2011 Şubat Anneleri

kızlar doktorunuz mail verdiyse mail atın ben yazıyorum hemen.sanırım cep telefonuna uyarı geliyor anında cevap yazıyor sağolsun

merhaba canım,
ne güzelmiş e-mail olayı. benim dr. saat 4ten sonra yok, haftasonu yok.... ama neyseki çok önemli bişeyse (doğum gibi) asistanına arattırabilirim. bundan sonra sorularımızı sana yollayalım) kendinmiş gibi danışırsın hazır bulmuşken kaydirigubbakcemile3

oda güzelmiş senaysn kaydirigubbakcemile3

anladım canım degıstırıorum zaten camasırımı kuru olunca sıkıntı yok ama akıntıdan doolayı ıslak oldumu hemen kasıntı baslıyo sureklı olmasa da ara ara var.

kızlar çok hoş bir şey oldu..
az önce civilimden kargo geldi.eksik bir ürünü sonradan yollamışlar.asıl güzel olan içinden bir sürü balonlar çıktı..göğüs pedi,süt poşeti,göğüs ucu kremi de çıktı.sanırım bir kullanımlık..çok sevindim ya.özelliklede balonlara:))))))))))))))))))9999

senin adına çok sevinnim canım bu arada ben civilimi seviyorum herkeseye uygun

güzelim doktor bana koku ve rengi koyuysa tahlil yaptır dedi.benim oluyordu ama kokusuz dedim.günde bi çamaşır değiştirecek kadarsa normal dedi.sen bi konuş istersen iltihap filan olmasın. bilmiyorumkismile

rengı koyu deıl canım camasırımı degıstırır kuru kalırsam sıkıntı yok kasıntı felan kokusuda yok ama bılmıorum ıltıhap oldugunu nasıl anlıcak akıntıdan mı ornek alıolar. Gecen ıdrar testı yaptırdım bısey cıkmadı sukur.

Konuyu Toplam 11 Kullanıcı okuyor. (10 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)

senaysn, aysebetul, buket111, fufuka, gyshnky, kumralperi, nesli81, yasese+, yasminxxx, yesimpk35

maşallah yemek saatinde hala kalabalık buralar

Son düzenleme:
Konuyu Toplam 11 Kullanıcı okuyor. (10 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)

senaysn, aysebetul, buket111, fufuka, gyshnky, kumralperi, nesli81, yasese+, yasminxxx, yesimpk35

maşallah yemek saatinde hala kalabalık buralar

ben işteyim çünkü 8 den önce çıkamıyorumm

bu siteden alışveriş yaptın mı canım daha önce? güvenilir mi? güzel şeyler varmış

canım özelcan bebe mağazasından alışveriş yaptım.Ankarada çok ünlü ve birkaç şubesi olan bir mağaza burası.güvenilir olduğunu düşünüyorum.

kızlar ya bu çikolata mucize gibi bişey.oğlum kıpır kıpır :)))))))))
bişey yok anne ben iyiyim diyo:))) çok korkmuştum.ama biranda moralim düzeliverdi.çikolata yemek hiç aklıma gelmemıstı. cok tesekkurler.:))))) kızlar boyle endıseleınız olursa yapın anında ıse yarıyo:))

ben işteyim çünkü 8 den önce çıkamıyorumm

nesli cim sen ne ıs yapıyosun ole nerde calısıyosun cok gec cıkıyosun bı kac sefer daha dıkkatımı cektı yenı cıkıyourm felan dedıgınde agır gelmıo mu calısma saatlerı bebısınle sana

iyi hadi gozun aydın canım korkulcak bısey yokmus bak. bende az once yedım cıkolata ve fena bı tekme yedım. Bende yavas yavas cok sık olmasa da hıssedıorum kızımın hareketlerını ve tarıfı ımkansız super bısey bu. Rabbım herkese yasatsın ınsallah

aslında burada çok defa konuşmuştuk, kontrollerden önce çikolata yiyin bebek kıpırdasın hareketlerini görün diye ama sana denk gelmedi herhalde.
bu minikler çok fena ya, daha şimdiden rüşvete alıştılar.
çikolatasız şekersiz hareketlenmiyor)

amiin canım aminn

ay canım ben biliyodum.hatta cınsıyetını ogrenmeye gıttıgımızde cıkolata küpüne gırmıstım.ama bugun hıc aklıma gelmedı.endıse panık unutmusum.sadece yattıgımda cok kıpır kıpır ya.nıye hareket etmıyo dıyodum.ama neysekı bıseyı yokmus oğlusumun.çok şükür.

ayyyy.....çok sevindim

ben elvinin videosunu koymuştum hatırlarsanız onda önce kare çikolata yemiştim maşallah saçını başını düzeltiyordu kızımsositosositosositosositozemuszemus

kızlar ya burda sürekli okuyorum.civilim diye yazıyosunuz.nette bır sıteden sıparısmı verıyosunuz.nedır bu

Civil Bebek ve ocuk Dnyas - Civilim.com

ben henüz bişey almadım ama alanlar memnun canım. kendin için alışveriş listesi yapıp beğendiklerini ekleyebiliyorsun ve daha sonra alıyorsun. benim liste şimdiden uzadı. yakında sipariş vericem ama az daha sabredeyim diyorum)

mrb arkadaşlar nasılsınız?biz babamızı bekliyoruzz daha gelmesine 1buçuk saate yakın var...çok özledik babamızı:gitme:ay arkadaşlar pazar sabahı arkadaşlarımız kahvaltıya gelicek inş samimi görüştüğümüz nadir arkadaşlardan kahvaltı sofrası çokkk güzel olsun istiyorum şimdiden telaşı sardızemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…