Kızlar dün bahsetmiştim ya bebişin kıyafetlerini eşimin halası alacakmış diye şimdi ona liste yapıyorum,nuktan istediğim bir biberon vardı anne memesine uygun olan onuda listeye ekliyorum biberon emzik herşeyini alırız kapalıçarşıdan demişti pazardan biberon alıcaz akla bak ya bu devirde,bende isteklerimi yazıp eline veriyorum eşimde sabah yap listeni dedi kendileri istediler bunu artık ama dimi ben ne yapıyım ( ayy çok kötü gördüm bugün kendimi kaydirigubbakcemile3
Canım ben bu siteye girdiğimden beri bulunduğum bir topic var neredeyse 1 yılı geçti ve ordaki arkadaşlar hiçdağılmadık.Çoğumuz bu süre içinde hamile kaldı ve şimdi doğum yapıyorlar.Doğum sonrasında da hep tecrübelerini bize yazıyorlar...
Çoğunun şiddetle önerdiği biberon Dr.Browns. Bebekteki gaz oluşumunu engeleyen bir sistemi varmış. Bir arkadaşımın memesini kabul etmedi oğlu ilk 1 hafta sağıp beberon ile verdiler sütü.Çok az gaz problemi yaşamış.Ama başka marka biberonda gazlanmış.
Bende nuk'un biberonu'nu çalışacağım için gündüzleri annemde kalacak olurya süt iznini vermezler buradan kullanamam sütümü sağar bırakırım hiç olmazsa akşamda emzirmeye devam ederim diye düşündüm.Ama tabi bunuda araştırmak lazım bakıyım internet'te dr.Browns'a da.Çalışırken memeyi unutupta sağmak zorunda sürekli kalmıyım diye istemiyorum açıkçası
bu arada çalışan bayanlar için kesinlikle elektrikli süt pompalarını öneriyolar.manuellerle biraz uğraşıyormuşsun ve zaman kaybı olabiliyormuş.
bu arada çalışan bayanlar için kesinlikle elektrikli süt pompalarını öneriyolar.manuellerle biraz uğraşıyormuşsun ve zaman kaybı olabiliyormuş.
benide en çok üzen o bebişimi sürekli emzirememek işte olacağım için mecbur sağıp bırakıcam((
selam cici anneler nasılsınız bakalım sütler biberonlar memeler muhabbete dalış yapayım biyerinden dedim ama atlayamadım :)))
Kızlar dün bahsetmiştim ya bebişin kıyafetlerini eşimin halası alacakmış diye şimdi ona liste yapıyorum,nuktan istediğim bir biberon vardı anne memesine uygun olan onuda listeye ekliyorum biberon emzik herşeyini alırız kapalıçarşıdan demişti pazardan biberon alıcaz akla bak ya bu devirde,bende isteklerimi yazıp eline veriyorum eşimde sabah yap listeni dedi kendileri istediler bunu artık ama dimi ben ne yapıyım ( ayy çok kötü gördüm bugün kendimi kaydirigubbakcemile3[/QUOT
Boşveeeer, müstehaktır! Büyük lokma ye büyük konuşma demişler, büyük konuşan alsın :)
Bu arada ben hala tetanoz aşısı vurulmadım. Dün okul çıkışında gidecektim am nöbetçiydim çok yorgundum unuttum. Pazartesiye kaldı.[/QUOTE
allah o nöbetletlerin...ne diyim güzelim nöbet deyince tüylerim diken diken oluyor bir de dün müdür gelip ikiye çıktı demez mi ???
selam kızlar biberonlar emzikler süt sağma mak. telaş aldı demiii
kızlar söylediğiniz markalar dr brows mu ne birde nuk onlar nette mi var sedece mağzalarda da satılyormuymuş
Vardır tabiiki canım... Sadece netten araştırması daha kolay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?