hımmm neymiş ismin bak merak ettim bende şimdi
Bende cumartesi kestirdim Önler uzun arkalar kısa küt karışımı gibi birşey oldu sırtımın ortasında olan saçlarıma kıydım çok dökülüyorlar diye :))kızlar ben dün saçlarımı kestim omuzlarıma kadar
hii ama ben çok merak ederim şimcikkk
sıhhatler olsun güle güle kullanın saçlarınızı ohh ferahlamışsınızdır.
benimde sırtımdaydı boyuyamıyorum beslenmio bölelikle bide kötü olmuştu yeter dedim
mrb kızlar bi süredir buralardayım ama ilk kez yazıyorum bende bi şubat annesi olucam inş.. bilmeyerekte olsa bi çok konuda bana yardımız çok oldu teşekkürler..
Çağlayan çekiliş açısından bi sıkıntı yoksa adımı paylaşabilirim dilerim lal'i merak da bırakmayım ama heyecanı bozulur çekilişin diyosan
kızlar ben geldimmmmm kızımızı gördük ayrıntılıya bakıldı maşallah herşeyi normal dedi 488 gr olmuş kızçemmm çok güzelde bi resim verdi bizi doktor amcamız albümün en önüne koy dedii :)))
çağlayan ben senin ismini çiçek sanıyordum sempatiksalakcinni
kızlar bende salı günü kestirdi ve boyattım saçlarımı. 20. haftadan sonra izin çıkmıştı doktorumdan . Organik boya almıştım onunla boyadı kuaför. Diğerleri gibi değil bundan sonra o boyadan şaşmam. Çokda güzel oldu rengi.
nesli gözün aydın ayy ne güzel keşke taratıp bizede göstersen kızçeni çok merak ettim ya
çağlayan kafası düşüomu ikidebir
Güzel günlerde kullan saçını :)) benimde kuaförüm gel boyayalım çok boyatan var değişiklik olur senin içinde dedi ama ben organikte olsa güvenmiyorum açıkçası
Düşmezmi bu adam bir gün benide uyutacak karşısında ya ama ne zaman bilmiyorum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?