kızlar doktorunuz mail verdiyse mail atın ben yazıyorum hemen.sanırım cep telefonuna uyarı geliyor anında cevap yazıyor sağolsun
merhaba canım,
ne güzelmiş e-mail olayı. benim dr. saat 4ten sonra yok, haftasonu yok.... ama neyseki çok önemli bişeyse (doğum gibi) asistanına arattırabilirim. bundan sonra sorularımızı sana yollayalım) kendinmiş gibi danışırsın hazır bulmuşken kaydirigubbakcemile3
hadi iyi akşamlarr tatlı böcüklerrrr
maşallah kızına canım. benim hamileliğin başında olmuştu dr. devam ederse 3. aydan sonra fitil verelim önemli demişti ama neyseki kendiliğinden geçti.
pamuklu çamaşır kullan ve çok sık değiştir. belki faydası olur
kızlar çok hoş bir şey oldu..
az önce civilimden kargo geldi.eksik bir ürünü sonradan yollamışlar.asıl güzel olan içinden bir sürü balonlar çıktı..göğüs pedi,süt poşeti,göğüs ucu kremi de çıktı.sanırım bir kullanımlık..çok sevindim ya.özelliklede balonlara:))))))))))))))))))9999
güzelim doktor bana koku ve rengi koyuysa tahlil yaptır dedi.benim oluyordu ama kokusuz dedim.günde bi çamaşır değiştirecek kadarsa normal dedi.sen bi konuş istersen iltihap filan olmasın. bilmiyorumkismile
Konuyu Toplam 11 Kullanıcı okuyor. (10 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
senaysn, aysebetul, buket111, fufuka, gyshnky, kumralperi, nesli81, yasese+, yasminxxx, yesimpk35
maşallah yemek saatinde hala kalabalık buralar
bu siteden alışveriş yaptın mı canım daha önce? güvenilir mi? güzel şeyler varmış
ben işteyim çünkü 8 den önce çıkamıyorumm
kızlar ya bu çikolata mucize gibi bişey.oğlum kıpır kıpır :)))))))))
bişey yok anne ben iyiyim diyo:))) çok korkmuştum.ama biranda moralim düzeliverdi.çikolata yemek hiç aklıma gelmemıstı. cok tesekkurler.:))))) kızlar boyle endıseleınız olursa yapın anında ıse yarıyo:))
kızlar ya bu çikolata mucize gibi bişey.oğlum kıpır kıpır :)))))))))
bişey yok anne ben iyiyim diyo:))) çok korkmuştum.ama biranda moralim düzeliverdi.çikolata yemek hiç aklıma gelmemıstı. cok tesekkurler.:))))) kızlar boyle endıseleınız olursa yapın anında ıse yarıyo:))
iyi hadi gozun aydın canım korkulcak bısey yokmus bak. bende az once yedım cıkolata ve fena bı tekme yedım. Bende yavas yavas cok sık olmasa da hıssedıorum kızımın hareketlerını ve tarıfı ımkansız super bısey bu. Rabbım herkese yasatsın ınsallah
aslında burada çok defa konuşmuştuk, kontrollerden önce çikolata yiyin bebek kıpırdasın hareketlerini görün diye ama sana denk gelmedi herhalde.
bu minikler çok fena ya, daha şimdiden rüşvete alıştılar.
çikolatasız şekersiz hareketlenmiyor)
ayyyy.....çok sevindimkızlar ya bu çikolata mucize gibi bişey.oğlum kıpır kıpır :)))))))))
aslında burada çok defa konuşmuştuk, kontrollerden önce çikolata yiyin bebek kıpırdasın hareketlerini görün diye ama sana denk gelmedi herhalde.
bu minikler çok fena ya, daha şimdiden rüşvete alıştılar.
çikolatasız şekersiz hareketlenmiyor)
kızlar ya burda sürekli okuyorum.civilim diye yazıyosunuz.nette bır sıteden sıparısmı verıyosunuz.nedır bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?