2011 Şubat Anneleri

Allah ii günlerde kullanmayı nasip etsin cnm. Çok güzelmiş çok beğendim.. Renklerin uyumuda inan süper..

çok sewindim cnmmmm bebeğinin ii olmasına. Ne güzel görmüşsün onu.. inş sonuçlarda çoook çook ii çıkarr hepimiz stres yaptığımızla kalırız. Doğum günü hediyennn en iisinden olacak ben buna inanıyorum.

bu arada geçen dr brown un gaz önleyici biberonlarını konuşmuştuk.dün real de gördüm 16 liraydı büyükleri.cam değildi ama.bende alınca böyle biberonlardan alıcam inşallah

dillerim_lal bebegin herşeyi iyi gidiyor demek .) senin adına çok sevindim halen cinsiyeti ögrenememek zor ama en azından bir bebegin olcak kız erkek farketmez bence. bizimde bi erkek dediler bi kız dediler kafamız karıştı en azından seninki göstermiyor diyor. bizim dr. hemen tahmin de bulunuyor sussa bari bizide heveslendirmese kesin görmeden iyi olurdu .)

mavi valla acayip heyecan oluyor.herkes bi heyecanla bekliyor ailede görsen herkes soruyor.eşim zaten boşver öğrenmeyelim süpriz olsun havalarına girdi

tabiki benim içinde farketmez ama işte kediyi bile merak öldürmüş sempatiksalakcinni

gözünaydın lal sevindim senin adına a.s. bu arada benim eşiminde dogumgünü 10 ekim :dance:

Canım benim aşırı uyuşukluk ve ağrı oluyor sabah ellerim hiç tutmuyor dr. hamilelikten dedi magnezyum verdi ama çok zor bişi sabah bütün damarlarım çekiliyor sanki. Doğumdan sonra geçer inş.

yaa bende yarın gidicem doktoruma artık dayanamıyorum gece korktum valla ellerim tutmayacak bi daha diyee :uhm:

bu sabah uykumda yani daha tam uyanmamışken gerinmişim tam kollarım havadayken uyandım hemen düzeldim ama bi uzandım yani karnım bi cız etti

sizde yapıyormusunuz bir sakıncası varmıki acaba

ayy tabiki olmazmı valla biz bişede alamıyoruz şimdi erkek mi kız mı diye herkes soruyor kız diyorum artık çünkü en son kız dedi ama içimizden erkek mi acaba diyorum bide :)))) ögrenmeyincede olmuyorki merak işte

valla ailenin büyükleri örgü bile öremiyorlar cinsiyeti belli değil renk ne renk yapıcaz diye

benimde artık uykularım altüst oldu ya bende uyurken durmadan dönüyorum saga sola sırt üstü saga dönüp yatıyorum agrım oluyor sırt üstüde oluyor sola sönüncede oluyor allak bullak oldum anlıcanız bu aralar korkuyorum artık bi kontrol gelsede gitsek dr. bebegimi görsem nasıl acaba merak ediyorum agrılar hiç birbirini tutmuyor hep farklı yani anlamadım gitti ((((

bazı arkadaşlar sırtüstü yatmayı önermemişti.bende inadına sırt üstü yatmayınca uyuyamıyorum saırt üstü yatmayınca dinlenemiyorum sırt ve bel ağrılarım geçmiyo gibime geliyo yan dönüncede fazlamı dönüyorum napıyorum karnımın üstüne kaykılıyorum CADIARZU

nasıl yatacağımı şaşırdımmm artık

too_be canım bebek odası takımınız çok güzel bebişin iyi günlerde kullansın.

gözdeatı çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine.

dillerim_lal gözün aydın canım bebişini görmüşsün herşeyde çok güzel gidiyor umarım sonuçlarda çok güzel çıkar sana en güzel doğum günü hediyesi olur

nur_45 başın sağolsun canım dedenin mekanı cennet olsun allah sabır versin

elifcim ihmal etme doktora bir görün el uyuşmalarına beyin cerrahisi bakıyo annemde vardı çok ileri derecede hiç uyku uyuyamıyordu ameliyat oldu

too__be bebek odası takımın çok güzelmiş canım bence doğru bir karar
nur başınız sağolsun
dillerim lal inşallah temiz gelir sonuçlarınız canım prensinde hayırlı olsun

Kızlar ya bebeğimi yelek örüyorum kes kesme yerine geldim ama nasıl olacağını beceremedim varmı aranızda bana örgüde kol kesimin nasıl olduğunu anlatacak yürekli biri :))

kızlar bebek şekerleri hakkında ne düşünüyorsunuz bir site buldum adı birmax cok güzel birde uygun bebek şekerleri var gerçi biz yaseseyle birlikte kendimiz yapmayı düşünüyoruz ama sizin fikirlerinizide öğrenelim :)

Kızlar ya bebeğimi yelek örüyorum kes kesme yerine geldim ama nasıl olacağını beceremedim varmı aranızda bana örgüde kol kesimin nasıl olduğunu anlatacak yürekli biri :))

cnm bnde yeni başladım bebek yeleğine bnm bildiğim kol kısmı 4 3 2 1 die kesliyor ama bebek yelklerinde aynımıdır bilmem..

göbek nerde göbek
mesaj sayısı 139 olmus :CüvCüv:

maşallah becerikli kız:hulya:ben de anlamam kesme işinden banada birisi gösterecekte öyle örebilirim...modeli gönderde bi bakalım canım...bende battaniye işliyorum kurdela nakışından bebişime:hulya:

canım bebek odası çok güzelmiş. Bende isterdim ama hiç yerim yok. kızımada alamamıştım. inş. yakında evim olunca her ikisininde odaı ayrı olacak.

Canım çok geçmiş olsun.Dikkat et kendine eltiminde böyle bir durumu vardı.Zamanında ve çok sağlıklı bi oğlu var şimdi.

Gözünaydın canım. bak korkulacak bişey yokmuş.

Maşallah bebişine .İnş. amniyosentez sonucuda temiz çıkacak.

Canım başın sağolsun. Bol bol dua et. Allah taksiratını affetsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…