Tünaydın kızlar şeker yükleme testi konuşulmuş ben yaptırdım.Önce bi bardağa toz pudra şekeri gibi şeker döküyolar 50 gr. Sonra onun üzerine su doldurup içiyorsunuz sabah aç karnına hastanede.Sonra 1 saat bekliyorsunuz aç aç tabi bu şekerli su sizde hafif mide bulantısıda yapabilyor.Hemşire dediki kusma kusarsan test geçersiz olur tekrar yapmak zorunda kalırrız.Ama benim bulantım kusacak kadar olmadı.Neyse 1 saat dolunda kan alıyolar bi tüp.O kadar.Ama aç aç bide şekerli su içip beklemek tam bi eziyet.He bi de bu bir saat içinde fazla efor sarfetmeyin diyolar haberiniz olsun.
kızlar şu ayakkabı konusunda en şanslınız benim galiba eşimin ayakkabı mağazası var istediğimi alabiliyorum ama tabi kıskanç bi eltim var sağolsun :)))))) bende bir iki babetimi feda ettim onlar genişledi bi kaç ay onları giyerim sonrada kışa doğru bi bot lazım olacak ona bakıcaz işte:))
kızlar şu ayakkabı konusunda en şanslınız benim galiba eşimin ayakkabı mağazası var istediğimi alabiliyorum ama tabi kıskanç bi eltim var sağolsun :)))))) bende bir iki babetimi feda ettim onlar genişledi bi kaç ay onları giyerim sonrada kışa doğru bi bot lazım olacak ona bakıcaz işte:))
ohh ohh ne güzel yaa benim eşimin olsaydı kesin hep bana çalışırdı
zaten hamile kalırsan ayakkabıya aş erirsin başka şey istemezsin diye dalga geçiyodu beklentilerini boşa çıkarmayayım diyorum :roflol:
yaa bu tetanoz aşısından korkmaya başladım ben.... çoğu kişi ağrıdan falan bahsediyor... Bu kadar kötü mü yaa?
Dün yaptırdım testi ailemde şeker hastalığı olduğu için doktor biraz öne aldı sanırım.ne zaman yapıldı sana canım benım bıldıgım 24. haftalarda felan yapılıo.
merhaba tetanoz aşısı kaçıncı hafta yapılıyor bu konuda hiç bilgim yok yardımcı olur musunuz?
amann arkadaşım geçmiş olsun kurtulmuşun şeker yüklemesinden darısı bize ee biz bi saat hastanede mi bekleyeceğiz şimdi bi saat eforda sarfetmeyeceğimiz için fisfisfisTünaydın kızlar şeker yükleme testi konuşulmuş ben yaptırdım.Önce bi bardağa toz pudra şekeri gibi şeker döküyolar 50 gr. Sonra onun üzerine su doldurup içiyorsunuz sabah aç karnına hastanede.Sonra 1 saat bekliyorsunuz aç aç tabi bu şekerli su sizde hafif mide bulantısıda yapabilyor.Hemşire dediki kusma kusarsan test geçersiz olur tekrar yapmak zorunda kalırrız.Ama benim bulantım kusacak kadar olmadı.Neyse 1 saat dolunda kan alıyolar bi tüp.O kadar.Ama aç aç bide şekerli su içip beklemek tam bi eziyet.He bi de bu bir saat içinde fazla efor sarfetmeyin diyolar haberiniz olsun.
şansa bakın kızlar ya, bu haftasonu kendimi iyi hissediyorum. banyoya mutfağa bir el atayım güzelce temizleyeyim dedim ama sabahtan beri sular kesik, yarın sabaha gelicekmiş:))
ahahaha kaydirigubbakcemile3 zaten hep öyle olur... bişeye niyetlenirsin mutlaka önüne hiç akla gelmedik engeller çıkar... engellerin olmadığı zamanda da sen müsait olmazsın.
Bende eve temizliğe kadın alayım dedim... Ne zaman niyetlensem bişi çıktı ve alamadım temizlik yine bana kaldı hep
amann arkadaşım geçmiş olsun kurtulmuşun şeker yüklemesinden darısı bize ee biz bi saat hastanede mi bekleyeceğiz şimdi bi saat eforda sarfetmeyeceğimiz için fisfisfis
evin yakınsa gidersin ben oradan çıktığıma okula gideceğim için hastanede bekledim.Gacete kitap filan götürürsen zaman çabuk geçer ben öyle yaptım gazete okudum napıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?