2011 Şubat Anneleri

Canım başın sağolsun... Allah bir daha yaşatmasın bu acıları.İnşallah en kısa zamanda cennetteki meleğin sana tekrar gelecek.
Ne yazık ki doktorlar bazen çok umarsız oluyorlar.bizde mecbur inanıyoruz onlara.Benim arkadaşım da doğumuna 20-25 gün kala ateş nedeniyle erken doğurdu.Fakat bebek zaten miyadını tamamlamış olduğu için sağlıklıydı...
Ateş başlı başına erken doğum nedeni.

merak etme,benim kızımda burdaki yazılanlar kadar hareket etmiyor,bişicik yoktur,sadece kızçelerimiz biraz nazlıolumunekankayizsmile
Benimki sanırım bana çekmiş :) Annesi gibi miskin :)) Anca yan gelip yatmayı biliyor.kaydirigubbakcemile3

kızlar ben daha dün gece ilk defa net olarak kızımın hareketlerini hissettim acaba göbüşteki yağ oranındanda geç hisssedilir mi kiCADIARZUbenim biraz yağlıda-tatlicadiarzu-
Benimde gayet yağlı bir göbüşüm var canım kaydirigubbakcemile3 tombik bir anne adayıyım. Ama 2 hafta önce falan hissetmeye başladım... Bu sanırım bebeğin kas gelişimi ile ilgili...Aslında çoook hareket ediyorlar ama biz şu an sadece çok güçlü olaları hissediyoruz.

Tamam ama o zaman da her zamanki fark ne kadarsa onu ödemesi gerekmiyor mu?

öyle olmuyomuş canım bende gittim kendi gittiğim dr yoktu ondan aynı hastanede başka dr a gitmek istedim çağlayan gibi para istediler gttiğin dr gidersen muayene ücreti falan vermiyosun

öyle olmuyomuş canım bende gittim kendi gittiğim dr yoktu ondan aynı hastanede başka dr a gitmek istedim çağlayan gibi para istediler gttiğin dr gidersen muayene ücreti falan vermiyosun

Hım bunu bilmiyordum. Ama ben daha önce 3 gün arayla iki farklı doktora gittim. Sadece 20 tl muayene ücreti almışlardı...

Günaydın canım.Gripli halinde iş yapmadan dinlenseydin keşke dahada ilerlemesin
Adresi vermeyen bir arkadaş kaldı canım oda versin çekiliş yapıcam sonra size adresleri göndericem 25- 31 ekim arası hediyeler gitmiş olacak yani 31 ekimde hediyesini almamış arkadaş kalmayacak

Kızdım geldim zaten başka hastanedeki dr.iyi olsa ona giderdim ama oda çok kötü

şimdi anladım,önemli bişey olmadığına sevindim
Saol canım

Çaglayancım ama benim bildiğim 10 gün içinde tekrar gidersen fark almıyorlar. Sana neden öyle dediler acaba?

Farklı dr.gitmek istedim canım ondan :))

teyzeleri kızım size tepik atıyo maşallah o kadar haraketliki bazen uykumdan uyanıyorum tekmelerine yerim onu bennn

Yerim ben onun tepiklerini bugün benim kızımda hareketli yoruldu galiba sabah sabah :))

Tamam ama o zaman da her zamanki fark ne kadarsa onu ödemesi gerekmiyor mu?

Farklı dr.gitmek istersen 10 gün içinde ssk seni karşılamıyormuş 70tl istiyorlar aynı dr.gidersen bir sorun yok ama benim drda kolay kolay göremiyorsun randevudan önce

Hım bunu bilmiyordum. Ama ben daha önce 3 gün arayla iki farklı doktora gittim. Sadece 20 tl muayene ücreti almışlardı...

aynı hastaneyemi başka hastaneyemi?bende farklı hastaneye gittiğimde 10 gün dolmadan bendende orda sadece muayene ücreti aldılar...acayip bi sistem var sağlıkta yaa

Ben seni hazır yakalamışken sorıyım canım sen bizden öndesin ya hep şeker yüklemesi yapıldımı sana,ve bu nasıl oluyor biraz anlatırmısın,dr.bana sadece 1 ay sonra aç gel dedi ama ne yapacağını söylemedi

büyük şehirlerde yaşamanın avantajı bizim burdada öylee istesende istemesende mecbur kalıyosun beğenmediğin dr a gitmeyee.

bengu_ck canım ne diyecegimi bilemedim. En kısa zamanda tekrar güzel haberler verirsin inşallah bizlere.

too-bee farklı hastaneye gitmiştim.

Çaglayancım ne yapayım ev çok kirlenmişti mecbur yapılacaktı. Neyse ki bitti.

Sen de başka bir hastaneyi ara sor bakalım yine öyle diyecekler mi?

Canım 16 ekimde yapılacak şeker yüklemesi.

Yanlış hatırlamıyorsam önce kan alınıyor. Sonra şekerli su içirilip 1 saat sonra tekrar kan alınıyor. Açlık ve tokluk şekerine bakılıyor.

Oranın dr.iyi olsa zaten hiç düşünmüycem ama kadın o kadar ters biriki benim kendi dr.izne gittiğinde gitmiştim karnımdan baktı ne biçim şey böyle ufacık birşey gözükmüyor dedi,halbuki biz daha önce kalp atışını görmüştük yok bunda dedi sonra alttan bakmak istedi baştan izin vermedim saçma sapan urafelerle geliyorsunuz falan dedi,bakmıştı alttan ama çok canımı acıtmıştı onun için başka hastaneye gidemiyorum canım.

Canım 16 ekimde yapılacak şeker yüklemesi.

Yanlış hatırlamıyorsam önce kan alınıyor. Sonra şekerli su içirilip 1 saat sonra tekrar kan alınıyor. Açlık ve tokluk şekerine bakılıyor.

Anladım canım,gidip gelince daha detaylı anlatırsın o zaman çünkü ben ay sonuna doğru gidecem 4 haftada bir gider olduk artık çok zor oluyor böyle uzak kalmak bebişten :))

Ayyyyyyyyy inanamıyorum ya Böyleleri de doktor oluyor ya.
Bayan kadın dogumcuların çogu böyleymiş. O nedenle erkek tercih edin diyorlar ama benim doktorum da bayan. Ama çok çok iyi bir insan.

Son düzenleme:

yeşimcim nasıl oldun merak ettim, bence hepimiz tek doktorda gitmemeliyiz, 2 göz herzaman iyidir sende birine daha danış,inşallah bişi yoktur,güzel haberlerini bekliyoruz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…