ben yarın dr a gidiorum orda sorarım geçen seferde masaya uzanınca sertlik oldu dr bebek ters ondan öle oluo demişti
Tamam canım gönder sen bana bilgilerini ben dün akşamda orhangazi ye geldim eşimin ailesinin yanına orayada pazartesileri geliyorum sık sık arkadaşlarımı görmeye gelince seninlede görüşürüz artık :))
Ay çok sevinirim gelince ararsın mutlaka banada gelirsin buluşuruz çokta mutlu olurum.Belkide eşlerimizin aileleri tanıyordur birbirini :)))
Bernimki int olayına karşı pek tepkili değil çünkü bizde netten tanıştık :))) dün eşim benimle ilgilendiği için adamın kasılma fırsatıda olmadı açıkçası :)))Dediğiniz gibi yapalım biz erken görüşelim kızlar...:teytey::dance:
Ay çok sevinirim gelince ararsın mutlaka banada gelirsin buluşuruz çokta mutlu olurum.Belkide eşlerimizin aileleri tanıyordur birbirini :)))
oo seninki birşey demez o zaman ama devir malum nerde ne çıkacağını kimse bilmiyor gerçi artık 3de biliyoruz gerçek kişiler olduğumuzu :)) Gelirim canım orda pek arkadaşım yok zaten eşimin arkadaşlarıyla arkadaş oldum onlara gidip geliyorum sadece hee bak eşim galiba senin eşini tanıyor ama oda emin olamadı seni öyle görünce açıkçası bende hale gibi birşey demek istemedim
Sen atmadın hala bana bilgilerini atta senide ekliyim listeye daha çekiliş yapıcam :))
hadi kızlar görüşmek üzere ben kaçar hastaneye bebişimi görmeye gidiyorum yuuuuppppi
Güzel haberlerle gel inş.canımkaydirigubbakcemile2
oo seninki birşey demez o zaman ama devir malum nerde ne çıkacağını kimse bilmiyor gerçi artık 3de biliyoruz gerçek kişiler olduğumuzu :)) Gelirim canım orda pek arkadaşım yok zaten eşimin arkadaşlarıyla arkadaş oldum onlara gidip geliyorum sadece hee bak eşim galiba senin eşini tanıyor ama oda emin olamadı seni öyle görünce açıkçası bende hale gibi birşey demek istemedim
Sen atmadın hala bana bilgilerini atta senide ekliyim listeye daha çekiliş yapıcam :))
Evet haklısın tabikide güven olmuyor benimde burada pek arkadaşım yok bende eşimin arkadaşının eşlerinden bazıları ile görüşüyorum.Çanakkaleden gelin geldim buraya.Kardeşimde yalovada eczanede çalışıyor oda aralıkta evlenip oraya yerleşecek onlarada gelip gidicem sende varsın artık ne güzel olur geldikçe sanada gelirim kızçelerimizde arkadaş olur inşallah..Attım canım şimdi bilgilerimi...Ben azıcık ara vericem yemek yapıp gelicem ok.:)))
Evet haklısın tabikide güven olmuyor benimde burada pek arkadaşım yok bende eşimin arkadaşının eşlerinden bazıları ile görüşüyorum.Çanakkaleden gelin geldim buraya.Kardeşimde yalovada eczanede çalışıyor oda aralıkta evlenip oraya yerleşecek onlarada gelip gidicem sende varsın artık ne güzel olur geldikçe sanada gelirim kızçelerimizde arkadaş olur inşallah..Attım canım şimdi bilgilerimi...Ben azıcık ara vericem yemek yapıp gelicem ok.:)))
evet evet orhangazide ayağım yok diye beni atmayın bi köşeye:)
kızlar benı neden eklemıyorsunuz lısteye benım satımda 25 subat
ayy kızlar ben gelebildim sonunda nette bi sorun vardı sanırım uğraştım uğraştım giremedim....tansiyonum düştü heralde gözlerim karardı ve terlemeye başladım ayran içiyorum şimdi toparlandım birazcık şükür
Sensiz olurmu artık 3'lü bulduk bir kerede kazasız görüştükmü gerisi kesin gelirkaydirigubbakcemile3
Sadece satınla seni listeye ekleyemem ki,diğer arkadaşların nasıl bilgileri varsa sende eksiksiz onları vermelisin.
Geçmiş olsun,benimde bu aralar tansiyonla ilgili bir problemin var
tşk canım daha tam kendime gelemedim yaa lapyopu aldım yattığım yerden yazıyorum size :çok üzgünüm:
arkadaşlar hepinize merhabalar.. dün gece sancım vardı sağıma soluma bile dönerken çok zorluk çektim hiç rahat uyuyamadım sabah kalktığımdada sanki bebeğim bi tarafa toplanmış semsert olmuştu çok korktum hemen doktoru aradım normal böle şeyler olabilir artık hareketleri daha keskin can yakıcı olabilir dedi....korkulcak bişey yok dedi...
merak ettim sizlerde böle şeyler oldumu ?
arkadaşlar hepinize merhabalar.. dün gece sancım vardı sağıma soluma bile dönerken çok zorluk çektim hiç rahat uyuyamadım sabah kalktığımdada sanki bebeğim bi tarafa toplanmış semsert olmuştu çok korktum hemen doktoru aradım normal böle şeyler olabilir artık hareketleri daha keskin can yakıcı olabilir dedi....korkulcak bişey yok dedi...
Sen yatıp dinlensene bizimle konuşacağına tansiyon düşünce insan hemen toparlanılmıyor bence biraz uyu kendine gelmeye çalış yazık bebişinede annesi
23. haftadayım canım..geçmiş olsun canım bilmem bende olmadı ara sıra hafif hafif dönerken biraz acı çekiyorum ama sertlik yoktu sancıda yoktu kaç haftalık senin canım
ben de oldu cnm.. Bugün ben de arkadaşlara sordum aynı şei. Bir kaç kişide olmuş. Netten araştırdım ciddi bir durummuş. Ocak ayı topiğinde de bir arkadaşa olmuş we dr gitmiş dr nst ye sokmuş we sancısı çıkmış. Erken doğum riskiymiş we o sertlik kasılma demekmiş. İlla ağrı olacak diyede bişi yokmuş. Bizim topikten arkadaşta dr sormuş we onunda dru u tehlikeli durum demiş. Bende bunun için ptesi dr gidicem. İstersen geçmiş sayfalara bir bak. istersen nettende araştır cnm gebelikte karında sertlik diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?