2011 Şubat Anneleri

ama en fazla 2-5 saniye sürüyor dakikalarca değil

Bende kızçemle çok konuşuyorum ama bazen bana tepki vermek yerine babasına veriyor kızım o tepkileri.Bende sevdiğimle kalıyorum işte babacı olacak kızım kesin benim.
Geçen kağan kocatepede okumuştum.Bu aylarda artık bizim ne dediğimizi duyarlar ve hissederlermiş ama babaların konuşurken daha tiz sesle konuşması lazımmış,onların sesleri bize göre daha kalın olduğu için pek onları duyamazlarmış.

Alın size bir kaderdaş daha... biz evlenirken de herşeyimizi kendimiz yaptık.eşimin ailesinin çok az bir katkısı oldu.. Bende ailemi pek katmak istemedim bu nedenle.. düğün paramızı falan hep kendimiz ödedik.

Ay ben Elayı hatırlayamadım ya öfff Çağlayancım evet eşinin yüzü bize dönük olduğu için biz onunla daha sık göz göze geldik.Dedim şimdi eşine bişeyler fısıldarsa bak bunlarmı acaba filan diye kesin onlar dedim ama fısıldamadı sana yada ben görmedim:)
Çağlayan bende geçen ay sinir olmuştum hatırlıyorsan ama bugün tahlileri vermeye gittiğimde çok tenhaydı ve bana çok tatlı davrandılar doktorda ebede oradaki yardımcı kızda işte onların da günü gününe uymuyor.Şeker yüklemem iyiymiş sonuçlar normal çıktı Allahtan.Ama göz kararmalarımın nedeni de daha bulunamamış oldu böylece.Aslında bendede suç var o kadar hiperaktif biriyimdir ki hala çok hızlı hareket ediyorum.Hzılı yürüyorum hızlı merdiven çıkıyorum filan tabi bence bünyeye ağır geliyor artık.Hala alışmadım hamile olmaya pöf

evet Kasımdaki randevuya erken gelelim bari:)

kaydirigubbakcemile3 aklıma geldikçe gülüyorum hala ela'da benim üzerimdekinin lacivert olanı vardı canım,eşindede açık renk bir tşört vardı galiba.Senin eşinin üzerinde'de gri takım vardı dimi birde şemsiye yaa keşke gelseymişim yanınıza merhaba ben çağlayan hale sen misin diye ama insanlar nasıl tepki verir bilemiyorsunda tabii kaydirigubbakcemile3
Sen artık bu zamandan sonra dikkat etmen gerekiyor canım,bende bazen hopluyorum merdivenlerden inerken kızım hemen tepki veriyor yavaş ol anne diye.
Biz o zaman randevuya gitmeden bir görüşelim kaynaşalım o gün hiç olmazsa iki çift laf edecek birileri olur randevu saatini beklerken.yok eşimde birşeyler demedi öğretmen çiftler var bak burda onlar olabilirmi dedi ama ben seni orda hiç göremedim yanındakilerden yüzünü görsem anımsarım resmini koymuştun çünkü bir ara buraya

Beklediğim kitap geldi kızlar kargodan Mehmet Öz'ün siz bebeğinizi beklerken bundan sonra her ay 1 kitap alıcam bebişim gelene kadar

evet aslında bende ona güvenmiştim resmimi gördü herhalde tanırdı filan diye ama tabi aramızda birsürü kişi vardı.Gerçi acaba omu bumu derken benim için randevu saatide çabuk geldi:) Bencede randevudan önce tanışalım bide erkekler bu tanışma olayında daha bi kasıyolar kendilerini doğal olarak burada paylaştıklarımızı görmedikleri için:) Biz 3 hatun önceden tanışalım ki onlarda sonradan tanışır nasılsa:)

Bak bu konuda haklısın dün eşime dedimki kızlar gelicek onlarla buluşup tanışıcaz dedim nasıl yani dedi tanımıyorsunki ya seni kandırıyorlarsa dedi,belkide sahte kimlik kullanıyorlar nasıl güveniyorsun falan dedi,internet olayına pek sıcak bakmıyor ama dün artık heyecanı birazcık yaşadı artık oda kaçırdın kızları göremedin o kadarda heves etmiştin diyor,ben çok heyecanlanmıştım sizi görücem diye,o kadar çok şey paylaştıkki burda insan ister istemez merak ediyor.Ama biz randevulardan önce görüşelim ki hep beraber karşılaştığımızda erkekler kasmasınlar kendilerini :))

selam kızlar geldim ben

bu arada annem aradı otobüse biniyomuş akşama geliyor çok sevindirik olduummm

evet çağlayancım valla özlemiştim zaten süpriz oldu birden esmiş öyle ayy içinemi doğdu ne ben olanları söylememiştim onlara kimse bilmiyordu.

Bernimki int olayına karşı pek tepkili değil çünkü bizde netten tanıştık :))) dün eşim benimle ilgilendiği için adamın kasılma fırsatıda olmadı açıkçası :)))Dediğiniz gibi yapalım biz erken görüşelim kızlar...:teytey::dance:

teşekkür ederiz teyzesi

senin için zor bi durum allahım sabrınıda verir heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…