2011 Şubat Anneleri

yaa kızlar .. ben 2 gündür nezleyim.. burun tıkanıklığı hapşuruk..:sinifsinif: bi terliyorum bi üşüyorum anlamadım..
bişey içmeye de korkuyorum.. ne önerirsiniz..?

kızlar merhaba ben grip olmuşum bogazım da çook ağrıyor ayy zaten hiç iştahım yok bide
hastalandım ((

çok geçmiş olsun kızlar, dikkat edin vitaminleriniz mutlaka alın.

gecmıs olsun kızlar dıkkat edın kendınıze salgın var heralde herkes hasta.
Benımde esım fena burun bogaz oksuruk..
kendımı uzak tutmaya calısıyorum ama ınsallah bulastırmadan atlatır.

yaa bu tetanoz aşısından korkmaya başladım ben.... çoğu kişi ağrıdan falan bahsediyor... Bu kadar kötü mü yaa?

merhaba kızlar bende şubat annesi olucam 19+5 haftalığım
ben detaylı ultrason yaptırdınızmı ben henüz yaptırmadım merak ettim

Havalar birden soğudu ve ben dımdızlak kaldım... Ayağıma hala yazlık terlik giyiyorum çünkü hiçbir ayakkabım olmuyor hele akşama doğru ayaklarım iyice şişiyor.Sanırım yarın alışveriş yapmam gerekecek.

geçmiş olsun hasta olanlara Allah şifa versin tam geçiş dönemi öğrencilerim de hep öksürüyo
sakın hasta olmayın gebertirim dedim:))))))

merhaba kızlar bende şubat annesi olucam 19+5 haftalığım
ben detaylı ultrason yaptırdınızmı ben henüz yaptırmadım merak ettim

hayırlı uğurlu olsun canım... bilgilerinin tamamını yazarsan eğer Çağlayan seni şubat anneleri listesine ekler...
yaşın , hamile kaldığın kilo, son adet tarihin, bebeğin cinsiyeti eğer karar verdiyeseniz ismi ve son yapılan kontrolünle sonucu lazım liste için.

Detaylı ultrasona giren arkadaşlarımız var. bende 12 ekimde gireceğim inşallah.

ay bi de o dert çıkacak dii mi???
giyiyorum ben ayakkabılarımı oluyo şimdilik ama çok az tuz tüketiyorum sen de öyle yap
kışın napıcaz karda kışta büyük numara çizme bot mu alıcaz biz????
alsak da sonra neremize giyicez biz onları:)))

hamilelik iyi güzelde kıyafet ayakkabı dert olucak böyle birkaç tane alsak sonra nasıl giycez çeşit olmayıncada olmuyor hep aynı şeyi giymek kış geldi çattı göbekler büyüyor hiç bişey olmuyor hayırlısı bakalım :))

bende çok tuzlu yiyen bir insan değilim ama ne yaparsam yapayım bu ayağımın şişliğini indiremedim... ayaklarımı kaldırıyorum havaya öyle bekliyorum ama yine de inmiyor...
Kasım'da falan ben işe gelmemeye başlayacağım sanırım... evde de rahat geçer zaten.

kızlar ben de şubat 2011annesi olcam inşallah bebişim bugün 20. haftasını doldurdu erkek olacak oğlumuzun adını da miraç koycaz.. 16.haftasında oğluşum 153 grdı boyunu söylemedi doktorumuz diğer randevumuz bu cuma inş yeni bilgileri siznle paylaşırım 51 kilo ile başladım şu an 54 kiloyum son adet tarihim mayıs 15ti listeye beni de ekler misiniz ben beceremedim de... inşallah hepimiz sağ salim kavuşuruz bebişerimize..

doğum sonrasında kiloları verene kadar tunik gibi kullanabileceğiniz şeyler alırsanız en azından kiloları verene kadar kamuflaj olarak giyebilirsiniz kıyafetleri.
kış için askılı jileler var kalın triko gibi öyle bişey alıp içine değişik değişik body giyerek kullanılabilir.. Çok şey almayı düşünmüyorum.Zaten hamile kıyafetleri pahalı bide sonrasında boşuna gardrop işgal edecekler.

bende öyleyim hiç uzun kollu bi giyecegim yok yaa ayakkabımda yok çalışmasak neysede çalışınca zor oluyo hergün aynı şeyleride giyemiorum :uhm:

yaa bu tetanoz aşısından korkmaya başladım ben.... çoğu kişi ağrıdan falan bahsediyor... Bu kadar kötü mü yaa?

benimki çok ağrımıştı hatta gece üstümü çıkaramadım kolumu kaldıramadım ama bazı arkadaşlarında hiç ağrımamış benimki 2 gün agrıdı kaldıramadımkolumu gece yatamadım :uhm:

hoşgeldin ed32a.s.

hayırlı olsun canım bebısın.. Hosgeldın..
Rabbım saglıckla hayırlı ve kolay bı dogumla kuzucuguna kavusmayı nasıp etsın

Tünaydın kızlar şeker yükleme testi konuşulmuş ben yaptırdım.Önce bi bardağa toz pudra şekeri gibi şeker döküyolar 50 gr. Sonra onun üzerine su doldurup içiyorsunuz sabah aç karnına hastanede.Sonra 1 saat bekliyorsunuz aç aç tabi bu şekerli su sizde hafif mide bulantısıda yapabilyor.Hemşire dediki kusma kusarsan test geçersiz olur tekrar yapmak zorunda kalırrız.Ama benim bulantım kusacak kadar olmadı.Neyse 1 saat dolunda kan alıyolar bi tüp.O kadar.Ama aç aç bide şekerli su içip beklemek tam bi eziyet.He bi de bu bir saat içinde fazla efor sarfetmeyin diyolar haberiniz olsun.

aynen bende korkuyorum bende olucamda bı gıdemedım saglık ocagına.. Önce kayıt olmak gerekıomus. Dr a sordum sen bılırsın ıstersen vurdur ama eskısı gıbı dogumlar evlerde orda burda olmuyo hastanede oldugu surece sıkıntı yok dedı de bakalım hastaneye kadar yetısebılcez mı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…