dün doğum yapmış arkadaşlardan tavsiyeler alırken farkettim... sanırım her bebeğin giyim tarzı farklı oluyor.Mesela bir arkadaşım ilk zamanlar en çok azıbın takımlarını çok kullanmış.Acayip pratik,çok seviyor bebeğim demişti dün bir başkası ilk zamanlar tulum daha sonra body ve tek alt kullandığını yazdı...
Sanırım her bebek en rahat ettiği şeyi zamanla belli ediyor.O nedenle herşeyden 4-5 tane alıp bebek hangisinde rahat edip hangisini severse daha sonra ondan daha fazla almak lazım.
dün doğum yapmış arkadaşlardan tavsiyeler alırken farkettim... sanırım her bebeğin giyim tarzı farklı oluyor.Mesela bir arkadaşım ilk zamanlar en çok azıbın takımlarını çok kullanmış.Acayip pratik,çok seviyor bebeğim demişti dün bir başkası ilk zamanlar tulum daha sonra body ve tek alt kullandığını yazdı...
Sanırım her bebek en rahat ettiği şeyi zamanla belli ediyor.O nedenle herşeyden 4-5 tane alıp bebek hangisinde rahat edip hangisini severse daha sonra ondan daha fazla almak lazım.
hmmm gerçi biz konyadayız her şey olmuyor bazen daha doğrusu ist. kadar değil bakalım buluruz inşlhhh
Bizim halada herşeyden çok alalım kirleyip yıkamakla uğraşmaşsın elinin altında bulunsun diyor,sonra o küçülen şeyleri ne yapacaksam birde giydirmediğim birşeyler kalsın istemiyorum elimin altında,annem hediye getiren çok oluyor makul miktarda almak en mantıklısı diyor
Fatmacım bizde seninle kaderdaşız galiba:) Bizde evlenirken herşeyimizi kendimiz aldık.Eşimin ailesi pek karışmayınca bende kendi ailemi karıştırmadım.Böylece herşey bize kalmış oldu..
gecmıs olsun kızlar umarım cıddı bısey degıldır
bu arada bende ınanılmaz bır akıntı var sanırım mantar oldum bununla ılgılı sorun yasayan arkadaslar varmı bu donemde?
canım yine azda olsa bi katkıları olmuş benim eşimin ailesinin hiç katkısı olmadı aksine bize bişey almışlar senet yapıp imzalamışlar sonra ödeyin diye düğünün ertesi günü bize verdiler bilezikleri bile kuyumcudan borç almışlar hatta kınada elime konulan altınıda hepsini takılan hediyelerle ben ödedim daha kaynanama altın istedi ona gönderdik kötükedihüso
ya fatmacım iyiki konuyu açmışsın, hepimizde aynı dert:)) kaçan kovalayan farketmiyor. rahatladım valla
mrb arkadaşlar nasılsınız?biz babamızı bekliyoruzz daha gelmesine 1buçuk saate yakın var...çok özledik babamızı:gitme:ay arkadaşlar pazar sabahı arkadaşlarımız kahvaltıya gelicek inş samimi görüştüğümüz nadir arkadaşlardan kahvaltı sofrası çokkk güzel olsun istiyorum şimdiden telaşı sardızemuszemus
buğünde gittim 2 kg palamut aldım çok sevdiğimden değil ama bebişime yarasın istiyorumzemuszemus
sadece doktorun ihmali şikayetleri dinledi beni eve gönderdi.bir hafta boyunca soğukalgınlığı geçirdim.grip öksürük ve boğaz ağrısı şikayetlerim vardı.o sırada iştahım tamamen kayboldu.ateş çok önemliymiş doktorum bu konuda ne uyardı ne de kontrol etti.bademcikte bir iltihaplanma varsa o da etkiliyormuş.sonra kasıklarımda ağrı oldu kanama derken iki gün doğum sancısı çektim.arife günü suyum geldiği için oğlumu kaybettim.ben özel bir hastaneye gidiyordum ama artık gitmeyeceğim.onlara göre bir gebelik son bulmuş ne anlamı var.ama benim canımdan can gitti.hala şoktayım , bazen unutuyorum hala hamile olduğumu sanıyorum.şimdi başka bir doktora gideceğim hayırlısıyla en kısa zamanda tekrar bebişime hamile kalmayı istiyorum.allahım kimseye böyle pisi pisine şeyler yaşatmasın.bebişlerinize iyi bakın kızlar..
günaydın kızlarrrrr....
kahvaltımı yaptımmmm.şmdi sizin ve kızımın tekmeleri eşliğinde çayımı içiyorum
kızlar ben daha dün gece ilk defa net olarak kızımın hareketlerini hissettim acaba göbüşteki yağ oranındanda geç hisssedilir mi kiCADIARZUbenim biraz yağlıda-tatlicadiarzu-
Günaydın herkese. Gerçi ögle oluyor ama :)
Temizlik yaptım geldim.Bütün iş bitti ama ben de bittim. bir de üstüne gerip oluncaSagolsun eşim yardım ediyor ama yine de ben arkasında toparlıyoum :)
.
evet çok haklısın her bebeğin huyu farklı her bebeği geç bir bebeğin her ay huyu değişiyor minicikler ama istediklerini gayet güzel yaptırıyorlar
Bizim halada herşeyden çok alalım kirleyip yıkamakla uğraşmaşsın elinin altında bulunsun diyor,sonra o küçülen şeyleri ne yapacaksam birde giydirmediğim birşeyler kalsın istemiyorum elimin altında,annem hediye getiren çok oluyor makul miktarda almak en mantıklısı diyor
kızlar biberon süt sağma makinası hemen mi alınacak
ay ben çok cahilim yaaa
ama hadi emmesinde sorun olmazsa ne gerek var ki emzik alınır tamam da alıcaz m ı diğerlerini
ben eylülde işe başlıcam süt sağma makinası biberon o zaman lazım olur hemen almam diyorum ama
daha erken de mi lazım olacak tecrübeli anneler yardım
kızlar biberon süt sağma makinası hemen mi alınacak
ay ben çok cahilim yaaa
ama hadi emmesinde sorun olmazsa ne gerek var ki emzik alınır tamam da alıcaz m ı diğerlerini
ben eylülde işe başlıcam süt sağma makinası biberon o zaman lazım olur hemen almam diyorum ama
daha erken de mi lazım olacak tecrübeli anneler yardım
bende şubat 2011 annesi olucam inşallah 20 mayıs son adet tarihim doğum 24 şubata oğlumla aynı gün doğacak kızımda :)))dileyen herkese allahım nasip etsin bu duyguyu
günaydın kızlarrrrr....
kahvaltımı yaptımmmm.şmdi sizin ve kızımın tekmeleri eşliğinde çayımı içiyorum
Ben ikinci aşıyı olucam artık sen daha 1.olmadın :))
Benimde ayrıntılıyı yapan erkekti ama bu kadın bana alttan bakınca acaba gidince oda bakarmı diye korktum açıkçası gitmek istemedim ona çok garip bir düşünce ama kadınlar böyleyse erkekte rahatlıkla bakar diye düşündüm çekindim istemedim
Kızlar dün bahsetmiştim ya bebişin kıyafetlerini eşimin halası alacakmış diye şimdi ona liste yapıyorum,nuktan istediğim bir biberon vardı anne memesine uygun olan onuda listeye ekliyorum biberon emzik herşeyini alırız kapalıçarşıdan demişti pazardan biberon alıcaz akla bak ya bu devirde,bende isteklerimi yazıp eline veriyorum eşimde sabah yap listeni dedi kendileri istediler bunu artık ama dimi ben ne yapıyım ( ayy çok kötü gördüm bugün kendimi kaydirigubbakcemile3
Mrb arkadaşlar nasılsınız?
Ben işyerinde nöbetciyim
yaa kızlar .. ben 2 gündür nezleyim.. burun tıkanıklığı hapşuruk..:sinifsinif: bi terliyorum bi üşüyorum anlamadım..
bişey içmeye de korkuyorum.. ne önerirsiniz..?
bol bol c vitamini alarak vücudunu dirençli tut... Portakal suyu içebilirsin taze sıkılmış. yada portakal,mandalina,kivi gibi C vitamininden zengin meyveler tüket.
Limon yiyebilirsin.yada Ilık suya limon sıkıp balla tatlandırarak içebilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?