Günaydin güzel anneler, ev tasimakta zor olur hamis hamis allah yardim etsin.
bende is arkimle tartistim kendini bende yasca büyük diye patronum saniyo galiba sinirimi bozdu ama simdi gecti tinlamamaya karar verdim kendilerini huhhh
kızlar c.tesi günü bu odayı beğendik bugünde siparişini verdik sizce nasıl?benim istediğim beyaz mobilyaydı ama eşim ne o öyle kızın çeyizinemi alıyosun odayı çk klasik duruyo bebek odası biraz daha renkli olmalı dedii ondan bunda karar kıldık.bide sizlerin fikirlerinizi alayımEki Görüntüle 55773
kızlar günaydın,çok güzel bir etkinlik hazırlamışsınız aranızda,hediyeleşmek sünnettir cidden güzel bir buluş.katılamadığım için üzgünüm,zaten farkettiğimdede katılım bitmişti,sağlık olsun,biliyorsunuz ikamet değiştirmek üzereyim,kocaeli gebzeden istanbula geçicez,günlerdir ev bakıyordum,çok yıprandım,çok yoruldum,kafam okadar meşguldüki ama sanırım istediğim gibi bir ev bulduk bir tane,bugün netleşicek,netleşirse haftaya pazar buradan taşınmış olucam,yoğunluk tekrardan başlıyorev toparlama yıkama paketleme daha sonra taşındığım yerde yerleştirme durumları falan pek vakit bulamicam bu aralar nete girmeye,gerçi nakliye taşıyacak ama yinede bazı şeyleri kendim düzenleyip ayarlamak istiyorum,yıkanacak şeyler var,benim minik bugün yine pek hareketli,tekmeleyip duruyor hepinizi çok seviyorum,öptümm
kızlar c.tesi günü bu odayı beğendik bugünde siparişini verdik sizce nasıl?benim istediğim beyaz mobilyaydı ama eşim ne o öyle kızın çeyizinemi alıyosun odayı çk klasik duruyo bebek odası biraz daha renkli olmalı dedii ondan bunda karar kıldık.bide sizlerin fikirlerinizi alayımEki Görüntüle 55773
cnm cok güzel bence... allh güle güle kullanmayı nasip etsin..
canım çok güzel bir odaymış bayıldım Allah sağlıkla kucağımıza alıp büyütmeyi nasip etsin bebeklerimizi.bende açıkçası beyaz düşünüyorum sebebine gelince kızım olucak ilerdede belki oğlum olursa ikiside yatabilsin diye düşündüm.ama sizinkine bayıldım Allah güle güle kullanmak nasip etsin.Sorması ayıp olmassa ne kadar tuttu?
boşver canım sıkma canını hamile hamile uğraşmakta zor olsa gerek.çalışan annelere Allah kolaylık versin valla.
too_be çok güzel hayatım bu oda süper valla güle güle kullansın bebişin inşallah
oyyy cok güzel hemde cok pembis degil bogmuyo ferah görünüyo güzel günlerde saglikla sihhatle güle oynaya kullanir insallah odasini
valla cok zor allahtan doktorum sadece 4 saat calisabilir dedi 1 aydir rahatim cok sinir ederlerse raporu bascam hihh =)
kızlar size birşey sormak istiyorum.
geceleri elleri ve kolları uyuşup ağrıyan varmı
varsa doktora gittinizmi ne yapmam lazım artık uyuyyamıyorum agrıdan bilmiyorumkismile
aksesuarlarla falan 1.750 dedi indirimle 1.500a verdi.sizden güzel yorumlar alınca odaya birazcık daa ısınıyorum valla.
inşallah tatlım.daha iyileri hepiinizin olsun.hem bütçemize uygun oldu hemde oda takımı isteğim yerine gelmiş oldu
varsa doktora gittinizmi ne yapmam lazım artık uyuyyamıyorum agrıdan bilmiyorumkismile
benimde evim 2+1 birde lojman oturma odası yapmıştım 2 çekyat vardı odada birini salona taşicam bende yer açmak içincanımmm bende çok istiyorum oda takımı ama her odam öyle kalabalık ki ne yapıcağımı şaşırdım, çokta istiyorum sabahlara kadar yatak koyabilmek için ev yerleştiriyorum uykumda :kedi: ama yok ne yapsam olmuyo ama siz aldıkça mutlu oluyorum alkisalkisalkis
ben bayıldım valla canım en iyisini yapmışsın bende beyaz istiyordum ama bunu görünce fikrim değişti hangi markanın bebek odası?bende ona göre bakıcamda o yüzden soruyorum.fiyatıda çok uçuk değil çok güzel bir oda almışsın cnm güle güle kullansın inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?