2011 Şubat Anneleri

ne zaman yapıldı sana canım benım bıldıgım 24. haftalarda felan yapılıo.

kızlar şu ayakkabı konusunda en şanslınız benim galiba eşimin ayakkabı mağazası var istediğimi alabiliyorum ama tabi kıskanç bi eltim var sağolsun :)))))) bende bir iki babetimi feda ettim onlar genişledi bi kaç ay onları giyerim sonrada kışa doğru bi bot lazım olacak ona bakıcaz işte:))

Ooo süper valla :) istediğini seç beğen al... hem istediğin kadar kaprisli müşteri de olabilirsin kaydirigubbakcemile3

ohh ohh ne güzel yaa benim eşimin olsaydı kesin hep bana çalışırdı

zaten hamile kalırsan ayakkabıya aş erirsin başka şey istemezsin diye dalga geçiyodu beklentilerini boşa çıkarmayayım diyorum :roflol:

alıştı garibim napsın ama ben öyle her kıayafete bi ayakkabı alan türden değilim o konuda şanslı idare ediyo bizi iştee

yaa bu tetanoz aşısından korkmaya başladım ben.... çoğu kişi ağrıdan falan bahsediyor... Bu kadar kötü mü yaa?

yok canım sadece kolda hamlanma gibi tutlma oluyo dayanabiliirsin bende başta vurduğumda cok korktum herkes cok acı diodu söylendiği gibi değil kolda hafif bi tutulma oluyo dayana bilirsin emin ol

merhaba tetanoz aşısı kaçıncı hafta yapılıyor bu konuda hiç bilgim yok yardımcı olur musunuz?

şansa bakın kızlar ya, bu haftasonu kendimi iyi hissediyorum. banyoya mutfağa bir el atayım güzelce temizleyeyim dedim ama sabahtan beri sular kesik, yarın sabaha gelicekmiş:))

kıslaaaaarr ben geldim iki gündür giremedim doğru dürüst özlemişsinizdir beni die düşündümsırnaşık şeysırnaşık şeyşaka bi tarafa nasılsınız arkadaşlar bu arada gözdeatide ortalarda yok merak ettim

amann arkadaşım geçmiş olsun kurtulmuşun şeker yüklemesinden darısı bize ee biz bi saat hastanede mi bekleyeceğiz şimdi bi saat eforda sarfetmeyeceğimiz için fisfisfis

şansa bakın kızlar ya, bu haftasonu kendimi iyi hissediyorum. banyoya mutfağa bir el atayım güzelce temizleyeyim dedim ama sabahtan beri sular kesik, yarın sabaha gelicekmiş:))

ahahaha kaydirigubbakcemile3 zaten hep öyle olur... bişeye niyetlenirsin mutlaka önüne hiç akla gelmedik engeller çıkar... engellerin olmadığı zamanda da sen müsait olmazsın.
Bende eve temizliğe kadın alayım dedim... Ne zaman niyetlensem bişi çıktı ve alamadım temizlik yine bana kaldı hep

ay sorma gayecim ya, ben de 15gün önce kadın aldım. ne güzel başlamıştı sonra elektrikler kesildi bi de silinen camların üstüne yağmur yağdı))
işaret bunlar bence, 9 aycık rahat edin deniyor galibakaydirigubbakcemile3

amann arkadaşım geçmiş olsun kurtulmuşun şeker yüklemesinden darısı bize ee biz bi saat hastanede mi bekleyeceğiz şimdi bi saat eforda sarfetmeyeceğimiz için fisfisfis

evin yakınsa gidersin ben oradan çıktığıma okula gideceğim için hastanede bekledim.Gacete kitap filan götürürsen zaman çabuk geçer ben öyle yaptım gazete okudum napıyım

evin yakınsa gidersin ben oradan çıktığıma okula gideceğim için hastanede bekledim.Gacete kitap filan götürürsen zaman çabuk geçer ben öyle yaptım gazete okudum napıyım

durak yakın ama otobüs bekleyeceğim o gelecek ben evde 5 dk oturup tekrar durağa gelip yine oto bekleyeceğim hastaneye gideceğim sürem doldu canımkaydirigubbakcemile3 en iyisi ikinci şık bulmacalı bi gazete almak önce gazeteyi okuyup sonra bulmacasını çözmekkaydirigubbakcemile3

Bende geldim ama bugün kimsecikler yok :)
Öğleden sonra 3 çocuklu bir arkadaşım var o geldi oturmaya ay çocuklar bir dağıttılar evi bir yaramazlık bizim kız hiç yapmadığı şeyleri yaptı okadar fena sinirlendimki onların yanında bağırdım çok fena birde poposuna şaplak vurdum
Sonra gittiler yine baya bir bağırdım bu sefer beni bir ağlama tuttu tam 1 saat ağladım
sinirlerim boşaldı.sinir krizi böylemi olur bilemiyorum
sonra kızıma sarıldım o ağlıyor ben ağlıyorum ayy çok kötü zamanlardı halbuki ne güzel planlarım vardı sabahtan kızımla vakit geçirecektik alışveriş merkezine gidip
şimdi uyudu gidip gidip öpüyorum vicdan azabı çekiyorum yaaa:gitme:

Son düzenleme:
selam bende geldim

fns kıyamam yaaa oluyor bazen öyle şeyler ee serde hamilelikte var olur öyle git geller.kızın da kusuruna bakmayacaktır eminim oda yaramazlık yapmasaydı canım suçunun bir sonucu olduğunu görmüş oldu (çokmu acımasızım nee) ana kız arasında olur öyle şeyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…