2011 Şubat Anneleri

hii ama ben çok merak ederim şimcikkk

sıhhatler olsun güle güle kullanın saçlarınızı ohh ferahlamışsınızdır.

mrb kızlar bi süredir buralardayım ama ilk kez yazıyorum bende bi şubat annesi olucam inş.. bilmeyerekte olsa bi çok konuda bana yardımız çok oldu teşekkürler..

hii ama ben çok merak ederim şimcikkk

sıhhatler olsun güle güle kullanın saçlarınızı ohh ferahlamışsınızdır.

Tamam söylüyorum o zaman selen

benimde sırtımdaydı boyuyamıyorum beslenmio bölelikle bide kötü olmuştu yeter dedim

Aynen ama ben boyatmıyordum gerçi çok dökülüyordu ondan kestirdim

mrb kızlar bi süredir buralardayım ama ilk kez yazıyorum bende bi şubat annesi olucam inş.. bilmeyerekte olsa bi çok konuda bana yardımız çok oldu teşekkürler..

Hayırlı olsun canım bebişin hoşgeldin aramıza :))

snh hoşgeldin o kadar çok şey öğrendikki bi arada dahada öğrencez inşallah kaç haftalıksın canım

güzel isimmiş gerçektende

snh hoşgeldin bebeğin hayırlı olsun.öyle köşede sessiz sessiz durma gel bakalım şöyleee kaydirigubbakcemile3

Çağlayan çekiliş açısından bi sıkıntı yoksa adımı paylaşabilirim dilerim lal'i merak da bırakmayım ama heyecanı bozulur çekilişin diyosan

Evet adım selen :))

Bende hepinizi adını merak ediyorum ama ???

Neyse nicklerle de sohbet etmek güzel :))

Çağlayan çekiliş açısından bi sıkıntı yoksa adımı paylaşabilirim dilerim lal'i merak da bırakmayım ama heyecanı bozulur çekilişin diyosan

Çekiliş açısından sorun yok canım ben azıcık merak etsin diye söylemek istemedim yoksa facede olanlar adlarını biliyorlar zaten

Bak bende sana dillerim_lal'in adını söyliyim seda :))

Benim adım zaten belli söylememe gerek varmı bilmem ama :))

Son düzenleme:
kızlar ben geldimmmmm kızımızı gördük ayrıntılıya bakıldı maşallah herşeyi normal dedi 488 gr olmuş kızçemmm çok güzelde bi resim verdi bizi doktor amcamız albümün en önüne koy dedii :)))

Esra aynı şekilde bende uyumak istiyorum ama her zamanki gibi gene benim patron uyuyor karşımda :))

Gözünaydın canım maşallah kocaman olmuş kızçen

çağlayan ben senin ismini çiçek sanıyordum sempatiksalakcinni

hadi canım face'de bile aynı adım yazıyor kız :))kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
kızlar bende salı günü kestirdi ve boyattım saçlarımı. 20. haftadan sonra izin çıkmıştı doktorumdan . Organik boya almıştım onunla boyadı kuaför. Diğerleri gibi değil bundan sonra o boyadan şaşmam. Çokda güzel oldu rengi.

nesli gözün aydın ayy ne güzel keşke taratıp bizede göstersen kızçeni çok merak ettim ya
çağlayan kafası düşüomu ikidebir

Güzel günlerde kullan saçını :)) benimde kuaförüm gel boyayalım çok boyatan var değişiklik olur senin içinde dedi ama ben organikte olsa güvenmiyorum açıkçası

nesli gözün aydın ayy ne güzel keşke taratıp bizede göstersen kızçeni çok merak ettim ya
çağlayan kafası düşüomu ikidebir

Düşmezmi bu adam bir gün benide uyutacak karşısında ya ama ne zaman bilmiyorum :))

sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey:roflol:

Hayırlı olsun canım bebişin hoşgeldin aramıza :))[/QUOTE]

teşekkür ederim artık evdeyim sizinlede daha çok vakit geçiricem umarımvereliniortak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…