2011 Şubat Anneleri

ben de yazdım pat diye sonra düşününce göbek deliğiyle neresi ölçülür diye jeton düştü :))

canım benim kuzenim 3 aylık hamile ve miyomları var. doğumu sezaryanla yapılacak ve aynı zamanda açılmışken miyomları temizlenecek. sende de mi var?

evet canım bende de var myomlarının buyuklugu hakkında bılgın varmı bırde her dr dogumda alma taraftarı degıl ınsallah kuzenınde hayırlısıyla bebısıne kavusur canım

senınkı bısey degılmıs canım ya benımkı hamıle kalmadan once 4cm dı sımdı 5,5 cm olmus gercı ılk 4 ayda buyuyomusta ınsallah bundan sonra barı buyumez tek sezaryanla alınsa keske hıc durmam hayırlısı bakalım

bende ıctım canım ama senınkı kucuktu sanırım 3 cm e kadar olan kucuk myomları erıttıgını duymustum ben yınede bı deneyım dedım ama malesef benımkını erıtmedı

canım sende bi soğan suyunu denesene bide normal doğumda miyomları doğumla atıyosun temizleniyo diye duymuştum

yok canım myomun amelıyattan baska caresı yokmus kıst adetle ve dogumla atılabılıomus myomunda belkı kucuk olanları atılıodur

saol canım.. Evet Allah'tan bu dr um karsıma cıktı bu benım ıcın bı sans ınsallah guvenım bosa cıkmaz.. Dr lara bende kızmıyorum ama gordugum uzere gercekten kesmeyı seven dr cok malesef

Evet canım baya zor gunlerdı ınsallah sonu guzel olsunda tek ben cektıklerıme razıyım. En azından bole basından gecenlerı saglıklı dogumları gorunce dedıgım gıbı motıve oluyorum. Gerısı Allahtan. Rabbım hepımızı yavrularımıza kavustursun ınsallah

Merdivenlerden düşüyordum az önce yaa,bazen unutuyorum hamile olduğumu dizimide çok fena çarptım birde herkesten fırça yedim 2 canlı değilmisin sen azıcık daha ağır hareket etsene diye :sinifsinif:

kızlar günaydın,çok güzel bir etkinlik hazırlamışsınız aranızda,hediyeleşmek sünnettir cidden güzel bir buluş.katılamadığım için üzgünüm,zaten farkettiğimdede katılım bitmişti,sağlık olsun,biliyorsunuz ikamet değiştirmek üzereyim,kocaeli gebzeden istanbula geçicez,günlerdir ev bakıyordum,çok yıprandım,çok yoruldum,kafam okadar meşguldüki ama sanırım istediğim gibi bir ev bulduk bir tane,bugün netleşicek,netleşirse haftaya pazar buradan taşınmış olucam,yoğunluk tekrardan başlıyor ev toparlama yıkama paketleme daha sonra taşındığım yerde yerleştirme durumları falan pek vakit bulamicam bu aralar nete girmeye,gerçi nakliye taşıyacak ama yinede bazı şeyleri kendim düzenleyip ayarlamak istiyorum,yıkanacak şeyler var,benim minik bugün yine pek hareketli,tekmeleyip duruyor hepinizi çok seviyorum,öptümm

günaydın kızlar...

Günaydın canım

Misafir yorgunluğuda çok yorucu olur bilirim dün bir kaç saatliğine annemler geldi bizede oturmaya o bile yetti bana,bugün iş yerindesin dimi dinlenmeye çalış diycem ama iş yerindede ne kadar dinlenirlir tabi orası ayrı

evt canım iş yerindeyim dinlenmeye çalışıcam ama bkalım bugünde gelicek misafirim yorgunlugum sürecek yani daha eve gidip bişiler hazrlamam lazımm onu düşünüyorum gelnler eşimin arkadaşları güzel agırlamam lazım :)

Merdivenlerden düşüyordum az önce yaa,bazen unutuyorum hamile olduğumu dizimide çok fena çarptım birde herkesten fırça yedim 2 canlı değilmisin sen azıcık daha ağır hareket etsene diye :sinifsinif:

dikkat et kendine canım.fırça yemişsen bidaa atmaya gerek yok dimiiiklava:

Çağlayancım geçti canım çok şükür. Otla bitkiyle tedavi olmaya çalışınca biraz uzun sürdü ama iyiyiz teyzesi şimdi.Ama sen kendine dikkat et,öyle merdivende filan. Allah senide kuzucunuda korusun.

yorucu günler seni bekliyor desene canım. dikkatli dikkatli yavaş yavaş yap işlerini inşallah netleşirde kafan rahatlar en azından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…