2011 Şubat Anneleri

ayy sağolasın lal demek dışardan bakınca normal göründü ohhh içim rahatladı biraz.
ya bazen çocuklar ne iyilikten anlıyor ne kötülükten doğunca göreceksiniz insanı çıldırtıyorlar emin ol

Senin sonuçlar ne zaman çıkıyor?

fns
bence tepkin gayet normal..insanın hamile hamile böyle bir durumda sinirlerine hakim olması çok zor...

benim sonuçlar için 10-15 gün de çıkar dediler
bir haftası geçti bakalım

ama varya telefonumu ne zaman kayıtlı olmayan bir numara arası yüreğim hop hop ediyor labaratuvara benim numaramı verdiler benide arayacaklar sonuç iiçin onlar sanıyorum bir heyecanlanıyorumki

pazartesi kontrole gidicem işte.ultrasonda bakacaklar rutin amniyosentez sonrası kontrol

sağolasın fukuka
ay kızlar iyiki varsınız ne zman bilgisayar karşısına moralim bozuk otursam düzelip kalkıyorum
bu topiği ve sşizleri çoook seviyorumkaydirigubbakcemile3

için rahat olsun lal bence herşey gayet normal çıkacak stres yapma boşuna:)

ben kaçtım kızlar hepinizi öpüyorummm nanaktan
göbüşlerinizide okşuyorum olumunekankayizsmile

merhabalar bende inşallah şubat annesi olacağım sat.25 mayıs doğum.19 şubat bebeklerim ikiside erkek 2 li ve 3 lü testlerimi yaptırdım ikiside temiz çıktı hamile kaldığım kilo 84 şuan 19.cu haftamdayım 83 kiloyum benide eklerseniz sevinirim ben beceremedim

bende seviyorum bende seviyorum

rahatım ben inşallah güzel çıkacak sonuçlarım çok umutluyum bebeğim doğuncada popuşunu ısıracam bizi korkuttun sen diye gerçiondan önce doktoru ısırmak lazım lülülülülülü

hoşgeldin talya çağlayan gelsin senide ekler listeye

ayy bebeklerim demişsin ikkizmi yoksaaaaaa

oleyyyyyyyyyyyy
çok heyecanlıııııı sabırsızlıkla bekliyorummmm ben :)

bu akıntı yüzünden bende bugüngittim geçen haftada gitmiştim.normal dedi beyaz akınrı

bende de akıntı başladı endişe ettik bizde bugün doktora gidince sorduk fitil verdi bi tane...
bunu kullan 3 hafta sonra gelince kültür testi yaparız dedi.. kaşıntı yoksa mantar değildir dedi içimi rahatlattı :) herhalde normal bu dönemde canım :)

Biz bugün oğluşumuzu gördükkkkkkkkk herşey yolundaymış çok şükür :)
340 gr olmuş teyzeleri :) artık boyu ölçülemiyor sanıyorum duruş şeklinden :) koccaman olmuş dedi doktor amcası çok mutlu ayrıldıkkk
3hafta sonra gidince şeker yüklemesi yapılcakmış. bakalım onu da hayırlısıyla atlatırız inşallah
öpüyoruz hepinizi çokkkkkkkk

ben de ilk kez bu sabah doktor amcamıza giderken hissettimmm :) İnanamadımmmmmmmm mucizevi inanılmaz bir duyguymuş :) Allah herkese yaşatsın bu güzelliğiiiii inşallahhhh

Çağlayancım bana da 3 hafta sonra yükleme yapılacak. Bana drum aç gelmene gerek yok dedi. Sadece sabah kahvaltısında şekerli birşey yeme dedi. çay içeceksen şekersiz iç dedi. Dr. alper mumcu da aynısını söylüyor canım:) aralarda birşey yenmeyecek ama

Şeker (Diyabet) tarama testi
Hamilelik şeker hastalığını taklit edebilen bir durumdur. Ayrıca hamile kadınların bazılarınde gebeliğin seyri sırasında diyabet (şeker hastalığı) ortaya çıkabilir. Ortaya çıkan bu durum gebelikten sonra normale dönebileceği gibi kalıcı da olabilir. Gebelik sırasında ortaya çıkan şeker hastalığına gestasyonel diyabet adı verilir. Gebelik ile ilgili şeker hastalığı 24-28. haftalarda ortaya çıkar. Bu nedenle gebelik takipleri sırasında şeker tarama testi yapılır. Bu test için uygun dönem gebeliğin 24-28. haftaları arasıdır. Gestasyonel diyabet taramasında hangi testin daha duyarlı oluduğu konusunda fikirbirliği yoktur. Bazıları sadece açlık kan şekeri bakılmasının yeterli olduğunu savunurken diğerleri 50 gram ya da 75 gram glukoz tarama testi yaptırmayı uygun görürler.Bu testin yapılabilmesi için kişinin aç olması gerekmez. Herhangi bir zamanda kişiye 50 gram glukoz içirildikten 1 saat sonra kan örneği alınarak şeker düzeyine bakılır. 75 gram ile yapılan testte ise 1. ve 2. saatte kan örneği alınarak şeker düzeylerine bakılır.

Testin anormal çıkması durumunda kan şeker düzeyine göre 3 saatlik şeker yükleme testi yapılabilir ya da yapılmayabilir. Glukoz tarama testinde kan şeker düzeyi 140 mg/dl üzerinde ise test pozitif ya da anormal olarak kabul edilir. Sonuç 200 mg/dl ya da üzerinde ise bu durumda diyabet tanısı konur. Sonucun 140-200 mg/dl arasında bulunması durumunda ise 3 saatlik şeker yükleme testi yapılması gerekir.

50 gram glukoz ile yapılan taramanın anormal çıkması mutlaka gestasyonel diyabet olduğu anlamına gelmez. Tarama ve tanı testleri sonucu gestasyonel diyabet saptandığında uygun şekilde tedavisi gerekir. Tedavide bazen sadece diyet yeterli olurken bazen hastanın insülin kullanması gerekebilir.

masallah kuzucuguna canım

slm kızlar bu saatte birilerini görmek şaşırtıcı :)) ben hep tek başıma gündüz yazılanları okumakla meşgul oluyorum genellikle :))

Günaydın kızlaropuyorumnanaktan
yeni arkadaşımız gelmiş ikizleriyle hoşgelmişş
Minikim gözün aydın canım bizim daha görüş gününe 2 hafta var

günaydın kızlar..
yeni kalktım ve çoooook açım..kahvaltı yapmaya gidiyorum..sonra görüşürüz...öptüm...

günaydın kızlar, nasılsınız? minikler nasıl?
veli toplantımız var pazar pazar(
sularımız da hala kesik dün bahsetmiştim, ne bi duşalabildim ne de saçımı yıkayabildim.... öylece gidiyorum şimdi okula.
iyi bakın kendinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…