kızlar akıntı bendede çok oluyor ama kaşıntı olmadıkça mantar degildir merak etmeyin akıntı normal diye biliyorum ama baya oluyor bendede şimdi merak ettim
Kızlar dün akşam eşimin halasına gittik,saçlarımı kestirdiğimi görünce beni bir güzel fırçaladı neden kestirmişim ömrü ve aklı kısa olurmuş uğursuzlukmuş böyle şeyler,bendedim bu ikinci kestirmem oluyor bizde iyi görmezler bunları yapma böyle şeyler dedi bütün gece moralimi bozdu saolsunlar.
Bebişin eşyalarını almaya gidelim artık bizde para var hazırız dediler bende biz daha para biriktirmedik önümüzdeki ay inş.başlıycaz dedim,biz size paramı sorduk alıcaz dedik ya herşeyini dedi o zaman sen söyle almak istediklerini annemlerinde alacakları var dedim bir suratı asıldı bir tavır yaptı bana.Anlamadım gitti sonuçta o benim annem tabiki alacaklar çocuğuma birşey sonra anakucağını söyledim port bebesini takımı olmadan olmazmış bir kere kullanacağım şeyi almayalım nette gördüm bir tane gördüm onu alıcam dedim,civilim diye beğenmediler 70tl azmış daha güzelini daha iyisi almak gerekirmiş ne kadar paraya düşkünler ya,gidip onları en pahalı alışveriş merkezlerine sokup herşeyi aldırmak geliyor içimden böyle söyleyince onlar
ohhh çok dolmuşum yaa dünden beri eşimede anlatamadım size söyledim rahatladım kusura bakmayın kızlar ama çok moralimi bozuyorlar onlara gidince
ahh ahh çağlayancım böle abuk subuk dülşünceler ve moral bozanlar oakdar çokki etrafımızda emin ol tek değilsin ya allah muhafa insanın böle aklına giriyolar sonra vicdanen rahatsızlık hissetmemizi sağlıyolar zaten allah ne yazmışsa o olur değişik hurafelerle bunun ble olacağını düşünmek bil çok yanlış ama malesef işte
banada ne dendi neymiş bebek ilk hareket ederken neye bakıyosan ona benzermiş tv ye çok bakmıcakmışım tövbe yarabbim yaa nasıl kötü oldum ağlamaya başladım bende yok sonra pişman olurmuşum allah muhafaza biz zaten duygusalız herşeyi düşünüyoruz bide etraftan böle gereksiz konuşanlar olunca işte napalım artık kualğımızı tıkıcaz cnm
kızz madem öle istiyolar sende git en pahalısından beğen aldırtt zemuszemus
Amaaann kızlar boşverin 1 tane alın kendiniz alın ağzınızın tadı bozulmaz en azından .Biz ne yapalım ya 1 kişiden tık yok bişey lazımmı diye 2. olunca hemde 2 taraftata çocuk çok nasılsa herşeyi kendimiz yapıyoruz biz.Evimizin eşyalarınıda biz aldık kimseden fayda yok sağolsun babamlar eşyama yardım etmişlerdi,şimdide alırlar ama artık oda emekli.Onun için az olsun öz olsun
Benimde moralim pek iyi değil eşimle tartıştık biraz ya
selam kızlar geldim ben
bu arada annem aradı otobüse biniyomuş akşama geliyor çok sevindirik olduummm
çağlayancım benim başımdakiler seninkilerden fena arayıp bişeyin varmı bi ihtiyacınız varmı diye soracaklarına anca para istemek için arıyorlar görümcelerimde kaynanamda bide hem çalışıyo hem emekli hemde bekar çalışan oğlu var ama çanta alıcak parası yok gelip benim çantamı istiyor görümcelerimde aynı sadece para istemek için arar bütün sülale düşün 5 kardeşi bide annesi artık çıldırıcam sinirden dünden beri titriyorum eşimin anneannesi sarılık olmuş kızını göndermiş ben hastaneye götürücekmişim tabi doktor ilaç parası varya bu kız hamile sarılık bulaşıcı onada geçer diye kimse düşünmüyo bende kusura bakmayın götüremem dedim 6 tane çocuğu var gelinleri oğulları damatları torunları var 10-15 tane bana mı düşermiş götürmek ohhh herkes evinde paşalar gibi otursun hamile halimde anneannelerini ben götürüyüm bide 1 hafta önce dr götürmüşler neymiş dr bişeyi yok demiş o zaman bidaha bana niye götür diyosunuz sinirden ölüyorum yakötükedihüso
ayyy bu arada bende kaçışlardayım
slm arkadaşlar.. Size sorum war.. Çok endişelendim we korktum şimdi. Gebelikte karın kasılması karnın sertleşmesiyle oluyormuş we erken doğum riskiymiş. Benim 3 oldu karnım taş gibi oldu. Elimi koyduğumda sanki altında bir taş var hissi oldu. Nette araştırdım we bunun bir kasılma olduğunu öğrendim. Ocak ayı topiğindede bir arkadaş böyle olmuş we dr gidince dr nst ye sokmuş we sancıları çıkmış ama kendisi hiç bişi farketmemiş sadece sertlik dışında.
Ben 1 hafta önce çok üzülüp ağlamıştım ilk o zmn karnım taş gibi sertleşti sonraki günlerde de 2 kere aynı sertlik oldu. Çok korktum yaa. Karnı sertleşen oldu mu hiç?
kızlar ozelcan.com.tr özelcan bebe mağzazasında emzirme haftasına özel lansinosh ürünlerinde %20 indirim var ve chicco tekstil ürünletinde %40 indirim vaaarrr
Beklediğim kitap geldi kızlar kargodan Mehmet Öz'ün siz bebeğinizi beklerken bundan sonra her ay 1 kitap alıcam bebişim gelene kadar
selam kızlar geldim ben
bu arada annem aradı otobüse biniyomuş akşama geliyor çok sevindirik olduummm
arkadaşlar hepinize merhabalar.. dün gece sancım vardı sağıma soluma bile dönerken çok zorluk çektim hiç rahat uyuyamadım sabah kalktığımdada sanki bebeğim bi tarafa toplanmış semsert olmuştu çok korktum hemen doktoru aradım normal böle şeyler olabilir artık hareketleri daha keskin can yakıcı olabilir dedi....korkulcak bişey yok dedi...
merak ettim sizlerde böle şeyler oldumu ?
mrb arkadaşlar nasılsınız benim dün yine kanamam oldu normalde bugündü kontrolümüz vardı ama dün akşam üstü apar topar gittik yine düşük önleyici iğne yaptı bugün sabah tekrar gittik ayrıntılı ultrasona baktı herşeyi normalmiş çok şükür yüzünü göstermedi hanımefendi kime benzediğini yine göremedik.bu yeni doktoruma cinsiyeti sordum tekrar bana kız demişlerdi ama rüyamda siz erkek diyodunuz dedim o da kız dedi :) 425 gr olmuş umay'ım çok ii dedi doktorum 10 günde 100 gr almış o da bende bu doktorum kilo konusunda daha ilgili diğer doktor kiloma hiç bakmıyodu bile 86-88 kiloya kadar çıkabilrsin dedi şimdilik çok ii dedi gerçi ben bu kanamalardan sonra kiloyu pek önemsemez oldum hatta bööle yatarken nasıl 100 gr aldım çok merak ettim benden bööle kızlar
çağlayancım şimdi hemen sana msj atıyorum adresimi
meraba kızlar..
su an topıkte olan kızlar lutfen hemen cevaplarınızı beklıyorum....
bebegım dun aksamdan berı cok hafıf kımıldıyo..ıkı haftadır kıpır kıpırdı.dun aksamdan berı neredeyse bıkac kerecık kıpırdadı.sızce dr gıtmem gerkıyomu.endıselenmem gerekıyomu..offf korkuyorum.oğluma bişey olmusmudur....vede göbek delıgımın tam yan kısmında kasılma seklınde bır agrı var..cevap beklıyorum kızlar
meraba kızlar..
bebegım dun aksamdan berı cok hafıf kımıldıyo..ıkı haftadır kıpır kıpırdı.dun aksamdan berı neredeyse bıkac kerecık kıpırdadı.sızce dr gıtmem gerkıyomu.endıselenmem gerekıyomu..offf korkuyorum.oğluma bişey olmusmudur....vede göbek delıgımın tam yan kısmında kasılma seklınde bır agrı var..cevap beklıyorum kızlar
meraba kızlar..
arkadaşlar selam..
Dun hastaneden sonra gıremedım nete anca fırsat bulabıldım.
Kızım ıyıymıs cok sukur 203 gram 19 cm olmus cok sukur hersey yolunda.
Kızlar akıntıdan bahsetmıssınız bende de oluyo artı kasıntıda var ara ara delı gıbı gelıo kasıntı ama ben normal dıe dusunuodum sımdı kafam karıstı.
çağlayancım benim başımdakiler seninkilerden fena arayıp bişeyin varmı bi ihtiyacınız varmı diye soracaklarına anca para istemek için arıyorlar görümcelerimde kaynanamda bide hem çalışıyo hem emekli hemde bekar çalışan oğlu var ama çanta alıcak parası yok gelip benim çantamı istiyor görümcelerimde aynı sadece para istemek için arar bütün sülale düşün 5 kardeşi bide annesi artık çıldırıcam sinirden dünden beri titriyorum eşimin anneannesi sarılık olmuş kızını göndermiş ben hastaneye götürücekmişim tabi doktor ilaç parası varya bu kız hamile sarılık bulaşıcı onada geçer diye kimse düşünmüyo bende kusura bakmayın götüremem dedim 6 tane çocuğu var gelinleri oğulları damatları torunları var 10-15 tane bana mı düşermiş götürmek ohhh herkes evinde paşalar gibi otursun hamile halimde anneannelerini ben götürüyüm bide 1 hafta önce dr götürmüşler neymiş dr bişeyi yok demiş o zaman bidaha bana niye götür diyosunuz sinirden ölüyorum yakötükedihüso
ayyy bu arada bende kaçışlardayım
ayy kıslaaaarrr ne kadar çok kaynatmışınız bulaşıkları yıkadım mutfağı süpürdüm lavaboları domestosladım geldim 6 sayfa olmuş daha toz alınacak yemek yapılacak ooo bi sürü iş....ben o zaman eşimin ailesini öpüp başıma koyayım bari sizi dinleyincekaydirigubbakcemile3
benimde karnım sertleşiyor amaböyle hiç düşünmemiştim yemekten sonra özellikle bayağı bir sertleşiyor nefes zor alıyorum bazen ama ben yemeğe bağlıyordum anlamadım
arkadaşlar selam..
Dun hastaneden sonra gıremedım nete anca fırsat bulabıldım.
Kızım ıyıymıs cok sukur 203 gram 19 cm olmus cok sukur hersey yolunda.
Kızlar akıntıdan bahsetmıssınız bende de oluyo artı kasıntıda var ara ara delı gıbı gelıo kasıntı ama ben normal dıe dusunuodum sımdı kafam karıstı.
canım 2010 şubat annesiyi bi bakayım kızlar dedim seni gördüm.çikolata ye yoksa reçel bal ne varsa tatlı namına ayaklarını havaya kaldır bi 20 dk -30 dk bekle panik yapma ağır birşeyde kaldırma.bak nasıl kıpraşacak olmadı dr unu ara yada dr a git.ama önce tatlı işini yap bazen muzurluk yapmaya bayılıyorlar.
ben de hergün aynı yoğunlukta hissetmiyorum, hatta bazen endişeleniyorum ama ertesi gün daha hareketlenince rahatlıyorum.
tabi göbek kısmındaki kasılma konusunu bilemiyorum, onu ciddiye almak gerekebilir. telefonla ulaşabilirsen dr.a bir danış bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?