2011 Şubat Anneleri

Kızlar selam...

Too-be bebişinin odası ççok güzel,bende senin gibi bembeyeaz istiyorum ama eşimde eşin gibi pembe olacak prensesin odası diyor,aynı şeyleri yaşıyoruz,ama çok güzel sağlıkla büyüsü içinde minişim....
Yazel aldıkların çok güzel,güzek günlerde kullansın prensesin...
hasta olanlara geçmiş olsun iyi bakın kendinize,,
aklıma gelenler bunlar yoğunum yazmadanda edemiyorum, öpüorum hepinizi güzel bir gün,güzel bir hafta olsun hepimiz için:Saruboceq:

keske hastanede yatsaydin insan evde ister istemez bisiler yapiyo, iyice dinlen yorma kendini insallah bi sorun cikmaz saglikla alirsin bebegini kucagina allah korusun hepimizin yavrusunu...peki neden kanaman oluyomus dedi mi doktor?

çok geçmiş olsun canım dikkat et senin sorununı eltimde yaşamıştı allah korusun bidaha yaşarsan yatmayı kabul et canım orda daha iyyi bakılırsın ev gibi değil tabiki ama bebiş için katlanmak lazım allahım birdaha yaşatmasın canımm

kızlar ben geldim neler yapıyorsunuz bakalım biz c tesi dr a gittik ve ve vee kistlerimiz gitmiş çok şükür sapa sağlamız şimdi allahın izniyle bide kasılmaları söledim dr a bacaklarımda olup olmadığını sordu yok diyince magnezyum içmemi önerdi öle işte

keske hastanede yatsaydin insan evde ister istemez bisiler yapiyo, iyice dinlen yorma kendini insallah bi sorun cikmaz saglikla alirsin bebegini kucagina allah korusun hepimizin yavrusunu...peki neden kanaman oluyomus dedi mi doktor?

2 hafta önce 3 gün yattım zaten bunun başka bi çaresi yok sonuçta doğuma kadar yatamam ya hastanede bende ondan yatmadım benim plesanta rahim ağzını kapatıyomuş plesanta previa bundan kaynaklanıyo yatıyodum halbuki 15 gündür ama 15 günde 3 kere kanama oldu
[

dillerim_lal arkadaşımız bugün mü gitcekti dr a.inş güzel haberlerle cinsiyetini öğrenmiş bi şekilde gelirr

merhaba güzel annelerrrr

biz geldik.evet bugün kontrolümüz vardı.doktorumuza gittik amniyosentez sonrası rutin bir kontroldü herhangibir sorun yok Allah a şükür.sonuçlarımız daha çıkmadı bebeğim gayet sağlıklı ve hareketli

hastanemize yeni yeni ultrason cihazları gelmiş her markadan kapıda bir örnek vardı.birinide bende denediler.uzuuuunn uzuuunnn baktı doktor amcamız.ben tabi her zamanki gibi hiiiçç bişi anlamadım.acaba yandan bakıyorum ondanmı bişiye benzetemedim anlamadımki.doktor amcamız yeni ultrason cihazının herbiryerini kurcaladı ölçtü biçti.daha önce kalp atışlarımızın sesini duymamıştık onuda duyduk.okadar heyecanlı ve hızlı atıyordukii

cinsiyeti konusuna gelincceeeeeeee

doktor amcamız "erkek gibi amaaa" dediii gamyoncuiremsu

bizim doktorumuzda bebeğimizde pek nazlı ikiside kesin birşey yapmıyorrkafamçokkarıştı

kesin erkek demedi.bu ayın sonunda yine bir kontrolüm var.ayrıntılı ultrason zamanımızda geliyormuş ozaman hem dahada büyür daha ayrıntılı görebiliriz dedi.doktorda mahsus yapıyo galibaalsanaalsanasmile

herşeyimiz güzel artık babamızda anneannemizde bebeğimin hareketlerini dışarıdan hissedebiliyor.zaten benimki pek bi bıcır öyle hareketliki bazen beni bile rahatsız ediyor :CüvCüv:

çok şükür iyi gidiyoruz bir de sonuçlarımız temiz geldimi değmeyin keyfimize

10 ekim benim doğum günüm istediğim tekk hediye güzel ve sağlıklı haberler inşallah rabbim bize o hediyeyi verir

günaydın kızlar nasılsınız
ben cuma günü doktora gitmiştim idrar tahlili yapmaya gitmişken kontrolde oldum bebişim çok iyiymiş çok şükür ama idrarda şeker çıktı doktor şeker yüklemesini erken yapalım dedi bugün yaptırdım çok şükür temiz çıktı 2 gün korktuğumla kaldım ya çıkarsa diye

amin canım saol artık bööle idare etcez doğuma kadar erken doğumada sebep oluyomuş bu plesantanın aşada olması inşallah vaktini bekler kızım

çok sevindim canım inş sonucunda tertemiz çıkıcak derin bi nefes alırsınız canım bebişinede maşallahhhh

kızlar size birşey sormak istiyorum.

geceleri elleri ve kolları uyuşup ağrıyan varmı

varsa doktora gittinizmi ne yapmam lazım artık uyuyyamıyorum agrıdan bilmiyorumkismile

Canım benim aşırı uyuşukluk ve ağrı oluyor sabah ellerim hiç tutmuyor dr. hamilelikten dedi magnezyum verdi ama çok zor bişi sabah bütün damarlarım çekiliyor sanki. Doğumdan sonra geçer inş.

ben kaçtım arkadaşlar yatak beni bekliyor.:)arada yişne uğrarım öpüldünüz

dillerim lal çok sevindim arkadaşımm maşallah bıdığa inş test sonucunu güzel haberinide en kısa zamanda alır mutluluğunuza mutluluk katarsınızzzkaydirigubbakcemile5

fatmacım pazar kahvaltım için tarif göndermişsin ama malesef tariflerini geç aldım canım o yüzden kahvaltı soframı klasik pazar kahvaltısı şeklinde hazırladım ama onlar bile fazla geldi 4 kişiydik zaten hepitopu ama güzelldizemuszemus

yine atistim is arkadasiyla sinirimi bozuyo bu adam yemin ederim elim ayagim titredi sinirden su iznim gelsede kurtulsum öffff, sonrada ya sinirlenme kötü bisey demedim söylede böylede diye gönlümü almaya calisiyo gicik uyuz insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…