2011 Şubat Anneleri

kızlarr diğer topiklere okudum saclarımızı yıkadıktan sonra son durulama suyuna azcık elma sirkesii koyun ve dökün başka su dökmeden kurulayın diyolar dökülmesi kesiliyomuşsaçların ve parlıyomuş.

kokusuna gelince kuruyunca kokmuyomus ıslanınca kokuyomuş yagmurlu zaamanda dışarı çıkmamamız lazım sirke kokmamak için

Son düzenleme:
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey:roflol:

Anlayın nasıl bir yerde çalışıyorum iş saatinde patronum uyuyor,yan odada müdürem işi gücü bıraktı namaza gitti.Odamda pire var diye zırt pırt patronumu arayıp uyandırıyor çok komik bizim burası ya herkes bir alem kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

selam kızlar, birazdan geçmişi okuyup haberlerinizi alıcam, umarım keyifler yerindedir.
bugün çok komik birley oldu, koridorda üzerime çocuk atladı hatta uçtu neyseki kimsede bir hasar yok)))) nasıl gececek ocak sonuna kadar günler kazasız belasız bilmiyorum hiç

:roflol::roflol: kimsede hasar olmaması güzel olmuş kaydirigubbakcemile3

teşekkürler teyzesi inş bi dahaki kontrolde sizin kızınızda verir böyle bi resimm

İnş.canım

ii akşamlar kızlar ya bişi sorcam benm göbeğima cayip kaşınıyo sizdede böle bi durum varmı neden oluyoki acaba büyüdüğü içinmi henüz gözle görülür bi büyüme yok ama:)

ii akşamlar kızlar ya bişi sorcam benm göbeğima cayip kaşınıyo sizdede böle bi durum varmı neden oluyoki acaba büyüdüğü içinmi henüz gözle görülür bi büyüme yok ama:)

canım artık karnın gerilmeye başlıyor bol bol krem sür nemlendir çatlak oluşmasınn

Mrb canım benimde göbişim kaşınıyor ama benim pireler ısırdığı için kaşınıyor kaydirigubbakcemile3(gülüyorum ama çok sinir bir durum aslında her yerim kırmızı ve şiş )
Belki vucudun kuru kalmıştır nemlendirici krem sürmeyi dene bol bolda su iç

:roflol: aman aman dikkatli ol canım gerçi bunda senin yapabileceğin birşey yokmuş ama o kadar öğrenciyle başetmeside çok zordur eminim

kıpır kıpır maşallah hiç yerinde durmuyoo

çok güzel poz vermiş annesi inşallah benimkide verir böyle pozlar

canım artık karnın gerilmeye başlıyor bol bol krem sür nemlendir çatlak oluşmasınn

çok saol tatklım kullanıyorum aslında ama akşamlar oda düzenli değil demekki dikakt etmem gerek
buarada kızına kocaman maşallah ttalım ya yerim ben onu artık tam boy sığmıyo ultrasona

:roflol::roflol:çağlayancım valla yazına çok güldüm cnm çok geçmiş osun yaa aslında gülüncek bişi değil gerçekten temizlenir inş kurtulursun sende kıyamam nasılda kaşınıyosundur kullanabileceğin bişi varmı cnm krem falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…