2011 Şubat Anneleri

teşekkür ederim canım.benimde çocuk odası çok büyük değil hatta ordada bir dolabım var yani nasıl sığdırcam bilmiyorum ama idare edeceğim artık.

kızlar size birşey sormak istiyorum.

geceleri elleri ve kolları uyuşup ağrıyan varmı

varsa doktora gittinizmi ne yapmam lazım artık uyuyyamıyorum agrıdan bilmiyorumkismile

bende uzun zamandir oluyo magnezyum verdi doktor azbiraz düzeldi snrada az dozda kalsiyum al dedi bende okadar sey icmek istemiyorum süt iciyorum bol bol peynir yiyorum bende genelde sabah oluyo ama hergün degil, magnezyum kullaniyo musun?
günaydın kızlar...

günaydin cnm hosgeldin

hoşbulduk.. Nasılsın mimix

kızlar civilimden bi liste yaptım 450 tl tuttu bikaçınıda çıkarttım 400 e indi.çokta abartmadım ama...bize çok para lazım çokkk

dillerim_lal arkadaşımız bugün mü gitcekti dr a.inş güzel haberlerle cinsiyetini öğrenmiş bi şekilde gelirr

canım benimde 1 aydan fazladır oluyor ellerimde uyuşma doktora gittiğimde sormuştum olabilir önemli bir şey değil dedi ama sende yine istersen gittiğinde bir sor doktoruna.
ben artık dayanamıyorum nils yaa gece artık parmagımı bükemedim bide acaip çok agrımaya bşladı kadın doğum doktorum anlarmı bundan yoksa nörolojiyemi gitmleyimkiibilmiyorumkismile

benim bacaklarımda değil sadece ellerimde oluyo ve kolarımda :uhm:

benimde sabaha karşı oluyo genelde ama dr a sormadım hiç.genelde soluma yatmaya çalışıyorum ya da sırt üstü yatmamaya çalışıyorum hep bi yöe yatmaktan oluyo diye düşünüyorum benim uyuşma

üstünede yatmıyorum aslında yattıktan yarım saat sonra başllıyo agrılarr :sm_confused:

kızlar civilimden bi liste yaptım 450 tl tuttu bikaçınıda çıkarttım 400 e indi.çokta abartmadım ama...bize çok para lazım çokkk

valla yaa çok alıcak var çokkk sonunda ya batarız ya çıkarızz :dance::1rolleyes:

kızlar ben kızımın cicilerinin tamamını 300 milyona aldım:hulya:

kızlar ben kızımın cicilerinin tamamını 300 milyona aldım:hulya:

valla iyi almışsın.ben burdan mağazadan almaya kalksam bunları 500 le çıkamam.burda belli bi kaç yer var aldın aldın almadın alcak başka yer yok.netten almayı düşünüyorum çoğu şeyi ya da annem izmirden alcak getircek

hoşbulduk.. Nasılsın mimix

saol cnm islerle bogusuyorum iste sen nasilsin

hemde ne para lazim allah yardimcimiz olsun valla, ben bi tulum bi 3lü body aldim daha cook calismam lazim coook

bende netten alışverişe güvenemiyorum
iyi çıkar kötü çıkar belli olmuyorboshayallersmile

saol cnm islerle bogusuyorum iste sen nasilsin

hemde ne para lazim allah yardimcimiz olsun valla, ben bi tulum bi 3lü body aldim daha cook calismam lazim coook

iyilik şükür bende işlerle uğraşıyorum.. Durmadan tıkınır oldum bişeyler yiyorum hep... :)

kızlar günaydınn ben kendime kocaman bi alkış istiyorumalkisalkisalkis

sonunda bende grip oldumÇok üzgünüm çoook

bu hafta ayrıntılı ultrason yaptıracagım yaptıranlara sorum olacak dr üsstede bakıyor demi ayrıntılı ultrasonda

civilime ben güveniyorum magazasından almıştım adapazarından büyük bir magaza...ürünleride kaliteli kargo sorunuda olmuyormuş

Kızlar Günaydın :))
Perşembeden beri girememiştim ohoooo bi geldim ki sayfalarca olmuş :)) Maşallah. Ama dürüstçe söylemek gerekirse hepsini okumayamdım aksi takdirde akşam olucak resmen kaydirigubbakcemile3 Cmt dr'a gittik, Çağlayan'cım benimkine de erkek yazabiliriz. İsim kararımız yok henüz Kızlar dr sadece BPD ve FL ölçtü burdan boyunu çıkartmak mümkün mü? Kilo için daha erken dedi.
Umarım herkes iyidir :)))

mrb arkadaşlar nasılsınız bugün.benim dün gece yine kanamam oldu apar topar yine acile gittik bebeğin kapl atışşları ve suyu normal ama yatış verdi ama ben istemiyorum dedim evde yatarım.artık bu doğuma kadar bööle gidcek sanırım en azından şööle 30 lu haftalara gelsek hayırlısıyla korkutmaya başladı kızım beni artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…