olmamış,ben bile çarşı pazar tarzı kalabalık yerlerde gezerken elim direk karnıma gidiyormuş,eşim söyledi tatildeyken korkma bişi olmaz direk karnını koruyosun insanlar yaklaşınca dedikaydirigubbakcemile3 annelik içgüdüsü bu olsa gerek:kedi:
göbüş büyürken gerilince kaşınıyodur nurberra krem felan bişeyler sür çatlama göbüşü :1rolleyes:
evet belli erkek teyzesi :) ama ben hiç öyle çok yoğun hareketler falan hissedemiyorum henüz endişeleniyorum:Saruboceq:
kıyamam canım ya dikkat et inş en kısa zamanda kurtulursun bugün doktora gidemedin değilmi ben geçmişi tam okuyamadım kusura bakmaŞaka gibi ama canım allahtan dükkanı ilaçlattılarda kalmadı ama bizim müdürenin kendine ayrı odası var namaz kıldığı yer orayı arındıramışlar bir türlü bugün geç geldiler beni üzdüler ya allahım ceza verdi galiba onlara kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Cildiye dr.kaşıntı önleyici verdi canım ama kesmiyorki küçük bir tüp bitti nerdeyse bütün vucuda yetmiyorki küçücük tüp
Benim bebeğiminde 2 hafta önceki görüntüleri kızlar.. Maşallah diyelim
kıyamam canım ya dikkat et inş en kısa zamanda kurtulursun bugün doktora gidemedin değilmi ben geçmişi tam okuyamadım kusura bakma
Gittim canım eşim kalk gidiyoruz onları bekleyemem dedi gittik ama kızım yüzünü kapattı elleriyle göremedik dr. amcası baya bir uğraştı ama açmadı ellerini 355gr. olmuşuz sağlıklı bir bebişmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?