2011 Şubat Anneleri

moonsun güle güle güzel haberlerle gel bize olurmuu

selam söyle bebişine teyzelerinden

Aldım bende sana msj attım.Desene kaderlemiş az çok benziyor ikimizinde orada arkadaşı yokmuş :))
Tamam canım görüşürüz 3 arkadaşında kızçeleri olacak ne kadar güzel kızlarımızda arkadaş olurlar artık :))

ayy kızlar ben gelebildim sonunda nette bi sorun vardı sanırım uğraştım uğraştım giremedim....tansiyonum düştü heralde gözlerim karardı ve terlemeye başladım ayran içiyorum şimdi toparlandım birazcık şükür

evet evet orhangazide ayağım yok diye beni atmayın bi köşeye:)

Sensiz olurmu artık 3'lü bulduk bir kerede kazasız görüştükmü gerisi kesin gelirkaydirigubbakcemile3

kızlar benı neden eklemıyorsunuz lısteye benım satımda 25 subat

Sadece satınla seni listeye ekleyemem ki,diğer arkadaşların nasıl bilgileri varsa sende eksiksiz onları vermelisin.

Geçmiş olsun,benimde bu aralar tansiyonla ilgili bir problemin var

arkadaşlar hepinize merhabalar.. dün gece sancım vardı sağıma soluma bile dönerken çok zorluk çektim hiç rahat uyuyamadım sabah kalktığımdada sanki bebeğim bi tarafa toplanmış semsert olmuştu çok korktum hemen doktoru aradım normal böle şeyler olabilir artık hareketleri daha keskin can yakıcı olabilir dedi....korkulcak bişey yok dedi...
merak ettim sizlerde böle şeyler oldumu ?

tşk canım daha tam kendime gelemedim yaa lapyopu aldım yattığım yerden yazıyorum size :çok üzgünüm:

tşk canım daha tam kendime gelemedim yaa lapyopu aldım yattığım yerden yazıyorum size :çok üzgünüm:

Sen yatıp dinlensene bizimle konuşacağına tansiyon düşünce insan hemen toparlanılmıyor bence biraz uyu kendine gelmeye çalış yazık bebişinede annesi

geçmiş olsun canım bilmem bende olmadı ara sıra hafif hafif dönerken biraz acı çekiyorum ama sertlik yoktu sancıda yoktu kaç haftalık senin canım

ben de oldu cnm.. Bugün ben de arkadaşlara sordum aynı şei. Bir kaç kişide olmuş. Netten araştırdım ciddi bir durummuş. Ocak ayı topiğinde de bir arkadaşa olmuş we dr gitmiş dr nst ye sokmuş we sancısı çıkmış. Erken doğum riskiymiş we o sertlik kasılma demekmiş. İlla ağrı olacak diyede bişi yokmuş. Bizim topikten arkadaşta dr sormuş we onunda dru u tehlikeli durum demiş. Bende bunun için ptesi dr gidicem. İstersen geçmiş sayfalara bir bak. istersen nettende araştır cnm gebelikte karında sertlik diye.

canım akşam bende de sancılar oldu..sancılarla uyandım kaç kere..lavaboya gittim sanırım idrar birikince çok sancı yapıyo inanılmazdı ağrısı..ben henüz soramadım dr a..

Sen yatıp dinlensene bizimle konuşacağına tansiyon düşünce insan hemen toparlanılmıyor bence biraz uyu kendine gelmeye çalış yazık bebişinede annesi

öyle yapacağım artık canım bugün temizlik yaptım yoruldum bu etki ypar mı tansiyona...duşa girecektim daha ama bu halde giremem artık öptüm hepinizi kaçtım ben bensiz çok kaynatmayın

geçmiş olsun canım bilmem bende olmadı ara sıra hafif hafif dönerken biraz acı çekiyorum ama sertlik yoktu sancıda yoktu kaç haftalık senin canım
23. haftadayım canım..

doktorum merak edilcek bişey yok dedi ama yazdıklarını okuyunca yine endişelendim başka bi doktora dahamı gitsem acaba eyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…