Kızlar herkese selam ve ben artık İMDAAAAAATTTT diyorum bu sitenin ve bilumum şubat anneleri topiklerinin hiçbirine yetişemiyorum.Aksilik aksilik üstüne uydunet kullanıyoruz ve yaklaşık 2 gündür internet yoktuşehrde genel bi sorun varmış buraya giremedim okuyamadım ama asıl yandığım bu değil. Çağlayanla buluşacaktık randevuda ama buraya giremediğim için ne giyeceğimi söyleyemedim ve onada soramadım AMAAAAAAAAAAAAAAA ben çağlayanı gördümmmmmmmmmmmm:)
Çağlayancım ben seni gördüm ama son dakikada randevumuz 10:40 ta olmasına rağmen o saatten 11:20 ye kadar malesef içeri girmeyi bekledik sende biliyorsunki doktor bi gitti bi geldi sinir oldum sinir.Bu arada sende kapı karşısında duran eşofmanlı bayanmışsın.Ama ben tabi o zman bunu bilmiyordum.Aslında uzun uzun baktım size acaba sen olabilir misin diye.Çünkü diğer bayanların çoğu tesettürlüydü ve yaşlarıda yüksekti.Birkaç kişi vardı.Onların yüzünede uzun uzun baktım ama tahmin edemedim tabi.
Neyse siz sonra aşağı inmişsiniz herhalde ayrıntılı ultrason için ismini okudular aa dedim şimdi bulucam tabi sen yoktunAllahım dedim gelmedi herhalde işi filan çıktı bende boşu boşuna bakınmışım dedim kendi kendime.Sonra girdik içeri nihayet Neyse sonra ayrıntılı ultrason için aşağı indik baktım ordada eşgale uygun kimse yok.Sonraaaa siz çıktınız içerden ve çağlayan hanım deyip size zarf uzattılar bende eşime hemen aa buymuş deyip sana seslenecektimki eşim durdurdu.Noldu dedim.Ya dedi baksana yüzüne çok üzgün görünüyor belki kötü bi haber almıştır tanımadığın insan nasıl karşılar seni filan dedi.Bende öyle kalakaldım arkandan.Aslında seslenecektim ama gerçekten yüzünde üzüntülü ağlamış gibi bi ifade vardı ne yapacağımı bilemedim bi yandan da çok endişelendim acaba kötü bişeymi oldu diye.Gerçi siz gittikten sonra duygulandığın için ağlamış olabilceğin geldi aklıma o zmanda kızdım kendime keşke seslenseydim diye Belki sende beni görmüşsündür ben siyah body gri kırçıllı etek giymiştim altıma.Eşimde takım giymişti.Malum okuldan geldiğimiz için oldukça klasiktik yani:)Hatta eşimin elinde şemsiye vardı.Benimde siyah çantam.Öff ya bu internet bana bu oyunu oynamasaydı ben yazacaktım sana şunu giyeceğim yarın diye nasip işte neyse bigün dışarda buluşuruz bizde olmazmı?
Bebeğimi gördüm bende 386 gram çıktı doktorumda ayrıntılıda da 402 gr. Şaşırdım bende hangisi doğru bilmiyorum. FL de 36.2 dolayısıyla benimkinin boyu 25.34 cm oluyor.Kocaman olmuş bebeişim maşallah teyzeleri:)
Herşeyide normal çıktı çok şükür:)
merhaba arkadaşlar bugün sabahtan beri yazdıklarınızı okuyamadım önce yazayım sonra okuyacağım inş...
biz bugün doktora gittik çok şükür bir problem yok 390gr olmuş bizim minik kızımız....ayrıntılı ultrasonda elleriyle yüzünü kapattı nazlı kızımız o yüzden bir dahaki ay tekrar giricez ayrıntılıya cdmizi de o zaman hazırlıycak doktor teyzemiz....
bende yanma çok oluyordu yemek borumda rennie yazdı doktorumuz her yanmada kullanabilirsin bebeğe zararlı hiçbişey yok dedi.....
ara ara kramplarım oluyordu bacaklarımda magnezyum verdi...
bel ve kasık ağrılarım olduğunu söyledim bunların normal panik yapmama dedi....
yüzümde çok sivilcelenme oluyordu benim hamileleliğimin başından beri bi dermatoloğa gitmek lazımmış....
ilk defa kilo konusunda uyarı aldık:sinifsinif:çok sıkıntılı değil ama biraz dikkat etsen iyi olur dedi...
bi sordum nasıl doğum yapcağım ne zaman belli olur diye...doktorumuzda doğum yaptıktan sonra dedi:roflol: ben hamilelikten önce çok sıkıntı yaşadığım için panik oluyorum falan dedim doktorumda sen rahat ol dedizemuszemus
dün gece teyzeleri kızıma selam söylemişti selamınızı ilettim onunda size selamı varkaydirigubbakcemile3
tez zmanda bebişini görürsün inş canım ben bugün gördüm çok mutluyum:)Kızlar cmt randevumuz var aylık kontrol ama bir bilseniz nasıl iple çekiyorum Allah'ım hayırlısını versin de mutlu mutlu geçsin inşallah. Miniğimi çok merak ediyorum zemuszemus
çok güzel olmuş gerçekten eşine karşı sevincini tahmin edebiliyorum.Hepimiz süperiz...ne güzel işte nie ağladınki anlamadım bu durumda ha 30 ha 29 ne farkeder sensiz olmazdı zaten
bakma benim eşimde bu internet mevzularına tepkili ama dün akşam ben bi kızlara bakiimm beni merak etmişlerdir dediiğimde tabi tabi diye dalga geçmişti sonra sizin mesajlarınızı ona gösterince oda anladı valla gurur duydum burdan sırası geldi teşekkür ederim hepinize mahçup olmadım eşime karşı..
Bende oda almak istiyorum ama bi türlü beğenemiyorum daha doğrusu beğeniyorumda ben neyi beğensem dudak uçuklatıyorHamilelik süresince periyodik kontrol için ücretli izin verilmesinin yasal hakkın olduğunu görmezden gelemezler.Bence tekrar konuş.Ve miniğimizin güzel haberleriyle gel.
Kızlar buarada biz daha fazla dayanamadık ve oğlumuzun dün odasını aldık kaydirigubbakcemile2
http://www.kadinlarkulubu.com/subat-anneleri/392410-2011-subat-anneleri-hediyelesiyor.html
Kızlar son haline bakmayı unutmayın adresi göndermeyen arkadaşlarımda adresleri özel msj olarak atın olurmu bu akşam çekiliş yapıcam :))
Bende bu hastane bize günahını bile vermez çağlayanVermediler bende istemeyi unuttum canım,bi daha gidersem istiycem inş. :))
:)) valla bende burda çok bekledim bu dr.acaba diyorum başka bir dr.daha gitsem mi karar veremedim düşünüyorum ama değiştirmeyi bende
Bende aynı düşüncelere sahibim nedense
Sevil eşimin rahmetli annesinin adı canım,bende o ismi çok severim zaten.
Allah rahmet eylesin canım.En doğru kararı siz verirsiniz gene canım.Eşimin ailesindende pek tepki geldi aa sevil mi neden başka birşey değil diye millet deli olur kendi isimi konsun diye bunlarda istemiyor bende eşimde bende istediğimiz için koyuyoruz diyorum.
film gibi bir olay olmuş canımkaydirigubbakcemile3minişine maşallahallah sağlıkla kucağımıza almayıda nasip etsin inş
maşallah bebişine canımmm kocaman olmuş
Kızlar herkese selam ve ben artık İMDAAAAAATTTT diyorum bu sitenin ve bilumum şubat anneleri topiklerinin hiçbirine yetişemiyorum.Aksilik aksilik üstüne uydunet kullanıyoruz ve yaklaşık 2 gündür internet yoktuşehrde genel bi sorun varmış buraya giremedim okuyamadım ama asıl yandığım bu değil. Çağlayanla buluşacaktık randevuda ama buraya giremediğim için ne giyeceğimi söyleyemedim ve onada soramadım AMAAAAAAAAAAAAAAA ben çağlayanı gördümmmmmmmmmmmm:)
Çağlayancım ben seni gördüm ama son dakikada randevumuz 10:40 ta olmasına rağmen o saatten 11:20 ye kadar malesef içeri girmeyi bekledik sende biliyorsunki doktor bi gitti bi geldi sinir oldum sinir.Bu arada sende kapı karşısında duran eşofmanlı bayanmışsın.Ama ben tabi o zman bunu bilmiyordum.Aslında uzun uzun baktım size acaba sen olabilir misin diye.Çünkü diğer bayanların çoğu tesettürlüydü ve yaşlarıda yüksekti.Birkaç kişi vardı.Onların yüzünede uzun uzun baktım ama tahmin edemedim tabi.
Neyse siz sonra aşağı inmişsiniz herhalde ayrıntılı ultrason için ismini okudular aa dedim şimdi bulucam tabi sen yoktunAllahım dedim gelmedi herhalde işi filan çıktı bende boşu boşuna bakınmışım dedim kendi kendime.Sonra girdik içeri nihayet Neyse sonra ayrıntılı ultrason için aşağı indik baktım ordada eşgale uygun kimse yok.Sonraaaa siz çıktınız içerden ve çağlayan hanım deyip size zarf uzattılar bende eşime hemen aa buymuş deyip sana seslenecektimki eşim durdurdu.Noldu dedim.Ya dedi baksana yüzüne çok üzgün görünüyor belki kötü bi haber almıştır tanımadığın insan nasıl karşılar seni filan dedi.Bende öyle kalakaldım arkandan.Aslında seslenecektim ama gerçekten yüzünde üzüntülü ağlamış gibi bi ifade vardı ne yapacağımı bilemedim bi yandan da çok endişelendim acaba kötü bişeymi oldu diye.Gerçi siz gittikten sonra duygulandığın için ağlamış olabilceğin geldi aklıma o zmanda kızdım kendime keşke seslenseydim diye Belki sende beni görmüşsündür ben siyah body gri kırçıllı etek giymiştim altıma.Eşimde takım giymişti.Malum okuldan geldiğimiz için oldukça klasiktik yani:)Hatta eşimin elinde şemsiye vardı.Benimde siyah çantam.Öff ya bu internet bana bu oyunu oynamasaydı ben yazacaktım sana şunu giyeceğim yarın diye nasip işte neyse bigün dışarda buluşuruz bizde olmazmı?
Bebeğimi gördüm bende 386 gram çıktı doktorumda ayrıntılıda da 402 gr. Şaşırdım bende hangisi doğru bilmiyorum. FL de 36.2 dolayısıyla benimkinin boyu 25.34 cm oluyor.Kocaman olmuş bebeişim maşallah teyzeleri:)
şenaycım çokkk geçmiş olsunzemuszemus
merhaba arkadaşlar..
yazılanların büyük bölümünü okudum sanırım hızlı hızlı..
doktora giden ve bebişlerini gören herkese gözünüz aydın diyorum..
benim de detaylı ultrasonum vardı bugün
17+4 diyorlar her seferinde sonra da usg ye bakıp pardon 1 hafta önden gidiyor 18+4 diyorlar:)
Allah'a şükür her şeyimiz normal çıktı bütün endişelerimizi sildi geçtiii :)))
Rabbime sonsuuuzzzz şükürler olsun diyorum.. ama 5 hafta sonra tekrar gelmenizi isteriz dedi doktor
yine ayrıntılı usg için. ama bu her gebeye yapılan rutin kontrol filan dedi:)
18cm boyunda ve 260gr ağırlığında kızımızzzzz..
merhaba arkadaşlar..
17+4 diyorlar her seferinde sonra da usg ye bakıp pardon 1 hafta önden gidiyor 18+4 diyorlar:)
Rabbime sonsuuuzzzz şükürler olsun diyorum.. ama 5 hafta sonra tekrar gelmenizi isteriz dedi doktor
maşallah bebeğine canım, kocaman olmuş. güzel haberlerin devamı da gelir inş.
sağol canım))
merhaba arkadaşlar..
şenaycım çok geçmiş olsun canım... allah beterinden saklasın.. dikkat et kendine de bebişinede...
merhaba arkadaşlar..
az kalmış canım, hadi bakalım. sen de çok dikkat et prenseseteşekkür ederiz teyzesi bende bahçe nöbetçisiyim karnıma top yemem an meselesiSon 3 nöbet ha gayret
canım maşallah teyzesinin kuzusunaaa...
ben hepsini uyardım bana dokunursanız hayatınızı karartırım diye bakalımselam kızlar, birazdan geçmişi okuyup haberlerinizi alıcam, umarım keyifler yerindedir.
bugün çok komik birley oldu, koridorda üzerime çocuk atladı hatta uçtuneyseki kimsede bir hasar yok )))) nasıl gececek ocak sonuna kadar günler kazasız belasız bilmiyorum hiç
hoşgeldin,sessiz kalma yaz sen detesekkür ederim sessiz bi kenardayım ama bebişlerinizi takip ediyorum hep:CüvCüv:
canım göbeğim değil ama göğüslerimi yırtmamak için kendimi zor tutuyorum anlamadım gittiii akşamlar kızlar ya bişi sorcam benm göbeğima cayip kaşınıyo sizdede böle bi durum varmı neden oluyoki acaba büyüdüğü içinmi henüz gözle görülür bi büyüme yok ama:)
ben de 2010 şuubat annesiyken bebeğimi kaybettim...kısmet inşallah bu yıla..geçmiş olsnubende şubat annesi olacaktımmalesef üç hafta önce bebeğimi kaybettim...sizlere sağlıklı bir hamilelik geçirmenizi diliyorum kızlar.hayırlısıyla bebişleriniz kucaklarınıza alırsınız inş.
canım maşallah ya bebişine gördüm fotolarınısaolun arkadaşlar ewet gitgide bebişlerimiz büyüyorlar ne güzel bişi ya
Görüntüler dewlet hastanesinin ultrasonundan çekilme. Ben hem özele hem dewlete gidiyordum ama özeli bıraktım.. Devlette çok ii doktorum we çok ilgileniyor sağolsun. Merak ettiğim acaba devlet hastanelerinde renkli ultrason war mı? Bilgisi olan war mı? Geçen bir arkadaşımla konuştum o farklı bir şehirde we hamile. Devlete gitmiş renkli ultrasonada girmiş..
maşallah bitaneme..teyzesinin kuzusuKızlar herkese selam ve ben artık İMDAAAAAATTTT diyorum bu sitenin ve bilumum şubat anneleri topiklerinin hiçbirine yetişemiyorum.Aksilik aksilik üstüne uydunet kullanıyoruz ve yaklaşık 2 gündür internet yoktuşehrde genel bi sorun varmış buraya giremedim okuyamadım ama asıl yandığım bu değil. Çağlayanla buluşacaktık randevuda ama buraya giremediğim için ne giyeceğimi söyleyemedim ve onada soramadım AMAAAAAAAAAAAAAAA ben çağlayanı gördümmmmmmmmmmmm:)
canım çok sevindim merakla senin haberini bekliyorudm ...çok şükürmerhaba arkadaşlar..
teşekkür ederiz teyzesi bende bahçe nöbetçisiyim karnıma top yemem an meselesiSon 3 nöbet ha gayret
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?