2011 Şubat Anneleri

oyyyyy çok yoruldum kızlar...
evi süpür,bulaşıkları topla,çamaşırları as derken yine ayakları kopuyor..biraz dinlenelim sonra da yemek yapacm...iş bitmiyor,iş beni bitiriyor yahu:))))))))))))))))))

doktorum merak edilcek bişey yok dedi ama yazdıklarını okuyunca yine endişelendim başka bi doktora dahamı gitsem acaba eyvahedigeldismile

sen bilirsin cnm.. Ben de netten araştırdım.. Sonra bu konuyla aynı konu açanları okudum.. Burada sordum aynı şeyi yaşayan war mı diye.. Ben de ptesiyi bekliyorum.

canım akşam bende de sancılar oldu..sancılarla uyandım kaç kere..lavaboya gittim sanırım idrar birikince çok sancı yapıyo inanılmazdı ağrısı..ben henüz soramadım dr a..

sende doktoruna bi sorsaydın ne dicek acaba ??? senin doktorunda normal derse biraz rahatlarım yoksa gerçekten erken doğum belirtisi falan diyo internette.

sen bilirsin cnm.. Ben de netten araştırdım.. Sonra bu konuyla aynı konu açanları okudum.. Burada sordum aynı şeyi yaşayan war mı diye.. Ben de ptesiyi bekliyorum.

benim doktora gitmeme daha 19 günüm var bi daha olursa giderim bende senin pazartesi normal kontrolünmü var yoksa bu yüzdenmi gidiceksin umarım bişey çıkmaz bebişlerimize sağlıklı bi şekilde kavuşuruz..

Sadece satınla seni listeye ekleyemem ki,diğer arkadaşların nasıl bilgileri varsa sende eksiksiz onları vermelisin.

dogru soyluyorsunuz muhtemel dogum tarıhım 25 subat kılom suan 60 sat 21 mayıs cınsıyet erkek yarın detaylı ultrasonumuz var baska sorunuz

Son düzenleme:
benim doktora gitmeme daha 19 günüm var bi daha olursa giderim bende senin pazartesi normal kontrolünmü var yoksa bu yüzdenmi gidiceksin umarım bişey çıkmaz bebişlerimize sağlıklı bi şekilde kavuşuruz..

cnm benim de kontrolüme daha 15 gün war ama ben bundan dolayı ptesi gidicem. İnan çok tedirginim we ister istemez korkuyorum. inş bişi çıkmaz yaa

Canını sıktığın şeye bak, madem istiyorlar aldır en pahalısını, kalanları da annenle birlikte alırsın, merak etme mutlaka bir şeyler kalır, bebek alışverişi çok pahalı.
Keşke bizim de öyle halamız olsa

gecmıs olsun kızlar umarım cıddı bısey degıldır

bu arada bende ınanılmaz bır akıntı var sanırım mantar oldum bununla ılgılı sorun yasayan arkadaslar varmı bu donemde?

gecmıs olsun kızlar umarım cıddı bısey degıldır

bu arada bende ınanılmaz bır akıntı var sanırım mantar oldum bununla ılgılı sorun yasayan arkadaslar varmı bu donemde?

saol cnm.. benimde akıntım war fazlasıyla ama kaşıntım yok. Mantar olunca kaşıntıda oluyormuş sanırım. Sen de kaşıntı war mı?

sende doktoruna bi sorsaydın ne dicek acaba ??? senin doktorunda normal derse biraz rahatlarım yoksa gerçekten erken doğum belirtisi falan diyo internette.

canım az önce dr u aryıp sordum..kendini çok yorma dinlenmeye çalış dedi..çok sancın olursa minoset ağrı kesici alabilirsin dedi..geldiğinde bi bakarız dedi.2 hafta var kontrolüme....az önce bir şey almak için eğildim.göbeğimin üzerine sancı girdi birden..ev işleri yordu beni anlaşılan.dinlenmek lazım
.

Alın size bir kaderdaş daha... biz evlenirken de herşeyimizi kendimiz yaptık.eşimin ailesinin çok az bir katkısı oldu.. Bende ailemi pek katmak istemedim bu nedenle.. düğün paramızı falan hep kendimiz ödedik.

canım yine azda olsa bi katkıları olmuş benim eşimin ailesinin hiç katkısı olmadı aksine bize bişey almışlar senet yapıp imzalamışlar sonra ödeyin diye düğünün ertesi günü bize verdiler bilezikleri bile kuyumcudan borç almışlar hatta kınada elime konulan altınıda hepsini takılan hediyelerle ben ödedim daha kaynanama altın istedi ona gönderdik kötükedihüso

akıntı normalmıste hamılelıkte kasıntı benı cok zorluyor bırde ıltıhap bebek ıcın hıc ıyı degılmıs yarın dr kontrolumuz var sorucam sızıde bılgılendırırm.

Yeşim dün aynı senin şikayetinle bir bayan gelmişti dr.ama onun ayları bizden daha fazlaydı senin söylediklerini anlattı ebeye,onu hemen nst'ye soktular,ama dr.normal böyle şeyler kendini fazla yormadan dinlen diye söylemiş ebe söylüyordu kadına ama eğer devam ederse hiç beklemeden git dr.

kızlar akıntı bendede çok oluyor ama kaşıntı olmadıkça mantar degildir merak etmeyin akıntı normal diye biliyorum ama baya oluyor bendede şimdi merak ettim

ya benimde akıntım war... Başka ne dedi dr sana. Ne önerdi cnm?

cnm ben tam muane sırasında karnım kasılmıştı ilk eliyle baktı karnıma sonra iyi değil bu dedi bn dedim akıntımda vr ozamn hiç iyi değil dedi ve benden akıntı kültürü aldı kültr sonucumuzda normal hamilelerde olan akıntı cıktı allhtan cok fazla enfeksiyon cıkmadı bende çalıştıgım için ani hareketlerden kaçınmalısın dedi cok dikkatli ol gerekirde evdede iiş yapma dedi yormamam gerekiormuş bebeği sonra kasılmalarım için magnesıum verdi onu içiyorum onuda meyve suyuana katıp içiyorum :)

benim doktorda gelmene gerek yok dedi mecbur beklicem yada başka doktora gitmem lazım ama bende bu ara misafir temizlik fazla yordum heralde kendimi onların acısı çıkıyor ...
Yeşimcim benim doktorum bana erken doğum demişti ama benim akıntımda var kızlar
benimde akıntım vardı geçen gittiğimde doktora kültür yapıldı normal dedi sürekli günlük pedle dolaşıyorum fitil verdi doktor ama kullanamadım ..
bi daha olursa ben geliyorum diye arıcam zaten bu korkuyla bebeğimi daha fazla endişelendiremem...

seninde aynı benim gibi olmuş kramp deyince aklıma geldi bi gecede öle bacağıma kramp girdi bağırarak uyandım demekki bu ara kendimi çok çok yormuşum içerden sinyaller geliyor ...oğlumda iyice tepikliyor dışarıdan bile hissediliyor demekki bana kızdı :gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…