2011 Şubat Anneleri

canım benim sanki bebiş kafasını yada biryerini diriyomuş gibi bir sertlik oluyor. arada bir oluyor ama bebiş yaslanıyo diye hiç korkmamıştım bu zamana kadar ama bi dr da danışmak gerekiyo demekki

ewet ewet aynen.. Bende öyle sanıyordum ya kafası ya poposunu dayıyor diyordum içimden ama araştırınca farklı şey öğrendim. Karın sertleşmesi tehlikeli durummuş. Ama ben büyümeden kaynaklanan sertlik demiyorum farklı bir şekilde bi bölgede taş gibi bi sertleşme oluyor

benimde karnım sertleşiyor amaböyle hiç düşünmemiştim yemekten sonra özellikle bayağı bir sertleşiyor nefes zor alıyorum bazen ama ben yemeğe bağlıyordum anlamadım

benimde karnım sertleşiyor amaböyle hiç düşünmemiştim yemekten sonra özellikle bayağı bir sertleşiyor nefes zor alıyorum bazen ama ben yemeğe bağlıyordum anlamadım

bu farklı bir sertlik cnm. Sanki bebek komple tek yere topluyor kendini we o bölge taş gibi sertleşiyor. Elini koyunca oraya o sertliği hissediyorsun. Yemek yedikten sonraki gibi deil yani.

Elacım orda bayılan bi bayan oldu doktorun koridorunda değilde asansörün orada o sen miydin yoksa? Ben kalkıp bakmadım gerçi insanlar doluştular ama öyle ise çok geçmiş olsun canım.

Ben bayılmadımda canım o bayan benden önceymiş sanırım.Ben geldim bir 5 dk kadar dikildim dr kapısının önünde ilgileenen olmadı ebeyi son anda yakaladım.Diğer dr odasının karşısında boş bir oda var oraya yatırdılar beni biraz o kadar.Ama bende gördüm sanırım seni eşofmanlı saçını arkadan bağlamış tek açık bayan vardı orada acaba mı dedim ama ayakta zor durduğum için bakamadım sonrada odaya geçip takrar çıktığımda yoktun.ve diğer arkadaşın tarifine uygun iki kişi de gördüm sanırım onları da gördüm etekli minyon tipli bir bayanla takımlı iri bir beydi .yan yana imişiz ama çok kalabalşıktan dolayı görüşememişiz bir dahaki sefer tlf larımızı alalım bencede iyi olur.

evet canım zaten belli bi bölgede sertleşme oluyo bende kafası falan diye elimle ufalıyodum sanki sertlik geçiyo sonra benim baya bi oluyo ve yeri değişiyo hep aynı yerde değil sertlik:uhm:

kızlar sertlile bebek arasında ki farkı ben anlıyorum çünkü bebek birden sertleşio birden yumuşuo çokta hoş oluo aslında

ewet ewet aynen.. Bende öyle sanıyordum ya kafası ya poposunu dayıyor diyordum içimden ama araştırınca farklı şey öğrendim. Karın sertleşmesi tehlikeli durummuş. Ama ben büyümeden kaynaklanan sertlik demiyorum farklı bir şekilde bi bölgede taş gibi bi sertleşme oluyor

Busemm cnm aynı sorun bendede var bnmde karnım cok kasılıyor son kontrolümdede kasıldı doktoruma bende cokm sık oluyor korkuyorum dedim oda korkmalısın dedi erken doğum habercisi bu dedi dikkatli hareket etmelisin ani hareketlerden kaçınmalısın ve yormamalısın asla dedi magnesium verdi cnm bilgin olsun..

etekli minyon tipli bayan bendim canım yanımdaki de eşimdi:) ben seni göremedim demekki yada gördüm de tabi tanımadığım için anlamdım.Eşofmanlı çağlayan vardı ama saçı toplumuydu hatırlamıyorum

Gerçektende film gibi olmuş yaaaa :)))

Evet ya gördük az önce eşşimede söyledim arkadaşlardan biride onlarmış dedim oda hatırladı :))) ay gerçekten film gibi olmuş yaaaa :))))

aslında bizim şanssızlığımız ortamın çok kalabalık olması oldu neydi o gün öyle ya

Evet gerçekten de öyle neydi.Bende ilk defa öyle kötü oldum.Ben giremedim bile dr odasına sonuçlar için eşim girdi.Öğleden sonra kayınvalidem için girdiğimişzde gördüm ancak dr u bende dün çok sıkıldım oradaki kalabalıktan filiz hanım ne zaman gelecek acaba bende gelince ona geçmeyi düşünüyorum...

kızlar sertlile bebek arasında ki farkı ben anlıyorum çünkü bebek birden sertleşio birden yumuşuo çokta hoş oluo aslında

Aslında hiç hoş bir durum değilmiş bu.. Bebek kasılıyor işte.. Netten araştırabilirsin, ciddi bişi yani.

ewet cnm ciddi bir durummuş.

benim randevum çarşamba günü bende dr soruyum bakalım sende öğrenince yazarmısın canım çok merak ettim acaba neyden kaynaklanıyor

Tabiki yazarım cnm. Aslında benimde randewum 2 hafta sonraya ama bu durum için ptesi gidicem.

Fatmacım bizde seninle kaderdaşız galiba:) Bizde evlenirken herşeyimizi kendimiz aldık.Eşimin ailesi pek karışmayınca bende kendi ailemi karıştırmadım.Böylece herşey bize kalmış oldu.

Alın size bir kaderdaş daha... biz evlenirken de herşeyimizi kendimiz yaptık.eşimin ailesinin çok az bir katkısı oldu.. Bende ailemi pek katmak istemedim bu nedenle.. düğün paramızı falan hep kendimiz ödedik.

kızlar birçok yerde bebeklerinizle konuşun yazıyor... artık bu haftalarda bebekler sesleri kayıt etmeye başlıyorlarmış.Hatta 22. 23. haftalarda tatlara,seslere tepki vermeye de başlıyorlarmış.
Bol bol konuşun onlarla... neler yaptığınızı anlatın.Ben mesela dün evde yemek yaparken hep konuştum kızımla... Kızım bak şimdi yemek yapıyoruz babaya,baba gelip bu yemekleri yiyecek çok sevicek sonra hep kızından yemek isteyecek falan diye konuştum...
Sabah banyoya girdiğimde de "biz şimdi kızımla banyo yapıcaz,tertemiz olucaz,mis gibi kokucaz" diye konuştum hep. kaydirigubbakcemile3

kızlar ozelcan.com.tr özelcan bebe mağzazasında emzirme haftasına özel lansinosh ürünlerinde %20 indirim var ve chicco tekstil ürünletinde %40 indirim vaaarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…