2011 Şubat Anneleri

süperrrr,çoook sevindim gözünüz aydınalkisalkisalkisalkisalkisalkis

gözdeaticim geçmiş olsun tekrar aman dikkat et kendine.....dillerimlal sevindim senin adına canım inş.güzel sonuçlarını aldığındada hepimiz böyle mutlu olacağız haaa bu arada herkese tünaydınlaaaaarrrr

mimix sıkma canını heryerde var bu tür insanlar.herkes anlayışlı olamıyor maalesef duymayaaksın

seni sinirlendirmesine izin verme sabret boşver.

çok sevindim gözünaydın, inşallah doğumgünü hediyeni de en güzel şekilde alırsın:Saruboceq:

dün gece bende korktum kızlar yaaa zaten dün karnım acıyordu gecede çok sertleşti akıntı sanki su gibiydi su sandım çok korktum eğer devam etseydi dr gidecektik

mrb arkadaşlar umarım keyifler yerindedir....ben nasıl olduğum konusunda pek yorum yapamıyorum...cumartesi akşam annemle konuşmuştuk dedem rahatsızdı baya ağırlaşmıştı birkaç gündür annem telefonda ağlamaklııydı daha kötü oldu dedi....aklım orda kaldı sonra pazar günü sabah arkadaşlar geldi kahvaltımızı yaptık teyzesi kızıma ciciler almış falan sonra dıaşrıya çıktık falan dıaşrdayken annem eşimi aradı onunla konuştu ama bana bişi demediler ...sonra prensesimize ufak tefek alışveriş yaptık taa akşam üstü eşim dediki dedem vefat etmiş şok oldum babam gelmeyin nur etkilenmesin demiş ama çok değişik bir durumduu...annemin yanında olmayı çok isterdim ama olmadıı

mimix sıkma canını heryerde var bu tür insanlar.herkes anlayışlı olamıyor maalesef duymayaaksın

seni sinirlendirmesine izin verme sabret boşver.

deniyorum, sonucta annelik izninden snra yine yüzümüz ebakcaz..
dün gece bende korktum kızlar yaaa zaten dün karnım acıyordu gecede çok sertleşti akıntı sanki su gibiydi su sandım çok korktum eğer devam etseydi dr gidecektik

bendede buna benzer bisey oluyodu ic camasirim genelde nemli gibiydi bide oturunca fln sanki altima kaciriyomusum gibiydi doktora gittim hersey normal bide test eldivenleri aldim haftada iki kere kendim kontrol ediyorum iltihap var mi gelen sivi su mu diye rahatliyorum

esracım bir an bile tereddüt etmedim,bebeğinin iyi olacağına inanıyordum çok sevindim gözün aydın olsun,artık sende rahatlamışsındır,birine sadaka ver,öptüm canım.

başın sağolsun canım mekanı cennet olsun....

nurcum çok üzüldüm başın sağolsunnn.....Ölüm herkes için Allah hayırlı sıralı ölümler versin deden yattıkça Allah ım bebeğine ömürler versin.annenler senin gelmemeni istemelerini anlıyorum senin üzüldüğünü etkilendiğini görmek inan onları ikimisli üzer.metin olacaksınız bu durumda acısı yerinde kalsın.bende 5 ay önce babamı kaybettim seni anlıyorum ama gidicem diye ısrar etme üzme kendini ki onlarda üzümesinler.

s3nna öylemi dersin.zaten genelde insanların yorumu hep erkek üzerineydi.ayy aslında niyeyse kendimi kız diye pek alıştırmıştım bi inanamadım ondan.ayyy kıyamam ben ona hiç farketmez tabiki.eşim soran olunca kız istiyorum diyordu ama yolda gelirken üş kız gördükmaşallah güzellerdi ben kızlarrr kızzlaarr ooh gezin falan diye öyle kendi aramızda espri yaptık eşimde oğlumla biz de gidelim bakalım peşlerinde annesi sen otur falan diye espri bile yaptı.ayyy sağlıklı olsunda kurban olduğum rabbim iyisini bilir hiiç farketmez

başınsağolsun canım mekanı cennet olsun

ya canım daha önce olmamıştı dün öyle olunca okadar çok korktum ki idrar yolları enfeksiyonu da var gerçi bende oda sebep olmuş olabilirmi.:1no2:.monural vegyno-lomexın fitil kullanıorum

Mapuci canım istersen alıyım senide listeye ama bu taşınma işinde çok zor olur senin için bir dahaki çekilişe seni ilk sırada yazarız olur mu.Taşınma işindede allah yardımcın olsun çok zordur bilirim .
too_be odanızı çok beğendim canım güzel günlerde kullanın

Sürmeli tüm eşyalarını 300tl almış olman çok güzel canım yazel bebek güzel günlerde kullansın hepsini

Neslicim geçmiş olsun canım.Çok dikkat et kendine

Cutie gözünaydın canım artık cinsiyetini biliyorsun

Dillerim_Lal hadi bakalım canım bebişinin sağlığı iyiymiş ama bence bu kız bak gör çok nazlı çıktı

Sevim_li şeker testini yaptırmışsın canım temizde çıkmış şükür bundan sonra hepimiz için kritik zamanlar

cnm cok geçmiş olsun dikkat et kendinee

Esraa47 gözünaydın canım bugün hep böyle güzel haberler alırız inş.Haftasonun yorgunluğu ancak böyle geçiyor

Görmediğim varsa kusura bakmayın arkadaşlar geçmişi pek okuyamadım bugün burası epey bir karışıkta :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…