sadece doktorun ihmali şikayetleri dinledi beni eve gönderdi.bir hafta boyunca soğukalgınlığı geçirdim.grip öksürük ve boğaz ağrısı şikayetlerim vardı.o sırada iştahım tamamen kayboldu.ateş çok önemliymiş doktorum bu konuda ne uyardı ne de kontrol etti.bademcikte bir iltihaplanma varsa o da etkiliyormuş.sonra kasıklarımda ağrı oldu kanama derken iki gün doğum sancısı çektim.arife günü suyum geldiği için oğlumu kaybettim.ben özel bir hastaneye gidiyordum ama artık gitmeyeceğim.onlara göre bir gebelik son bulmuş ne anlamı var.ama benim canımdan can gitti.hala şoktayım , bazen unutuyorum hala hamile olduğumu sanıyorum.şimdi başka bir doktora gideceğim hayırlısıyla en kısa zamanda tekrar bebişime hamile kalmayı istiyorum.allahım kimseye böyle pisi pisine şeyler yaşatmasın.bebişlerinize iyi bakın kızlar..
Benimki sanırım bana çekmiş :) Annesi gibi miskin :)) Anca yan gelip yatmayı biliyor.kaydirigubbakcemile3merak etme,benim kızımda burdaki yazılanlar kadar hareket etmiyor,bişicik yoktur,sadece kızçelerimiz biraz nazlıolumunekankayizsmile
Benimde gayet yağlı bir göbüşüm var canım kaydirigubbakcemile3 tombik bir anne adayıyım. Ama 2 hafta önce falan hissetmeye başladım... Bu sanırım bebeğin kas gelişimi ile ilgili...Aslında çoook hareket ediyorlar ama biz şu an sadece çok güçlü olaları hissediyoruz.kızlar ben daha dün gece ilk defa net olarak kızımın hareketlerini hissettim acaba göbüşteki yağ oranındanda geç hisssedilir mi kiCADIARZUbenim biraz yağlıda-tatlicadiarzu-
farklı dr a gitmişte ondan(direk atladım ama):kedi:
teyzeleri kızım size tepik atıyo maşallah o kadar haraketliki bazen uykumdan uyanıyorum tekmelerine yerim onu bennn
Tamam ama o zaman da her zamanki fark ne kadarsa onu ödemesi gerekmiyor mu?
öyle olmuyomuş canım bende gittim kendi gittiğim dr yoktu ondan aynı hastanede başka dr a gitmek istedim çağlayan gibi para istediler gttiğin dr gidersen muayene ücreti falan vermiyosun
teyzeleri kızım size tepik atıyo maşallah o kadar haraketliki bazen uykumdan uyanıyorum tekmelerine yerim onu bennn
Günaydın herkese. Gerçi ögle oluyor ama :)
Temizlik yaptım geldim.Bütün iş bitti ama ben de bittim. bir de üstüne gerip oluncaSagolsun eşim yardım ediyor ama yine de ben arkasında toparlıyoum :)
Geçmiş olsun diyen arkdaşlar teşekkür ederim.
Too-bee kızını gördüm çok tatlı.
Çaglayancım şimdi hediyeleri ne zaman gönderiyoruz. Ben sayfaları kaçırıyorum çok fazla ilerliyor hepsini okuyamıyorum.
o zaman meraklanmama gerek yok.çağlayan tekrar aynı hastaneyemi gittin.bende bikeresinde öyle gittim banada 10 gün dolmamış dedi para istedi bende başka hastaneye gittim orda öyle bişi demedi sadece herzaman verdiğim muayene ücterini verdim
Saol canımşimdi anladım,önemli bişey olmadığına sevindim
Çaglayancım ama benim bildiğim 10 gün içinde tekrar gidersen fark almıyorlar. Sana neden öyle dediler acaba?
Tamam ama o zaman da her zamanki fark ne kadarsa onu ödemesi gerekmiyor mu?
gyshnky canım ilk alıntı yaptıgın mesaj kime ait.
Kaçıdım heralde.
Hım bunu bilmiyordum. Ama ben daha önce 3 gün arayla iki farklı doktora gittim. Sadece 20 tl muayene ücreti almışlardı...
Hım bunu bilmiyordum. Ama ben daha önce 3 gün arayla iki farklı doktora gittim. Sadece 20 tl muayene ücreti almışlardı...
Ben seni hazır yakalamışken sorıyım canım sen bizden öndesin ya hep şeker yüklemesi yapıldımı sana,ve bu nasıl oluyor biraz anlatırmısın,dr.bana sadece 1 ay sonra aç gel dedi ama ne yapacağını söylemedi
bengu_ck canım ne diyecegimi bilemedim. En kısa zamanda tekrar güzel haberler verirsin inşallah bizlere.
too-bee farklı hastaneye gitmiştim.
Çaglayancım ne yapayım ev çok kirlenmişti mecbur yapılacaktı. Neyse ki bitti.
Sen de başka bir hastaneyi ara sor bakalım yine öyle diyecekler mi?
Canım 16 ekimde yapılacak şeker yüklemesi.
Yanlış hatırlamıyorsam önce kan alınıyor. Sonra şekerli su içirilip 1 saat sonra tekrar kan alınıyor. Açlık ve tokluk şekerine bakılıyor.
büyük şehirlerde yaşamanın avantajı bizim burdada öylee istesende istemesende mecbur kalıyosun beğenmediğin dr a gitmeyee.
Oranın dr.iyi olsa zaten hiç düşünmüycem ama kadın o kadar ters biriki benim kendi dr.izne gittiğinde gitmiştim karnımdan baktı ne biçim şey böyle ufacık birşey gözükmüyor dedi,halbuki biz daha önce kalp atışını görmüştük yok bunda dedi sonra alttan bakmak istedi baştan izin vermedim saçma sapan urafelerle geliyorsunuz falan dedi,bakmıştı alttan ama çok canımı acıtmıştı onun için başka hastaneye gidemiyorum canım.
Anladım canım,gidip gelince daha detaylı anlatırsın o zaman çünkü ben ay sonuna doğru gidecem 4 haftada bir gider olduk artık çok zor oluyor böyle uzak kalmak bebişten :))
arkadaşlar hepinize merhabalar.. dün gece sancım vardı sağıma soluma bile dönerken çok zorluk çektim hiç rahat uyuyamadım sabah kalktığımdada sanki bebeğim bi tarafa toplanmış semsert olmuştu çok korktum hemen doktoru aradım normal böle şeyler olabilir artık hareketleri daha keskin can yakıcı olabilir dedi....korkulcak bişey yok dedi...
merak ettim sizlerde böle şeyler oldumu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?