kızlar merhaba ben grip olmuşum bogazım da çook ağrıyor ayy zaten hiç iştahım yok bide
hastalandım((
yaa kızlar .. ben 2 gündür nezleyim.. burun tıkanıklığı hapşuruk..:sinifsinif: bi terliyorum bi üşüyorum anlamadım..
bişey içmeye de korkuyorum.. ne önerirsiniz..?
kızlar merhaba ben grip olmuşum bogazım da çook ağrıyor ayy zaten hiç iştahım yok bide
hastalandım((
çok geçmiş olsun kızlar, dikkat edin vitaminleriniz mutlaka alın.[/QUOTE
o kadar dikkat ediyordum ama..sakınılan göze çöp batar ya öyle işte...
neyseki 2 gün tatil.. biraz dinlenmek iyi gelecek..
merhaba kızlar bende şubat annesi olucam 19+5 haftalığım
ben detaylı ultrason yaptırdınızmı ben henüz yaptırmadım merak ettim
Havalar birden soğudu ve ben dımdızlak kaldım... Ayağıma hala yazlık terlik giyiyorum çünkü hiçbir ayakkabım olmuyorhele akşama doğru ayaklarım iyice şişiyor.Sanırım yarın alışveriş yapmam gerekecek.
ay bi de o dert çıkacak dii mi???
giyiyorum ben ayakkabılarımı oluyo şimdilik ama çok az tuz tüketiyorum sen de öyle yap
kışın napıcaz karda kışta büyük numara çizme bot mu alıcaz biz????
alsak da sonra neremize giyicez biz onları:)))
hamilelik iyi güzelde kıyafet ayakkabı dert olucak böyle birkaç tane alsak sonra nasıl giycez çeşit olmayıncada olmuyor hep aynı şeyi giymek kış geldi çattı göbekler büyüyor hiç bişey olmuyor hayırlısı bakalım :))
Havalar birden soğudu ve ben dımdızlak kaldım... Ayağıma hala yazlık terlik giyiyorum çünkü hiçbir ayakkabım olmuyorhele akşama doğru ayaklarım iyice şişiyor.Sanırım yarın alışveriş yapmam gerekecek.
yaa bu tetanoz aşısından korkmaya başladım ben.... çoğu kişi ağrıdan falan bahsediyor... Bu kadar kötü mü yaa?
kızlar ben de şubat 2011annesi olcam inşallah bebişim bugün 20. haftasını doldurdu erkek olacak oğlumuzun adını da miraç koycaz.. 16.haftasında oğluşum 153 grdı boyunu söylemedi doktorumuz diğer randevumuz bu cuma inş yeni bilgileri siznle paylaşırım 51 kilo ile başladım şu an 54 kiloyum son adet tarihim mayıs 15ti listeye beni de ekler misiniz ben beceremedim de... inşallah hepimiz sağ salim kavuşuruz bebişerimize..
kızlar ben de şubat 2011annesi olcam inşallah bebişim bugün 20. haftasını doldurdu erkek olacak oğlumuzun adını da miraç koycaz.. 16.haftasında oğluşum 153 grdı boyunu söylemedi doktorumuz diğer randevumuz bu cuma inş yeni bilgileri siznle paylaşırım 51 kilo ile başladım şu an 54 kiloyum son adet tarihim mayıs 15ti listeye beni de ekler misiniz ben beceremedim de... inşallah hepimiz sağ salim kavuşuruz bebişerimize..
yaa bu tetanoz aşısından korkmaya başladım ben.... çoğu kişi ağrıdan falan bahsediyor... Bu kadar kötü mü yaa?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?