2011 Şubat Anneleri

kızlar birden fazla mesaja cevap vermeyi başaramıyorum ama deneyelim bakalım .bu karşılaşamama hikayesi hangi doktorda geçiyor kızlar :)) ben hala tam bi rdoktorda karar kılamadım.en son cerrahpaşada bir doçente gittim ama 150 tl yi her defasında ve diğer durumlarda (ayrıntılı ultarason ) felan vermek mantıklı gelmedi sonradan doktor tavsiyesi istiyorum istanbul avrupa yakası için özellikle hastane olmasa da diyorum doktorun kendi yerine gidebilsem :))

sağol canım sana da geçmiş olsun..

hayırlı yolculuklar sürmeli

evet canım bebişim hollanda vatandaşı olacak inş.

çok teşekkür ederiz kızlar
buğün gitmeden tetanoz aşımı yaptırdım sonra 3 saat ulusta gezdim yoruldum
çok güzel bebek elbiseleri vardı yaa hele yataklara bayıldım:kedi:
pazar günü babamızla cicilerimizi alacağız.. :teytey:
kızlar bu arada ben 1 kg zayıflamışım
toru topu 2 kg almışım hamileliğimde bi yanlışlık var ama ne
çok yiyorum gece bile acıkınca hususi yemek hazırlıyorum kendime
buğünde gittim 2 kg palamut aldım çok sevdiğimden değil ama bebişime yarasın istiyorumzemuszemus

kızlar bebişlerinizin yatagını mobilyasını falan ne zaman alacaksınız
ben gitmeden alıyımda koyuyum gelince hazır olsun diyorum ama bi yandanda korkuyorum ugursuzluk olur diyeeyvahedigeldismile

Son düzenleme:
maalesef olmadı :)) birden fazla alıntıyı nasıl yapıyoruz kızlar ??

canım mesajların altında sağ tarafta alıntı yap- HQ ve Hızlı yanıt tuşları var ya; cevap vermek istediğin mesajları okuyup bu HQ tuşuna bas, son mesajdan sonra sol alttaki cevap yaz kısmına bas. alıntı yaptığın tüm msjlar görünüyor aralara kendi msjını yazarsın. umarım anlatabilmişidir, dene bakalım ne olacak))

Son düzenleme:
anladım canım teşekkür ederim :)))

kızlar ben bayıldım bu civilimdeki bebek kıyafetlerine.daha oğluma hiç birşey almadım.ama çok heves ediyorum.artık başlıycam ama.iyice ağırlasmadan almak ıstıyorum.ama eşim ınternetten sıparıs vermeme ne der bılmıyorum.bakalım ona da gosterıcem .eger alalım derse bıseyler sıparıs verıcem bende.1 ay sonra gıdıp alalım dıyo esım.ama ben daha neler almam gerektıgını bıle bılmıyorum.bugun bıraz baktım netten.hersey cok guzel olsun ıstıyorum.ınsallah oyle de olur:)))

İyi akşamlar arkadaşlar. Biraz okudum arka sayfaları. Herkes bir şeylerden dert yanmış. Sıkmayın canınızı iş olacagına varır.

Kimse bir şey lazım mı diye sormuyor demişsiniz, ama inanın dogumdan sonra gelenlere o kadar şaşıracaksınız ki. Bebişler kısmetleriyle geliyor. Bunu sizler de göreceksiniz inşallah.

Ben de grip oldum Bogazım çokfena yanıyor

geçmiş olsun güzelim

çok geçmiş olsun canım; hazır haftasonu bolbol dinlen.

Eki Görüntüle 55606 KIZLAR KIZIMIN POZUNA BAKIN YERİM BEN BUNU YAA :ecrin_bebek:

bende şubat 2011 annesi olucam inşallah 20 mayıs son adet tarihim doğum 24 şubata oğlumla aynı gün doğacak kızımda :)))dileyen herkese allahım nasip etsin bu duyguyu

nesli cim sen ne ıs yapıyosun ole nerde calısıyosun cok gec cıkıyosun bı kac sefer daha dıkkatımı cektı yenı cıkıyourm felan dedıgınde agır gelmıo mu calısma saatlerı bebısınle sana

canım ben bi sigara firmasının planlamasında çalışıyorum şuan bi ağırlığı yok ama bi iki ay sonra düşünemiyorum kendimi ama şimdi bi çözüm bulduk akşam geç çıktığım için sabah biraz geç geliyorum dengelemiş gibi oluyoruz

başın sağolsun tatlım
neden kaybettin

sadece doktorun ihmali şikayetleri dinledi beni eve gönderdi.bir hafta boyunca soğukalgınlığı geçirdim.grip öksürük ve boğaz ağrısı şikayetlerim vardı.o sırada iştahım tamamen kayboldu.ateş çok önemliymiş doktorum bu konuda ne uyardı ne de kontrol etti.bademcikte bir iltihaplanma varsa o da etkiliyormuş.sonra kasıklarımda ağrı oldu kanama derken iki gün doğum sancısı çektim.arife günü suyum geldiği için oğlumu kaybettim.ben özel bir hastaneye gidiyordum ama artık gitmeyeceğim.onlara göre bir gebelik son bulmuş ne anlamı var.ama benim canımdan can gitti.hala şoktayım , bazen unutuyorum hala hamile olduğumu sanıyorum.şimdi başka bir doktora gideceğim hayırlısıyla en kısa zamanda tekrar bebişime hamile kalmayı istiyorum.allahım kimseye böyle pisi pisine şeyler yaşatmasın.bebişlerinize iyi bakın kızlar..

günaydın kızlarrrrr....

kahvaltımı yaptımmmm.şmdi sizin ve kızımın tekmeleri eşliğinde çayımı içiyorum

bu arada günaydın hanımlarrrr
günaydın nesliiii...dinlenebildin mi?

tekrar başın sağolsun...önceki mesajına da yazmıştım aynı şeyleri yaşadım ve 1 yıl sonra aynı sat günü ile hamile kaldım biraz Allahın takdiri....olacak varsa engel olunmuyor canım inşallah yeniden hamile kalırsın

Evridiki geçmiş olsun canım.Dikkat et kendine bol bol dinlen

Eki Görüntüle 55606 KIZLAR KIZIMIN POZUNA BAKIN YERİM BEN BUNU YAA :ecrin_bebek:

Maşallah canım ama ben seçemedim bunu bir türlü :))

Bu olaylar karşısında nedenir ki bu kadar ihmalsizlikde olmaz başınsaolsun canım.İnş.bir anca bebeğine yeniden kavuşursun ama bende artık özel hastanelere güvenmiyorum devletten hiç bir farkları yok

bu arada günaydın hanımlarrrr

günaydın kızlarrrrr....

kahvaltımı yaptımmmm.şmdi sizin ve kızımın tekmeleri eşliğinde çayımı içiyorum

Günaydın kızlar,afiyet olsun canım

bende dr.dan geldim ama dr.giremedim 10 gün dolmadan başka dr.gidemezmişim 70tl ödersem kabul ederlermiş beni sinir oldum geldim.Dün telefonda neden söylemediniz bunu dedim,bilmiyorlardır dedi sen nasıl biliyorsun o zaman dedim kıza 70 tl verirseniz eğer muayene için sizi kaydederim diyor hala boğu verecektim onu oracıkta yok yere beni sabah sabah yordular yaaaa

Günaydın hanımlar. nasılsınız?
yaa benim kızım dün çok az hareket etti... dün iş yerinden çıkmadan bağırsaklarım bozulmuştu ama eve gittik yemek yedim ve sonrasında bişey yoktu yani düzelmiş gibiydi...
Sabahtan beri sadece 1 kez hisettim kızımı (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…