2011 Şubat Anneleri

sonuçta allahın takdiri doğru söylüyorsun.ben istanbulda oturuyorum bana vakıf gureba kadın doğum eğitim ve araştırmayı tavsiye ettiler.pazartesi günü gideceğim.bakalım bir takım testler yapılır galiba.bakalım oradaki doktor ne diyecek?

başın sağolsun canım başka nedenebilirki

too be maşallah canım ben gördüm galiba eli ağzında gibi tabi yanlış görmediysemm

ahh sonunda kızımı gören bi teyzesi çıktı:)bi de 4 boyutlu yaneeegözü burnu ağzı belli oluyo hatta eli ağzında duruyoo iyice açıklayımda ona göre bakın kızlarr-tatlicadiarzu-çıbıık bidaa bakın çağlayan melooklava:kaydirigubbakcemilehihoyyyt

merak etme,benim kızımda burdaki yazılanlar kadar hareket etmiyor,bişicik yoktur,sadece kızçelerimiz biraz nazlıolumunekankayizsmile

kızlar ben daha dün gece ilk defa net olarak kızımın hareketlerini hissettim acaba göbüşteki yağ oranındanda geç hisssedilir mi kiCADIARZUbenim biraz yağlıda-tatlicadiarzu-

Günaydın tatlı birşeyler ye canım,dün akşam ben tatlı birşeyler yedim kızım yatana kadar tek kale maç yaptı sanki içeride babasınıda benide çok mutlu etti yaramaz dene sende :))

çağlayancım ilk ay aynı şey benim başımada gelmiştii başka doktora gidememiştim

Dün telefon açtığımda söyleselerdi o kadar yolu gitmiycektim sabah sabah bir o kadarda ukalalar ordaki sekreterler sinir oldum sabah sabah

Tamam annesi kızmı çok dikkatli bakınca gördüm bende kızımızı :lepipuyorumnanaktan

ÇAĞLAYAN geçmiş olsun ben kaçırdım sanırım neden tekrar gitmiştin doktora

Dr.tam olarak ilgilenmedi ya canım benimle ona üzülüp başka bir dr.gidecektim bugün ama 70tl vermeden bakmıyorlarmış 10 gün dolmadığı için devlet karşılamıyormuş,elim kolum boş geri geldim.

kızlar ben daha dün gece ilk defa net olarak kızımın hareketlerini hissettim acaba göbüşteki yağ oranındanda geç hisssedilir mi kiCADIARZUbenim biraz yağlıda-tatlicadiarzu-

Bende tam olarak 21 haftalarda tepiklerini hissetmiştim canım,benimkide birazcık yağlı :))

canım benim,Allah kimseyi ayırmasın,nasıl özlüyoruz eşlerimizi benimkide bikaçgün fazla izni vardı,gönderdim memlekete ama o gittiğine bende gönderdiğime pişman oldum,bu gece yada yarın geelecek inşallah...

Günaydın herkese...

yerim onun tekmelerini ben...hadi kızım ssende hareketlenkaydirigubbakcemile2
güzel bi duygu yaaa...artık yalnız yaşamadığını hissettitirıyor insana
merak etme,benim kızımda burdaki yazılanlar kadar hareket etmiyor,bişicik yoktur,sadece kızçelerimiz biraz nazlıolumunekankayizsmile

haklısın..ben çok hareketliyimdir kızım da bana çekmiş galiba:teytey:

Günaydın herkese. Gerçi ögle oluyor ama :)

Temizlik yaptım geldim.Bütün iş bitti ama ben de bittim. bir de üstüne gerip olunca Sagolsun eşim yardım ediyor ama yine de ben arkasında toparlıyoum :)

Geçmiş olsun diyen arkdaşlar teşekkür ederim.

Too-bee kızını gördüm çok tatlı.

Çagayancım şimdi hediyeleri ne zaman gönderiyoruz. Ben sayfaları kaçırıyorum çok fazla ilerliyor hepsini okuyamıyorum.

o zaman meraklanmama gerek yok.çağlayan tekrar aynı hastaneyemi gittin.bende bikeresinde öyle gittim banada 10 gün dolmamış dedi para istedi bende başka hastaneye gittim orda öyle bişi demedi sadece herzaman verdiğim muayene ücterini verdim

sanada günaydın,tünaydın her ne varsaaa hepsindenzemuszemus

teyzeleri kızım size tepik atıyo maşallah o kadar haraketliki bazen uykumdan uyanıyorum tekmelerine yerim onu bennn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…