Kızçeler ben ikinizide şimdi hatırlıyorum ela senin üzerinde benimki gibi hamile tşörttü vardı dimi saçların salıktı aşağı katta oturuyordunuz eşin vardı yanında spor giyimli
Halecim senide eşim hatırladı öğretmen çiftlerden genç olanları bakıyordu bak sürekli diye söyledi sabahta bizim konumuzda bu gene gidip gelip kaçırdım kızları görüyormusun bak diyorum.Benimde kasımın ilk haftası ama o zaman bırakmayalım buluşma işini erken buluşalım biz
Halecim geçmiş olsun bu arada ela tabi sanada canım.Şeker yüklemen nasıl geçti peki sonuçlar çıktımı ne dedi dr.dün beni çok sinir ettiler ama yumuşuyorum galiba yavaş yavaş
Evet canım bizdik onlar:))) Ben de dünden beri aynı şeyi söylüyorum eşime:))) Evet bırakmayalım bencede çağlayancım sana numaralarımızı vericez ya zaten oradan bize sende msj at bizde senin numaranı alırız haberleşiriz böylece bir dahaki sefere...
Aslında hiç hoş bir durum değilmiş bu.. Bebek kasılıyor işte.. Netten araştırabilirsin, ciddi bişi yani.
ewet cnm ciddi bir durummuş.
Tabiki yazarım cnm. Aslında benimde randewum 2 hafta sonraya ama bu durum için ptesi gidicem.
Evet canım bizdik onlar:))) Ben de dünden beri aynı şeyi söylüyorum eşime:))) Evet bırakmayalım bencede çağlayancım sana numaralarımızı vericez ya zaten oradan bize sende msj at bizde senin numaranı alırız haberleşiriz böylece bir dahaki sefere...
Film gibi gerçekten aslında hep bir aradaymışız biz ama bir türlü denk gelmemişiz bir türlü eşim fark etti sizide annenle yan yana oturmuşuz orda eşin geldi ela fenalaştı anne biz yukarı dr.çıkalım sonra sende oraya gel dedi,eşim dediki bak bu kız beklediğin orhangazi galiba dedi bende dedim olabilir ama nasıl gitçem baksana fenalaşmış kız dedim,sonra biz ultrasondan dr.giderken sizde yukarı çıkıyordunuz bak bak olaylara bak aynı filmlerdeki gibi sahnelerimiz olmuş ama bir konuşmaya cesaret edip atılamamış ortaya :)))
ama en fazla 2-5 saniye sürüyor dakikalarca değil
kızlar birçok yerde bebeklerinizle konuşun yazıyor... artık bu haftalarda bebekler sesleri kayıt etmeye başlıyorlarmış.Hatta 22. 23. haftalarda tatlara,seslere tepki vermeye de başlıyorlarmış.
Bol bol konuşun onlarla... neler yaptığınızı anlatın.Ben mesela dün evde yemek yaparken hep konuştum kızımla... Kızım bak şimdi yemek yapıyoruz babaya,baba gelip bu yemekleri yiyecek çok sevicek sonra hep kızından yemek isteyecek falan diye konuştum...
Sabah banyoya girdiğimde de "biz şimdi kızımla banyo yapıcaz,tertemiz olucaz,mis gibi kokucaz" diye konuştum hep. kaydirigubbakcemile3
Alın size bir kaderdaş daha... biz evlenirken de herşeyimizi kendimiz yaptık.eşimin ailesinin çok az bir katkısı oldu.. Bende ailemi pek katmak istemedim bu nedenle.. düğün paramızı falan hep kendimiz ödedik.
Kızçeler ben ikinizide şimdi hatırlıyorum ela senin üzerinde benimki gibi hamile tşörttü vardı dimi saçların salıktı aşağı katta oturuyordunuz eşin vardı yanında spor giyimli
Halecim senide eşim hatırladı öğretmen çiftlerden genç olanları bakıyordu bak sürekli diye söyledi sabahta bizim konumuzda bu gene gidip gelip kaçırdım kızları görüyormusun bak diyorum.Benimde kasımın ilk haftası ama o zaman bırakmayalım buluşma işini erken buluşalım biz
Halecim geçmiş olsun bu arada ela tabi sanada canım.Şeker yüklemen nasıl geçti peki sonuçlar çıktımı ne dedi dr.dün beni çok sinir ettiler ama yumuşuyorum galiba yavaş yavaş
benimde dklarca sürmüyor zaten cnm.
Ay ben Elayı hatırlayamadım ya öfffÇağlayancım evet eşinin yüzü bize dönük olduğu için biz onunla daha sık göz göze geldik.Dedim şimdi eşine bişeyler fısıldarsa bak bunlarmı acaba filan diye kesin onlar dedim ama fısıldamadı sana yada ben görmedim:)
Çağlayan bende geçen ay sinir olmuştum hatırlıyorsan ama bugün tahlileri vermeye gittiğimde çok tenhaydı ve bana çok tatlı davrandılar doktorda ebede oradaki yardımcı kızda işte onların da günü gününe uymuyor.Şeker yüklemem iyiymiş sonuçlar normal çıktı Allahtan.Ama göz kararmalarımın nedeni de daha bulunamamış oldu böylece.Aslında bendede suç var o kadar hiperaktif biriyimdir ki hala çok hızlı hareket ediyorum.Hzılı yürüyorum hızlı merdiven çıkıyorum filan tabi bence bünyeye ağır geliyor artık.Hala alışmadım hamile olmaya pöf
evet Kasımdaki randevuya erken gelelim bari:)
Film gibi gerçekten aslında hep bir aradaymışız biz ama bir türlü denk gelmemişiz bir türlü eşim fark etti sizide annenle yan yana oturmuşuz orda eşin geldi ela fenalaştı anne biz yukarı dr.çıkalım sonra sende oraya gel dedi,eşim dediki bak bu kız beklediğin orhangazi galiba dedi bende dedim olabilir ama nasıl gitçem baksana fenalaşmış kız dedim,sonra biz ultrasondan dr.giderken sizde yukarı çıkıyordunuz bak bak olaylara bak aynı filmlerdeki gibi sahnelerimiz olmuş ama bir konuşmaya cesaret edip atılamamış ortaya :)))
Evet ya canım aynen öyle olmuş.Ben sonda ki odada yatıyordum o ara işte.Evet dün kayınvalidem de vardı yanımızda onunda kontrolü filan vardı eşim bir yandanda onunla ilgileniyordu.Ama gerçektende dediğin gibi soramamışız yaaa..Bir daha ki sefere mutlaka telefonlaşıyoruz canım.Benim şimdi 50 msj doldu hemen adres bilgilerimi yazıyorum.
Evet ya canım aynen öyle olmuş.Ben sonda ki odada yatıyordum o ara işte.Evet dün kayınvalidem de vardı yanımızda onunda kontrolü filan vardı eşim bir yandanda onunla ilgileniyordu.Ama gerçektende dediğin gibi soramamışız yaaa..Bir daha ki sefere mutlaka telefonlaşıyoruz canım.Benim şimdi 50 msj doldu hemen adres bilgilerimi yazıyorum.
Tamam canım gönder sen bana bilgilerini ben dün akşamda orhangazi ye geldim eşimin ailesinin yanına orayada pazartesileri geliyorum sık sık arkadaşlarımı görmeye gelince seninlede görüşürüz artık :))
kaydirigubbakcemile3 aklıma geldikçe gülüyorum hala ela'da benim üzerimdekinin lacivert olanı vardı canım,eşindede açık renk bir tşört vardı galiba.Senin eşinin üzerinde'de gri takım vardı dimi birde şemsiye yaa keşke gelseymişim yanınıza merhaba ben çağlayan hale sen misin diye ama insanlar nasıl tepki verir bilemiyorsunda tabii kaydirigubbakcemile3
Sen artık bu zamandan sonra dikkat etmen gerekiyor canım,bende bazen hopluyorum merdivenlerden inerken kızım hemen tepki veriyor yavaş ol anne diye.
Biz o zaman randevuya gitmeden bir görüşelim kaynaşalım o gün hiç olmazsa iki çift laf edecek birileri olur randevu saatini beklerken.yok eşimde birşeyler demedi öğretmen çiftler var bak burda onlar olabilirmi dedi ama ben seni orda hiç göremedim yanındakilerden yüzünü görsem anımsarım resmini koymuştun çünkü bir ara buraya
evet aslında bende ona güvenmiştim resmimi gördü herhalde tanırdı filan diye ama tabi aramızda birsürü kişi vardı.Gerçi acaba omu bumu derken benim için randevu saatide çabuk geldi:) Bencede randevudan önce tanışalım bide erkekler bu tanışma olayında daha bi kasıyolar kendilerini doğal olarak burada paylaştıklarımızı görmedikleri için:) Biz 3 hatun önceden tanışalım ki onlarda sonradan tanışır nasılsa:)
caglayan kitabı internetten mi aldın kaça
selam kızlar geldim ben
bu arada annem aradı otobüse biniyomuş akşama geliyor çok sevindirik olduummm
Bak bu konuda haklısın dün eşime dedimki kızlar gelicek onlarla buluşup tanışıcaz dedim nasıl yani dedi tanımıyorsunki ya seni kandırıyorlarsa dedi,belkide sahte kimlik kullanıyorlar nasıl güveniyorsun falan dedi,internet olayına pek sıcak bakmıyor ama dün artık heyecanı birazcık yaşadı artık oda kaçırdın kızları göremedin o kadarda heves etmiştin diyor,ben çok heyecanlanmıştım sizi görücem diye,o kadar çok şey paylaştıkki burda insan ister istemez merak ediyor.Ama biz randevulardan önce görüşelim ki hep beraber karşılaştığımızda erkekler kasmasınlar kendilerini :))
iyi akşamlar kızlar
neslim maşallah bebişine ne güzel poz vermiş yirim onu
çaglayancım çok mu yiyorsunda diyet verdi drun ? bu arada maşallah bebişine
bizde salı gecesi türkiyeye en önemliside babamıza bi 6 ay elveda diyeceğiz
nasıl dayanacağım bilmiyorum ama Allah elbet bir soğukluk verir diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?