2011 Şubat Anneleri

günaydın anneciklerrr..
Bugün karnınız tepiklerle yüzünüz gülücüklerle dolsuuunnnnnnnnnnnnn..
Herkese hayırlı günler
:dance:

günaydın herkeslere

bugün bebeğimizin hareketlerini babamızda hissetti sabah....öyle hoşuma gidiyoki onun hareketleri bazen hareket etsin de hissedeyim diye onu rahatsız bile ediyorum sırt üstü yatınca dahada bi debeleniyo sevmiyo galiba

bebeğimle konuşuyorum ama daha çok telepatik konuşuyorum ama anlıyor onuda gerçekten

biri varken yada kalabalıkken içimden bebeğimle konuşuyorum oda hissediyor galiba beni tepki veriyor yalnızken yada babamız varken seslide konuşuyorum canım

herkesin günü hayırlı olsun...güzel pazarlar geçirsin..

cnm hayırlı olsun maşallah oğluşuna bende yarın sabahı bekliyorum büyük gün yatsak kalksak sabah olsa yaaaaaaaaaaakannehir

mrb anneler günaydın nasılsınız bugün ben yine yatışta olduğum için çok giremiyorum arada size bakıyım diyorum iyisinizdir umarım hepiniz geçmişi okuyamadım öptm hepinizi

hediyeleşme için adres bildirdinmi canım çağlayana
sanırım 2 kişi kalmış bildirmeyen yanlış hatırlamıyorsam biri sensin
özelden çağlayana adres tel yaz istersen

mrb kızlar gripler ne alemde benim 5. gün ama ne artıyo ne azalıyor sabah kalkınca kötü gibi oluyom sonbra düzeliyorum içmediğim şey kalmadı doktorda ilaç vermedi ne olacak şaşırdım bu arada rüyamada bebeğimi kaçırdılar çok kötüydü kabus gibiydi işallah hayırlısıyşla geçirsek şu günleri şu gribi atlatabilseydim birde kuru öksürük başladı yarın gene gitcem dktora artık eşim isyanlara geçecek her 3 günde bir doktordayız

kızlar iyi pazarlar.
dün güzel kızımızın oda takımını aldık.aslında benim aklımda yoktu hemen almak.sadece fiyat araştırması için gittik.eşim hemen pazarlık etti ve aldı.ben bayramdan sonra alırız diye bekliyordum.2 hafta içinde gelecek.artık yavaş yavaş yerleştiririm alacaklarımı.
yarında ayrıntılı ultraon var.heyecanlıyım.doğum ewinde olacak.inşallah bi problem çıkmaz.

herkese hayırlı pazarlar.

merhaba kızlar giremiyorum uzun zamandır ama özlemişim sizleri ben ve oğluşum çok iyiyiz artık babamızda hissediyor bizim tepikleri hafif karın ağrılarım oluyor bunlarda geçecek diye düşünüyorum rahimgenişlerken oluyomuş böle hoşçakalın

ayy ne kadar güzel güzel günlerde kullanın inş.. gelince fotolarını koyarsın artık canım

kaydirigubbakcemile3 maşşallah benim yeğenime çok hareketli heralde annesi...

hakikatende öyle kaydirigubbakcemile3 bir de çikolata yedik dahada bir coştu kaydirigubbakcemile3
dün gecede babası sürekli kulağını koydu karnıma sanki baba çekil uyuyacağım der gibi vuruyordu kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 amaan yerim ben onu bizim oğlanda uyuyor şuan teyzesi...dün gece babasına kızmıştım gece boyunca annesine tekmeleriyle destek verdi kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…