Kızlar bugün bende pek iyi değilim. Kalça kemiğim o kadar ağrıyorki. Doğru düzgün yürüyemiyorum bile. Bu nasıl bir ağrı ya resmen bıçak saplanır gibi. sizde de böyle ağrılar varmı.
pööff benide uyku tutmadı kalktım ılık ballı bir süt içtim ama daha saatim gelmedi sanırım.
canım aniden hissetmeye başladım benbi de şeyyy diiicemmm yaa... benim bugün 19 hafta bitti... yarın artık 19+1 ama ben hala tam olarak bebeğimin hareketlerini hissetmiyorumm.. yani öyle şeyler yazılıyor ki burda herhalde benim bu hissettiklerim bu bahsedilenler gibi değil diyorum. gerçi bu biraz da göreceli ama... naaadiren pıt diye bişi duyuyorum ama emin diilim.. hele bugün çok hareketli aktif bir günümdeydim bi kere bile hissetmedim. belki de bişiler oldu ama ben duymadım o sırada... yani gerçekten bebeğimi hissetsem konuşurken ederken bile anlarım değil mii???
bence magnezyum eksikliği olabilirkızlar size birşey sormak istiyorum.
geceleri elleri ve kolları uyuşup ağrıyan varmı
varsa doktora gittinizmi ne yapmam lazım artık uyuyyamıyorum agrıdan bilmiyorumkismile
canımmmmm.çok sevindim oğluşaaaaKızlar Günaydın :))
Perşembeden beri girememiştim ohoooo bi geldim ki sayfalarca olmuş :)) Maşallah. Ama dürüstçe söylemek gerekirse hepsini okumayamdım aksi takdirde akşam olucak resmen kaydirigubbakcemile3 Cmt dr'a gittik, Çağlayan'cım benimkine de erkek yazabiliriz. İsim kararımız yok henüzKızlar dr sadece BPD ve FL ölçtü burdan boyunu çıkartmak mümkün mü? Kilo için daha erken dedi.
Umarım herkes iyidir :)))
ayyyyyy,çok şükürler olsun..canım gözümüz aydınkızlar ben geldim neler yapıyorsunuz bakalım biz c tesi dr a gittik ve ve vee kistlerimiz gitmiş çok şükür sapa sağlamız şimdi allahın izniyle bide kasılmaları söledim dr a bacaklarımda olup olmadığını sordu yok diyince magnezyum içmemi önerdi öle işte
nur başın sağolsun canım,bu arada 45 manisalı mısın<*mrb arkadaşlar umarım keyifler yerindedir....ben nasıl olduğum konusunda pek yorum yapamıyorum...cumartesi akşam annemle konuşmuştuk dedem rahatsızdı baya ağırlaşmıştı birkaç gündür annem telefonda ağlamaklııydı daha kötü oldu dedi....aklım orda kaldı sonra pazar günü sabah arkadaşlar geldi kahvaltımızı yaptık teyzesi kızıma ciciler almış falan sonra dıaşrıya çıktık falan dıaşrdayken annem eşimi aradı onunla konuştu ama bana bişi demediler ...sonra prensesimize ufak tefek alışveriş yaptık taa akşam üstü eşim dediki dedem vefat etmiş şok oldum babam gelmeyin nur etkilenmesin demiş ama çok değişik bir durumduu...annemin yanında olmayı çok isterdim ama olmadıı
Nur başınız sağolsun. Allah geride kalanlara ömür versin.
Kızlar ya başım ağrıyor benim.. İlaç içmek istemiyorum
başın sağolsun canım mekanı cennet olsun....
göbek nerde göbek
mesaj sayısı 139 olmus :CüvCüv:
kızlar ben cuma günü doktora gittim şükür herşey yolunda bir problem yokmuş
451 gr olmuş benim yakışıklı oğlum
direk baktığımızda esnerken yakaladık bizimkini sanırım uyandırdık çok tatlıydı ama dönmeye başladı beni rahatsız ettiniz der gibi tüh felan derken tekrar bize kıyamayıp yüzünü döndü ağzını,ellerini,bacaklarını sürekli oynattı çok hareketliydi maşallah doktor teyzesi iyi kafa atacak topa vuracak dedi
inşallah sonunda da sorunsuz sağlıklı bir şekilde kollarıma alırım yavrumu
18 ekimde de ayrıntılıya gireceğim
21+3 günlükken 7 kilo toplamdA aldım doktora söyleyince tepkisi her zmanki gibi çok kilo almışsın demek oldu ve yasaklar ve yenecekler listesi verdi hadi bu birşey değil
komik olanı aslında 1 kilo hakkım kalmış hemde doğuma kadar sadece 1 kilo alacakmışım
kaydirigubbakcemile3
düşüne biliyormusunz zaten doğuma kadar çocuk 3 kilo alıyor benim ağzım acık kaldı tabiki şaşırdım
direk baktığımızda esnerken yakaladık bizimkini sanırım uyandırdık çok tatlıydı ama dönmeye başladı beni rahatsız ettiniz der gibi tüh felan derken tekrar bize kıyamayıp yüzünü döndü ağzını,ellerini,bacaklarını sürekli oynattı çok hareketliydi maşallah doktor teyzesi iyi kafa atacak topa vuracak dedi
21+3 günlükken 7 kilo toplamdA aldım doktora söyleyince tepkisi her zmanki gibi çok kilo almışsın demek oldu ve yasaklar ve yenecekler listesi verdi hadi bu birşey değil
komik olanı aslında 1 kilo hakkım kalmış hemde doğuma kadar sadece 1 kilo alacakmışım
kaydirigubbakcemile3
düşüne biliyormusunz zaten doğuma kadar çocuk 3 kilo alıyor benim ağzım acık kaldı tabiki şaşırdım
aman yerim ben onu maşşallah yeğenimekızlar ben cuma günü doktora gittim şükür herşey yolunda bir problem yokmuş
kaydirigubbakcemile3
kızlar c.tesi günü bu odayı beğendik bugünde siparişini verdik sizce nasıl?benim istediğim beyaz mobilyaydı ama eşim ne o öyle kızın çeyizinemi alıyosun odayı çk klasik duruyo bebek odası biraz daha renkli olmalı dedii ondan bunda karar kıldık.bide sizlerin fikirlerinizi alayımEki Görüntüle 55773
kızlar size birşey sormak istiyorum.
geceleri elleri ve kolları uyuşup ağrıyan varmı
varsa doktora gittinizmi ne yapmam lazım artık uyuyyamıyorum agrıdan bilmiyorumkismile
amin canım saol artık bööle idare etcez doğuma kadar erken doğumada sebep oluyomuş bu plesantanın aşada olması inşallah vaktini bekler kızım
mrb arkadaşlar umarım keyifler yerindedir....ben nasıl olduğum konusunda pek yorum yapamıyorum...cumartesi akşam annemle konuşmuştuk dedem rahatsızdı baya ağırlaşmıştı birkaç gündür annem telefonda ağlamaklııydı daha kötü oldu dedi....aklım orda kaldı sonra pazar günü sabah arkadaşlar geldi kahvaltımızı yaptık teyzesi kızıma ciciler almış falan sonra dıaşrıya çıktık falan dıaşrdayken annem eşimi aradı onunla konuştu ama bana bişi demediler ...sonra prensesimize ufak tefek alışveriş yaptık taa akşam üstü eşim dediki dedem vefat etmiş şok oldum babam gelmeyin nur etkilenmesin demiş ama çok değişik bir durumduu...annemin yanında olmayı çok isterdim ama olmadıı
kaydirigubbakcemile3
kızlar bebek şekerleri hakkında ne düşünüyorsunuz bir site buldum adı birmax cok güzel birde uygun bebek şekerleri var gerçi biz yaseseyle birlikte kendimiz yapmayı düşünüyoruz ama sizin fikirlerinizide öğrenelim :)
cnm bnde yeni başladım bebek yeleğine bnm bildiğim kol kısmı 4 3 2 1 die kesliyor ama bebek yelklerinde aynımıdır bilmem..
maşallah becerikli kız:hulya:ben de anlamam kesme işinden banada birisi gösterecekte öyle örebilirim...modeli gönderde bi bakalım canım...bende battaniye işliyorum kurdela nakışından bebişime:hulya:
çağlayan anneme sordum dediki eğer arkaysa biraz daha oyması lazım 3-2-1 olarak kessin
cnm merhaba ya ıkı gun sıteye gırmedım sayfa 1300 kusur olmus daha 1218 deyım okuorum bu yazın denk geldı.ya benım bıyolojı hocam (bıyolog) ballı süt ıcersenız sutun ozellıgını yıtırdıgını solemıstı balla sut karısımı yanlıs yapılan bırsey demstı bende bunu solıyım dedım sızlere.sevgıler:CüvCüv:
kaydirigubbakcemile3
çağlayancım bnde cok bebek yelekleri modeli vr resim eklemesini bilmiyorum bilsem hemn eklerdim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?