canım benim sanki bebiş kafasını yada biryerini diriyomuş gibi bir sertlik oluyor. arada bir oluyor ama bebiş yaslanıyo diye hiç korkmamıştım bu zamana kadar ama bi dr da danışmak gerekiyo demekki
benimde karnım sertleşiyor amaböyle hiç düşünmemiştim yemekten sonra özellikle bayağı bir sertleşiyor nefes zor alıyorum bazen ama ben yemeğe bağlıyordum anlamadım
Elacım orda bayılan bi bayan oldu doktorun koridorunda değilde asansörün orada o sen miydin yoksa? Ben kalkıp bakmadım gerçi insanlar doluştular ama öyle ise çok geçmiş olsun canım.
ewet ewet aynen.. Bende öyle sanıyordum ya kafası ya poposunu dayıyor diyordum içimden ama araştırınca farklı şey öğrendim. Karın sertleşmesi tehlikeli durummuş. Ama ben büyümeden kaynaklanan sertlik demiyorum farklı bir şekilde bi bölgede taş gibi bi sertleşme oluyor
evet canım zaten belli bi bölgede sertleşme oluyo bende kafası falan diye elimle ufalıyodum sanki sertlik geçiyo sonra benim baya bi oluyo ve yeri değişiyo hep aynı yerde değil sertlik:uhm:
Ben bayılmadımda canım o bayan benden önceymiş sanırım.Ben geldim bir 5 dk kadar dikildim dr kapısının önünde ilgileenen olmadı ebeyi son anda yakaladım.Diğer dr odasının karşısında boş bir oda var oraya yatırdılar beni biraz o kadar.Ama bende gördüm sanırım seni eşofmanlı saçını arkadan bağlamış tek açık bayan vardı orada acaba mı dedim ama ayakta zor durduğum için bakamadım sonrada odaya geçip takrar çıktığımda yoktun.ve diğer arkadaşın tarifine uygun iki kişi de gördüm sanırım onları da gördüm etekli minyon tipli bir bayanla takımlı iri bir beydi .yan yana imişiz ama çok kalabalşıktan dolayı görüşememişiz bir dahaki sefer tlf larımızı alalım bencede iyi olur.
ewet sertlik geçiyor aynı yerde olmuyor her daim. Ben ptesi dr gidip sorucam.
İki çift öğretmen geldi oraya onlardan birinin sen olduğuna inanamıyorum yan yana kaç dk durduk ve görüşemedik şansa bak,ben sürekli seni aradım hatta sürekli eşime saati sordum saat kaç acaba ne zaman gelirler görüşürmüyüz diye,benimde 10:30 olan randevu 11:10 geçmesine rağmen almadılar bende ultrasonu kaçırmıyım diye beklemedim daha fazla keşke dursaymışım o zaman görürdüm seni,keşke seslenseydin canım içerde gene benim tansiyonum çıktı heyecandan dr.panik yapma gene dedi sonrada bir anda düşünce bende tabi moral falan kalmadı.Ama seni kaçırdığıma çok üzgünüm.Biz ayrıntılıdan çıkarken bekleyen çift sizdiniz o zaman sen oturuyordun eşinde ayaktaydın dimi,film gibi bir gün olmuş bizim için.Bebişinde maşallah kocaman olmuş canım.Ben dr.ultrasona girmedim,ayrıntılının sonuçlarını verdim sonra yanında bir beş dk durup çıktım sadece ama başka dr.gitmeyi aklımada koydum açıkçası :))
Bir dahaki gün için telefon numaralarımızı verelimde buluşalım bari :))
etekli minyon tipli bayan bendim canım yanımdaki de eşimdi:) ben seni göremedim demekki yada gördüm de tabi tanımadığım için anlamdım.Eşofmanlı çağlayan vardı ama saçı toplumuydu hatırlamıyorum
Evet ya gördük az önce eşşimede söyledim arkadaşlardan biride onlarmış dedim oda hatırladı :))) ay gerçekten film gibi olmuş yaaaa :))))
aslında bizim şanssızlığımız ortamın çok kalabalık olması oldu neydi o gün öyle ya
kızlar sertlile bebek arasında ki farkı ben anlıyorum çünkü bebek birden sertleşio birden yumuşuo çokta hoş oluo aslında
Busemm cnm aynı sorun bendede var bnmde karnım cok kasılıyor son kontrolümdede kasıldı doktoruma bende cokm sık oluyor korkuyorum dedim oda korkmalısın dedi erken doğum habercisi bu dedi dikkatli hareket etmelisin ani hareketlerden kaçınmalısın ve yormamalısın asla dedi magnesium verdi cnm bilgin olsun..
benim randevum çarşamba günü bende dr soruyum bakalım sende öğrenince yazarmısın canım çok merak ettim acaba neyden kaynaklanıyor
Fatmacım bizde seninle kaderdaşız galiba:) Bizde evlenirken herşeyimizi kendimiz aldık.Eşimin ailesi pek karışmayınca bende kendi ailemi karıştırmadım.Böylece herşey bize kalmış oldu.
Ben geldim kızlar dr.gittim eşim kalk gidiyoruz gelmezlerse gelmesinler onları bekleyemem dedi ve gittik.Bebişimin kesin cinsiyeti kızmış,çok sağlıklı bir bebek dedi,ama yüzünü göstermedi,dr.bakarken sürekli pozisyon değiştirdi ilk gittiğimizde yüzüstü yatıyordu miniğim sonra sırt üstü yatıp ellerini yüzüne kapadı dr.amcacı aç bakalım dedi açmadı baya bir uğraştı utandı minik kuzum benim.
355 gr.olmuş teyzeleri.Ama annesine yasak geldi diyete başlıyorum dr.da kızdı artık yeter bu kadar kilo dedi.Onun dışında herşeyimiz yolunda gidiyor 1 ay sonra şeker yüklemesi için tekrardan gidicem.
Bu arada ne hazel28'i gördüm nede manikk'i yani çok insan vardı orda gidipte sen ela yada hale misin diyemedim kimseye :))
Canım gözün aydın görmüşsün kızını ne güzel...Dün gerçekten çok kalabalaıktı.Ultrasonda bile 10:30 da iken randevumuz ancak 11 e doğru girebildik.Bende ultrason çıkışı fenalaştım biraz tansiyonum düşmüş sanırım dr odasınıın yanında bir oda var orada yatırdılar beni biraz bende kimseyi göremedim.gözlerim aradı bayağa ama.Neyse artık kısmet değilmiş bir dahaki sefere inşallah.Kızımı görücem diye fazla heyecan yaptım ondan fenalaştım sanırım :)))
Ben de kızımı gördüm ayaklarını çapraz yapmış kapatıyordu elleride çapraz yüzünü kapatıyordu:CüvCüv: zorla biraz açtırdı dr amacası.bizim kızlar utandı sanırım bu kadar ayrıntıya girince dr amcaları :))) Bizimde herşeyimiz yolunda çok şükür bizimde bir dahaki randevumuz ekim sonunda hayırlısı olsun bakalım:)))
slm arkadaşlar.. Size sorum war.. Çok endişelendim we korktum şimdi. Gebelikte karın kasılması karnın sertleşmesiyle oluyormuş we erken doğum riskiymiş. Benim 3 oldu karnım taş gibi oldu. Elimi koyduğumda sanki altında bir taş var hissi oldu. Nette araştırdım we bunun bir kasılma olduğunu öğrendim. Ocak ayı topiğindede bir arkadaş böyle olmuş we dr gidince dr nst ye sokmuş we sancıları çıkmış ama kendisi hiç bişi farketmemiş sadece sertlik dışında.
Ben 1 hafta önce çok üzülüp ağlamıştım ilk o zmn karnım taş gibi sertleşti sonraki günlerde de 2 kere aynı sertlik oldu. Çok korktum yaa. Karnı sertleşen oldu mu hiç?
Evet çağlayancım özelden sana telimi atıcam böyle olmuyor.Bigün buluşup iki lafın belini kıralım.Benim bayılmalarım başladı bu ara doktor şekerden şüphelendiği için şeker yükleme testi yaptırdı iyi çıktı Allahtan.Bu arada ben beklerken sizi süzdüm tabi acaba bunlar olabilirmi filan diye.Eşinin seni çok sevdiği davranışlarından belliydi canım çok tatlı bir çifttiniz maşallah:) Bide öyle yüzünü öyle allak bullak görmeyeydim gider ayak öğrenmişte olsam hemen damlayacaktım yanına.Şimdi dedim kötü haber aldıysa bende zargana gibi sırıta sırıta merahab çağlayan ben hale demeyeyim dedim.
sorma bacım ya bi kavuşamadık
evet canım beklerken bende çok sinir oldum ama bugün o kadar tenhaydı ki, orası şaştım kaldım.İzninde alması gerekn bütün hastaları perşembeye almış sanırsammahvolduk o gün.Benide takrar kasımın ilk haftası çağırdı.
Fatmacım bizde seninle kaderdaşız galiba:) Bizde evlenirken herşeyimizi kendimiz aldık.Eşimin ailesi pek karışmayınca bende kendi ailemi karıştırmadım.Böylece herşey bize kalmış oldu.
Elacım orda bayılan bi bayan oldu doktorun koridorunda değilde asansörün orada o sen miydin yoksa? Ben kalkıp bakmadım gerçi insanlar doluştular ama öyle ise çok geçmiş olsun canım.
Ben bayılmadımda canım o bayan benden önceymiş sanırım.Ben geldim bir 5 dk kadar dikildim dr kapısının önünde ilgileenen olmadı ebeyi son anda yakaladım.Diğer dr odasının karşısında boş bir oda var oraya yatırdılar beni biraz o kadar.Ama bende gördüm sanırım seni eşofmanlı saçını arkadan bağlamış tek açık bayan vardı orada acaba mı dedim ama ayakta zor durduğum için bakamadım sonrada odaya geçip takrar çıktığımda yoktun.ve diğer arkadaşın tarifine uygun iki kişi de gördüm sanırım onları da gördüm etekli minyon tipli bir bayanla takımlı iri bir beydi .yan yana imişiz ama çok kalabalşıktan dolayı görüşememişiz bir dahaki sefer tlf larımızı alalım bencede iyi olur.
Gerçektende film gibi olmuş yaaaa :)))
Evet gerçekten de öyle neydi.Bende ilk defa öyle kötü oldum.Ben giremedim bile dr odasına sonuçlar için eşim girdi.Öğleden sonra kayınvalidem için girdiğimişzde gördüm ancak dr u bende dün çok sıkıldım oradaki kalabalıktan filiz hanım ne zaman gelecek acaba bende gelince ona geçmeyi düşünüyorum...
Kızçeler ben ikinizide şimdi hatırlıyorum ela senin üzerinde benimki gibi hamile tşörttü vardı dimi saçların salıktı aşağı katta oturuyordunuz eşin vardı yanında spor giyimli
Halecim senide eşim hatırladı öğretmen çiftlerden genç olanları bakıyordu bak sürekli diye söyledi sabahta bizim konumuzda bu gene gidip gelip kaçırdım kızları görüyormusun bak diyorum.Benimde kasımın ilk haftası ama o zaman bırakmayalım buluşma işini erken buluşalım biz
Halecim geçmiş olsun bu arada ela tabi sanada canım.Şeker yüklemen nasıl geçti peki sonuçlar çıktımı ne dedi dr.dün beni çok sinir ettiler ama yumuşuyorum galiba yavaş yavaş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?