ben de yazdım pat diye sonra düşününce göbek deliğiyle neresi ölçülür diye jeton düştü :))
canım benim kuzenim 3 aylık hamile ve miyomları var. doğumu sezaryanla yapılacak ve aynı zamanda açılmışken miyomları temizlenecek. sende de mi var?
ben de vaarr
önce çok korktum 1 cm kadardı kalp atışını duyduğum gün öğrendim doktor büyür ama bi zararı olmaz dedi 3 cm e kadar büyürmüş gebelikte yani benimki öyle
sezaryan yaparsan alırız dedi
sonra da kaç doktora gittim hiç biri demedi bişi
artık görmediler mi gördiler de önemsemediler mi bilmem
ama artık korkmuyorum çok duydum öyle olan
doğum yaklaşınca sorucam doktora myom alınması lazımsa illa sezaryan olur alınır
ama zararı olmaz derse normal doğum isterim dicem:))
sen de de mi var???
varsa da endişe etme doktor çoğu kadında vardır demişti
hatta önceden myomu olanlara hamile kal dermiş
myom çok büyürse hamileliğe engel olurmuş
canım hamile kalmadan önce bendede vardı kabuğuyla beraber soğanı çay gibi demledim 10 gün içtim sonra doktora muayeneye gittiğimde miyomum kaybolmuştu dr. şok oldu ne yaptın dedi bende soğan suyu içmiştim dedim dr. daha öncede duymuştum dedi istersen bi dene akıntı şeklinde akıtıyo o iltihapı temizliyo canım
canım sende bi soğan suyunu denesene bide normal doğumda miyomları doğumla atıyosun temizleniyo diye duymuştum
karemel çok geçmiş olsun güzelim.doktordan bahsediyoruz ya .sen doktoruna güvenip inandıysan ki oda kendinden bu kadar eminse gerisini düşünme .... gerçekten de doktorlar kesmeyi seviyorlar kızmıyorum bu onların işi ama bak ameliyat yerine soğanla düzelenler bile var yani :))
alocuum bu arada 150 tl ayrıntılı ücreti doktor da aynı(
canım çok üzüldüm zor bir süreç geçirmişsin.. tanıdığım birisi var miyomu vardı ve hamile kalmasını önerdiler çocuğu oldu ve iyi oldu diyordu ama tam ayrıntılı bilmiyorum kaç cm di filan:)
günaydın kızlar :))
Günaydın canım :))
nasılsın iyimisin cnım
Günaydın annişlerrrr :ecrin_bebek:hihoyyyt
Çok yorgunum canım ama bebişimin kıpırtılarıyla uyandım çok iyiyim o yüzden sen nasılsın bebişin nasıl :))
bende cok yorgunumm canım hafta sonu yatılı misafirim vardı onlarla ilgilendim geç yatıp erken kalktım dün onları ugurladım çamasır ütü derken akşam oldu birde bugünde misafirim gelicek onlarada hazrlık yaptım resmen ölü gibiyim..
günaydın kızlar...
bende cok yorgunumm canım hafta sonu yatılı misafirim vardı onlarla ilgilendim geç yatıp erken kalktım dün onları ugurladım çamasır ütü derken akşam oldu birde bugünde misafirim gelicek onlarada hazrlık yaptım resmen ölü gibiyim..
Günaydın canım
Misafir yorgunluğuda çok yorucu olur bilirim dün bir kaç saatliğine annemler geldi bizede oturmaya o bile yetti bana,bugün iş yerindesin dimi dinlenmeye çalış diycem ama iş yerindede ne kadar dinlenirlir tabi orası ayrı
Merdivenlerden düşüyordum az önce yaa,bazen unutuyorum hamile olduğumu dizimide çok fena çarptım birde herkesten fırça yedim 2 canlı değilmisin sen azıcık daha ağır hareket etsene diye :sinifsinif:
kızlar günaydın,çok güzel bir etkinlik hazırlamışsınız aranızda,hediyeleşmek sünnettir cidden güzel bir buluş.katılamadığım için üzgünüm,zaten farkettiğimdede katılım bitmişti,sağlık olsun,biliyorsunuz ikamet değiştirmek üzereyim,kocaeli gebzeden istanbula geçicez,günlerdir ev bakıyordum,çok yıprandım,çok yoruldum,kafam okadar meşguldüki ama sanırım istediğim gibi bir ev bulduk bir tane,bugün netleşicek,netleşirse haftaya pazar buradan taşınmış olucam,yoğunluk tekrardan başlıyorev toparlama yıkama paketleme daha sonra taşındığım yerde yerleştirme durumları falan pek vakit bulamicam bu aralar nete girmeye,gerçi nakliye taşıyacak ama yinede bazı şeyleri kendim düzenleyip ayarlamak istiyorum,yıkanacak şeyler var,benim minik bugün yine pek hareketli,tekmeleyip duruyor hepinizi çok seviyorum,öptümm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?