2011 Şubat Anneleri

çağlayan anneme sordum dediki eğer arkaysa biraz daha oyması lazım 3-2-1 olarak kessin

Kızlar bugün bende pek iyi değilim. Kalça kemiğim o kadar ağrıyorki. Doğru düzgün yürüyemiyorum bile. Bu nasıl bir ağrı ya resmen bıçak saplanır gibi. sizde de böyle ağrılar varmı.

Kızlar bugün bende pek iyi değilim. Kalça kemiğim o kadar ağrıyorki. Doğru düzgün yürüyemiyorum bile. Bu nasıl bir ağrı ya resmen bıçak saplanır gibi. sizde de böyle ağrılar varmı.

geçmiş olsun canım aman hepimizin hergün değişik yerleri ağrıyor ayyy....benim kalça kemik değilde bacaklarım ağrıo sabahları

Nur başınız sağolsun. Allah geride kalanlara ömür versin.

Kızlar ya başım ağrıyor benim.. İlaç içmek istemiyorum

pööff benide uyku tutmadı kalktım ılık ballı bir süt içtim ama daha saatim gelmedi sanırım.

cnm merhaba ya ıkı gun sıteye gırmedım sayfa 1300 kusur olmus daha 1218 deyım okuorum bu yazın denk geldı.ya benım bıyolojı hocam (bıyolog) ballı süt ıcersenız sutun ozellıgını yıtırdıgını solemıstı balla sut karısımı yanlıs yapılan bırsey demstı bende bunu solıyım dedım sızlere.sevgıler:CüvCüv:

canım aniden hissetmeye başladım ben
kızlar size birşey sormak istiyorum.

geceleri elleri ve kolları uyuşup ağrıyan varmı

varsa doktora gittinizmi ne yapmam lazım artık uyuyyamıyorum agrıdan bilmiyorumkismile
bence magnezyum eksikliği olabilir
canımmmmm.çok sevindim oğluşaaaa
ayyyyyy,çok şükürler olsun..canım gözümüz aydın
nur başın sağolsun canım,bu arada 45 manisalı mısın<*
Nur başınız sağolsun. Allah geride kalanlara ömür versin.

Kızlar ya başım ağrıyor benim.. İlaç içmek istemiyorum

canım ben başım ağrıyıca şekerli su -ballı su ya da 1 bardak kola içiyorum hemenn geçiyor
çünkü başağrısı oksijen ya da glikoz eksikliğinden oluyor

melocum canım çok teşekkür ederim darısı tüm iyi haber bekleyenlerin başına inşallah

kızlar ben cuma günü doktora gittim şükür herşey yolunda bir problem yokmuş
451 gr olmuş benim yakışıklı oğlum
direk baktığımızda esnerken yakaladık bizimkini sanırım uyandırdık çok tatlıydı ama dönmeye başladı beni rahatsız ettiniz der gibi tüh felan derken tekrar bize kıyamayıp yüzünü döndü ağzını,ellerini,bacaklarını sürekli oynattı çok hareketliydi maşallah doktor teyzesi iyi kafa atacak topa vuracak dedi
inşallah sonunda da sorunsuz sağlıklı bir şekilde kollarıma alırım yavrumu
18 ekimde de ayrıntılıya gireceğim
21+3 günlükken 7 kilo toplamdA aldım doktora söyleyince tepkisi her zmanki gibi çok kilo almışsın demek oldu ve yasaklar ve yenecekler listesi verdi hadi bu birşey değil
komik olanı aslında 1 kilo hakkım kalmış hemde doğuma kadar sadece 1 kilo alacakmışım
kaydirigubbakcemile3
düşüne biliyormusunz zaten doğuma kadar çocuk 3 kilo alıyor benim ağzım acık kaldı tabiki şaşırdım

uyyyy esneyen ağzını yerim maşallah kuzuma

canım boşver ya sağlıklı olsun da kilo verilir ben de toplamda 7 kilo aldım doktorum normal dedi

maşşallah paşana bende 2 haftada 1 kilo daha almışım hamile kaldığım kiloya döndüm yani 54 kilo olmuşum bebişimin kilosunu soramadım ben unuttum heyecandan kaydirigubbakcemile3

aman yerim ben onu maşşallah yeğenime...kız çok güldüm doğuma kadar 1 kilo haakaydirigubbakcemile3:roflol:

Çokkk güzelmiş cnm,iyi günlerde kullansın prensesin.

kızlar size birşey sormak istiyorum.

geceleri elleri ve kolları uyuşup ağrıyan varmı

varsa doktora gittinizmi ne yapmam lazım artık uyuyyamıyorum agrıdan bilmiyorumkismile

Bennn,yaklaşık 10 gün önce başladı.
Sabahları kollarım uyuşuk,ellerim kapalı bir şekilde kalkıyorum.
DR magnezyum ve calsiyum verdi faydası olmaya başladı

amin canım saol artık bööle idare etcez doğuma kadar erken doğumada sebep oluyomuş bu plesantanın aşada olması inşallah vaktini bekler kızım

Ben dede aynı sorun var,dr 24.haftaya kadar yukarı çıkması lazım dedi.

Başınız sağolsun cnm. ((

Dilerim-lal bebişinin iyi olmasına çok sevindim cnm.

canım maşallah oğluşuna kocaman olmuş prens doğuma kadar sadece 1 kilomu?:uhm: dr çok acımasızmış hiçbirşey yemiyceksin heralde

cnm bnde yeni başladım bebek yeleğine bnm bildiğim kol kısmı 4 3 2 1 die kesliyor ama bebek yelklerinde aynımıdır bilmem..

Canım bende kendim yapmayı düşünüyorum şekerleri ama daha araştırma aşamasındayım.Dediğin siteyede bakıcam canım
Bende bilmiyorum annemede soramıyorum süpriz olsun istiyorum çünkü sadece ip aldığımı ama evde onları öylece tuttuğumu düşünüp kızıyor sürekli verde biz yapalım bari diye :))

maşallah becerikli kız:hulya:ben de anlamam kesme işinden banada birisi gösterecekte öyle örebilirim...modeli gönderde bi bakalım canım...bende battaniye işliyorum kurdela nakışından bebişime:hulya:

Keşke bir modelim olsa canım,akıllı ipler varya onlardan aldım düz örmeye başladım örneği kendi atıyor bitirebilirsem eğer ekliycem kaydirigubbakcemile3

çağlayan anneme sordum dediki eğer arkaysa biraz daha oyması lazım 3-2-1 olarak kessin

Arka canım 3-2-1 hmm bunu biliyor olmam lazım akşama bir deniyim saol canım

Hediye çekilişi için adresin lazım canım,özel msj atamıyorum alımın kapalı sanırım bana özel msj olarak adresini yollarsan çekiliş yapıcam bir tek sen kaldın çünkü adres göndermeyen :))

Maşallah canım oğluşuna ama sınırı 1kg da nasıl koruyacaksın ki,hem sen kaç la kalmıştında dr.bu kadar çok büyük yasak koydu kız sana :))

Son düzenleme:
Ben birde civilimden alacaklarımı şöyle kapataslak bir hesap yaptım sadece kıyafetler 300 tl falan tutuyor ama içinde bunun biberonu ve diğer kozmetik eşyaları yok :)) Çok uçmazsam sanırım alışveriş konusunda 300tl fazla zarara sokmuycak beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…