günaydın nesliiii...dinlenebildin mi?
tekrar başın sağolsun...önceki mesajına da yazmıştım aynı şeyleri yaşadım ve 1 yıl sonra aynı sat günü ile hamile kaldım biraz Allahın takdiri....olacak varsa engel olunmuyor canım inşallah yeniden hamile kalırsın
sadece doktorun ihmali şikayetleri dinledi beni eve gönderdi.bir hafta boyunca soğukalgınlığı geçirdim.grip öksürük ve boğaz ağrısı şikayetlerim vardı.o sırada iştahım tamamen kayboldu.ateş çok önemliymiş doktorum bu konuda ne uyardı ne de kontrol etti.bademcikte bir iltihaplanma varsa o da etkiliyormuş.sonra kasıklarımda ağrı oldu kanama derken iki gün doğum sancısı çektim.arife günü suyum geldiği için oğlumu kaybettim.ben özel bir hastaneye gidiyordum ama artık gitmeyeceğim.onlara göre bir gebelik son bulmuş ne anlamı var.ama benim canımdan can gitti.hala şoktayım , bazen unutuyorum hala hamile olduğumu sanıyorum.şimdi başka bir doktora gideceğim hayırlısıyla en kısa zamanda tekrar bebişime hamile kalmayı istiyorum.allahım kimseye böyle pisi pisine şeyler yaşatmasın.bebişlerinize iyi bakın kızlar..
Eki Görüntüle 55606 KIZLAR KIZIMIN POZUNA BAKIN YERİM BEN BUNU YAA :ecrin_bebek:
günaydın kızlarrrrr....
kahvaltımı yaptımmmm.şmdi sizin ve kızımın tekmeleri eşliğinde çayımı içiyorum
too be maşallah canım ben gördüm galiba eli ağzında gibi tabi yanlış görmediysemm
Günaydın hanımlar. nasılsınız?
yaa benim kızım dün çok az hareket etti... dün iş yerinden çıkmadan bağırsaklarım bozulmuştu ama eve gittik yemek yedim ve sonrasında bişey yoktu yani düzelmiş gibiydi...
Sabahtan beri sadece 1 kez hisettim kızımı(
Günaydın hanımlar. nasılsınız?
yaa benim kızım dün çok az hareket etti... dün iş yerinden çıkmadan bağırsaklarım bozulmuştu ama eve gittik yemek yedim ve sonrasında bişey yoktu yani düzelmiş gibiydi...
Sabahtan beri sadece 1 kez hisettim kızımı(
çağlayancım ilk ay aynı şey benim başımada gelmiştii başka doktora gidememiştim
ahh sonunda kızımı gören bi teyzesi çıktı:)bi de 4 boyutlu yaneeegözü burnu ağzı belli oluyo hatta eli ağzında duruyoo iyice açıklayımda ona göre bakın kızlarr-tatlicadiarzu-çıbıık bidaa bakın çağlayan meloo klava:kaydirigubbakcemilehihoyyyt
ÇAĞLAYAN geçmiş olsun ben kaçırdım sanırım neden tekrar gitmiştin doktora
kızlar ben daha dün gece ilk defa net olarak kızımın hareketlerini hissettim acaba göbüşteki yağ oranındanda geç hisssedilir mi kiCADIARZUbenim biraz yağlıda-tatlicadiarzu-
mrb arkadaşlar nasılsınız?biz babamızı bekliyoruzz daha gelmesine 1buçuk saate yakın var...çok özledik babamızı:gitme:ay arkadaşlar pazar sabahı arkadaşlarımız kahvaltıya gelicek inş samimi görüştüğümüz nadir arkadaşlardan kahvaltı sofrası çokkk güzel olsun istiyorum şimdiden telaşı sardızemuszemus
güzel bi duygu yaaa...artık yalnız yaşamadığını hissettitirıyor insanaGünaydın herkese...
yerim onun tekmelerini ben...hadi kızım ssende hareketlenkaydirigubbakcemile2
merak etme,benim kızımda burdaki yazılanlar kadar hareket etmiyor,bişicik yoktur,sadece kızçelerimiz biraz nazlıolumunekankayizsmile
Dr.tam olarak ilgilenmedi ya canım benimle ona üzülüp başka bir dr.gidecektim bugün ama 70tl vermeden bakmıyorlarmış 10 gün dolmadığı için devlet karşılamıyormuş,elim kolum boş geri geldim.
Bende tam olarak 21 haftalarda tepiklerini hissetmiştim canım,benimkide birazcık yağlı :))
Dr.tam olarak ilgilenmedi ya canım benimle ona üzülüp başka bir dr.gidecektim bugün ama 70tl vermeden bakmıyorlarmış 10 gün dolmadığı için devlet karşılamıyormuş,elim kolum boş geri geldim.
:))
Günaydın herkese. Gerçi ögle oluyor ama :)
Temizlik yaptım geldim.Bütün iş bitti ama ben de bittim. bir de üstüne gerip oluncaSagolsun eşim yardım ediyor ama yine de ben arkasında toparlıyoum :)
Geçmiş olsun diyen arkdaşlar teşekkür ederim.
Too-bee kızını gördüm çok tatlı.
Çagayancım şimdi hediyeleri ne zaman gönderiyoruz. Ben sayfaları kaçırıyorum çok fazla ilerliyor hepsini okuyamıyorum.
Çaglayancım ama benim bildiğim 10 gün içinde tekrar gidersen fark almıyorlar. Sana neden öyle dediler acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?