2011 Şubat Anneleri

Kesinlikle katılıyorum,herşeyden çok az almak lazım.Çevremdeki tüm anneler aynı şeyi söylüyorlar.

evet çok haklısın her bebeğin huyu farklı her bebeği geç bir bebeğin her ay huyu değişiyor minicikler ama istediklerini gayet güzel yaptırıyorlar

ben işe yaramaz şeyler alıp pişman olmaktan çok korkuyorum.daha alışveriş yapmaya cesaret edemedim.Sanırım çok az alıcam.sonra dediğiniz gibi şartlar ne gösterirse :)))

Bizim halada herşeyden çok alalım kirleyip yıkamakla uğraşmaşsın elinin altında bulunsun diyor,sonra o küçülen şeyleri ne yapacaksam birde giydirmediğim birşeyler kalsın istemiyorum elimin altında,annem hediye getiren çok oluyor makul miktarda almak en mantıklısı diyor

Son düzenleme:

yani ne gerek var.evi giysi yığınına çevirmeye ...evet bir de o hediye meselesi var ...gelenleri çöpe atacak halimiz yok ya ..

selammm güzel anneler ve bebişlerii
biraz iş molası verdim koşup hemen size geldim
nekadar çok yazmışsınız yine oku oku bitmedi
biz kızımla bugün çok iyiyiz maşallah
öğleden sonra işler biterse 2 kızımıda alıp alışverişe gideceğim
ay kızlar dün karşı komşum sezeryanle doğum yaptı akşam çiçek yaptırıp bebişi görmeye hastaneye gittik 2 küsür kilo doğmuş çok küçüktü ayy maşallah çok tatlıydı
sakın dr dan habersiz rejim falan yapmayın o kızcağız kilo alcam korkusuyla doğru dürüst bişey yemedi bebeğe dru son ay ultrasonda 3 küsür kilo dediği halde küçük doğmuş bebek bence bebeğin sağlığı önemli kilo sonrada verilir!

Fatmacım bizde seninle kaderdaşız galiba:) Bizde evlenirken herşeyimizi kendimiz aldık.Eşimin ailesi pek karışmayınca bende kendi ailemi karıştırmadım.Böylece herşey bize kalmış oldu..

ayy manikcim bu kadar benzerlik olur yanii sositososito

gecmıs olsun kızlar umarım cıddı bısey degıldır

bu arada bende ınanılmaz bır akıntı var sanırım mantar oldum bununla ılgılı sorun yasayan arkadaslar varmı bu donemde?

ben bunu sürekli çekiyorum canım normal hayatımdada hamileliğimdede tek çaresi fitil mantarın ama bendeki kronikleşti artık 1 ay olmasa diğer ay mutlaka oluyor
eş tedavisi bile yapıldı ama fayda etmedi
ne pamuklu çamaşır ne ütü ne bişey sadece fitil geçiriyor ve bünye yapıyor druna danış derim ben

Allah sabır vermiş sana vallahi okurken sinir oldumkötükedihüso

ya fatmacım iyiki konuyu açmışsın, hepimizde aynı dert:)) kaçan kovalayan farketmiyor. rahatladım valla

he valla herkes aynı durumdaymış ben yazınca coştu millet:roflol:

canım kahvaltı sofran için çok değişik tarifler verebilirim

Kolay çörek | misstr.com

milföylü kürdanlı tarif çok güzel oluyor ve masada çok hoş duruyor

Peynir Toplar Tarifi | Lezzetci.com
buradaki peynir toplarıd çok şık durur

kaşarlı ekmek - alimeninhobileri - Blogcu
buradaki kaşarlı ekmekleri denedim süperr oluyor

ZEYTİNLİ KEK |
en sondaki zeytinli kekte şık sunum olur

hamile arkadaşlar canınız isterse hepsini kolayca yapabileceğiniz için linkleri verdim malzemeler hemen hepsi her evde olanlardı onun için yazdım yoksa biliyorsunuzki dikkat ederim ben hep

buğünde gittim 2 kg palamut aldım çok sevdiğimden değil ama bebişime yarasın istiyorumzemuszemus

canım dondurulmuş balık yerine mevsimin taze balıklarını tercih edersen daha iyi olur

çok üzüldüm canım geçmişler olsun
Allahım en kısa zamanda sana yine bir melek nasip etsin:Saruboceq:

günaydın kızlarrrrr....

kahvaltımı yaptımmmm.şmdi sizin ve kızımın tekmeleri eşliğinde çayımı içiyorum

ayyy afiyet olsunn
ben hamile kaldığım günden beri belki 3 bardak çay içmemişimdir
zaten kansızlık var bende birde ilk aylarda dr düşük riskimden dolayı kesinlikle yasaklamıştı şimdide nolur nolmaz diye içemiyorum
ama canım çok istiyorakannehir

kızlar ben daha dün gece ilk defa net olarak kızımın hareketlerini hissettim acaba göbüşteki yağ oranındanda geç hisssedilir mi kiCADIARZUbenim biraz yağlıda-tatlicadiarzu-

kesinlikle öyle
dr um bana yağ tabakan çok fazla olduğu için hissedemiyorsun dedi
düşün bide benim 2. hamileliğim hepinizden önce hissetmem lazımken şimdi 2-3 günde tek tük
aman sağlıklı olsunda zaten son aylarda gözlede göreceğiz hareketiniopuyorumnanaktan

Günaydın herkese. Gerçi ögle oluyor ama :)

Temizlik yaptım geldim.Bütün iş bitti ama ben de bittim. bir de üstüne gerip olunca Sagolsun eşim yardım ediyor ama yine de ben arkasında toparlıyoum :)
.

Geçmişler olsun canım
Ahhh evridiki hasta hasta işmi yaptın tutsaydın bi kadın benim ev berbat yarın alıp yaptıracağım vallahi ben anca günlük işlere yetişebiliyorum genelide yaptırıyorum napayım ya niye çalışıyoruzki

evet çok haklısın her bebeğin huyu farklı her bebeği geç bir bebeğin her ay huyu değişiyor minicikler ama istediklerini gayet güzel yaptırıyorlar

evet canım mesela benim kızım örgü hiçbirşey kullanmadı alerji oldu okadar yelek hırka süveter boşa gitti hiçbirini kullanmadık
hatta bazen dışarıdan alınan sert kalitesiz penyeler bile tahriş ediyor bebeişlerin ciltini okadar narinlerki yumuşacıkk ıyyy
doğsada ısırsak şöyleee

azda alsan kesinlikle mutlaka elde kalıyor hediye götürürsün sende fazlalıkları zamanla:)

Son düzenleme:
kızlar biberon süt sağma makinası hemen mi alınacak
ay ben çok cahilim yaaa
ama hadi emmesinde sorun olmazsa ne gerek var ki emzik alınır tamam da alıcaz m ı diğerlerini
ben eylülde işe başlıcam süt sağma makinası biberon o zaman lazım olur hemen almam diyorum ama
daha erken de mi lazım olacak tecrübeli anneler yardım

Hemen işe başlayamacaksan duruma göre bakar alırsın canım,ben diğer çalışan annelerimiz doğumdan bir kaç ay sonra işe gideceğimiz için mecbur almamız gerekecek bu ürünleri :))

bence de canım zaten 2dönemi izinlerle kapatıyoruz yaz da girince eylülde başlamış olacağız o zamana kadar bu sorunu da düşünürüz

kızlar amniyosentez yaptıran arkadaşlardan sonuç alan yok mu hiç? yada ben mi kaçırdım?

yaa kızlar .. ben 2 gündür nezleyim.. burun tıkanıklığı hapşuruk..:sinifsinif: bi terliyorum bi üşüyorum anlamadım..
bişey içmeye de korkuyorum.. ne önerirsiniz..?

selam kızlar, nasılsınız?
bu günlerde iştahım çok açıldı napıcam bilmiyorum) erken uyandım, midem kazınıyor oğluşum tüketmiş ne var ne yoksa. eşim daha uyuyordu ama dayanamadım oğlumla kahvaltı ettik. aradan iki-üç saat geçip babamız uyanınca bir de onunla ettik)
biri beni durdursuuuun pleasebilmiyorumkismile

bende şubat 2011 annesi olucam inşallah 20 mayıs son adet tarihim doğum 24 şubata oğlumla aynı gün doğacak kızımda :)))dileyen herkese allahım nasip etsin bu duyguyu

aramıza hoşgeldin

günaydın kızlarrrrr....
kahvaltımı yaptımmmm.şmdi sizin ve kızımın tekmeleri eşliğinde çayımı içiyorum

afiyet olsun canım, minik kuş sevecek galiba çayı baksana tekmelemeye başlamış hemen kahvaltı üstü))

canım aslında bayan erkek farketmiyor, her ikisini de deneyen biri olarak diyebilirim ki kafana göre birine denk gelirse kadın erkek hepsinde rahat edersin. hamilelikte 3 aydan sonra alttan kontrol yapmaz genelde hiçbir dr, bebeğe zararı olmasın diye ama 3 aya kadar bazı sorunları karın ultrasonu ile göremezler ve alttan bakmak zorunda olurlar, mesela kanama gibi. doğum öncesi de mecbur alttan bakılacak doğuma uygun mu diye. yani kaçış yokkaydirigubbakcemile zaten doğumda görmeyen, dokunmayan kalmayacak.
sen dr. takma kafanı, 10gün sonra diğerine de git bir gör bence. belki memnun kalır onla devam edersin

5 ay önce tanıdığımda sen böyle değildin tatlım) bu hale getirenler utansın

Mrb arkadaşlar nasılsınız?
Ben işyerinde nöbetciyim

selam canım, biz hafta sonu dinleniyoruz ama senin için yoğun bir gün galiba kolay gelsin

yaa kızlar .. ben 2 gündür nezleyim.. burun tıkanıklığı hapşuruk..:sinifsinif: bi terliyorum bi üşüyorum anlamadım..
bişey içmeye de korkuyorum.. ne önerirsiniz..?

bol bol c vitamini alarak vücudunu dirençli tut... Portakal suyu içebilirsin taze sıkılmış. yada portakal,mandalina,kivi gibi C vitamininden zengin meyveler tüket.
Limon yiyebilirsin.yada Ilık suya limon sıkıp balla tatlandırarak içebilirsin.

kızlar merhaba ben grip olmuşum bogazım da çook ağrıyor ayy zaten hiç iştahım yok bide
hastalandım ((

çok teşekkür ederim canım.. şimdi bunları deneyeyim ben..
dün okulda bi arkadaş naneli limonlu bi karışım vermişti dene istersen diye.. mentollüymüş kokusu nefesime iyi geldi ama tadamadım ..korktum bide bişey olur diye..
en son söylediğini şimdi deneyeyim.. ılık ılık iyi gelir belki..
teşekkür ederim tekrar..kaydirigubbakcemile5

kızlar tetanoz aşısı bu kadarmı agrıtır yaa kollarım kalkmıyor sanki ellerim uyuşuyo :gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…