doktorum merak edilcek bişey yok dedi ama yazdıklarını okuyunca yine endişelendim başka bi doktora dahamı gitsem acaba eyvahedigeldismile
canım akşam bende de sancılar oldu..sancılarla uyandım kaç kere..lavaboya gittim sanırım idrar birikince çok sancı yapıyo inanılmazdı ağrısı..ben henüz soramadım dr a..
sen bilirsin cnm.. Ben de netten araştırdım.. Sonra bu konuyla aynı konu açanları okudum.. Burada sordum aynı şeyi yaşayan war mı diye.. Ben de ptesiyi bekliyorum.
benim doktora gitmeme daha 19 günüm var bi daha olursa giderim bende senin pazartesi normal kontrolünmü var yoksa bu yüzdenmi gidiceksin umarım bişey çıkmaz bebişlerimize sağlıklı bi şekilde kavuşuruz..
Kızlar dün akşam eşimin halasına gittik,saçlarımı kestirdiğimi görünce beni bir güzel fırçaladı neden kestirmişim ömrü ve aklı kısa olurmuş uğursuzlukmuş böyle şeyler,bendedim bu ikinci kestirmem oluyor bizde iyi görmezler bunları yapma böyle şeyler dedi bütün gece moralimi bozdu saolsunlar.
Bebişin eşyalarını almaya gidelim artık bizde para var hazırız dediler bende biz daha para biriktirmedik önümüzdeki ay inş.başlıycaz dedim,biz size paramı sorduk alıcaz dedik ya herşeyini dedi o zaman sen söyle almak istediklerini annemlerinde alacakları var dedim bir suratı asıldı bir tavır yaptı bana.Anlamadım gitti sonuçta o benim annem tabiki alacaklar çocuğuma birşey sonra anakucağını söyledim port bebesini takımı olmadan olmazmış bir kere kullanacağım şeyi almayalım nette gördüm bir tane gördüm onu alıcam dedim,civilim diye beğenmediler 70tl azmış daha güzelini daha iyisi almak gerekirmiş ne kadar paraya düşkünler ya,gidip onları en pahalı alışveriş merkezlerine sokup herşeyi aldırmak geliyor içimden böyle söyleyince onlar
ohhh çok dolmuşum yaa dünden beri eşimede anlatamadım size söyledim rahatladım kusura bakmayın kızlar ama çok moralimi bozuyorlar onlara gidince
gecmıs olsun kızlar umarım cıddı bısey degıldır
bu arada bende ınanılmaz bır akıntı var sanırım mantar oldum bununla ılgılı sorun yasayan arkadaslar varmı bu donemde?
sende doktoruna bi sorsaydın ne dicek acaba ??? senin doktorunda normal derse biraz rahatlarım yoksa gerçekten erken doğum belirtisi falan diyo internette.
sende doktoruna bi sorsaydın ne dicek acaba ??? senin doktorunda normal derse biraz rahatlarım yoksa gerçekten erken doğum belirtisi falan diyo internette.
Yeşimcim benim doktorum bana erken doğum demişti ama benim akıntımda var kızlar
Alın size bir kaderdaş daha... biz evlenirken de herşeyimizi kendimiz yaptık.eşimin ailesinin çok az bir katkısı oldu.. Bende ailemi pek katmak istemedim bu nedenle.. düğün paramızı falan hep kendimiz ödedik.
Sadece satınla seni listeye ekleyemem ki,diğer arkadaşların nasıl bilgileri varsa sende eksiksiz onları vermelisin.
dogru soyluyorsunuz muhtemel dogum tarıhım 25 subat kılom suan 60 sat 21 mayıs cınsıyet erkek yarın detaylı ultrasonumuz var baska sorunuz
ya benimde akıntım war... Başka ne dedi dr sana. Ne önerdi cnm?
benim doktorda gelmene gerek yok dedi mecbur beklicem yada başka doktora gitmem lazım ama bende bu ara misafir temizlik fazla yordum heralde kendimi onların acısı çıkıyor ...canım az önce dr u aryıp sordum..kendini çok yorma dinlenmeye çalış dedi..çok sancın olursa minoset ağrı kesici alabilirsin dedi..geldiğinde bi bakarız dedi.2 hafta var kontrolüme....az önce bir şey almak için eğildim.göbeğimin üzerine sancı girdi birden..ev işleri yordu beni anlaşılan.dinlenmek lazım
.
benimde akıntım vardı geçen gittiğimde doktora kültür yapıldı normal dedi sürekli günlük pedle dolaşıyorum fitil verdi doktor ama kullanamadım ..Yeşimcim benim doktorum bana erken doğum demişti ama benim akıntımda var kızlar
bi daha olursa ben geliyorum diye arıcam zaten bu korkuyla bebeğimi daha fazla endişelendiremem...Yeşim dün aynı senin şikayetinle bir bayan gelmişti dr.ama onun ayları bizden daha fazlaydı senin söylediklerini anlattı ebeye,onu hemen nst'ye soktular,ama dr.normal böyle şeyler kendini fazla yormadan dinlen diye söylemiş ebe söylüyordu kadına ama eğer devam ederse hiç beklemeden git dr.
cnm ben tam muane sırasında karnım kasılmıştı ilk eliyle baktı karnıma sonra iyi değil bu dedi bn dedim akıntımda vr ozamn hiç iyi değil dedi ve benden akıntı kültürü aldı kültr sonucumuzda normal hamilelerde olan akıntı cıktı allhtan cok fazla enfeksiyon cıkmadı bende çalıştıgım için ani hareketlerden kaçınmalısın dedi cok dikkatli ol gerekirde evdede iiş yapma dedi yormamam gerekiormuş bebeği sonra kasılmalarım için magnesıum verdi onu içiyorum onuda meyve suyuana katıp içiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?