- 18 Haziran 2010
- 1.017
- 171
- 123
- 43
evt üstten bakiyo cnm
mrb arkadaşlar nasılsınız bugün.benim dün gece yine kanamam oldu apar topar yine acile gittik bebeğin kapl atışşları ve suyu normal ama yatış verdi ama ben istemiyorum dedim evde yatarım.artık bu doğuma kadar bööle gidcek sanırım en azından şööle 30 lu haftalara gelsek hayırlısıyla korkutmaya başladı kızım beni artık
mrb arkadaşlar nasılsınız bugün.benim dün gece yine kanamam oldu apar topar yine acile gittik bebeğin kapl atışşları ve suyu normal ama yatış verdi ama ben istemiyorum dedim evde yatarım.artık bu doğuma kadar bööle gidcek sanırım en azından şööle 30 lu haftalara gelsek hayırlısıyla korkutmaya başladı kızım beni artık
sagol canım..bende korktum alttan bakıyor diye..
birde kadın dogumcular bakmıyormuş diye duydum ..ultrason için ayrı dr bakıyormuş ayrıntılıda
keske hastanede yatsaydin insan evde ister istemez bisiler yapiyo, iyice dinlen yorma kendini insallah bi sorun cikmaz saglikla alirsin bebegini kucagina allah korusun hepimizin yavrusunu...peki neden kanaman oluyomus dedi mi doktor?
dillerim_lal arkadaşımız bugün mü gitcekti dr a.inş güzel haberlerle cinsiyetini öğrenmiş bi şekilde gelirr
çok geçmiş olsun canım dikkat et senin sorununı eltimde yaşamıştı allah korusun bidaha yaşarsan yatmayı kabul et canım orda daha iyyi bakılırsın ev gibi değil tabiki ama bebiş için katlanmak lazım allahım birdaha yaşatmasın canımm
merhaba güzel annelerrrr
biz geldik.evet bugün kontrolümüz vardı.doktorumuza gittik amniyosentez sonrası rutin bir kontroldü herhangibir sorun yok Allah a şükür.sonuçlarımız daha çıkmadı bebeğim gayet sağlıklı ve hareketli
hastanemize yeni yeni ultrason cihazları gelmiş her markadan kapıda bir örnek vardı.birinide bende denediler.uzuuuunn uzuuunnn baktı doktor amcamız.ben tabi her zamanki gibi hiiiçç bişi anlamadım.acaba yandan bakıyorum ondanmı bişiye benzetemedim anlamadımki.doktor amcamız yeni ultrason cihazının herbiryerini kurcaladı ölçtü biçti.daha önce kalp atışlarımızın sesini duymamıştık onuda duyduk.okadar heyecanlı ve hızlı atıyordukii
cinsiyeti konusuna gelincceeeeeeee
doktor amcamız "erkek gibi amaaa" dediii gamyoncuiremsu
bizim doktorumuzda bebeğimizde pek nazlı ikiside kesin birşey yapmıyorrkafamçokkarıştı
kesin erkek demedi.bu ayın sonunda yine bir kontrolüm var.ayrıntılı ultrason zamanımızda geliyormuş ozaman hem dahada büyür daha ayrıntılı görebiliriz dedi.doktorda mahsus yapıyo galibaalsanaalsanasmile
herşeyimiz güzel artık babamızda anneannemizde bebeğimin hareketlerini dışarıdan hissedebiliyor.zaten benimki pek bi bıcır öyle hareketliki bazen beni bile rahatsız ediyor :CüvCüv:
çok şükür iyi gidiyoruz bir de sonuçlarımız temiz geldimi değmeyin keyfimize
10 ekim benim doğum günüm istediğim tekk hediye güzel ve sağlıklı haberler inşallah rabbim bize o hediyeyi verir
kızlar size birşey sormak istiyorum.
geceleri elleri ve kolları uyuşup ağrıyan varmı
varsa doktora gittinizmi ne yapmam lazım artık uyuyyamıyorum agrıdan bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?