kaydirigubbakcemile3 amaan yerim ben onu bizim oğlanda uyuyor şuan teyzesi...dün gece babasına kızmıştım gece boyunca annesine tekmeleriyle destek verdi kaydirigubbakcemile3
bebekler 24. ve 28. haftalar arası çok hareketli oluyorlarmış malum daha sonra zaten yer kalmıyor hareket etmeleri için kaydirigubbakcemile3 resmen biz ne diyorsak yada ne yapıyorsak bize tepki veriyorlar canım yaa Allah hepimize hayırlı bir doğum hayırlı bir evlat nasip etsin
mrb kızlar gripler ne alemde benim 5. gün ama ne artıyo ne azalıyor sabah kalkınca kötü gibi oluyom sonbra düzeliyorum içmediğim şey kalmadı doktorda ilaç vermedi ne olacak şaşırdım bu arada rüyamada bebeğimi kaçırdılar çok kötüydü kabus gibiydi işallah hayırlısıyşla geçirsek şu günleri şu gribi atlatabilseydim birde kuru öksürük başladı yarın gene gitcem dktora artık eşim isyanlara geçecek her 3 günde bir doktordayız
melocum slm cnm hoşgeldin nasılsınız
valla napııym canım 10 da kalktık kızımla babamız bizi kahvaltıya götürdü ordan geldik uyuduk tekrar şimdide bur<ya bakıyoruz tam pazar keyfi yani...kızımında sesi soluğu çıkmıyor şimdilik o da uyudu herhalde
oğluş nasıl
saol cnm bende erkenden kalkıyorumkaç gündür ve acayip acıkmış oluyorum süt falan idare ediyorum kahvaltıya kadar bizde bugün babaccıkla kahvaltımızı yaptık ama o ara bir iki tekem oldu sonra sustu oğluşum nadirde olsa arada tekmeliyo bugün daha çok uyuyo sanırım:) yarına ayrıntılı ultrason için gidiyorum cnm inş
hayırlı olsun canım bebısın.. Hosgeldın..
Rabbım saglıckla hayırlı ve kolay bı dogumla kuzucuguna kavusmayı nasıp etsın
kızlar bısey sorucam sıze hıc aranızda myom+gebelık yasayan varmı ya da etrafınızda tanıdıgınız myomla hamıle kalıp dogum yapan?
kızlar bısey sorucam sıze hıc aranızda myom+gebelık yasayan varmı ya da etrafınızda tanıdıgınız myomla hamıle kalıp dogum yapan?
ben de vaarr
önce çok korktum 1 cm kadardı kalp atışını duyduğum gün öğrendim doktor büyür ama bi zararı olmaz dedi 3 cm e kadar büyürmüş gebelikte yani benimki öyle
sezaryan yaparsan alırız dedi
sonra da kaç doktora gittim hiç biri demedi bişi
artık görmediler mi gördiler de önemsemediler mi bilmem
ama artık korkmuyorum çok duydum öyle olan
doğum yaklaşınca sorucam doktora myom alınması lazımsa illa sezaryan olur alınır
ama zararı olmaz derse normal doğum isterim dicem:))
sen de de mi var???
varsa da endişe etme doktor çoğu kadında vardır demişti
hatta önceden myomu olanlara hamile kal dermiş
myom çok büyürse hamileliğe engel olurmuş
iyi akşamlar şenaycım nasılsın bebişin nasıl?
merhaba canım,
bu aralar iyi gidiyor, bebiş hareketlenmeye başladıkça keyfim yerine geldi. ilk zamanlara göre pek fazla sıkıntım kalmadı. merak ediyorum çok özledim bebeğimi, perşembe detaylı ultrasona giricem. sen nasılsın, yavru kuş nasıl tekmeliyor mu annesini:))
teyzesi bizde perşembe detaylı ultrasona giricez bizim kızda maşallah gündüz uyuyo akşam babası gelince uyanıp ona cilve yapıyo sabahta erkende beni ayağa dikiyor çok yaramaz benim prensesim canım kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?