2011 Şubat Anneleri

Kızlar dün bahsetmiştim ya bebişin kıyafetlerini eşimin halası alacakmış diye şimdi ona liste yapıyorum,nuktan istediğim bir biberon vardı anne memesine uygun olan onuda listeye ekliyorum biberon emzik herşeyini alırız kapalıçarşıdan demişti pazardan biberon alıcaz akla bak ya bu devirde,bende isteklerimi yazıp eline veriyorum eşimde sabah yap listeni dedi kendileri istediler bunu artık ama dimi ben ne yapıyım ( ayy çok kötü gördüm bugün kendimi kaydirigubbakcemile3

Canım ben bu siteye girdiğimden beri bulunduğum bir topic var neredeyse 1 yılı geçti ve ordaki arkadaşlar hiçdağılmadık.Çoğumuz bu süre içinde hamile kaldı ve şimdi doğum yapıyorlar.Doğum sonrasında da hep tecrübelerini bize yazıyorlar...
Çoğunun şiddetle önerdiği biberon Dr.Browns. Bebekteki gaz oluşumunu engeleyen bir sistemi varmış. Bir arkadaşımın memesini kabul etmedi oğlu ilk 1 hafta sağıp beberon ile verdiler sütü.Çok az gaz problemi yaşamış.Ama başka marka biberonda gazlanmış.

Bende nuk'un biberonu'nu çalışacağım için gündüzleri annemde kalacak olurya süt iznini vermezler buradan kullanamam sütümü sağar bırakırım hiç olmazsa akşamda emzirmeye devam ederim diye düşündüm.Ama tabi bunuda araştırmak lazım bakıyım internet'te dr.Browns'a da.Çalışırken memeyi unutupta sağmak zorunda sürekli kalmıyım diye istemiyorum açıkçası

bu arada çalışan bayanlar için kesinlikle elektrikli süt pompalarını öneriyolar.manuellerle biraz uğraşıyormuşsun ve zaman kaybı olabiliyormuş.

benide en çok üzen o bebişimi sürekli emzirememek işte olacağım için mecbur sağıp bırakıcam ((

selam cici anneler nasılsınız bakalım sütler biberonlar memeler muhabbete dalış yapayım biyerinden dedim ama atlayamadım :)))

bu arada çalışan bayanlar için kesinlikle elektrikli süt pompalarını öneriyolar.manuellerle biraz uğraşıyormuşsun ve zaman kaybı olabiliyormuş.

benide en çok üzen o bebişimi sürekli emzirememek işte olacağım için mecbur sağıp bırakıcam ((

off offf benimde en büyük korkum bu işte son anıma kadar çalış doğumdan sonra daha fazla kalmak istiyorum onunla inş.son ayıma kadar kızımla çalışabilirim.yoksa 2 ay süre hiç yetmiycek bana,mecbur sağıp bırakıcam

selam cici anneler nasılsınız bakalım sütler biberonlar memeler muhabbete dalış yapayım biyerinden dedim ama atlayamadım :)))

Hoşgeldin canım,çalışan anne olunca şimdiden telaş sarıyor sen nasılsın annen geldi mi :))

geldi geldi beraber kahvaltı yaptık biraz dedikodu yaptık oturuyoruz şimdi öğleden sonrada dışarı çıkarız artık

şu biberona bende baktım görünce aklıma geldi bir arkadaşımda görmüştüm oda bundan kullanıyordu içerisindeki mekanizmadan dolayı gaz yapmıyor demişti yorumlarda güzel hemen not aldım alışveriş zamanımız geldiğinde değerlendireceğim yanlız bunlar cam değil heralde

selam kızlar biberonlar emzikler süt sağma mak. telaş aldı demiii
kızlar söylediğiniz markalar dr brows mu ne birde nuk onlar nette mi var sedece mağzalarda da satılyormuymuş

satılır canım niye satılmasın sonuçta belirli markalar hiç bakmadım ama bulunabilir.nukunda gaz önleyici sistemi varmış onunkide emzikte ikinci bir delikle sağlanıyormuş internette araştırırken gördüm.

hmmm gerçi biz konyadayız her şey olmuyor bazen daha doğrusu ist. kadar değil bakalım buluruz inşlhhh

selam kızlar biberonlar emzikler süt sağma mak. telaş aldı demiii
kızlar söylediğiniz markalar dr brows mu ne birde nuk onlar nette mi var sedece mağzalarda da satılyormuymuş

Vardır tabiiki canım... Sadece netten araştırması daha kolay

dün doğum yapmış arkadaşlardan tavsiyeler alırken farkettim... sanırım her bebeğin giyim tarzı farklı oluyor.Mesela bir arkadaşım ilk zamanlar en çok azıbın takımlarını çok kullanmış.Acayip pratik,çok seviyor bebeğim demişti dün bir başkası ilk zamanlar tulum daha sonra body ve tek alt kullandığını yazdı...
Sanırım her bebek en rahat ettiği şeyi zamanla belli ediyor.O nedenle herşeyden 4-5 tane alıp bebek hangisinde rahat edip hangisini severse daha sonra ondan daha fazla almak lazım.

selam kızlar..
nasılsınız bugün..biz iiyiz çok şükür bebişimle pazara çıkacaz birazdan..kahvaltıdan sonra onun için aldığım herşeyi bir güzel katladım. dolaba yerleştirdim..ara ara kıyafetleri bozup tekrar düzenliyorum..çok hoşuma gidiyor onlara dokunmak..çok sabırsızım hayırlısıyla bir doğsa:)))))))))))))))))
resimlerini ekledim:)))))))))))
görüşürüz kızlar..ben kaçtım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…