oyy maaşallah ona inş diğer seferde güzel güzel gösterir size cnm çok şükür yeterki sağlıklı olsunlarda artık nazlarını çekiyoruz biz
saolun arkadaşlar ewet gitgide bebişlerimiz büyüyorlar ne güzel bişi ya
Görüntüler dewlet hastanesinin ultrasonundan çekilme. Ben hem özele hem dewlete gidiyordum ama özeli bıraktım.. Devlette çok ii doktorum we çok ilgileniyor sağolsun. Merak ettiğim acaba devlet hastanelerinde renkli ultrason war mı? Bilgisi olan war mı? Geçen bir arkadaşımla konuştum o farklı bir şehirde we hamile. Devlete gitmiş renkli ultrasonada girmiş..
Hamilelik süresince periyodik kontrol için ücretli izin verilmesinin yasal hakkın olduğunu görmezden gelemezler.Bence tekrar konuş.Ve miniğimizin güzel haberleriyle gel.
Kızlar buarada biz daha fazla dayanamadık ve oğlumuzun dün odasını aldık kaydirigubbakcemile2
Ben geldim kızlar dr.gittim eşim kalk gidiyoruz gelmezlerse gelmesinler onları bekleyemem dedi ve gittik.Bebişimin kesin cinsiyeti kızmış,çok sağlıklı bir bebek dedi,ama yüzünü göstermedi,dr.bakarken sürekli pozisyon değiştirdi ilk gittiğimizde yüzüstü yatıyordu miniğim sonra sırt üstü yatıp ellerini yüzüne kapadı dr.amcacı aç bakalım dedi açmadı baya bir uğraştı utandı minik kuzum benim.
355 gr.olmuş teyzeleri.Ama annesine yasak geldi diyete başlıyorum dr.da kızdı artık yeter bu kadar kilo dedi.Onun dışında herşeyimiz yolunda gidiyor 1 ay sonra şeker yüklemesi için tekrardan gidicem.
Bu arada ne hazel28'i gördüm nede manikk'i yani çok insan vardı orda gidipte sen ela yada hale misin diyemedim kimseye :))
Benim bebeğiminde 2 hafta önceki görüntüleri kızlar.. Maşallah diyelim
güzel günlerde kullansın yavrun odasını Sena'cım. resmi var mı diğer linkte, görelim?
gözün aydın canım, ne güzel yapmış eşin, senin hakkın sonuçta hergün değil ya ayda bir kere gidiyorsun. her seferinde zora sokmak neymiş. anlasınlar.. siz tavrınızı net gösterince birşey diyemezler. maşallah kızına, ayy bu yavrucuklar pek nazlı çıktı bakalım bizim oğlanlar napacak? kızların hepsi sakladı kendini bu kontrollerde.
ayrıca sevil çok güzel bir isim canım, adıyla yaşasın
cnm bende hem devlete hem özele gidiyorum sen devlette ayrıntılı ultrasona girdinmi busem nasıldı başka bi ultrason cihazında bakıyolar detaylı değilmi
Cnm ben girmedim ama başka bir şehirde hamile olan arkadaşım girmiş. Dr ve oda farklıymış.. Ultrasonda farklıymış. Devlet hastanelerinin bazılarında renkli ultrasonlar warmış. Ayrıca sadece gebeler girmiyormuş bu ultrasona.. Meme taraması, erkeklerle alakalı sorunlarda, yenidoğan bebeklerde kalça çıkıklığı olup olmadığının tespiti içinde kullanılıyormuş.
çok saol cnm bnmde geçen kontrolde demişti zaten doktor büyük ulrtasona gidiceksin die ama anladım şimdi farklı bi yerde yapıyolar bunu inşş renkli ultrasonlarıda vardır
Çağlayan sana mesj attım cnm.
Kızlar ben dünden beri içeriden minişimi hissediyorum. Yani uyanık mı değil mi anlıyorum ama tuhaf ve kelimelerle anlatılmaz bişiy. Artık eşimde hissetsin istiyorum :))
Ama resmen kıpırdıyor ya çok enteresan :))
mrb kızlar bi süredir buralardayım ama ilk kez yazıyorum bende bi şubat annesi olucam inş.. bilmeyerekte olsa bi çok konuda bana yardımız çok oldu teşekkürler..
kızlarr diğer topiklere okudum saclarımızı yıkadıktan sonra son durulama suyuna azcık elma sirkesii koyun ve dökün başka su dökmeden kurulayın diyolar dökülmesi kesiliyomuşsaçların ve parlıyomuş.
kokusuna gelince kuruyunca kokmuyomus ıslanınca kokuyomuş yagmurlu zaamanda dışarı çıkmamamız lazım sirke kokmamak için
ii akşamlar kızlar ya bişi sorcam benm göbeğima cayip kaşınıyo sizdede böle bi durum varmı neden oluyoki acaba büyüdüğü içinmi henüz gözle görülür bi büyüme yok ama:)
renklidir cnm kesinlikle. Ne zaman tekrar dr gidiceksin ? Benim 2 haftam war.
:roflol::roflol: kimsede hasar olmaması güzel olmuş kaydirigubbakcemile3
:roflol: aman aman dikkatli ol canım gerçi bunda senin yapabileceğin birşey yokmuş ama o kadar öğrenciyle başetmeside çok zordur eminim
r
aman dikkat et canım, Allahtan bişi olmamış,ben bile çarşı pazar tarzı kalabalık yerlerde gezerken elim direk karnıma gidiyormuş,eşim söyledi tatildeyken korkma bişi olmaz direk karnını koruyosun insanlar yaklaşınca dedikaydirigubbakcemile3 annelik içgüdüsü bu olsa gerek:kedi:
bende şubat annesi olacaktımmalesef üç hafta önce bebeğimi kaybettim...sizlere sağlıklı bir hamilelik geçirmenizi diliyorum kızlar.hayırlısıyla bebişleriniz kucaklarınıza alırsınız inş.
Benim bebeğiminde 2 hafta önceki görüntüleri kızlar.. Maşallah diyelim
Saol canım inş.,bizim kızların hepsi bir nazlı inş.oğlanlar gösterir kendisini 1 ay beklemek çok zor olacak çünkü :)) senin ne zaman şimdi kontrol sende detaylıya girersin bu sefer artık ayy herşeyini tek tek anlatıyor dr.çok zevkli :))
Ben geldim kızlar dr.gittim eşim kalk gidiyoruz gelmezlerse gelmesinler onları bekleyemem dedi ve gittik.Bebişimin kesin cinsiyeti kızmış,çok sağlıklı bir bebek dedi,ama yüzünü göstermedi,dr.bakarken sürekli pozisyon değiştirdi ilk gittiğimizde yüzüstü yatıyordu miniğim sonra sırt üstü yatıp ellerini yüzüne kapadı dr.amcacı aç bakalım dedi açmadı baya bir uğraştı utandı minik kuzum benim.
355 gr.olmuş teyzeleri.Ama annesine yasak geldi diyete başlıyorum dr.da kızdı artık yeter bu kadar kilo dedi.Onun dışında herşeyimiz yolunda gidiyor 1 ay sonra şeker yüklemesi için tekrardan gidicem.
Bu arada ne hazel28'i gördüm nede manikk'i yani çok insan vardı orda gidipte sen ela yada hale misin diyemedim kimseye :))
bebeğinin tam boyunu bilmeyen yada dr.u söylemeyen arkadaşlar FL değerini 7 ile çarptığımızda bebeğin yaklaşık boyu çıkıormuş.çünkü bu haftalardan sonra boyunu tam ölçmek mümkün olmuyormuş bacaklarını kıvırdıkları için.bizim bebiş bu durumda FL 33,5*7=23,5cm olmuş maşallah
Kızlar herkese selam ve ben artık İMDAAAAAATTTT diyorum bu sitenin ve bilumum şubat anneleri topiklerinin hiçbirine yetişemiyorum.Aksilik aksilik üstüne uydunet kullanıyoruz ve yaklaşık 2 gündür internet yoktuşehrde genel bi sorun varmış buraya giremedim okuyamadım ama asıl yandığım bu değil. Çağlayanla buluşacaktık randevuda ama buraya giremediğim için ne giyeceğimi söyleyemedim ve onada soramadım AMAAAAAAAAAAAAAAA ben çağlayanı gördümmmmmmmmmmmm:)
Çağlayancım ben seni gördüm ama son dakikada randevumuz 10:40 ta olmasına rağmen o saatten 11:20 ye kadar malesef içeri girmeyi bekledik sende biliyorsunki doktor bi gitti bi geldi sinir oldum sinir.Bu arada sende kapı karşısında duran eşofmanlı bayanmışsın.Ama ben tabi o zman bunu bilmiyordum.Aslında uzun uzun baktım size acaba sen olabilir misin diye.Çünkü diğer bayanların çoğu tesettürlüydü ve yaşlarıda yüksekti.Birkaç kişi vardı.Onların yüzünede uzun uzun baktım ama tahmin edemedim tabi.
Neyse siz sonra aşağı inmişsiniz herhalde ayrıntılı ultrason için ismini okudular aa dedim şimdi bulucam tabi sen yoktunAllahım dedim gelmedi herhalde işi filan çıktı bende boşu boşuna bakınmışım dedim kendi kendime.Sonra girdik içeri nihayet Neyse sonra ayrıntılı ultrason için aşağı indik baktım ordada eşgale uygun kimse yok.Sonraaaa siz çıktınız içerden ve çağlayan hanım deyip size zarf uzattılar bende eşime hemen aa buymuş deyip sana seslenecektimki eşim durdurdu.Noldu dedim.Ya dedi baksana yüzüne çok üzgün görünüyor belki kötü bi haber almıştır tanımadığın insan nasıl karşılar seni filan dedi.Bende öyle kalakaldım arkandan.Aslında seslenecektim ama gerçekten yüzünde üzüntülü ağlamış gibi bi ifade vardı ne yapacağımı bilemedim bi yandan da çok endişelendim acaba kötü bişeymi oldu diye.Gerçi siz gittikten sonra duygulandığın için ağlamış olabilceğin geldi aklıma o zmanda kızdım kendime keşke seslenseydim diye Belki sende beni görmüşsündür ben siyah body gri kırçıllı etek giymiştim altıma.Eşimde takım giymişti.Malum okuldan geldiğimiz için oldukça klasiktik yani:)Hatta eşimin elinde şemsiye vardı.Benimde siyah çantam.Öff ya bu internet bana bu oyunu oynamasaydı ben yazacaktım sana şunu giyeceğim yarın diye nasip işte neyse bigün dışarda buluşuruz bizde olmazmı?
Bebeğimi gördüm bende 386 gram çıktı doktorumda ayrıntılıda da 402 gr. Şaşırdım bende hangisi doğru bilmiyorum. FL de 36.2 dolayısıyla benimkinin boyu 25.34 cm oluyor.Kocaman olmuş bebeişim maşallah teyzeleri:)
Herşeyide normal çıktı çok şükür:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?