sağol canım sana da geçmiş olsun..
hayırlı yolculuklar sürmeli
bebişlerini gören arkadaşlar gözünüz aydın maşallahbebişlerinize kocaman olmuşlar darısı bizim başımıza bizde haftaya görüşücez kızımla:ecrin_bebek:
sürmeli canım iyi yolculuklar sizede dikkat et oralarda yazelimizede kendine
şenay canım sanada geçmiş olsun(
geçmiş olsun canım senin için gerçekten zor bir durum eşinin yanında olamaması ama ne güzel geliyormuş allah kavuştursun
sürmeli sanada hayırlı yolculuklar doğumu oradamı yapacaksınsen
manikk ve caglayan valla karşılaşmanız an meselesiymiş çok garip olmuştur herhalde sizin içinkaydirigubbakcemile3
maalesef olmadı :)) birden fazla alıntıyı nasıl yapıyoruz kızlar ??
anladım canım teşekkür ederim :)))canım mesajların altında sağ tarafta alıntı yap- HQ ve Hızlı yanıt tuşları var ya; cevap vermek istediğin mesajları okuyup bu HQ tuşuna bas, son mesajdan sonra sol alttaki cevap yaz kısmına bas. alıntı yaptığın tüm msjlar görünüyor aralara kendi msjını yazarsın. umarım anlatabilmişidir, dene bakalım ne olacak))
İyi akşamlar arkadaşlar. Biraz okudum arka sayfaları. Herkes bir şeylerden dert yanmış. Sıkmayın canınızı iş olacagına varır.
Kimse bir şey lazım mı diye sormuyor demişsiniz, ama inanın dogumdan sonra gelenlere o kadar şaşıracaksınız ki. Bebişler kısmetleriyle geliyor. Bunu sizler de göreceksiniz inşallah.
Ben de grip oldumBogazım çokfena yanıyor
İyi akşamlar arkadaşlar. Biraz okudum arka sayfaları. Herkes bir şeylerden dert yanmış. Sıkmayın canınızı iş olacagına varır.
Kimse bir şey lazım mı diye sormuyor demişsiniz, ama inanın dogumdan sonra gelenlere o kadar şaşıracaksınız ki. Bebişler kısmetleriyle geliyor. Bunu sizler de göreceksiniz inşallah.
Eki Görüntüle 55606 KIZLAR KIZIMIN POZUNA BAKIN YERİM BEN BUNU YAA :ecrin_bebek:
nesli cim sen ne ıs yapıyosun ole nerde calısıyosun cok gec cıkıyosun bı kac sefer daha dıkkatımı cektı yenı cıkıyourm felan dedıgınde agır gelmıo mu calısma saatlerı bebısınle sana
Eki Görüntüle 55606 KIZLAR KIZIMIN POZUNA BAKIN YERİM BEN BUNU YAA :ecrin_bebek:
başın sağolsun tatlım
neden kaybettin
günaydın nesliiii...dinlenebildin mi?bu arada günaydın hanımlarrrr
sadece doktorun ihmali şikayetleri dinledi beni eve gönderdi.bir hafta boyunca soğukalgınlığı geçirdim.grip öksürük ve boğaz ağrısı şikayetlerim vardı.o sırada iştahım tamamen kayboldu.ateş çok önemliymiş doktorum bu konuda ne uyardı ne de kontrol etti.bademcikte bir iltihaplanma varsa o da etkiliyormuş.sonra kasıklarımda ağrı oldu kanama derken iki gün doğum sancısı çektim.arife günü suyum geldiği için oğlumu kaybettim.ben özel bir hastaneye gidiyordum ama artık gitmeyeceğim.onlara göre bir gebelik son bulmuş ne anlamı var.ama benim canımdan can gitti.hala şoktayım , bazen unutuyorum hala hamile olduğumu sanıyorum.şimdi başka bir doktora gideceğim hayırlısıyla en kısa zamanda tekrar bebişime hamile kalmayı istiyorum.allahım kimseye böyle pisi pisine şeyler yaşatmasın.bebişlerinize iyi bakın kızlar..
to bee ben çok seçemedim ama maşallahdiyorum
sadece doktorun ihmali şikayetleri dinledi beni eve gönderdi.bir hafta boyunca soğukalgınlığı geçirdim.grip öksürük ve boğaz ağrısı şikayetlerim vardı.o sırada iştahım tamamen kayboldu.ateş çok önemliymiş doktorum bu konuda ne uyardı ne de kontrol etti.bademcikte bir iltihaplanma varsa o da etkiliyormuş.sonra kasıklarımda ağrı oldu kanama derken iki gün doğum sancısı çektim.arife günü suyum geldiği için oğlumu kaybettim.ben özel bir hastaneye gidiyordum ama artık gitmeyeceğim.onlara göre bir gebelik son bulmuş ne anlamı var.ama benim canımdan can gitti.hala şoktayım , bazen unutuyorum hala hamile olduğumu sanıyorum.şimdi başka bir doktora gideceğim hayırlısıyla en kısa zamanda tekrar bebişime hamile kalmayı istiyorum.allahım kimseye böyle pisi pisine şeyler yaşatmasın.bebişlerinize iyi bakın kızlar..
bu arada günaydın hanımlarrrr
günaydın kızlarrrrr....
kahvaltımı yaptımmmm.şmdi sizin ve kızımın tekmeleri eşliğinde çayımı içiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?