2011 Şubat Anneleri

film gibi bir olay olmuş canımkaydirigubbakcemile3minişine maşallahallah sağlıkla kucağımıza almayıda nasip etsin inş

çağlayancım gözün aydın canım senin prenseste bizimki gibi nazlı çıkmışkaydirigubbakcemile3 nazları bile güzel bu cimcimelerin....maşşalah sağlıklı sıhhatli olmasına çok sevindim Allahım kucağımıza aldığımız günleride göstersin inş bu arada kusura bakma bugün hep dışardaydım ancak okuyup cvp yazma imkanı buldum...ayrıca adreside gönderemedim ama bu akşam mutlaka göndercem özüy dileyimmeyvahedigeldismile

buketcim senin bebişinide maşallah...inş bir gün taşınırız inan bende çok isterimmm çünkü benm burda kimsem yok:gitme:

bizde bugün oda bakmak için çıktık eşimle dolaştık inci tunçel ve mothercare gittik....inci tunçelde beğendiğimiz bir takım oldun yanı yatak ve 2 kapılı dolap yaklaşık 3000lira tutuyor ya çok beğendim ama karar veremedim mother caredekilerde hoştu amaaaa....birde daha yatak odasına beşik almayı düşüyoruz birde sitelere bakalım dedik ankaradaki arkadaşlardan tavsiyelerini bekliyoruz bu konuda....

s3nnacım sizinde odanız hayırlı olsun allah sağlıklı ve güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inş

nurcum ne güzel sende görmüşsün bebişini ve en güzelide çatır çatır sormuşsun sorularını doktora süpersin:) Kilo konusunda banada dediki hamileliğinin başından beri 3kilo aldığın için bişey demiyorum ama 3 kiloyuda bu ay almışsın böyle her ay 3 kilo olmaz dikkat et dedi.Ama ne yapmam gerektiğini söylemedi

Kızlar cmt randevumuz var aylık kontrol ama bir bilseniz nasıl iple çekiyorum Allah'ım hayırlısını versin de mutlu mutlu geçsin inşallah. Miniğimi çok merak ediyorum zemuszemus
tez zmanda bebişini görürsün inş canım ben bugün gördüm çok mutluyum:)

çok güzel olmuş gerçekten eşine karşı sevincini tahmin edebiliyorum.Hepimiz süperiz...

Bende oda almak istiyorum ama bi türlü beğenemiyorum daha doğrusu beğeniyorumda ben neyi beğensem dudak uçuklatıyor

adresimi gönderdim canım merakla bekliyorum

Vermediler bende istemeyi unuttum canım,bi daha gidersem istiycem inş. :))
Bende bu hastane bize günahını bile vermez çağlayan Yani ayrıntılı ultrasonu bile doktor yoğunluktan hızlı hızlı baktı.10 dk da bitirdi neymiş iş için tarama bekleyenler varmışda baskı yapıyolarmış biraz önce gitceklermiş.Taramalı tüfekle dalacam yakında şu hastaneye pöf

Sevil süper bi isim canım sen ilk söylediğinde çooook hoşuma gitmişti.Bide aklıma sevil parfümeri geliyor.Hem kokoş hemde asil bi isim bence:)

film gibi bir olay olmuş canımkaydirigubbakcemile3minişine maşallahallah sağlıkla kucağımıza almayıda nasip etsin inş

sağol canım inş

maşallah bebeğine canım, kocaman olmuş. güzel haberlerin devamı da gelir inş.

şenaycım çokkk geçmiş olsunzemuszemus

sağol canım))

merhaba arkadaşlar..
yazılanların büyük bölümünü okudum sanırım hızlı hızlı..
doktora giden ve bebişlerini gören herkese gözünüz aydın diyorum..
benim de detaylı ultrasonum vardı bugün
17+4 diyorlar her seferinde sonra da usg ye bakıp pardon 1 hafta önden gidiyor 18+4 diyorlar:)
Allah'a şükür her şeyimiz normal çıktı bütün endişelerimizi sildi geçtiii :)))
Rabbime sonsuuuzzzz şükürler olsun diyorum.. ama 5 hafta sonra tekrar gelmenizi isteriz dedi doktor
yine ayrıntılı usg için. ama bu her gebeye yapılan rutin kontrol filan dedi:)
18cm boyunda ve 260gr ağırlığında kızımızzzzz..

maşallah canım bende bugün o rutin ultrasona girdim herşey iyiydi.Allah dert keder vermesin sağlıkla gelsin kuzucuklar

her şeyin yolunda olması çok güzel sizin adınıza :))güzelim ya benim kafamı şu önde gitme meselesi karıştırıyor. bu doğumunda mı önce olacağı anlamına geliyor :))

şenaycım çok geçmiş olsun canım... allah beterinden saklasın.. dikkat et kendine de bebişinede...

sağol canım neyse ki ucuz atlattık bu sefer)

çok sevindim alocum herşey yolundaymış gözün aydın

teşekkür ederiz teyzesi bende bahçe nöbetçisiyim karnıma top yemem an meselesi Son 3 nöbet ha gayret
az kalmış canım, hadi bakalım. sen de çok dikkat et prensese

canım maşallah teyzesinin kuzusunaaa...
ben hepsini uyardım bana dokunursanız hayatınızı karartırım diye bakalım klava:klava:
tesekkür ederim sessiz bi kenardayım ama bebişlerinizi takip ediyorum hep:CüvCüv:
hoşgeldin,sessiz kalma yaz sen de
ii akşamlar kızlar ya bişi sorcam benm göbeğima cayip kaşınıyo sizdede böle bi durum varmı neden oluyoki acaba büyüdüğü içinmi henüz gözle görülür bi büyüme yok ama:)
canım göbeğim değil ama göğüslerimi yırtmamak için kendimi zor tutuyorum anlamadım gitti
bende şubat annesi olacaktım malesef üç hafta önce bebeğimi kaybettim...sizlere sağlıklı bir hamilelik geçirmenizi diliyorum kızlar.hayırlısıyla bebişleriniz kucaklarınıza alırsınız inş.
ben de 2010 şuubat annesiyken bebeğimi kaybettim...kısmet inşallah bu yıla..geçmiş olsnu
canım maşallah ya bebişine gördüm fotolarını
maşallah bitaneme..teyzesinin kuzusu

canım çok sevindim merakla senin haberini bekliyorudm ...çok şükür
teşekkür ederiz teyzesi bende bahçe nöbetçisiyim karnıma top yemem an meselesi Son 3 nöbet ha gayret

nöbet raporunu yasakkelimebugün bana yazayım dedi doktor zorlanıyorsan dedi 18+5 hem etik değil hem de sonra sorun olur diye yazdırmadım

Bebişlerini gören arkadaşlar, hepinizin gözüaydın:) Maşallah bebişlerinize.

Manikcim tüh ya keşke seslenseymişsin Çaglayan'a. ama yine de ne güzel anlatmışsın heyecanlı heyecanlı :)

Ben de yarın bahçe nöbetçisiyim . Şenay sana ne oldu canım? Sayfalarda bulmadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…