2011 Şubat Anneleri

Günaydin güzel anneler, ev tasimakta zor olur hamis hamis allah yardim etsin.
bende is arkimle tartistim kendini bende yasca büyük diye patronum saniyo galiba sinirimi bozdu ama simdi gecti tinlamamaya karar verdim kendilerini huhhh

kızlar c.tesi günü bu odayı beğendik bugünde siparişini verdik sizce nasıl?benim istediğim beyaz mobilyaydı ama eşim ne o öyle kızın çeyizinemi alıyosun odayı çk klasik duruyo bebek odası biraz daha renkli olmalı dedii ondan bunda karar kıldık.bide sizlerin fikirlerinizi alayım

Günaydin güzel anneler, ev tasimakta zor olur hamis hamis allah yardim etsin.
bende is arkimle tartistim kendini bende yasca büyük diye patronum saniyo galiba sinirimi bozdu ama simdi gecti tinlamamaya karar verdim kendilerini huhhh

boşver canım sıkma canını hamile hamile uğraşmakta zor olsa gerek.çalışan annelere Allah kolaylık versin valla.

cnm cok güzel bence... allh güle güle kullanmayı nasip etsin..

Allah yardımcın olsun canım çok yorma kendini bu süre içinde

canım çok güzel bir odaymış bayıldım Allah sağlıkla kucağımıza alıp büyütmeyi nasip etsin bebeklerimizi.bende açıkçası beyaz düşünüyorum sebebine gelince kızım olucak ilerdede belki oğlum olursa ikiside yatabilsin diye düşündüm.ama sizinkine bayıldım Allah güle güle kullanmak nasip etsin.Sorması ayıp olmassa ne kadar tuttu?

too_be çok güzel hayatım bu oda süper valla güle güle kullansın bebişin inşallah

aksesuarlarla falan 1.750 dedi indirimle 1.500a verdi.sizden güzel yorumlar alınca odaya birazcık daa ısınıyorum valla.

oyyy cok güzel hemde cok pembis degil bogmuyo ferah görünüyo güzel günlerde saglikla sihhatle güle oynaya kullanir insallah odasini

boşver canım sıkma canını hamile hamile uğraşmakta zor olsa gerek.çalışan annelere Allah kolaylık versin valla.

valla cok zor allahtan doktorum sadece 4 saat calisabilir dedi 1 aydir rahatim cok sinir ederlerse raporu bascam hihh =)

kızlar size birşey sormak istiyorum.

geceleri elleri ve kolları uyuşup ağrıyan varmı

varsa doktora gittinizmi ne yapmam lazım artık uyuyyamıyorum agrıdan bilmiyorumkismile

inş. mimix
bascam raporu bascam raporu bu izin benim olucakalsanaalsanasmile

varsa doktora gittinizmi ne yapmam lazım artık uyuyyamıyorum agrıdan bilmiyorumkismile

benimde sabaha karşı oluyo genelde ama dr a sormadım hiç.genelde soluma yatmaya çalışıyorum ya da sırt üstü yatmamaya çalışıyorum hep bi yöe yatmaktan oluyo diye düşünüyorum benim uyuşma

aksesuarlarla falan 1.750 dedi indirimle 1.500a verdi.sizden güzel yorumlar alınca odaya birazcık daa ısınıyorum valla.

ben bayıldım valla canım en iyisini yapmışsın bende beyaz istiyordum ama bunu görünce fikrim değişti hangi markanın bebek odası?bende ona göre bakıcamda o yüzden soruyorum.fiyatıda çok uçuk değil çok güzel bir oda almışsın cnm güle güle kullansın inşallah.

inşallah tatlım.daha iyileri hepiinizin olsun.hem bütçemize uygun oldu hemde oda takımı isteğim yerine gelmiş oldu

canımmm bende çok istiyorum oda takımı ama her odam öyle kalabalık ki ne yapıcağımı şaşırdım, çokta istiyorum sabahlara kadar yatak koyabilmek için ev yerleştiriyorum uykumda :kedi: ama yok ne yapsam olmuyo ama siz aldıkça mutlu oluyorum alkisalkisalkis

cnm tam uyuşma değil ama böyle bi gerginlik oluyo ayaklarımda ve bacaklarımda,sürekli gerinmek istiyorum o zamanda kramp giriyo. normaldir heralde ağırlaşıyoruz artık,bide doğru rahat yatamıyoruz ya belki dinlenemiyoruz ??

benimde evim 2+1 birde lojman oturma odası yapmıştım 2 çekyat vardı odada birini salona taşicam bende yer açmak için

nazar bebenin canım.internetten çok araştırma yaptım fiyatları bana biraz pahalı gelmişti.yaşadığım yerdede pek bi seçenek yok ondan en güzeli buydu aralarında

canım benimde 1 aydan fazladır oluyor ellerimde uyuşma doktora gittiğimde sormuştum olabilir önemli bir şey değil dedi ama sende yine istersen gittiğinde bir sor doktoruna.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…