benimde evim 2+1 birde lojman oturma odası yapmıştım 2 çekyat vardı odada birini salona taşicam bende yer açmak için
nazar bebenin canım.internetten çok araştırma yaptım fiyatları bana biraz pahalı gelmişti.yaşadığım yerdede pek bi seçenek yok ondan en güzeli buydu aralarında
kızlar size birşey sormak istiyorum.
geceleri elleri ve kolları uyuşup ağrıyan varmı
varsa doktora gittinizmi ne yapmam lazım artık uyuyyamıyorum agrıdan bilmiyorumkismile
günaydın kızlar...
bende uzun zamandir oluyo magnezyum verdi doktor azbiraz düzeldi snrada az dozda kalsiyum al dedi bende okadar sey icmek istemiyorum süt iciyorum bol bol peynir yiyorum bende genelde sabah oluyo ama hergün degil, magnezyum kullaniyo musun?
Günaydin cnm hosgeldin
ben artık dayanamıyorum nils yaa gece artık parmagımı bükemedim bide acaip çok agrımaya bşladı kadın doğum doktorum anlarmı bundan yoksa nörolojiyemi gitmleyimkiibilmiyorumkismilecanım benimde 1 aydan fazladır oluyor ellerimde uyuşma doktora gittiğimde sormuştum olabilir önemli bir şey değil dedi ama sende yine istersen gittiğinde bir sor doktoruna.
cnm tam uyuşma değil ama böyle bi gerginlik oluyo ayaklarımda ve bacaklarımda,sürekli gerinmek istiyorum o zamanda kramp giriyo. normaldir heralde ağırlaşıyoruz artık,bide doğru rahat yatamıyoruz ya belki dinlenemiyoruz ??
benimde sabaha karşı oluyo genelde ama dr a sormadım hiç.genelde soluma yatmaya çalışıyorum ya da sırt üstü yatmamaya çalışıyorum hep bi yöe yatmaktan oluyo diye düşünüyorum benim uyuşma
kızlar civilimden bi liste yaptım 450 tl tuttu bikaçınıda çıkarttım 400 e indi.çokta abartmadım ama...bize çok para lazım çokkk
kızlar ben kızımın cicilerinin tamamını 300 milyona aldım:hulya:
hoşbulduk.. Nasılsın mimix
kızlar civilimden bi liste yaptım 450 tl tuttu bikaçınıda çıkarttım 400 e indi.çokta abartmadım ama...bize çok para lazım çokkk
valla iyi almışsın.ben burdan mağazadan almaya kalksam bunları 500 le çıkamam.burda belli bi kaç yer var aldın aldın almadın alcak başka yer yok.netten almayı düşünüyorum çoğu şeyi ya da annem izmirden alcak getircek
saol cnm islerle bogusuyorum iste sen nasilsin
hemde ne para lazim allah yardimcimiz olsun valla, ben bi tulum bi 3lü body aldim daha cook calismam lazim coook
iyilik şükür bende işlerle uğraşıyorum.. Durmadan tıkınır oldum bişeyler yiyorum hep... :)
bu hafta ayrıntılı ultrason yaptıracagım yaptıranlara sorum olacak dr üsstede bakıyor demi ayrıntılı ultrasonda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?