2011 Şubat Anneleri

HEDİYE ÇEKİLİŞİNDEKİ

Son durum olaraktan 15-30 tl arası hediye alımı yapıyoruz hediye çekilişine katılım bitmiştir,(özel istek alabiliriz ama genede :))
1-5 ekim arası adres yolluyoruz (ama siz erkenden gönderin unutmayalım sonra)
25-31 ekim arası hediyeleri göndermiş oluyoruz.Yani 31 ekim son gün ama o zaman'a kadar hediyelerimiz arkadaşlarımıza gitmiş olacak.(31 ekim tarihinde herkesin hediyesi arkadaşına gitmiş olacak) Herkes onaylıyorsa son şeklimiz bu olsun.

Adres Bilgilerinde gerekli olanlar ;
Ad Soyad
Açık Adres ve Kargo için Tel.numarası

[table="head"]|***KK Nick***|***Bebişin Cinsiyeti***|***Notlar1***|Notlar2***|
1.|Caglayancicek|Kız|
2.|Gozdeatı|Kız|
3.|esraa47|Erkek| (adres gönderdi)
4.|dillerim_lal ||(adres gönderdi)
5.|moonsun82|Erkek| (adres gönderdi)
6.|red_cake |Erkek|(adres gönderdi)
7.|nesli81|Kız|(adres gönderdi)
8.|s3nna|Erkek| (adres gönderdi)
9.|gyshnky|Kız| (adres gönderdi)
10.|maviumutolsun|Erkek| (adres gönderdi)
11.|yasese |Kız|(adres gönderdi)
12.|fns93|Kız| (adres gönderdi)
13.|yasminkamu|Kız| (adres gönderdi )
14.|too_be |Kız|(adres gönderdi )
15.|senaysn |Erkek|(adres gönderdi )
16.|melocum |Kız|(adres gönderdi )
17.|sevim_li |Erkek|(adres gönderdi )
18.|fukuka |Kız|(adres gönderdi )
19.|cnnp|Kız| (adres gönderdi)
20.|evridiki|Kız| (adres gönderdi)
21.|nuryasemin|Kız|(adres gönderdi)
22.|hazel28|Kız| (adres gönderdi)
23.|yesimpk35|Erkek| (adres gönderdi)
24.|mucize_1406|Kız| (adres gönderdi)
25.|cutie ||(adres gönderdi)
26.|manikk|Kız| (adres gönderdi)
27.|arc_en_ciel|Kız|
28.|minikimm ||(adres gönderdi )
29.|sshule|| (adres gönderdi)
30.|nur_45|Kız| (adres gönderdi)
31.|nhlhsn |Erkek|(adres gönderdi )
32.|buket111|Erkek| (adres gönderdi)[/table]

Son düzenleme:
kızlar akıntı bendede çok oluyor ama kaşıntı olmadıkça mantar degildir merak etmeyin akıntı normal diye biliyorum ama baya oluyor bendede şimdi merak ettim

bende de akıntı var :bbo: hemde baya oluyor... fakat her seferinde testler yapılıyor herhangi bişey çıkmıyor... 2 defa monurol toz kullandım idrar yolu dezenfektanı olarak... Doktorum da başka birşey söylemedi.

her ailede böyle ilginç tipler çıkıyor canım, aslında çok ciddiye almamak lazım onları ama yapamıyoruz malesef( boş ver alsınlar istediklerini, pahalı mahalı deme .. tatmin etsinler kendilerini aldık herşeyin en iyisini kalitelisini diye (pahalı olunca kaliteli sanıyorlar ya bırak kazık yesinler dert etme). beğendiğini kullanırsın, beğenmediğini koyarsın kenara onlar geldiğinde kullanırsın gönülleri olsun.

bu durumda benim oğlanın kafası monitör gibi kocaman, kolları mouse kablosu gibi incecik, elleri mouse gibi olacak bacakları da bilgisayar kasası kaydirigubbakcemile3 ben ilk hissettiğimde bilgisayar başındaydım çünkü...
pes diyorum, bu devirde hala böyle şeylerle can sıkıyorlar ya bravo valla....

ya fatmacım iyiki konuyu açmışsın, hepimizde aynı dert:)) kaçan kovalayan farketmiyor. rahatladım valla

mrb arkadaşlar nasılsınız benim dün yine kanamam oldu normalde bugündü kontrolümüz vardı ama dün akşam üstü apar topar gittik yine düşük önleyici iğne yaptı bugün sabah tekrar gittik ayrıntılı ultrasona baktı herşeyi normalmiş çok şükür yüzünü göstermedi hanımefendi kime benzediğini yine göremedik.bu yeni doktoruma cinsiyeti sordum tekrar bana kız demişlerdi ama rüyamda siz erkek diyodunuz dedim o da kız dedi :) 425 gr olmuş umay'ım çok ii dedi doktorum 10 günde 100 gr almış o da bende bu doktorum kilo konusunda daha ilgili diğer doktor kiloma hiç bakmıyodu bile 86-88 kiloya kadar çıkabilrsin dedi şimdilik çok ii dedi gerçi ben bu kanamalardan sonra kiloyu pek önemsemez oldum hatta bööle yatarken nasıl 100 gr aldım çok merak ettim benden bööle kızlar
çağlayancım şimdi hemen sana msj atıyorum adresimi

kızlar ne kadar çok konuşmuşsunuz hem ay sonu raporu yapıyorum hem sizi okuyorum yoğunluktan bişe de yazamıyorum çatladım vallaa

ayyy kızlar şu saç kestirme olayına karşıyım ama kendi annem karışşmamasına rağmen kayınvalidem taaaaa Hatay'dan kestirmemem için yalvarıyor resmen zaten saçlarım gür sıkıldım yaaa Allah'ın verdiği canı benmi kısaltıcam yaaaakötükedihüso

oku oku bitti sonunda ilişki konusunu konuşnuşsunuz,biz kardeş olduk eşimle sağolsun çok anlayışlı
kk da okumuştuk ilişkide kordon mu kopmuş öle bişeydi ondan sonra soğuduk ikimizde :umursamaz::umursamaz:

bugün nöbetçiydim.veli toplantımm da vardı yorucu bir gündü

meraba kızlar..

su an topıkte olan kızlar lutfen hemen cevaplarınızı beklıyorum....
bebegım dun aksamdan berı cok hafıf kımıldıyo..ıkı haftadır kıpır kıpırdı.dun aksamdan berı neredeyse bıkac kerecık kıpırdadı.sızce dr gıtmem gerkıyomu.endıselenmem gerekıyomu..offf korkuyorum.oğluma bişey olmusmudur....vede göbek delıgımın tam yan kısmında kasılma seklınde bır agrı var..cevap beklıyorum kızlar

koy tavrını nuryasemin, maddi manevi yormuşlar sizi. artık evladınızı düşünüp ona göre hareket edersiniz. çok ayıp etmişler klava: hamile halinle hastanelerde ne yaparsın düşünen yok

busecim bu durumu eylül annelerinde de yazmışlardı. sen de okumuşsun nette zaten, erken doğum sinyali olabilirmiş ihmal etme canım sor dr.a.

kızlar ozelcan.com.tr özelcan bebe mağzazasında emzirme haftasına özel lansinosh ürünlerinde %20 indirim var ve chicco tekstil ürünletinde %40 indirim vaaarrr

bu siteden alışveriş yaptın mı canım daha önce? güvenilir mi? güzel şeyler varmış

Beklediğim kitap geldi kızlar kargodan Mehmet Öz'ün siz bebeğinizi beklerken bundan sonra her ay 1 kitap alıcam bebişim gelene kadar

ben de yeni bitirdim onu canım, hatta yardımcı pilot kısımlarını eşine okut. ihtiyacı olacak doğum sırasında

selam kızlar geldim ben
bu arada annem aradı otobüse biniyomuş akşama geliyor çok sevindirik olduummm

gözün aydın canım, ne güzel anneler evde olunca evin havası bile değişiyor dimi. ne güzel yemekler de yapar şimdi sana. keyfini çıkarın yavrunla anneannesinin..

geçmiş olsun yeşim, umarım bir daha yaşamazsın. bana pek olmad ama hızlı yürüyünce ya da hızlı hareket edince sancılanıyorum ben de.

çok geçmiş olsun gözdecim, bu kadar sıkıntı arasında bebişi büyütmüşsün gözün aydın.

arkadaşlar selam..
Dun hastaneden sonra gıremedım nete anca fırsat bulabıldım.
Kızım ıyıymıs cok sukur 203 gram 19 cm olmus cok sukur hersey yolunda.

Kızlar akıntıdan bahsetmıssınız bende de oluyo artı kasıntıda var ara ara delı gıbı gelıo kasıntı ama ben normal dıe dusunuodum sımdı kafam karıstı.

ben de hergün aynı yoğunlukta hissetmiyorum, hatta bazen endişeleniyorum ama ertesi gün daha hareketlenince rahatlıyorum.
tabi göbek kısmındaki kasılma konusunu bilemiyorum, onu ciddiye almak gerekebilir. telefonla ulaşabilirsen dr.a bir danış bence.

Son düzenleme:

canım 2010 şubat annesiyi bi bakayım kızlar dedim seni gördüm.çikolata ye yoksa reçel bal ne varsa tatlı namına ayaklarını havaya kaldır bi 20 dk -30 dk bekle panik yapma ağır birşeyde kaldırma.bak nasıl kıpraşacak olmadı dr unu ara yada dr a git.ama önce tatlı işini yap bazen muzurluk yapmaya bayılıyorlar.

kızlar doktorunuz mail verdiyse mail atın ben yazıyorum hemen.sanırım cep telefonuna uyarı geliyor anında cevap yazıyor sağolsun

canım arada oluyo öyle uyuyodur bebişin korkma benimde bazen çok hareketli bazen hiç sesi çıkmıyo tatlı bişeyler o zaman biraz haraketleniyo ama telaş yapma normalmiş bu aylarda

maşallah kızına canım. benim hamileliğin başında olmuştu dr. devam ederse 3. aydan sonra fitil verelim önemli demişti ama neyseki kendiliğinden geçti.
pamuklu çamaşır kullan ve çok sık değiştir. belki faydası olur

ayyy bu neee valla sende peygamber sabrı varmışşşş.

kolay geleeeee kuşumm.bizimkilerr olduğu gibi duruyo çalışıncaaa((

benimde karnım sertleşiyor amaböyle hiç düşünmemiştim yemekten sonra özellikle bayağı bir sertleşiyor nefes zor alıyorum bazen ama ben yemeğe bağlıyordum anlamadım

valla acemilik çok bizde.ne olsa ona bağlıcaz.korktum şimdi bende acaba olluyorda biz mi anlamıyoz

güzelim doktor bana koku ve rengi koyuysa tahlil yaptır dedi.benim oluyordu ama kokusuz dedim.günde bi çamaşır değiştirecek kadarsa normal dedi.sen bi konuş istersen iltihap filan olmasın. bilmiyorumkismile

teskkur ed.kızlar ınsallah muzurluk yapıyodur.hemen denıycem tatlı bıseyler yemeyı esım gelene kadar yatayım eger yıne hareket etmezse dr gıdıcem.

kumralperi kullanıcısından alıntı
meraba kızlar..

su an topıkte olan kızlar lutfen hemen cevaplarınızı beklıyorum....
bebegım dun aksamdan berı cok hafıf kımıldıyo..ıkı haftadır kıpır kıpırdı.dun aksamdan berı neredeyse bıkac kerecık kıpırdadı.sızce dr gıtmem gerkıyomu.endıselenmem gerekıyomu..offf korkuyorum.oğluma bişey olmusmudur....vede göbek delıgımın tam yan kısmında kasılma seklınde bır agrı var..cevap beklıyorum kızlar

kumralpericim banada aynı şey olmuştu aklına kötü birşey getirme sakın tatlı bişiler yee biraz bekle hareketlenir muhakak ama için rahat etmez ise doktoruna danış derim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…