sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey:roflol:
inş. canım ben 19+2 yim bugün :)snh hoşgeldin o kadar çok şey öğrendikki bi arada dahada öğrencez inşallah kaç haftalıksın canım
Çok tatlı bu ya maşallah kocamanda olmuş canım bizim böyle bir resmimiz yok bu sefer detaylıda vermedi kızımda göstermedi zaten kendini
haklısın çağlayan
kıız neslii doğmadan başlamış bu şirinliklere yerim onuuu
Bizleri çekemediklerinden olabilirmi acaba canım.
Kocaman bir amin diyorum bunun için
Elif teyzesi kızımın sana tepikleri var bak çok heyecanlandı galiba peşpeşe atıyor kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
selam kızlar, birazdan geçmişi okuyup haberlerinizi alıcam, umarım keyifler yerindedir.
bugün çok komik birley oldu, koridorda üzerime çocuk atladı hatta uçtuneyseki kimsede bir hasar yok )))) nasıl gececek ocak sonuna kadar günler kazasız belasız bilmiyorum hiç
teşekkürler teyzesi inş bi dahaki kontrolde sizin kızınızda verir böyle bi resimm
güzel isimmiş gerçektende
snh hoşgeldin bebeğin hayırlı olsun.öyle köşede sessiz sessiz durma gel bakalım şöyleee kaydirigubbakcemile3
ii akşamlar kızlar ya bişi sorcam benm göbeğima cayip kaşınıyo sizdede böle bi durum varmı neden oluyoki acaba büyüdüğü içinmi henüz gözle görülür bi büyüme yok ama:)
ii akşamlar kızlar ya bişi sorcam benm göbeğima cayip kaşınıyo sizdede böle bi durum varmı neden oluyoki acaba büyüdüğü içinmi henüz gözle görülür bi büyüme yok ama:)
selam kızlar, birazdan geçmişi okuyup haberlerinizi alıcam, umarım keyifler yerindedir.
bugün çok komik birley oldu, koridorda üzerime çocuk atladı hatta uçtuneyseki kimsede bir hasar yok )))) nasıl gececek ocak sonuna kadar günler kazasız belasız bilmiyorum hiç
kıpır kıpır maşallah hiç yerinde durmuyoo
canım artık karnın gerilmeye başlıyor bol bol krem sür nemlendir çatlak oluşmasınn
Mrb canım benimde göbişim kaşınıyor ama benim pireler ısırdığı için kaşınıyor kaydirigubbakcemile3(gülüyorum ama çok sinir bir durum aslında her yerim kırmızı ve şiş )
Belki vucudun kuru kalmıştır nemlendirici krem sürmeyi dene bol bolda su iç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?