kızlar c.tesi günü bu odayı beğendik bugünde siparişini verdik sizce nasıl?benim istediğim beyaz mobilyaydı ama eşim ne o öyle kızın çeyizinemi alıyosun odayı çk klasik duruyo bebek odası biraz daha renkli olmalı dedii ondan bunda karar kıldık.bide sizlerin fikirlerinizi alayımEki Görüntüle 55773
merhaba güzel annelerrrr
biz geldik.evet bugün kontrolümüz vardı.doktorumuza gittik amniyosentez sonrası rutin bir kontroldü herhangibir sorun yok Allah a şükür.sonuçlarımız daha çıkmadı bebeğim gayet sağlıklı ve hareketli
hastanemize yeni yeni ultrason cihazları gelmiş her markadan kapıda bir örnek vardı.birinide bende denediler.uzuuuunn uzuuunnn baktı doktor amcamız.ben tabi her zamanki gibi hiiiçç bişi anlamadım.acaba yandan bakıyorum ondanmı bişiye benzetemedim anlamadımki.doktor amcamız yeni ultrason cihazının herbiryerini kurcaladı ölçtü biçti.daha önce kalp atışlarımızın sesini duymamıştık onuda duyduk.okadar heyecanlı ve hızlı atıyordukii
cinsiyeti konusuna gelincceeeeeeee
doktor amcamız "erkek gibi amaaa" dediii gamyoncuiremsu
bizim doktorumuzda bebeğimizde pek nazlı ikiside kesin birşey yapmıyorrkafamçokkarıştı
kesin erkek demedi.bu ayın sonunda yine bir kontrolüm var.ayrıntılı ultrason zamanımızda geliyormuş ozaman hem dahada büyür daha ayrıntılı görebiliriz dedi.doktorda mahsus yapıyo galibaalsanaalsanasmile
herşeyimiz güzel artık babamızda anneannemizde bebeğimin hareketlerini dışarıdan hissedebiliyor.zaten benimki pek bi bıcır öyle hareketliki bazen beni bile rahatsız ediyor :CüvCüv:
çok şükür iyi gidiyoruz bir de sonuçlarımız temiz geldimi değmeyin keyfimize
10 ekim benim doğum günüm istediğim tekk hediye güzel ve sağlıklı haberler inşallah rabbim bize o hediyeyi verir
merhaba güzel annelerrrr
biz geldik.evet bugün kontrolümüz vardı.doktorumuza gittik amniyosentez sonrası rutin bir kontroldü herhangibir sorun yok Allah a şükür.sonuçlarımız daha çıkmadı bebeğim gayet sağlıklı ve hareketli
hastanemize yeni yeni ultrason cihazları gelmiş her markadan kapıda bir örnek vardı.birinide bende denediler.uzuuuunn uzuuunnn baktı doktor amcamız.ben tabi her zamanki gibi hiiiçç bişi anlamadım.acaba yandan bakıyorum ondanmı bişiye benzetemedim anlamadımki.doktor amcamız yeni ultrason cihazının herbiryerini kurcaladı ölçtü biçti.daha önce kalp atışlarımızın sesini duymamıştık onuda duyduk.okadar heyecanlı ve hızlı atıyordukii
bizim doktorumuzda bebeğimizde pek nazlı ikiside kesin birşey yapmıyorrkafamçokkarıştı
kesin erkek demedi.bu ayın sonunda yine bir kontrolüm var.ayrıntılı ultrason zamanımızda geliyormuş ozaman hem dahada büyür daha ayrıntılı görebiliriz dedi.doktorda mahsus yapıyo galibaalsanaalsanasmile
herşeyimiz güzel artık babamızda anneannemizde bebeğimin hareketlerini dışarıdan hissedebiliyor.zaten benimki pek bi bıcır öyle hareketliki bazen beni bile rahatsız ediyor :CüvCüv:
10 ekim benim doğum günüm istediğim tekk hediye güzel ve sağlıklı haberler inşallah rabbim bize o hediyeyi verir
Canım benim aşırı uyuşukluk ve ağrı oluyor sabah ellerim hiç tutmuyor dr. hamilelikten dedi magnezyum verdi ama çok zor bişi sabah bütün damarlarım çekiliyor sanki. Doğumdan sonra geçer inş.
mavi valla acayip heyecan oluyor.herkes bi heyecanla bekliyor ailede görsen herkes soruyor.eşim zaten boşver öğrenmeyelim süpriz olsun havalarına girdi
tabiki benim içinde farketmez ama işte kediyi bile merak öldürmüş sempatiksalakcinni
Kızlar ya bebeğimi yelek örüyorum kes kesme yerine geldim ama nasıl olacağını beceremedim varmı aranızda bana örgüde kol kesimin nasıl olduğunu anlatacak yürekli biri :))
too_be canım bebek odası takımınız çok güzel bebişin iyi günlerde kullansın.
gözdeatı çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine.
dillerim_lal gözün aydın canım bebişini görmüşsün herşeyde çok güzel gidiyor umarım sonuçlarda çok güzel çıkar sana en güzel doğum günü hediyesi olur
nur_45 başın sağolsun canım dedenin mekanı cennet olsun allah sabır versin
elifcim ihmal etme doktora bir görün el uyuşmalarına beyin cerrahisi bakıyo annemde vardı çok ileri derecede hiç uyku uyuyamıyordu ameliyat oldu
Kızlar ya bebeğimi yelek örüyorum kes kesme yerine geldim ama nasıl olacağını beceremedim varmı aranızda bana örgüde kol kesimin nasıl olduğunu anlatacak yürekli biri :))
kızlar c.tesi günü bu odayı beğendik bugünde siparişini verdik sizce nasıl?benim istediğim beyaz mobilyaydı ama eşim ne o öyle kızın çeyizinemi alıyosun odayı çk klasik duruyo bebek odası biraz daha renkli olmalı dedii ondan bunda karar kıldık.bide sizlerin fikirlerinizi alayımEki Görüntüle 55773
mrb arkadaşlar nasılsınız bugün.benim dün gece yine kanamam oldu apar topar yine acile gittik bebeğin kapl atışşları ve suyu normal ama yatış verdi ama ben istemiyorum dedim evde yatarım.artık bu doğuma kadar bööle gidcek sanırım en azından şööle 30 lu haftalara gelsek hayırlısıyla korkutmaya başladı kızım beni artık
kızlar ben geldim neler yapıyorsunuz bakalım biz c tesi dr a gittik ve ve vee kistlerimiz gitmiş çok şükür sapa sağlamız şimdi allahın izniyle bide kasılmaları söledim dr a bacaklarımda olup olmadığını sordu yok diyince magnezyum içmemi önerdi öle işte
merhaba güzel annelerrrr
mrb arkadaşlar umarım keyifler yerindedir....ben nasıl olduğum konusunda pek yorum yapamıyorum...cumartesi akşam annemle konuşmuştuk dedem rahatsızdı baya ağırlaşmıştı birkaç gündür annem telefonda ağlamaklııydı daha kötü oldu dedi....aklım orda kaldı sonra pazar günü sabah arkadaşlar geldi kahvaltımızı yaptık teyzesi kızıma ciciler almış falan sonra dıaşrıya çıktık falan dıaşrdayken annem eşimi aradı onunla konuştu ama bana bişi demediler ...sonra prensesimize ufak tefek alışveriş yaptık taa akşam üstü eşim dediki dedem vefat etmiş şok oldum babam gelmeyin nur etkilenmesin demiş ama çok değişik bir durumduu...annemin yanında olmayı çok isterdim ama olmadıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?